LYDECH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LYDECH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 831.230.612

Publication

02/07/2014
ÿþOndernemingsnr : 0831.230.612

Benaming (voluit) Lydech

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Leeuwentandstraat 54 - 8200 Sint-Andries (Brugge)

Onderwerp(en) akte ONTBINDING - VEREFFENING

Uit een proces-verbaal opgemaakt door de notaris Christophe KINT te Staden op 05 juni 2014, dragende de volgende registratiemelding Geregistreerd te Brugge, eerste kantoor, bevoegd voor registratie, zes bladen, een verzending, op 12 juni 2014, boek 285 blad 24 vak 16. Ontvnagen: vijftig euro (50,00 EUR). (getekend) P. Bailleul, adviseur', blijkt dat de buitengewone algemene

vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Lydech, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Leeuwentandstraat 54 - 8200 Sint-Andries

(Brugge), de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT: LEZING EN ONDERZOEK VAN DE BIJZONDERE VERSLAGEN

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per vijftien april tweeduizend en veertien.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet.

De verslagen opgemaakt door de zaakvoerder en door de bedrijfsrevisor, alsmede de staat van activa en passiva, blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"7. CONCLUSIES

Ondergetekende, Moore Stephens Audit BV CVBA, kantoorhoudend te 9031 Drongen, Deinsesteenweg 114 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door mevrouw Wendy Van der Biest, bedrijfsrevisor, aangesteld op 28 april 2014 door de zaakvoerders van de BVBA Lydech, met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge (Sint-Andries), Leeuwentandstraat 54, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0831.230.612, gekend op de Rechtbank te Brugge, verklaart dat in het kader van de procedure van ontbinding' voorzien in artikel 181 §1 W. Venn., de zaakvoerders van de BVBA Lydech, onder hun verantwoordelijkheid, een boekhoudkundige staat per 15 april 2014 opgesteld hebben, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 316.116,19 EUR en een nettoactief van 310.116,19 EUR.

De boekhoudkundige staat per 15 april 2014 werd, gelet op het voorstel tot ontbinding en de stopzetting van de activiteiten, opgesteld met inachtname van artikel 28 §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan heeft, behoudens met betrekking tot het onroerend goed waarvoor geen herwaardering werd opgenomen, getracht de realisatiewaarde van de activa, alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de ontbinding te voorzien, doch aan deze waarderingen komt steeds een marge van onzekerheid toe.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrilfsrevisoren, blijkt dat deze boekhoudkundige staat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

11111!IMIII5111

NEERGFIEW___

riffie Rechtbank Koophandel

19 JUN 2014

Gent Af Brugge

De griffier

Vo beho aan Belg Staat:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

..e.% rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding, en de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van de volledigheid van de onder de handelsschulden opgenomen bedragen en onder voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, BTW, sociale zekerheid en eventuele andere die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend.

-4- We merken op dat slechts afschrijvingen geboekt werden tot 31 maart 2014 in plaats van tot 15 april 2014. Dit geeft een overschatting van de activa voor een bedrag van e 469,22. We geven dan ook een voorbehoud voor dit bedrag.

;" " Er werd ons voorts bevestigd dat conform art. 184, §5 W. Venn. alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald, behoudens de schulden die zullen ontstaan naar aanleiding van de vereffening, dewelke waarvoor de nodige gelden werden geconsigneerd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge De te verstrekken stukken en informatie werden ons niet tenminste één maand voor de buitengewone algemene vergadering overhandigd, zodat wij niet in de mogelijkheid waren het verslag over te maken aan de vennootschap 15 dagen wiér de buitengewone algemene vergadering. Deze laattijdigheid heeft evenwel geen wezenlijke invloed op onze controle uitgeoefend

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 181, §1 W. Venn. en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Drongen, 30 mei 2014

Moore Stephens Verscheiden Audit BV CVBA

vertegenwoordigd door

Mevrouw Wendy Van der Biest

Bedrijfsrevisor"

Er worden geen opmerkingen gemaakt op de verslagen.

De vennoten sluiten zich aan bij de conclusies vervat in de verslagen.

TWEEDE BESLUIT: VERVROEGDE ONTBINDING

De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden, vijf juni tweeduizend en veertien. De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

DERDE BESLUIT: GEEN BENOEMING VAN VEREFFENAAR

De vergadering beslist uitdrukkelijk geen vereffenaar te benoemen ingevolge de bepalingen van artikel 184, § 5 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering erkent te zijn ingelicht door de notaris over de inhoud van artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen, zoals eveneens de zaakvoerder hiervan werd ingelicht en erkent te zijn ingelicht hieromtrent, zoals bevestigd in zijn voormeld schrijven verzaking oproepingsformaliteiten van achttien maart tweeduizend en veertien.

VIERDE BESLUIT: ONTSLAG ZAAKVOERDER

De vergadering stelt vast dat ingevolge de ontbinding van de vennootschap het mandaat beëindigd wordt van de zaakvoerders, te weten: De heer Frank Decroock en mevrouw Linda Christiaen.

De vergadering verleent hen volledig en onvoorwaardelijk kwijting voor het uitgeoefend mandaat.

VIJFDE BESLUIT: VASTSTELLING ACTIVA EN PASSIVA

De vergadering besluit tot in vereffeningstelling en vaststelling dat er op heden geen passiva zijn en verdeling van de activa, ingevolge de bepalingen van artikel 184, § 5 van het Wetboek van Vennootschap.

ZESDE BESLUIT: SLUITING VEREFFENING

Daarop verklaart de vergadering zich bereid het vermogen van de vennootschap in het privé vermogen op te nemen van de aandeelhouders, zodat de vereffening do or deze vermogensvermenging meteen gesloten is.

De vergadering stelt vast dat de vereffening van vennootschap LYDECH hierdoor gesloten is en dat de vennootschap heeft opgehouden te bestaan.

De comparanten verklaren dat de vennootschap eigenares is van hierna beschreven onroerend goed, dewelke wordt toebedeeld aan haar enige aandeelhouder, te weten de heer Frank Decroock, voornoemd, te weten:

BESCHRIJVING ONROEREND GOED

Stad Brune - dertigste afdebing_(Sint-Andries)



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

V_por-befiouder aan het Belgisch Staaeblad

Luik B - Vprvoln

In een appartementsgebouw genaamd "Residenïie Nick", op en met grond gelegen Hertsvelde 60, gekend volgens titel en recent kadastraal uittreksel sectie B, nummer 678/E/2 voor een grootte van een are eenennegentig centiare (la 91ca):

Het appartement met nummer "1" gelegen op de gelijkvloerse verdieping, omvattende volgens de beschrijving in de basisakte:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom:

Inkom, woonkamer, badkamer, WC, berging, vestiaire, slaapkamer, keuken, terras en exclusief

genot van de tuin;

b) in mede-eiendom en gedwongen onverdeeldheid: 235/1.000sten van de gemene delen van

het gebouw, waaronder de grond,

ZEVENDE BESLUIT:BEWARING VAN DE BOEKEN EN BESCHEIDEN

De algemene vergadering beslist de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de

wettelijk voorgeschreven termijn te bewaren bij de heer Frank Decroock, te 8200 Brugge (Sint-

Andries), Leeuwentandstraat 54,

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen dienen genomen te worden voor de

consignatie van gelden en waarden,

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering gelast de heer Frank Decroock met het verrichten van de laatste fiscale en

administratieve verrichtingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Christophe [(INT

Tegelijk hiermee neergelegd:

Vers lag van het bestuursorgaan met

Staat van actief en passief per 15 april 2014;

Verslag bedrijfsrevisor;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 20.12.2013, NGL 06.01.2014 14002-0465-013
16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 21.12.2012, NGL 09.01.2013 13006-0215-013
13/04/2012
ÿþr;----~~- "

.ittC k17.5

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I Il I II 1111 II I 1Fl I

=iao~33e9*

b

E

St

II

_ r.1

N~L.14Ge..L~..V~ád ~ " ~ :,ia tl1 C 1C:. UC;I RECHTBANK VAU K,30PHANDEL

BRUGGE (Afdeling Brugs s,

op: 3 Q I kM eiZ

Griffie

t«," »

Ondernemingsnr : 0831230612

Benaming

(voluit) : Lydech

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leeuwentandstraat 54 8200 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Op de Buitengewone Algemene Vergadering van woensdag 28 maart 2012 werd de heer Frank Decroock benoemd ais zaakvoerder voor onbepaalde tijd.

Linda Christiaen

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
LYDECH

Adresse
LEEUWENTANDSTRAAT 54 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande