M-INDUSTRIES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : M-INDUSTRIES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 418.973.781

Publication

08/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.12.2012, NGL 02.10.2013 13616-0056-021
19/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.11.2012, NGL 12.11.2012 12636-0529-042
25/04/2012
ÿþr '1, "

r

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEE.F.GELF.2:_: D

13. 04, 20¬ 2

r=:.'-:0H. brGriffÍé)OPi-IANDEL

, ~};?: P.!.~K

1)11*llniao.9sao* NIIIIII ~INlbl

bet

a2

Be Sta.

Ondernemingsnr : 0418.973.781

Benaming

(voluit) : M-INDUSTRIES

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Bruggesteenweg nummer 7 te 8760 Meulebeke

(volledig adres)

Onderwerp akte ; VERSLAGEN OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 181 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN - VERVROEGDE ONTBINDING - ONTSLAG EN KWIJTING DER BESTUURDERS - BENOEMING VAN DE VEREFFENAAR - MACHTEN VAN DE VEREFFENAAR

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "M-INDUSTRIES", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8760 Meulebeke, Bruggesteenweg 7, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0418.973.781, opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op vier januari tweeduizend en twaalf, geregistreerd op het Tweede Registratiekantoor van Jette, op achttien januari nadien, boek 32 blad 82 vak 1, ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR), geïnd door de Eerstaanwezend Inspecteur a.i. W. ARNAUT, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT ONTBINDING

a) voorafgaande verklaring

De vergadering verklaart dat een afschrift van de verslagen en van de staat van activa en passiva van de vennootschap, zoals bepaald hierna, ter beschikking van de aandeelhouders werd gesteld, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen :

- verslag van de raad van bestuur;

- verslag van de commissaris, te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DELOITTE Bedrijfsrevisoren", met zetel te Brussel, Louizalaan 240, vertegenwoordigd door de heer Dirk Van Vlaenderen;

- staat van activa en passiva, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld, met name per eenendertig oktober tweeduizend en elf.

b) bevestiging externe wettigheid

De optredende notaris bevestigt, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

o) besluit

Na kennisname en bespreking van de voornoemde verslagen, besluit de vergadering de vennootschap

vervroegd te ontbinden met het oog op haar invereffeningstelling.

De besluiten van het verslag van de commissaris, voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld, luiden als volgt :

"7. Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, heeft de raad van bestuur van de vennootschap M-Industries NV onder zijn verantwoordelijkheid een staat van activa en passiva per 31 oktober 2011 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal weergeeft van 10.429 KEUR, en een netto-passief van 10,728 KEUR.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijtàgeli bij liet $èlgischi Siá lsbind = 257Û472012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke nonnen van het

instituut van de Bedrijfsrevisoren blijkt dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de

boekhouding en de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van

eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, btw, sociale zekerheid en eventuele andere

vorderingen die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend maar die wel tijdens de

vereffeningprocedure zouden kunnen ontstaan en voor zover de vooruitzichten van de raad van bestuur met

succes zullen worden gerealiseerd door de vereffenaar.

Kortrijk, 13 december 2011

De commissaris

(getekend)

DELOITTE Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Dirk Van Vlaenderen"

TWEEDE BESLUIT BENOEMING VEREFFENAAR

De vergadering benoemt tot vereffenaar: de heer Erik Greeve, advocaat, kantoor houdende te 2600

Berchem, Koninklijke laan 60, die aanvaard heeft.

in geval de rechtbank zou weigeren over te gaan tot bevestiging van de benoeming van voormelde vereffenaar, benoemt de vergadering in ondergeschikte orde de heer Thomas Goethals, advocaat, kantoor houdende te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 4a als vereffenaar.

De benoeming van de vereffenaar is gedaan voor onbepaalde tijd.

De aanvraag tot bevestiging van de benoeming van de vereffenaar dient bij toepassing van artikel 184 § 1 W.Venn. te gebeuren door middel van een eenzijdig verzoekschrift, vergezeld van een staat van activa en passiva, ondertekend door het bevoegde orgaan van de vennootschap of een advocaat.

De vergadering stelt, voor zoveel als nodig, meester Joris De Vos, advocaat, kantoor houdende te Brussel, Louizalaan 106 met macht van substitutie aan als bijzonder lasthebber om het verzoekschrift te ondertekenen en het namens de vennootschap in te dienen bij de bevoegde rechtbank.

De vergadering beslist de bevoegdheid van de vereffenaar als volgt vast te stellen:

Onder voorbehoud van wat bepaald wordt in de wet van twee juni tweeduizend en zes, tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen, om de vereffeningsprocedure te verbeteren, heeft de vereffenaar de meest uitgebreide macht voorzien in artikelen 186, 188 en 190 van het wetboek van vennootschappen met inbegrip van de voortzetting van de handel tot tengeldemaking. Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikels 187 en 190 §2 van het wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; Hij mag verzaken aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van de alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Buiten een speciale machtiging, alle aktes die de vennootschap in vereffening betreffen, zelfs de aktes waarin een publieke of ministeriële ambtenaar tussenkomt, worden door de vereffenaar zelf getekend.

Het mandaat van de vereffenaar wordt bezoldigd uitgeoefend. De tarieven van het Koninklijk Besluit houdende vaststelling van de regels en barema's tot bepaling van de kosten en het ereloon van de curatoren van 10 augustus 1998 zijn van toepassing met een minimum van 150 E per gewerkt uur voor de vereffenaars. De vereffenaars kunnen periodiek en zonder voorafgaandelijke machtiging en/of goedkeuring door de algemene vergadering provisies nemen en tussentijds facturen tot beloop van de hoor hen op dat ogenblik uitgevoerde prestaties

DERDE BESLUIT -- KWIJTING BESTUURDERS

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan de mandaten van de huidige

bestuurders.

De vergadering besluit om de bestuurders kwijting te verlenen voor de uitoefening van hun mandaat tot op de dag van de ontbindingsakte.

VIERDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de vereffenaar tot uitvoering van de genomen besluiten.

De vergadering verklaart tevens aan te stellen als bijzonder mandataris van de vennootschap met macht van indeplaatsstelling : meester Joris De Vos, voornoemd, teneinde over te gaan tot de wijzigingen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

Deze machtiging zal eveneens geldig zijn wanneer de vereffening van de vennootschap afgesloten is, teneinde over te gaan tot de doorhaling van de inschrijving van huidige vennootschap in de Kruispuntbank voor ondernemingen en de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, volmachten, ordonnantie van de rechtbank

van koophandel bevestigen de benoeming van de vereffenaar.

4

Bijlagen bij liëtBèîgisëh Staatsïilad - 25/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behbuden

aan het

E3elgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/12/2011 : KO095717
26/09/2011 : KO095717
01/07/2011 : KO095717
07/09/2010 : KO095717
05/07/2010 : KO095717
05/01/2010 : KO095717
13/11/2009 : KO095717
18/09/2009 : KO095717
10/07/2009 : KO095717
06/07/2009 : KO095717
16/02/2009 : KO095717
03/10/2008 : KO095717
18/07/2008 : KO095717
20/07/2007 : KO095717
09/07/2007 : KO095717
29/08/2006 : KO095717
30/06/2006 : KO095717
15/12/2005 : KO095717
15/09/2005 : KO095717
30/06/2005 : KO095717
14/07/2004 : KO095717
15/01/2004 : KO095717
01/10/2003 : KO095717
14/07/2003 : KO095717
11/09/2002 : KO095717
06/09/2002 : KO095717
23/07/2002 : KO095717
05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.12.2014, NGL 30.09.2015 15621-0467-017
15/09/2000 : KO095717
25/07/2000 : KO095717
28/01/1998 : KO95717
05/02/1991 : KO95717
28/09/1990 : KO95717
01/07/1988 : KO95717
23/09/1987 : KO95717

Coordonnées
M-INDUSTRIES

Adresse
BRUGGESTEENWEG 7 8760 MEULEBEKE

Code postal : 8760
Localité : MEULEBEKE
Commune : MEULEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande