LUKAN

Divers


Dénomination : LUKAN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 842.396.993

Publication

26/05/2014
ÿþRechtsvorm: GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel: KISTESTRAAT 25 TE 8700 TIELT

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA - STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van Notaris JACQUES HULSBOSCH te DE PINTE op NEGEN MEI TWEEDUIZEND VEERTIEN blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de gewone commanditaire vennootschap LUKAN, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8700 Tielt, Kistestraat 25, ondernemingsnummer 0842.396.993, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA. 1. Beslissing.

De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met

HONDERDZESEN VEERTIGDUIZEND VIERHONDERDNEGENENNEGENTIG EURO VIJFTIG CENT (¬ 146.499,50) om het te brengen van VIJFHONDERDVIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 525.000,00) op ZESHONDERDEENENZEVENTIGDUIZEND VIERHONDERDNEGENENNEGEN-TIG EURO VIJFTIG CENT (¬ 671.499,50) door inbreng in natura door de heer Luc Vandenbulcke van de hierna beschreven onroerende goederen.

1.1. Beschrijving van de inbreng.

De heer Luc Vandenbulcke verklaart volgende onroerende goederen in te brengen in de vennootschap, hem toebehorend zoals hierna wordt gezegd.

BESCHRIJVING VAN DE INGEBRACHTE ONROERENDE GOEDEREN. DE VOLLE EIGENDOM VAN VOLGENDE ONROERENDE GOEDEREN I. GEMEENTE HOUTHULST (voorheen Merkem)  22e Omloop

Twee percelen weiland, volgens recente kadastrale gegevens bekend ten kadaster onder Houthulst, tweede afdeling, Merkem, sectie D, nummers 383 en 382/A, met een respectievelijke oppervlakte volgens kadaster van achtenzestig are dertig centiare (68a 30ca) en negenenvijftig are vijfenvijftig centiare (59a 55ca).

Il. GEMEENTE HOUTHULST (voorheen Merkem)  22e Omloop

Moi' Waal 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

14 ME! 2014

Gereiftlellng Brugge

L2e_griater

Ondernemingsnr : 0842.396.993 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

LUKAN

ir2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

e r"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Een perceel bouwland, volgens recente kadastrale gegevens bekend ten kadaster onder Houthulst, tweede afdeling, Merkem, sectie D, nummer 375/A, met een oppervlakte volgens kadaster van zesenvijftig are achtentachtig centiare (56a 88ca).

III. GEMEENTE HOUTHULST (voorheen Merkem)  22e Omloop

Twee percelen bouwland en twee percelen weiland, volgens recente kadastrale gegevens bekend ten kadaster onder Houthulst, tweede afdeling, Merkem, sectie D, nummers 260/A, 262/A, 263 en 267/A, met een respectievelijke oppervlakte volgens kadaster van achtenzestig are achttien centiare (68a 18ca), dertig are dertig centiare (30a 30ca), zevenenzestig are zestig centiare (67a 60ca) en zevenenzestig are zesenzeventig centiare (67a 76ca).

1.2. Vergoeding voor de inbreng.

Voormelde inbreng worden vergoed door de creatie van NEGENENTWINTIG (29) aandelen, zonder nominale waarde, die identitiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de

uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend als volgt:

- aan de heer Luc Vandenbulcke: NEGENENTWINTIG (29) aandelen.

2. Verwezenlijking van de inbreng in natura.

Vervolgens komt hier tussen:

- de heer VANDENBULCKE Luc, voornoemd,

die na voorlezing van het voorgaande, verklaart in te schrijven op het totale bedrag van de kapitaalverhoging en daartoe de bovenvermelde onroerende goederen in deze vennootschap in te brengen, nadat hij verklaard heeft volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

Als vergoeding voor voormelde inbreng ontvangt hij voormeld aantal nieuw gecreëerde aandelen.

3. Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De voorzitter stelt vast en verzoekt de instrumenterende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomst, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op ZESHONDERDEENENZEVENTIGDUIZEND VlERHONDERDNEGENENNEGENTIG EURO VIJFTIG CENT (¬ 671.499,50) wordt gebracht en wordt vertegenwoordigd door HONDERDVIERENDERTIG (134) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering verleent de zaakvoerder alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren.

DERDE BESLUIT.

De vergadering geeft aan de instrumenterende notaris de opdracht om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

1

- Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ,



NOTARIS JACQUES HULSBOSCH



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie proces-verbaal

-gecoördineerde statuten



Op de laatste blz. van LuiK B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/03/2012
ÿþr

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : KISTESTRAAT 25 TE 8700 TIELT

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA - STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van Notaris JACQUES HULSBOSCH te DE PINTE op ZEVENTIEN FEBRUARI TWEEDUIZEND EN TWAALF blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de gewone commanditaire vennootschap LUKAN, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8700 Tielt, Kistestraat 25, ondernemingsnummer BTW 6E0842.396.993, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 25.000,00) om het te brengen van VIJFHONDERDDUIZEND EURO (¬ 500.000,00) op VIJFHONDERD VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 525.000,00) door inbreng in natura door voornoemde heer Luc Vandenbulcke van de hierna beschreven gerechtigheden in nabeschreven onroerend goed.

1.1. Beschrijving van de inbrengen.

A. Inbreng onroerend goed.

De heer Luc Vandenbulcke verklaart volgende gerechtigheden in nabeschreven onroerend goed in te brengen in de vennootschap, hem toebehorend zoals hierna wordt gezegd.

BESCHRIJVING VAN HET INGEBRACHTE ONROEREND GOED.

NEGENENNEGENTIG PROCENT (99%) IN VOLLE EIGENDOM VAN VOLGEND ONROEREND GOED

STAD ROESELARE  Koornstraat +50

Een werkplaats met aanhorigheden, op en met medegaarde grond, volgens recente kadastrale gegevens bekend ten kadaster onder Roeselare, tweede afdeling, sectie B, nummer 94021X13, met een oppervlakte volgens kadaster van zevenennegentig centiare (OOa 97ca).

1.2. Vergoeding voor de inbreng.

Mod Word 11.1



urge In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD ter CPl~ïl7.~la. MONITEUR BELG `~cl ECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (Afdeling Brugge)

12 -03- op: 2 FEB. 2012

2012

E-GISCH STA

ATSBLAD Griffie

loiRtimIA1111

Ondernemingsnr : 0842.396.993 Benaming

(votuit) : LUKAN

{verkort) :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

VVoor-a iotâen aan het Belgisch Staatsblad

Voormelde inbreng worden vergoed door de creatie van vijf (5) aandelen, zonder nominale waarde, die identitiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend als volgt:

- aan de heer Luc Vandenbulcke: vijf (5) aandelen.

De voorzitter stelt vast en verzoekt de instrumenterende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomst, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op VIJFHONDERD VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 525.000,00) wordt gebracht en wordt vertegenwoordigd door HONDERD EN VIJF (105) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering besluit het boekjaar te wijzigen.

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van het kalenderjaar.

Ieder jaar per 1 januari zal een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt.

De jaarvergadering zal voortaan gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei om twintig uur.

DERDE BESLUIT.

De vergadering besluit het eerste boekjaar te verlengen tot 31 december 2013.

VIERDE BESLUIT.

De vergadering verleent de zaakvoerder alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren.

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering geeft aan de instrumenterende notaris de opdracht om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JACQUES HULSBOSCH

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie proces-verbaal

-gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/01/2012
ÿþ1, VI"

Mai Word S1.1

.L~ D " In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

EIVIONI1-7dr:BELGE bIRECTrON 0 9 -0í 2k12'

" :LtRGtLhGD ter GRIFFIE der

ECHTBANK VAN KOOPHANDEL TF

3RUGGE (Afdeling Brugge)

2 9 DEC. 2011

CII 8 11 ri i

IIII

*12014788*

f L~EL _._. . à"i

eE51t~l.~R

ÎÎP l'1rÎr,IP"

Griffie

V beh aa Bel Stai

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

0842396993

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : KISTESTRAAT 25 TE 8700 TIELT

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uit een akte verleden voor Meester Jacques HULSBOSCH, Notaris met standplaats te DE PINTE op EENENTWINTIG DECEMBER TWEEDUIZEND EN ELF, blijkt dat :

1. Vennoot: De naamloze vennootschap PULSAR, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Vandenbrandenstraat 40, ondernemingsnummer BTW BE0456.366.885, samen met een stille vennoot een Gewone Commanditaire Vennootschap heeft opgericht.

2. Rechtsvorm  naam: de vennootschap is een Gewone Commanditaire Vennootschap en draagt de naam: LUKAN.

3. Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8700 Tielt, Kistestraat 25.

De zetel mag niet overgebracht worden naar een andere plaats zonder de toestemming van alle vennoten.

4. Doel: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld in de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of

vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

5. Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, elk met een fractiewaarde van een/honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

6. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één (of meerdere) zaakvoerder(s). Wordt tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap en als statutaire zaakvoerder, de naamloze vennootschap Pulsar, met als vaste vertegenwoordiger de heer Luc Vandenbulcke, wonende te 8700 Tielt, Kistestraat 25.

Hun mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen.

Voor alle vervreemdin-'gen van onroerende goederen van de vennootschap en het aangaan van leningen, is evenwel het eenparig akkoord van alle vennoten vereist.

7. Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand november om twintig uur.

8. Boekjaar - winstverdeling: Het boekjaar gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september van het daaropvolgende kalenderjaar.

Het eerste boekjaar gaat in op heden en zal afgesloten worden op 30 september 2013. Ieder jaar op 1 november zal een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt.

De winst zal jaarlijks onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van het aantal aandelen dat ieder bezit.

9. Ontbinding - vereffening:

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die het Wetboek van Vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist. Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Jacques HULSBOSCH

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

.behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
LUKAN

Adresse
Uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van Notaris JACQUES HULSBOSCH te DE PINTE op NEGEN MEI TWEEDUIZEND VE

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande