LUMA

Divers


Dénomination : LUMA
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 833.185.557

Publication

26/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.09.2014, NGL 18.09.2014 14595-0252-019
10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.08.2012, NGL 31.08.2012 12546-0464-012
07/02/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van ce akte



ix

ITEUR B ELG

OlFECT10N  ~RECHTBANK VAN KOOw-bANDEI.TE

á 8_Ci_ 20 !' BRUGGE (AFDELING dAUGGE) op.

BBLGlSCH STAATSBr A; ~~ % JAN, 2~i1 ~~-riatli~

Griffie

De griffier

iu~mu~u~uAuu~~~nuu

*110]0160

Ondememingsnr : 0 8 3 3 1 8 5 5 5 7

Benaming

{voluit) : LUMA

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : 8700 Tielt, Kortrijkstraat 140

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Benedikt DEBERDT te Tielt op 10 januari 2011, dat de heer: COUCKE Wouter Bert Jo, geboren te Tielt op dertig oktober negentienhonderd vierenzeventig, wonende te' 8700 Kanegem, Mevrouwmolenstraat 8 en mevrouw COUCKE Annelien Jozefien Bieke, geboren te Izegem op; zeventien december negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 9910 Knesselare (Ursel), Gentseweg 5, een commanditaire vennootschap op aandelen hebben opgericht met de naam "LUMA". de heer COUCKE Wouter, voornoemd, neemt deel aan de oprichting als gecommanditeerde vennoot voor; de duur van de vennootschap. Hij staat hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk in voor alle verbintenissen van de;

vennootschap, en draagt de oprichtersaansprakelijkheid. "

mevrouw COUCKE Annelien, voornoemd, treedt op als commanditaire vennoot. Hij staat slechts in voor de schulden en verliezen van de vennootschap tot beloop van zijn inbreng (of: van hetgeen hij beloofd heeft in de vennootschap te brengen, op voorwaarde dat hij geen enkele daad van bestuur stelt).

* De zetel wordt voor het eerst gevestigd te 8700 Tielt, Kortrijkstraat 140.

* De vennootschap heeft tot doel: In België en in het buitenland, rechtstreeks of onrechtstreeks, deelnemingen aan te houden in andere ondernemingen en deze deelnemingen te beheren.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven,: huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of finan-ciële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar: maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle! roerende en onroerende goederen als investering vervoerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk; welke duur, aan deze laatste toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een ': andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt docr middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen «vermogensbeheer» of «advies» in deze statuten vermeld! zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van 6 april 1999 inzake de secundaire markten, het;

statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs. "

* De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

* Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR).

Het is verdeeld in tweeënzestig (62) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/tweeënzestigste

(1162ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

 door de heer COUCKE Wouter, voornoemd sub 1. ten belope van éénendertig (31) aandelen;

 door mevrouw COUCKE Annelien, voornoemd sub 2. ten belope van éénendertig (31) aandelen;

het kapitaal is volledig volstort.

* bestuur

a) De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, die de hoedanigheid van

gecommanditeerde (beherende) vennoot moeten hebben.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Tot zaakvoerder wordt aangesteld voor de duur van de vennootschap: de heer Wouter COUCKE, voornoemd, die verklaard heeft dit mandaat te aanvaarden en meedeelt dat niets zich hiertegen verzet.

b) Zaakvoerder(s) worden benoemd door een buitengewone algemene vergadering, ten overstaan van een notaris en met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Bij benoeming van een bijkomende zaakvoerder is de instemming van de andere zaakvoerder(s) vereist.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

c) De statutaire zaakvoerder(s) kan (kunnen) ten allen tijde zelf ontslag nemen.

De opdracht van de zaakvoerder kan slechts worden herroepen bij rechterlijke uitspraak op vordering daartoe ingesteld door de algemene vergadering op grond van wettige redenen. De algemene vergadering dient daartoe met unanimiteit te beslissen waarbij de zaakvoerder niet aan de stemming mag deel nemen. De zaakvoerder blijft zijn functie verder vervullen tot dat zijn afzetting bij een in kracht van gewijsde gegane rechterlijke beslissing is uitgesproken.

d) Een zaakvoerder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de vaste benoeming doen van een nieuwe zaakvoerder. Deze doet de tijd uit van zijn voorganger.

e) In het geval de vennootschap bestuurd wordt door meer dan één zaakvoerder, zal het overlijden, de onbekwaamverklaring, de ontbinding, het ontslag, de afzetting bij rechterlijke beslissing of de vacature van de opdracht van zaakvoerder om welke reden ook, in hoofde van één onder hen, niet tot gevolg hebben dat de vennootschap wordt ontbonden doch zal de vennootschap voortgezet worden onder het bestuur van de overblijvende zaakvoerder(s). In het geval het overlijden, de onbekwaamveridaring, de ontbinding, het ontslag. de afzetting of de vacature plaatsheeft in hoofde van alle zaakvoerders, wordt er gehandeld zoals in de hierna volgende alinea beschreven.

In het geval de vennootschap bestuurd wordt door slechts één zaakvoerder, zal zijn overlijden, onbekwaamverklaring, ontbinding, ontslag, afzetting bij rechterlijke beslissing of vacature van zijn opdracht van zaakvoerder om welke reden ook, niet tot gevolg hebben dat de vennootschap wordt ontbonden, doch zal hij van rechtswege worden opgevolgd door de eventueel in deze statuten aan te wijzen opvolger-zaakvoerder, op voorwaarde dat deze, in voorkomend geval, aanvaardt toe te treden tot de vennootschap als gecommanditeerde (beherende) vennoot.

Tot opvolgend zaakvoerder wordt aangesteld: mevrouw COUCKE Annelien, voornoemd, die verklaard heeft dit mandaat te aanvaarden en mededeelt dat niets zich hiertegen verzet.

Indien een zaakvoerder een rechtspersoon is, leidt de fusie, de omvorming of elke andere vorm van vennootschapsrechtelijke reorganisatie waarbij de rechtspersoonlijkheid van de zaakvoerder krachtens het toepasselijk recht voortgezet wordt, niet tot het ontslag of de vervanging van de zaakvoerder.

f) De benoeming van de zaakvoerder of de leden van het college van zaakvoerders en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het besluit en van een afschrift daarvan bestemd om in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

-De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, dan neemt deze alle beslissingen naar eigen inzicht.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, dan zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een college van zaakvoerders waarop de hierna volgende bepalingen van toepassing zijn. Het college benoemt onder zijn leden een voorzitter. Bij ontstentenis van dergelijke benoeming of bij afwezigheid of verhindering van de voorzitter, wordt de vergadering voorgezeten door de oudste der aanwezige zaakvoerders.

Het college vergadert na bijeengeroepen te zijn door de voorzitter telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee leden van het college erom verzoeken.

De vergadering van het college wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald.

De bijeenroepingen worden gedaan bij gewone brief en verstuurd, behoudens in geval van hoogdringendheid te motiveren in de notulen van de bijeenkomst, ten minste vijf volle dagen v66r de vergadering en bevatten de dagorde.

Behalve in geval van overmacht te motiveren in de notulen van de bijeenkomst of in geval van bijzondere aanwezigheidsquora vereist door onderhavige statuten, kan het college alleen geldig beraadslagen wanneer ten minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien echter bij de eerste bijeenkomst het college het vereiste aantal niet bereikt, zal het opnieuw kunnen worden samengeroepen met dezelfde dagorde; bij deze nieuwe vergadering zal het geldig kunnen beraadslagen, welk ook het aantal aanwezig of vertegenwoordigde zaakvoerders moge zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

De beslissingen worden genomen met gewone meerderheid van stemmen behoudens eventuele bijzondere meerderheden vereist door onderhavige statuten.

Bij staking van stemmen zal de stem van de voorzitter of van het lid dat de bijeenkomst voorzit, doorslaggevend zijn. Onthoudingen, blanco en nietige stemmen worden niet meegerekend voor de berekening van de vereiste meerderheid.

ledere zaakvoerder kan schriftelijk, telegrafisch, per telex of telecopie, volmacht verlenen aan een andere zaakvoerder om hem op de vergadering van het college van zaakvoerders te vertegenwoordigen en zijn plaats rechtsgeldig te stemmen. De volmachtgever wordt in dat geval geacht aanwezig te zijn. Geen enkele zaakvoerder kan evenwel meer dan één medezaakvoerder vertegenwoordigen.

De beraadslagingen en stemmen van het college worden vastgesteld door notulen, ondertekend door de meerderheid van de op de bijeenkomst aanwezige zaakvoerders.

De afschriften en uittreksels van deze notulen worden ondertekend door de voorzitter of door twee zaakvoerders.

* vertegenwoordigingsbevoegdheid

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Zo er meerdere zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door de individuele handtekening van ieder zaakvoerder afzonderlijk.

*Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tiende van de maand mei om twintig uur (20.00 uur).

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. * Deponering

Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de houders van aandelen aan toonder uiterlijk drie werkdagen vaar de datum van de voorgenomen vergadering hun aandelen deponeren, zo dit in de oproeping wordt vereist, op de zetel van de vennootschap of bij een financiële instelling aangewezen in de oproeping.

Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

* Vertegenwoordiging

a. Aandeelhouders zonder stemrecht en obligatiehouders hebben het recht aan de algemene vergadering deel te nemen met raadgevende stem. In de gevallen bepaald bij artikel 481 van het Wetboek van Vennootschappen hebben zij gewoon stemrecht.

b. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder.

Om geldig te zijn moet de volmacht schriftelijk, per telegram, telex of telekopie gegeven zijn. De volmachten worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

Sterkmaking voor een afwezige aandeelhouder en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

* boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

*winstverdeking

-Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering die er een bestemming zal aan geven op voorstel van en met instemming van de aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Verder dient gehandeld naar het voorschrift van de artikelen 617 en 619 van het Wetboek van Vennootschappen.

* interimdividenden

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren. Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de gevormde reserves en met inachtneming van de reserves die krachtens een wettelijke of statutaire bepaling moeten worden gevormd. Verder wordt gehandeld naar het voorschrift van de artikelen 618 en 619 van het Wetboek van Vennootschappen.

* ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars aile waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 188 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onde r de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

" Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en elf.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf.

Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan DEMETS & PARTNERS CV, Rijksweg 74 te 8710 Sint-Baafs-Vijve, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle administratieve formaliteiten te vervullen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

werd gelijktijdig neergelegd; een uitgifte van de akte

Dit uittreksel werd neergelegd vôôr registratie, met als enig doel de neerlegging ter griffie van de rechtbank

van koophandel.

NOTARIS BENEDIKT DEBERDT TE TIELT

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naarn en handtekening

*

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.09.2015, NGL 30.09.2015 15639-0051-014

Coordonnées
LUMA

Adresse
KORTRIJKSTRAAT 140 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande