M & L POORTEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : M & L POORTEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.017.966

Publication

09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 07.08.2013 13405-0235-011
04/04/2011
ÿþMod 2.0

LUIK B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11302253*

Neergelegd

31-03-2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : M&L poorten

0835017966

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8630 Veurne, Pannestraat 74 bus a

Onderwerp akte: OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Lodewijk VERMEULEN te Menen op achtentwintig maart tweeduizend elf, inhoudende oprichting van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "M&L poorten", met zetel te 8630 Veurne, Pannestraat 74a, ter registratie neer te leggen, blijkt onder meer hetgeen volgt:

VENNOTEN

1° De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Groep Montré, met zetel te 8930 Menen, Hogeweg 315.

2° De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LACAMI, met zetel te 8930 Menen, Hogeweg 313.

RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "M&L poorten".

ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP

8630 Veurne, Pannestraat 74.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel :

Het vervaardigen van, de handel in, en het installeren van schrijnwerk en

aanverwante artikelen in diverse materialen.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Bovenstaande opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op enigerlei wijze kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

DUUR

De vennootschap werd opgericht voor een onbeperkte duur, te rekenen vanaf achtentwintig maart tweeduizend elf.

KAPITAAL VAN DE VENNOOTSCHAP

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door 100

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

aandelen, zonder nominale waarde, ieder aandeel één/honderdste (1/100) van het kapitaal vertegenwoordigende.

Het kapitaal werd volgestort voor één/derde (1/3) door inbreng in geld. Dit kapitaal werd gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting.

BESTUUR - STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, zowel natuurlijke personen als rechtspersonen, al dan niet aandeelhouder(s). Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De opdracht van een zaakvoerder kan steeds herroepen worden door de algemene vergadering.

Iedere vennoot heeft het recht een zaakvoerder aan te duiden. Tot statutaire zaakvoerders werden, volgens voormelde regel, voor de duur van de vennootschap benoemd, Heren Carl LAGA (voor vennoot LACAMI) en Alain MONTRE (voor vennoot GROEP MONTRÉ), beiden voornoemd.

Ingeval van overlijden of bij vroegtijdig ontslag van één van de zaakvoerders heeft de vennoot die hierdoor zijn zaakvoerder verliest, het recht een nieuwe zaakvoerder voor te stellen. Indien deze niet door alle vennoten wordt aanvaard, dan wordt de vennootschap van rechtswege ontbonden.

De zaakvoerder, statutair of niet, kan ten allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) een vaste of veranderlijke bezoldiging of vergoeding toekennen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die het dagelijkse beheer van de vennootschap overstijgen én de handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Iedere zaakvoerder moet tegenover derden of tegenover de hypotheekbewaarder enkel zijn hoedanigheid van zaakvoerder bewijzen. ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden de derde vrijdag van de maand juni van ieder jaar, om negentien uur, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de oproepingsbrieven aangeduid.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op vrijdag éénentwintig juni tweeduizend dertien, om negentien uur.

Vertegenwoordiging - Stemrecht

Iedere vennoot mag stemmen in persoon of bij volmacht.

Ieder aandeel heeft recht op één stem.

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde die echter zelf aandeelhouder moet zijn. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op achtentwintig maart tweeduizend elf, om te eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf. WINSTVERDELING

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle lasten, onkosten en afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt vooraf een afname gedaan van vijf procent bestemd tot het vormen van een wettelijk reservefonds.

Deze voorafname houdt op verplichtend te zijn van zodra dit fonds tien procent van het kapitaal van de vennootschap bereikt heeft.

Over de aanwending van het overige zal jaarlijks door de algemene vergadering beslist worden.

De wettelijke bepalingen terzake zullen moeten nageleefd worden. Zij worden thans geregeld door onder meer de artikelen driehonderd negentien en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

VEREFFENING

Bij de ontbinding van de vennootschap, door om het even welke reden zal de vereffening verzekerd worden door de alsdan in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering van de vennoten één of meer vereffenaars zou aanstellen met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging.

De algemene vergadering zal de wijze van vereffenen vaststellen bij enkele meerderheid van stemmen.

Na aanzuivering of consignatie van het bedrag van de schulden aan derden zal het batig saldo verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid van het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel een gelijk recht gevende.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van de oprichtingsakte.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(ondertekend door notaris Lodewijk Vermeulen te Menen)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 15.07.2016 16321-0593-011

Coordonnées
M & L POORTEN

Adresse
PANNESTRAAT 74, BUS A 8630 VEURNE

Code postal : 8630
Localité : VEURNE
Commune : VEURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande