LUNABUILT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LUNABUILT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 881.929.641

Publication

21/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.03.2014, NGL 18.08.2014 14430-0423-012
10/12/2014
ÿþx

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van ~k B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

2 8 NOV 2014

Gent Afe 0arugge

- --Degriffier---__..__.

Ondernemingsnr : 0881.929.641

Benaming

(voluit) : Lunabuilt

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 8340 Damme, Brieversweg 49

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone Algemene Vergadering - Kapitaalverhoging - Aanpassing Statuten

Er blijkt uit de notulen op vijfentwintig november tweeduizend veertien opgesteld door notaris Eric Deroose te Knokke-Heist, dat de vergadering der aandeelhouders volgende beslissingen heeft genomen:

1. Om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met vijftig duizend euro (¬ 50.000,00-) om het te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (E 18.600,00-) op achtenzestig duizend zeshonderd euro (¬ 68.600,00-). Deze kapitaalverhoging geschiedt zonder uitgiftepremie,

Om voor deze kapitaalverhoging geen nieuwe aandelen uit te geven doch de fractiewaarde van dei bestaande aandelen te verhogen, daar de kapitaalverhoging gebeurt door de inbreng in gelijke mate door alle: bestaande aandeelhouders in evenredigheid met hun huidige aandelenverhouding.

2. Om de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging vast te stellen: De vergadering stelt vast, dat vooraf-gaandelijk de volgende stortingen werden verricht:

-Door de Heer VAN MAELE Luc een bedrag van vijfentwintig duizend euro (¬ 25.000,00-);

-Door Mevrouw FOCKENIER Annick een bedrag van vijfentwintig duizend euro (¬ 25.000,00-).

De aanwezige vennoten en de vergadering verklaren en ondergetekende notaris stelt vast dat de inbreng in geld van vijftig duizend euro (¬ 50.000,00-) overeenkomstig artikel 311 Wetboek Vennootschappen voorafgaandelijk werd gedeponeerd váór de kapitaalverhoging op een bijzondere bankrekening nummer BE20 0017 4294 0456 bij BNP Paribas Fortis Bank, zoals blijkt uit het bewijs van deponering de dato 21 november 2014.

De bijzondere rekening wordt uitsluitend ter beschikking van de vennootschap gehouden.

Over die rekening kan alleen worden beschikt door de personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden en nadat ondergetekende notaris aan de bank het bericht heeft gegeven van het verlijden van deze akte,

De vergadering erkent dat de volstorting van vijftig duizend euro (E 50.000,00-) effectief gebeurd is en dat aldus de kapitaalverhoging verwezenlijkt is.

3. Om artikel vijf (Kapitaal) van de statuten aan te passen dienaangaande: Teneinde de statuten van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de voorgaande resoluties beslist de vergadering artikel vijf van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende nieuwe tekst, luidende als volgt:

"ARTIKEL VIJF - Kapitaal.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTENZESTIG DUIZEND ZESHONDERD EURO ¬ 68.600,00.

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal, kan slechts worden besloten door een buitengewone algemene vergadering, ten overstaan van een notaris en met inachtneming van de bepalingen van artikel 302 en artikelen 305 tot en met 313 W,Venn.

Bij een kapitaalverhoging in twee fasen, dienen twee notariële akten te worden opgesteld.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, en kan deze op de nieuwe aandelen intekenen met eigen middelen tenzij anders tussen blote eigenaar en vruchtgebruiker werd overeengekomen.

De nieuwe verkregen aandelen behoren in volle eigendom toe aan de blote eigenaar. Evenwel is hij ertoe gehouden de vruchtgebruiker te vergoeden voor de waarde van het vruchtgebruik waarmee het voorkeurrecht is: bezwaard.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker op de nieuwe aandelen intekenen met eigen middelen. De aandelen die deze laatste alzo verkrijgt, behoren hem in voile eigendom toe, Evenwel is hij ertoe gehouden de blote eigenaar te vergoeden voor de waarde van de blote eigendom van het voorkeurrecht. In geval de vennootschap éénhoofdig is geworden, geldt evenwel de bepalingen van artikelen 237 en 344 W.Venn.

Tot vermindering van het maatschappelijk kapitaal, kan slechts worden besloten door een buitengewone algemene vergadering, ten overstaan van een notaris en met inachtne-ming van de bepalingen van artikelen 316 tot en met 318 W.Venn.. De oproeping tot deze vergadering moet het doei van de kapitaalsvermindering en de wijze waarop ze zal gebeuren vermelden, Bij iedere kapitaalsvermindering moeten de aandeelhouders die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk behandeld worden."

4. Om artikel zes (Aandelen) van de statuten aan te passen zodat bij opdeling vruchtgebruik en blote eigendom op een aandeel de stemrechten toekomen aan de vruchtgebruiker: Teneinde bij een opdeling van het vruchtgebruik en blote ei-gendom van een aandeel de stemrechten toe te kennen aan de vruchtgebruiker, beslist de vergadering artikel zes van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende nieuwe tekst, luidende als volgt:

"ARTIKEL ZES - Aandelen.

De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden aangetekend:

11 de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

21 de gedane stortingen;

3f de overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden en door een zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van de winsten en van de opbrengsten van de vereffening, De aandelen zijn onverdeelbaar.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit; dit alles onverminderd de regeling voorzien in verband met de uitoefening van het voorkeurrecht zoals bepaald in artikel vijf van de statuten.

Wanneer van effecten (aandelen en andere) het vruchtgebruik toebehoort aan andere personen dan de blote eigenaar, zullen de daaraan verbonden rechten uitgeoefend worden door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende overeenkomst tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar."

5. Om artikel negenentwintig (Vereffening) van de statuten aan te passen aan de huidige wetgeving waarbij terug de ont-binding en vereffening mogelijk zijn in één akte Teneinde artikel negenentwintig aan te passen aan de huidige wetgeving waarbij de ontbinding en sluiting van vereffening mogelijk is in één akte, beslist de vergadering artikel 29 van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende nieuwe tekst, luidende als volgt:

"ARTIKEL NEGENENTWINTIG - Vereffening.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, bij meerderheid van twee derden van de stemmen, behoudens bij toepassing van de laatste paragraaf van dit artikel. Is op dat gebied niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerder als vereffenaar beschouwd. Zij zullen beschikken over alle machten zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen, De algemene vergadering kan echter steeds te allen tijde de bevoegdheden van de vereffenaars uitbreiden of inperken binnen de beperkingen door de wet gesteld. Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de Voorzitter van de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan, Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Ingeval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst aangewend worden om het passief van de vennootschap en de vereffening kosten te dekken.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheld met het aantal aandelen dat zij bezitten.

De eventuele verliezen zullen door de vennoten in dezelfde verhouding gedragen worden.

De algemene vergadering kan er tevens voor opteren om geen vereffenaar(s) te benoemen. In dat geval zal bij de algemene vergadering die tot ontbinding beslist op zelfde moment onmiddellijk de vereffening worden afgesloten. Dit kan echter enkel indien cumulatief volgende voorwaarden zijn vervuld:

-Er wordt geen vereffenaar aangeduid;

-Alle schulden ten aanzien van derden moeten zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen moeten geconsigneerd zijn;

-Alle aandeelhouders of vennoten moeten op de vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn en hiertoe beslissen met éénparigheid van stemmen."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vbor-behogden

aan het

Belgisch Staatsblad

6. om volmacht te verlenen aan een zaakvoerder tot uitvoering van de beslissingen die voorafgaan, tot coördinatie van de statuten en neerlegging van de gecoördineerde tekst overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Voor ontledend uittreksel:

Afgeleverd véér de formaliteit van registratie overeenkomstig art, 173/1 van het Wetboek op de

Registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de rechtbank van koophandel.

Eric Deroose, notaris te Knokke-Heist.

Tezamen hiermee neergelegd: expeditie van de buitengewone algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij, van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 19.08.2013 13433-0425-012
03/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.06.2012, NGL 28.08.2012 12473-0064-012
04/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.02.2011, NGL 29.04.2011 11097-0004-011
02/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 08.06.2010, NGL 27.08.2010 10469-0521-010
31/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.06.2009, NGL 26.08.2009 09644-0106-010
27/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 10.06.2008, NGL 21.08.2008 08594-0294-009
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 26.08.2015 15480-0531-013

Coordonnées
LUNABUILT

Adresse
BRIEVERSWEG 49 8340 DAMME

Code postal : 8340
Localité : DAMME
Commune : DAMME
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande