LVDK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LVDK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 871.389.503

Publication

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 30.08.2013 13506-0022-009
18/04/2012
ÿþ~ Mod PDF 11,1

ln de bijlagen b(j het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t

V iflhl IhIli H1I IflhIh!IHhI!

*12076065*

NEERGELEGD tertettFFiB de~

RECHTBAN1C VAN y<OOPHANDBL TB

"PI ~~C~= (nf~ri{ng Brugge)

Gi'`i~fie

r ~C " " ,~+~

~~~,~1 '

beperkte

Ondernemingsnr :0871' 389.503 Benaming (voluit) : LVDK

(verkort) : aansprakelijkheidchap met

Rechtsvorm

betel: Zoutelaan 215

8300 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : statutenwij ziging

,Er blijkt uit een proces-verbaal van de algemene vergadering verleden voor Meester François BLONTROCK, notaris ter standplaats Brugge op 19 maart 2012, Geboekt te Brugge Registratie IV bevoegd voor registratie op 26 maart 2012 drie bladen twee verzendingen boek 219 blad 95 vak 20. Ontvangen vijfentwintig euro (25,00 EUR) (getekend). De eerstaanwezend ;inspecteur a.i. Kurt Van Loo.dat de buitengewone algemene vergadering van .de vennoten van de BVBA LVDK beslist heeft:

1) De algemene vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in Andria. Dienovereenkomstig wordt het eerste lid van artikel 1 van de statuten vervangen door volgende tekst: "De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam ,Andria."

2) De algemene vergadering beslist de zetel van de vennootschap te ,verplaatsen naar volgend adres: 2000 Antwerpen, Italiëlei 110, vierde 'verdiep. Dienovereenkomstig wordt het eerste lid van artikel 3 van de ;statuten vervangen door volgende tekst: "De zetel van de vennootschap is ,gevestigd te 2000 Antwerpen, Italiëlei 110, vierde verdiep."

;3) De algemene vergadering beslist het boekjaar van de vennootschap te wijzigen teneinde het voortaan te laten lopen van één januari tot ;eenendertig december van hetzelfde jaar.

'Het huidig boekjaar loopt van één april tweeduizend en elf tot eenendertig december tweeduizend en twaalf. De algemene vergadering beslist de huidige 'tekst van artikel 21 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: '"Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december 'van hetzelfde jaar."

4) De algemene vergadering beslist de jaarvergadering voortaan te houden ,op de eerste vrijdag van de maand juni om elf uur.

;De algemene vergadering beslist dienovereenkomstig het eerste lid van ,artikel 18 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om elf uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de 'vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden."

5) De algemene vergadering beslist de huidige tekst van artikel 20, d) van ,de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, dan wordt de ;uitoefening van het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door 'de vruchtgebruiker, behoudens andersluidend akkoord tussen de ,vruchtgebruiker en de blote eigendom."

,6) De algemene vergadering beslist na artikel 20 van de statuten volgende artikelen toe te voegen en dienovereenkomstige hernummering van de ;statuten:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

"ARTIKEL 21: Stemmen langs elektronische weg v66r de algemene vergadering. Iedere vennoot heeft de mogelijkheid langs elektronische weg op afstand te stemmen v66r de algemene vergadering. Deze stemming dient te gebeuren bij

,4 & middel van een formulier dat door het bestuursorgaan ter beschikking van de vennoten wordt gesteld en dat minstens de volgende vermeldingen bevat: de naam van de vennoot en zijn woonplaats of maatschappelijke zetel, het aantal stemmen dat de vennoot tijdens de algemene vergadering wenst uit te brengen, de agenda van de vergadering, de termijn waarbinnen de vennootschap het formulier voor het stemmen op afstand dient te ontvangen en de handtekening van de vennoot, in voorkomend geval, met een geavanceerde elektronische handtekening in de zin van artikel 4, § 4 van de Wet van negen juli tweeduizend en elf of met een elektronische handtekening die voldoet aan de voorwaarden van artikel 1322 van het Burgerlijk Wetboek.

De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die op afstand wil stemmen v66r de algemene vergadering, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door het bestuursorgaan.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de modaliteiten bedoeld in vorige leden te controleren en de geldigheid vast te stellen van de op afstand uitgebrachte stemmen.

ARTIKEL 22: Vraagrecht.

De zaakvoerders en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders zich hebben verbonden. Deze vragen kunnen hetzij schriftelijk, hetzij mondeling tijdens de vergadering, worden gesteld, één en ander conform het Wetboek van vennootschappen. De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag v66r de algemene vergadering ontvangen.

ARTIKEL 23: Schriftelijke besluitvorming.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan een rondschrijven, hetzij per brief, fax, email of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissaris, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam'die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen. ARTIKEL 24 : Elektronische algemene vergadering.

In de gevallen waarin de oproeping dit uitdrukkelijk bepaalt, hebben de vennoten het recht om op afstand deel te nemen aan een algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel.

Dit elektronisch communicatiemiddel moet de vennoten in staat stellen om rechtstreeks gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de

besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarvoor de vergadering zich dient uit te spreken, alsook om deel te nemen aan de beraadslagingen en om zijn vraagrecht uit te oefenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Indien het recht wordt verleend om op afstand aan een algemene vergadering deel te nemen, bepaalt hetzij de oproeping, hetzij een door de vennoot raadpleegbaar document waarnaar de oproeping verwijst tevens op welke

* wijze(n) de vennootschap de hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, zal controleren en waarborgen, alsook op welke wijze(n) zij zal vaststellen dat een vennoot aan de algemene vergadering deelneemt als aanwezig zal worden beschouwd. Teneinde de veiligheid van het elektronisch communicatiemiddel te waarborgen, kan de oproeping of het document waarnaar de oproeping verwijst tevens bijkomende voorwaarden stellen."

7) 1. De gewone algemene vergadering van dertig september tweeduizend en elf heeft kennis genomen van het ontslag van de zaakvoerders, te weten:

- de Heer Van Damme, Frank Cyriel Germain, geboren te Brugge op zevenentwintig juli negentienhonderd veertig, wonende te 8300 Knokke-Heist, Zoutelaan 215;

- de Heer Van Damme, Filip Kamiel Nera, geboren te Knokke op acht november

negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 8300 Knokke-Heist, Knokkestraat

642.

Hun ontslag is ingegaan op dertig september tweeduizend en elf.

2. De gewone algemene vergadering van dertig september tweeduizend en elf

heeft beslist tot zaakvoerder te benoemen voor onbepaalde duur en dit met

ingang van dertig september tweeduizend en elf: Mevrouw Dewint,.Tineke

Rozemarijn Pirosca, wonende te 6730 Beernem, Noendreef 7.

Voor beredeneerd uittreksel

Getekend Notaris François Blontrock

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal van de algemene vergadering;

- gecoordineerde statuten.

03/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 30.09.2011, NGL 31.10.2011 11590-0185-009
04/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 30.12.2009, NGL 27.01.2010 10023-0401-009
30/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 30.12.2008, NGL 28.01.2009 09022-0169-009
28/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 30.12.2007, NGL 25.01.2008 08022-0275-010
15/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 27.12.2006, NGL 10.01.2007 07007-1057-012

Coordonnées
LVDK

Adresse
ZOUTELAAN 215 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande