LUNETTE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LUNETTE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.787.119

Publication

29/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 25.08.2014 14473-0463-012
10/03/2014
ÿþMod Word 11.1

[1717Z1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"

NEEFRGELEGD

77:02, 2014

RECH": KOOP;-iAIvDEi

i

Ondernerningsnr : 0837787119

Benaming -

(voluit) : Lunette

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoogleedsesteenweg 149, 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwens akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering dd, 6 februari 2014 aanvaardt met eenparigheid van stemmen het ontslag van volgende zaakvoerder:

- Habiter BVBA, met maatschappelijke zetel te Haakwegel 15, 8800 Roeselare, met de heer Debucgouy Thibaut als vast vertegenwoordiger.

Volgende zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering:

- De heer Thibaut Debucquoy, wonende te 8840 Westrozebeke, Ommegang Oost 10. De heer Thibaut Debucquoy aanvaardt zijn mandaat als zaakvoerder

Zaakvoerder,

Charlotte Wyseur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

08/04/2013
ÿþOndernemingsnr : 0837.787.119

Benaming

(voluit) : Lunette

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vijfwegenstraat 115, 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zeten

ln het bijzonder verslag van de zaakvoerders op 1 maart 2013 werd beslist om de maatschappelijke zetel en het adres van de inrichting van de werkzaamheden over te brengen naar het volgende adres: Hoogleedsesteenweg 149, 8800 Roeselare

Mevrouw Wyseur Charlotte, zaakvoerder

~

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

dp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/07/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Id

S: ; _~ rs ~---

11,,11,.1.11,1.1,11.j11

` I~

3

-5. 07.

REC 7BSA.'JrC '

UrttFglERTRIJK f

©ndernemingsnr :

/Benaming

(voluit) : LUNETTE

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Vijfwegenstraat 115, 8800 Roeselare

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte OPRICHTING verleden voor notaris Philippe STOCKMAN te MOORSLEDE, vervangende notaris Ludo DEBUCQUOY te PASSENDA-LE Zonnebeke, op ZEVENENTWINTIG JUNI TWEE, DUIZEND ELF "Geboekt zes bladen geen verzending te IEPER de 29 JUNI 2011 boek 176 blad 26 vak 17.' Ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR). De Ontvanger A.I. (getekend) Jean-Pierre Lemaire": dat de Besloten. vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht werd, met als :

BENAMING: LUNETTE

ZETEL: Roeselare, Vijfwegenstraat 115.

VENNOTEN:

1. de heer DEBUCQUOY Thibaut André, geboren te Kortrijk op 1 april 1980, nationaal nummer 800401153.70 EN zijn echtgenote mevrouw WYSEUR Charlotte Lieve Annie, geboren te Roeselare op 21 december, 1985, nationaal nummer 851221-162.10, samenwonende te 8800 Roeselare, Vijfwegenstraat 115; gehuwd onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Philippe Stockman te Moorslede op 20 oktober 2009 en sindsdien niet gewijzigd;

2.de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HABITAR", met zetel te 8800 Roeselare, Haakwegel 15, ingeschreven in het rechtspersonenregister nummer 0874.532.501;

- DOEL :

De vennootschap heeft voor doel zowel in Belgie, de Europese Unie en derde landen:

1.Opticien  brillenmaker en aanverwante artikelen. Verkoop en herstellingen. Kleinhandel in optiek artikelen, herstelling van optiek artikelen, kleinhandel in uurwerken, kleinhandel in goud- en zilverwerken en juwelen, kleinhandel in fantasiejuwelen, kleinhandel verkoop batterijen en dergelijke meer;

2.Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

3.Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse. ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

4.Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

5.Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op know-how en ontwikkelde procédés. en concepten.

6.Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichten, laten uitvoeren van bouwwerken dit alles in de ruimste zin.

7.Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke. waarborgen in het voordeel van derden.

8.Het verwerven, en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin; de aankoop, verkoop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen van handel in de kunst.

9.Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, aile rechten op know-how en ontwikkelde procedés en concepten.

10.De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als medeëigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

11.Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

12.Het optreden als tussenpersoon in de handel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nlen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor- De vennootschap kan zowel in België ais in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, - roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

behouden aan het Belgisch Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om het even welke Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen. Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te . coördineren.

Staatsblad Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

- DUUR : onbeperkte duur vanaf haar oprichting;

KAPITAAL : achttien duizend zeshonderd euro, verdeeld in honderd aandelen op naam, zonder nominale waarde, die elk één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

- BESTUUR : Het bestuur der vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan herroepen en hemieuwen.

Bij afwijking hiervan wordt tot statutaire zaakvoerders aangesteld voor de duur van de vennootschap , mevrouw WYSEUR Charlotte, voornoemd, die verklaart te aanvaarden EN de BVBA Habiter, met zetel te 8800 " Roeselare, Haakwegel 15, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Debucquoy Thibaut, voornoemd, die verklaart heeft te aanvaarden.

De zaakvoerder(-s) kan (kunnen) zijn (hun) bevoegdheden van dagelijks bestuur en het uitvoeren van zijn ' (haar) besluiten opdragen aan een van de zaakvoerders of aan een directeur of bijzonder lasthebber die geen vennoot hoeft te zijn.

teder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of ' dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

leder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen, welke door de zaakvoerder(s) word(t)(en) verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschaps-doel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden niet " onkundig kon zijn. De bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De afzonderlijke handtekening van elke zaakvoerder verbindt de vennootschap tegenover derden.

Voor verrichtingen die vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders zal tegenover derden van de beraadslaging van het college van zaakvoerders geen blijk moeten gegeven worden.

Volgens beslissing der Algemene Vergadering onmiddellijk na de oprichting, werd beslist dat het mandaat van zaakvoerders en commissarissen onbezoldigd is, tenzij de vergadering anders beslist.

ALGEMENE VERGADERING : de derde zaterdag van de maand juni om dertien uur en voor de eerste maal in twee duizend en dertien;

BOEKJAAR : ingaande op één januari van ieder jaar om te eindigen op eenendertig december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf haar oprichting tot éénendertig december tweeduizend twaalf.

WINSTDELING: Het batig overschot van de jaarrekening, na aftrekking van alle lasten en afschrijvingen, vormt de zuivere winst. Deze wordt verdeeld als volgt: 1.tenminste vijf procent aan het wettelijk reservefonds. Deze afhouding is niet meer verplichtend zodra de wettelijke reserve het tiende van het kapitaal bereikt heeft, maar ze moet opnieuw hernomen worden wanneer dit tiende aangetast is; 2.Het saldo zal worden aangewend volgens beslissing der algemene vergadering.

VOLMACHT: Bijzondere volmacht wordt verleend aan het kantoor Titeca Henri Accountancy te Roeselare en de eventuele bedienden, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren en onder andere de inschrijving in KBO.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge







Notaris Philippe STOCKMAN





Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte oprichting



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 30.08.2016 16524-0354-014

Coordonnées
LUNETTE

Adresse
HOOGLEEDSESTEENWEG 149 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande