LUPUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LUPUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.938.575

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 23.06.2014 14203-0548-011
01/12/2014
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

AAad wovl 1 in

çji_,rl~~'

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

111111111101111,1111111111

SEC GELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

Genkting Brugge Do grifficr

2 û NOV 2014

Ondernemingsnr: 0835938575

Benaming

(voluit) : LUPUS

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : KOMVEST 28 8000 BRUGGE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de zaakvoerder, gehouden op de maatschappelijke zetel op 14 november 2014 blijkt de overbrenging van de maatschappelijke zetel naar:

Berkenstraat 8 8020 Oostkamp

Dit met ingang vanaf 14 november 2014.

Wolf Vandamme

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 22.03.2013, NGL 15.05.2013 13121-0198-011
02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 27.07.2012 12359-0299-012
12/05/2011
ÿþ mod 2.1

Cfi l

e, _I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR r3i-Ne,RT E EGO ter GRIFFIE der

DIRECTION VAN KOOPHANDEL. TE

RE-



" 11071897*

R" (Afd18Br2011J

BELGISCH BESTUAURSBLAC~] ' " 'i"ettegrei$r,

- 5 -35- e

Ondernemingsnr : 0835938575

Benaming : LUPUS

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Komvest 28 8000 Brugge

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Giselinde VAN DUFFEL te Lochristi, met standplaats te Zaffelare, op 26 april 2011, dat er door de heer VAN DAMME Wolf Wies Luc, geboren te Brugge op 25 november 1976, wonende te 8000 Brugge, Komvest 28, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming 'LUPUS', U. dat het maatschappelijk kapitaal; van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) volledig geplaatst en volstort is ten belope van;. twaalfduizend achthonderd euro (¬ 12.800,00) en bij overschrijving gedeponeerd is op een bijzondere;; rekening bij BNP Paribas Fortis, geopend ten name van de vennootschap in oprichting, waarvan heti: bewijs van deponering aan ondergetekende notaris is overhandigd overeenkomstig artikel 224;1 Wetboek van Vennootschappen en Ill. dat de statuten als volgt luiden:

A. NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR:

ARTIKEL EEN: NAAM:

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt : LUPUS.

ARTIKEL TWEE: ZETEL:

De zetel wordt gevestigd te 8000 Brugge, Komvest 28.

Hij mag naar elke andere plaats in Vlaanderen of tweetalig Brussel worden overgebracht door eenvoudige beslis sing van de zaakvoerders, welke beslissing dient bekendgemaakt te worden in de bijlagen tot het Belgisch;; Staatsblad.

ARTIKEL DRIE: DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

A. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, verwisseling, verhuring, commissiehandel, vertegenwoordiging van om het: even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

- Het uitoefenen van bestuursmandaten in vennootschappen, welk doel deze ook mogen hebben.

- Het uitoefenen van management-, consulting- en beheersactiviteiten waaronder begrepen, het uitoefenen van mandaten van dagelijks bestuur, het uitoefenen van managementfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten;

van consulting-overeenkomsten en het uitoefenen van consultingfuncties op onafhankelijke wijze.

- Het uitoefenen van functie van vereffenaar in vennootschappen.

- Het optreden als middelenvennootschap die roerende activa aan derden kan verhuren.

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en;; vennootschappen, het stimuleren, het plannen, het coördineren, het ontwikkelen van en het investeren rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt.

- Het beleggen van eigen vermogen in onder meer onroerende goederen, effecten en geldleningen.

- Het kopen, huren, pachten, verkopen, verhuren, verpachten of op andere wijze verkrijgen, vervreemden of exploiteren van onroerende goederen.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder, om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen (zelfs hoofdelijk) of haar aval verlenen; in de;: meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan; banken, depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en':; kapitalisatieondememingen; de vennootschap kan leningen verstrekken aan haar zaakvoerders en/of vennoten. - Het beheren van roerend patrimonium.

- Promotie, organisatie en uitvoering van allerhande evenementen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1



- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, en dit in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

- Het beheren, besturen, beleidsmatig begeleiden, adviseren en financieren van, het samenwerken met en het deelnemen in ondernemingen en bedrijven, ongeacht hun doel.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, intellectuele rechten, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

- Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

- Het onderzoek, het ontwikkelen, het vervaardigen en/of het commercialiseren van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

B. Voor eigen rekening:

- Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coordineren die betrekking hebben op de gehele en gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken door onderaannemers.

- Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar best gepast lijken.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen en vennootschappen die een gelijksoortig of aanvullend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Verder zal de vennootschap aile handels-, industriële-, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel en die van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Dit alles in de meest ruime zin.

ARTIKEL VIER: DUUR:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

B. KAPITAAL EN AANDELEN:

ARTIKEL VIJF: KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00),

vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde. Het is volledig geplaatst en

minstens volstort ten belope van de wettelijk gestelde minima.

ARTIKEL ZES: AANDELEN:

De aandelen zijn steeds op naam.

C. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING:

ARTIKEL ELF: BENOEMING - ONTSLAG:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoten.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

De statutaire zaakvoerders kunnen slechts ontslagen worden met eenparig goedvinden van de vennoten met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan evenwel om gewichtige redenen herroepen worden door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. De niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd en ontslagen door een gewone algemene vergadering, beslissend bij gewone meerderheid van stemmen.

ARTIKEL TWAALF: BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING:

Iedere zaakvoerder, alleen handelend, heeft de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Iedere zaakvoerder, alleen handelend, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

E. ALGEMENE VERGADERING:

ARTIKEL VEERTIEN: JAARVERGADERING:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de derde

zaterdag van de maand juni om tien uur ter maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in het bericht van

bijeenroeping vermeld.

Valt de hierboven bepaalde dag op een wettelijke feestdag, dan vindt de vergadering plaats op de volgende

werkdag, zelfde plaats en uur.

F. INVENTARIS - JAARREKENING - BESTEMMING VAN HET RESULTAAT:

ARTIKEL ZESTIEN: JAARREKENING:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-'behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voorbehouden

'+ aan het

Belgisch Staatsblad

ARTIKEL ZEVENTIEN: BESTEMMING VAN HET RESULTAAT:

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerders over de bestemming van het resultaat met

inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake de wettelijke reserve en het voor uitkering in aanmerking

komend bedrag.

OVERGANGSBEPALINGEN.

Onmiddellijk na de oprichting heeft de enige vennoot handelend als algemene vergadering, volgende beslissingen

genomen :

1. Eerste maatschappelijk boekjaar

Het eerste maatschappelijk jaar eindigt op 31 december 2011.

2. Eerste jaarlijkse algemene vergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

3. Benoeming van niet-statutaire zaakvoerder

Met éénparigheid van stemmen wordt tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd : de heer VAN DAMME Wolf Wies Luc, geboren te Brugge op 25 november 1976, wondende te 8000 Brugge, Komvest 28, hier aanwezig en die aanvaardt.

Hij oefent zijn opdracht onbezoldigd uit, tenzij de algemene vergadering er in de toekomst anders zou over beslissen.

4. Bijzondere volmacht

Wordt aangesteld als bijzondere gevolmachtigde, de heer Kristof Nannan, accountant bij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TRIACCOUNT - Accountants en Belastingconsulenten", met zetel te 8310 Brugge-Assebroek, Baron Ruzettelaan 287, aan wie de macht verleend wordt om alle noodzakelijke vergunningen en attesten aan te vragen en om in het algemeen alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de Kruispuntbank voor Ondememingen, de Ondememingsloketten en de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde).

De voorafgaande beslissingen zullen slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van de neerlegging van het uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de territoriaal bevoegde rechtbank van koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, tegelijk hiermede neergelegd :

expeditie der oprichtingsakte

Giselinde VAN DUFFEL - notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
LUPUS

Adresse
KOMVEST 28 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande