LUTHO EXPRESS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LUTHO EXPRESS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.739.906

Publication

03/03/2014
ÿþMud word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*19054 02*

Vo beho aan Belg Staat;

Y

11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 05 .73 JO/

Benaming

(voluit) : LUTHO EXPRESS

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8400 Oostende, Nieuwpoortsesteenweg 111 bus 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Henri Baeke, te Oostende op 17 februari 2014, nog te registreren blijkt dat:

1. er door a. de heer VAN ACKER, Thomas, geboren te Oostende op 31 mei 1985, wettelijk samenwonende partner van mevrouw WILLEMS, Nouchka Talisa, wonende te 8400 Oostende, Nieuwpoortsesteenweg 111 bus 3, die een verklaring van wettelijke samenwoning hebben afgelegd te Oostende op 25 oktober 2012 en b. LUTHO EXPRESS ltd, vennootschap naar Engels recht (Limited), met maatschappelijke zetel te Dept. 253, Owston Road 43, Carcroft Doncaster, 0N6 8DA (Verenigd Koninkrijk), geregistreerd onder het nummer 7226315 in het Ondememershuis.

De vennootschap werd opgericht op 15 april 2010 voor notaris Hesham Sharkawi met standplaats te 4 Palace Court, 250 Finchley Road, Londen NW3 6DN (Verenigd Koninkrijk).

Ingevolge een beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato 15 april 2010 werd beslist om; een Belgisch filiaal te openen vanaf 15 april 2010 met als naam Lutho Express Limited en zetel te 8400; Oostende, Keramiekstraat 3, en hebbende ais ondememingsnummer BTW BE 0828.136.213, een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2. de vennootschap de naam "LUTHO EXPRESS" draagt.

3, de zetel van de vennootschap gevestigd is te 8400 Oostende, Nieuwpoortsesteenweg 111 bus 3.

4. de vennootschap tot doel heeft

- vervoer over de weg voor rekening van derden;

- onderneming voor het goederenvervoer langs de weg, lucht of te water evenals koerier- en verhuisdiensten, veevervoer, vervoer met koelwagens, vervoer van bulkgoederen, inclusief vervoer in; tankwagens, autoverhuur;

- uitbaten, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, van restaurants, snackbars, frituren,; sandwichbars, tearooms, verbruiksalons, herbergen, cafés, tavernes, bars, hotels, logementhuizen, motels en: alle vormen van logement, eet- en ontspanningsinstellinen, de verkoop en het leveren van maaltijden en bereide maaltijden zelfs buiten haar instellingen;

- het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan bedrijfsleiding, enz..,

- managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen, van bedrijven op grond van het bezit op controle over het maatschappelijk kapitaal en andere;

- overige activiteiten in verband met administratie;

- vervaardigen van chocolade en chocoladeproducten;

- overige vormen van onderwijs, opleiding, training;

- overige zakelijke dienstverlening;

- algemene bouwwerkzaamheden, omvattende het optrekken van de gebouwen evenals de bekisting en het ijzervlechtwerk, de gehele of gedeeltelijke voltoolingswerken of de coordinatie hiervan wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd, het optrekken van gefabriceerde gebouwen, voegwerken, chapewerken, dakbedekking in aile materialen, isolatiewerken tegen vochtigheid, thermische- en geluidsisolatie, vloer- en; muurbedekking, stukadoorswerken, arduin- en marmerwerken, timmer- en schrijnwerk, glaswerk, schilder- en behangwerk, centrale verwarming, lood- en zinkwerk, elektrische installatie, metaalbewerking en metalen kunstwerken, restauratiewerken, alle grondwerken, leggen van kabels en diverse leidingen, spoorlijnwerken wegenwerken en bouw van niet-metalen kunstwerken, aanleg en onderhoud van diverse terreinen;

iveaergetieget griff;d van de

rechtbank van koophandol

Brugge  " e ~ , , ..r ~ th.

on !!

2 0 F ~ 2d1i5riffie °rrftrer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

- de aanleg van waterdistributienetten en rioleringen, pijpleidingen voor het vervoer van gas,

petroleumproducten, enzovoort; leidingen voor het vervoer en distributie van elektrische energie;

- de aanleg van telecommunicatielijnen- en netten;

- aanleg en onderhoud van diverse terreinen;

- verkoop van auto-onderdelen en toebehoren;

- schoonmaakwerkzaamheden zowel in de privé als ondernemerssector, - verhuur van rollend materieel en machines, aannemersmateriaal en landbouwmateriaal;

- import-, export-, groothandel en kleinhandel van verlichting en toebehoren;

- onderneming voor het organiseren van evenementen;

- verkoop en verhuur van werfmateriaal. Verkopen en verhuren van machines en toestellen aan bedrijven

en particulieren;

Textiel, kleding, elektro-apparaten en tombola artikelen;

- Keukens, meubelen, geschenkartikelen en huishoudelijke apparaten;

- garage, herstelling en onderhoud van motorvoertuigen;

- werkplaats voor het herstellen van koetswerk;

- plaatsen van banden, uitlaten, trekhaken bij rollend materieel;

- nieuwe en occasiewagens;

- kruidenierswaren, met verkoop van groenten, fruit, dranken, huishoudartikelen;

- onderneming voor schoonheidsspecialist omvattende: het versieren, verlengen of modelleren van teen- of vingernagels, het plaatsen van kunstnagels, het ontharen, het masseren, hand- en voetenverzorging, kleinhandel in schoonheidsproducten;

- bloemen en planten;

- de groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, koop en verkoop van bloemen en planten en alle andere producten

van land en tuinbouw, land- en tuinbouwmaterieel en gereedschappen, sier- en decoratievoorwerpen alsook

geschenkartikelen en tulnmeubelen;

- de teelt van gewassen, bloemen, planten en bomen en diensten in verband met deze activiteit;

- algemene voeding, zuivelhandel, brood- en pasteibakkerij;

- vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle producten, materialen en materieel;

- aankoop en verkoop, verhuring van onroerende goederen. De vennootschap handelt voor eigen

rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger,

Dit doel dient zo ruim mogelijk geïnterpreteerd te worden. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap Kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak;

De vennootschap ken In het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de Wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

5. de vennootschap opgericht wordt voor onbepaalde duur.

6. het geheel geplaatste kapitaal 18.600,00 EUR bedraagt, vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, elk 11100ste van het kapitaal vertegenwoordigend en onderschreven in speciën door a. Lutho express ltd, voornoemd, tot beloop van honderd zesentachtig euro (¬ 186,00), waarvoor hem 1 aandeel wordt toegekend en b. de heer Van Acker Thomas, voornoemd, tot beloop van achttienduizend vierhonderd veertien euro (¬ 18.414,00), waarvoor hem 99 aandelen worden toegekend. Alle aandelen worden ten belope van één/derde (1/3de) volgestort.

De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening bij Record Bank op naam van de vennootschap in oprichting.

Aldus dient nog 12.400,00 EUR te worden volgestort.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

ledere zaakvoerder kan bijzondere gevolmachtigden voor welbepaalde verrichtingen of aangelegenheden en/of de vertegenwoordiging ter zake aanstellen, mits die bevoegdheden voldoende duidelijk te omschrijven.

Tot niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap werden voor onbepaalde duur benoemd ; de heer Thomas Van Acker, voornoemd.

a

8. Elk jaar op de vierde zaterdag van de maand juni om 10 uur of indien deze dag een feestdag zou zijn, op de eerstvolgende werkdag, zal een algemene vergadering gehouden worden ten zetel of op gelijk welke andere ' plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

9. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar loopt tot en met 31 december2014.

10. De bruto opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de

nodige afschrijvingen en de fiscale voorzieningen, maakt de netto-winst uit van het boekjaar.

Van deze netto-winst wordt na aftrek van de gebeurlijke overgedragen verliezen, vijf ten honderd

voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds één/tiende van het kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder welke bestemming aan het saldo zal

gegeven worden.

11. Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal haar vereffening door één of meer overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen aan te stellen vereffenaars) j geschieden. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering,

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen. De dwingende voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen inzake de vereffening van vennootschappen zullen daarbij moeten nageleefd worden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken,

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

12. De comparanten geven bij deze volmacht aan de heer Marc Tessens, boekhouder te 3945 Ham, Langven 8 A om in naam van de vennootschap alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde, sociaal secretariaten, overheden, notarissen, financiële instellingen, etcetera te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, zowel op papier als elektronisch.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd Expeditie oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden îan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)ri(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LUTHO EXPRESS

Adresse
NIEUWPOORTSESTEENWEG 111, BUS 3 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande