LVDB CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LVDB CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.151.930

Publication

07/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 07.03.2014, NGL 30.04.2014 14112-0132-008
20/11/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON

Benaming (voluit) : LVDB CONSULT

(verkort) : !

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Minister A. De Clercklaan 4

8500 Kortrijk

Onderwerp akte : BVBA: ontbinding - sluiting van de vereffening

Er blijkt uit een proces verbaal opgemaakt door Notaris Patrick TORRELLE te Harelbeke op 22 september 2014, inhoudende de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde vernielde vennootschap.

Dat onder meer de volgende besluiten genomen werden:

LEZING EN ONDERZOEK VAN DE BIJZONDERE VERSLAGEN

De voorzitter leest het verslag van de zaakvoerder de dato 18 september 2014 voor. Dit verslag geeft een toelichting bij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap; bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per 17 september 2014, De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag opgesteld op 18 september 2014 door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 8800, Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, over de samenvattende staat van de actieve en passieve toestand van de vennootschap, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

Het besluit van het verslag luidt als volgt:

°7. Besluit

ln hei kader van de procedure toi ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA LVDB CONSULT met zetel te 8500 Kortrjk, Minister A. De Clercklaan 4, een boekhoudkundige staat afgesloten op 17 september 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 412.097,70 EUR en een nettoactief (eigen vermogen) van 412.097,70 EUR. ln toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuiteit.

Teneinde te voldoen aan de voorwaarden voor de ontbinding en sluiting van de vereffening in één akte, zoals voorzien in artikel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen, werden aile schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag terugbetaald.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 40.589,77 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de, algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 17 september 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van i de voorgenomen ontbinding van de BVBA LVDB CONSULT en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 18 september 2014

(getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven, CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE"

BERAADSLAGING EN BESLUITEN

De vergadering vat de agenda aan en na beraadslaging neemt ze met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten;

EERSTE BESLUIT: GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt; zij besluit zich aan te sluiten', bij de conclusies, die erin ver-vat zijn.- - - - - - -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vooi behouc aan h Belgi: Staatst

f~

Ondememingsnr : 0841.151.930

q

u

1 3

BELGISC

(TEUR BELGE

-11- 2014

H S7'AATSBLA{

NEERGELEGD

2 4 SEP, 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL afiffierfd, KORTRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

TWEETJE BESLUIT: VASTSTELLING DAT ER GEEN PASSIVA ZIJN

De vergadering stelt vast dat luidens de staat van activa en passiva er geen passiva zijn.

DERDE BESLUIT: VERVROEGDE ONTBINDING

De vergadering besluit tot de vervroegde ontbinding van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LVDB CONSULT en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden.

VIERDE BESLUIT: ONTSLAG EN KWIJTING VAN DE ZAAKVOERDER

De vergadering besluit ontslag te verlenen aan haar niet-statutaire zaakvoerder, met name de heer VANDENBROUCKE Luc.

De vergadering geeft volledige en algehele discharge, zonder enig voorbehoud noch beperking, aan de heer VANDENBROUCKE Luc, voor zijn opdracht en beheer als zaakvoerder van de vennootschap.

VIJFDE BESLUIT: SLUITING VAN DE VEREFFENING EN TOEBEDELING VAN HET VEREFFENINGSSALDO De vergadering besluit om de ontbinding en de vereffening van de vennootschap in onderhavige akte af te handelen overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen, vermits er geen vereffenaar werd aangeduid, vermits er zoals vermeld onder het tweede besluit geen passiva zijn en vermits alle aandeelhouders op onderhavige algemene vergadering aanwezig zijn.

De vergadering verklaart de vereffening onmiddellijk te sluiten en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LVDB CONSULT definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering stelt vast dat het vereffeningssaldo van de vennootschap volledig wordt toebedeeld aan de vennoten, met name de heer VANDENBROUCKE Luc en mevrouw DEMEYERE Martine. De vergadering stelt tevens vast dat alle gelden en waarden van de vennootschap verdeeld werden zodat er niets dient gedeponeerd te worden in de Deposito- en Consignatiekas.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende vijf jaar bewaard worden op het volgende adres: 8500 Kortrijk, Minister A. De Clercklaan 4.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Patrick TORRELLE, Notaris te Harelbeke

Tegelijk hiermee neergelegd :

Expeditie van de akte dd. 22 september 2014;

' i

Voor- behouden aan` het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/11/2011
ÿþ1 Ma 21

Í í3 In de bilagen bijhet Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

J g~ P~

na neerlegging ter griffie van de akte

1H11 i~i~iuiiAuiuiuiiiii

" 11180331

NEERGELEGD

18. 11, 2011

R HTI~ ~eite l-IAvDFL

Ondernemingsnr : g Li A . 30

Benaming

(voluit) : LVDB Consult

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Minister A. De Clercklaan 4 - 8500 Kortrijk

Onderwerp akte : OPRICHTING - VASTSTELLING VAN DE STATUTEN - BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een proces verbaal opgemaakt door Notaris Patrick TORRELLE te Harelbeke op 9 november 2011 :

1) Dat een besloten Vennootschap met Beperkte Aansprake-lijkheid werd opgericht. De maatschappelijke benaming luidt : LVDB Consult.

2) De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8500 Kortrijk, Minister A. De Clercklaan 4.

3) De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

4) Oprichters : 1)De heer VANDENBROUCKE Luc Maurice, geboren te Kortrijk op negentien juli! negentienhonderd vijftig, wonende te 8500 Kortrijk, Minister A. De Clercklaan 4, intekenend op' honderdzesentwintig (126) aandelen voor een bedrag van twaalfduizend zeshonderd euro (¬ 12 600), volstort tot beloop van vierduizend tweehonderd euro (¬ 4 200); 2)Mevrouw DEMEYERE Martine Viviane, geboren te Kortrijk op vierentwintig augustus negentienhonderd negenenveertig, wonende te 8500 Kortrijk, Minister A. De Clercklaan 4, intekenend op zestig (60) aandelen voor een bedrag van zesduizend euro (¬ 6 000), volstort tot beloop van tweeduizend euro (¬ 2 000).

5) Kapitaal: Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18 600), vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen zonder nominale waarde, volstort in speciën ten belope van zesduizendtweehonderd euro (¬ 6 200)

6)

7) Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het volgend jaar.

8) Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers aandeelhou-'ders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuiver resultaat van het boekjaar.

Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden : Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de jaarvergadering.

Het liquidatiesatdo wordt in gelijke delen verdeeld on-der al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvragingen van stortingen.

9) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaak-voerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerders mogen zich in geval van afwezigheid of belet, onder persoonlijke verantwoording, laten helpen of vertegenwoordigen in hun betrekkingen met derden, door gemachtigden van hun keuze, op voorwaarde dat de volmacht bijzonder beperkt is tot een reeks bepaalde rechtshandelingen en van tijdelijke aard is. Ieder algemene volmacht van bevoegdheid is verboden.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2011- Annexes du Moniteur belge 10) commissarissen

11) Doel :

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

1. Het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van zaakvoerder, bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur- generaal, manager, en van alle functies die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed;

2. Het verlenen van diensten en adviezen aan natuurlijke en rechtspersonen met betrekking tot het beheer van bedrijven in de meest ruime betekenis van het woord, waaronder onder andere advies inzake algemeen management, marketing, financieel en commercieel beleid, personeelsbeleid en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt;

3. Het verlenen van dienstprestaties van administratieve, bedrijfseconomische en economische aard in de

meest uitgebreide betekenis, zowel in eigen beheer als in deelname met derden.

Daarin wordt onder andere begrepen:

- de raadgeving, studie en organisatie inzake, handels-, financiële en sociale aangelegenheden;

- het verlenen aan bedrijven van advies en bijstand en het voeren voor deze bedrijven van het beleid en het

voeren voor deze bedrijven van het beleid en het beheer op technisch, commercieel, administratief, financieel

en bedrijfseconomisch vlak;

- het organiseren van de administratieve diensten van de ondernemingen, evenals de consult inzake deze

organisatie;

- Het huren en verhuren en het ter beschikkingstellen in gelijk welke vorm aan de ondernemingen en

verenigingen van materialen, installaties en van personeel, voor zover wettelijk toegelaten;

4. Tussenpersoon in de handel in het algemeen;

5. Het verwerven en beheren van alle intellectuele rechten;

6. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe produkten, nieuwe technologieën en hun toepassingen;

7. Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium, met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing en bebouwing ervan. Dit omvat ondermeer de aankoop, de verkoop, het ruilen, het bouwen, oprichten, uitrusten, ombouwen en verhuren, met het oog op beheer en opbrengst, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan;

8. Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden; het verwerven, te gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen van alle soorten marktwaarden, aandelen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten, dit alles voor zover als wettelijk toegelaten;

9. De vennootschap kan belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in aile vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen;

10. De vennootschap zal bij middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel;

11. In het algemeen zal de vennootschap alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn er de verwezenlijking van te bevorderen of uit te breiden;

12. De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen en kan hiervoor vergoedingen ontvangen. Zij kan tevens persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden, natuurlijke personen en rechtspersonen, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden, evenals hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

Deze opsomming dient in de ruimste zin beschouwd te worden en is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten.

12) Jaarvergadering: Ieder jaar, de eerste vrijdag van de maand maart om elf uur, zal een jaarvergadering gehouden worden. Zij zal plaats hebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Iedere stemgerechtigde aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde, die aandeelhou-'der moet zijn.

De vertegenwoordigingsopdracht moet in ieder geval schrifte-'lijk gegeven zijn zodat sterkmaking voor een afwezige aandeelhouder niet geoorloofd is, evenmin als het handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening.

Het is de aandeelhouders niet toegelaten hun stem schriftelijk uit te brengen, behoudens hetgeen hierna vermeld staat.

1

~

Voor.

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen Tig liëf BéTgiscliStaatsblad- --30/1-11201I - Annexes du-MonifeurTiëlgê

r De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven,

de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerders een rondschrijven, het-zij per brief, fax, e-mail, of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Overgangsbepalingen.

1. Het eerste boekjaar begint op heden en zal afgesloten worden op dertig september tweeduizend en dertien.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend veertien.

Benoemingen

De vergadering besluit te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur : de heer VANDENBROUCKE Luc, voornoemd en hier aanwezig, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Hij zal over al de machten voorzien door artikel 19 van de statuten beschikken.

Onder opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid, bekrachtigen de oprichters hierbij namens de vennootschap dat alle opdrachten en verbintenissen en transacties welke door hen zouden zijn aangegaan of aanvaard voor rekening van de vennootschap, door de vennootschap in oprichting werden overgenomen, en dit met ingang van vijftien oktober tweeduizend en elf.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Patrick TORRELLE, notaris te Harelbeke

Tegelijk hiermee neergelegd:

Expeditie van de akte dd. 9 november 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LVDB CONSULT

Adresse
MINISTER A. DE CLERCKLAAN 4 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande