M-MOTORHOMES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : M-MOTORHOMES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.570.749

Publication

24/02/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

mal 19.9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1NITEUR BELG ,IEERGELEGDTERGRIFF1EVANDE ECHTBANKVANKOOPHAIVDELTE

II1I

0I95

2*n 1 S -82-

* 2014 op:

Gw.)

ISCH STAATSBLAD 0,6F~B.2 1

griffer.

Griffie

I;

i Benaming (voluit) : N1-Motorhomes I;

ii (verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

,I

Zetel : Deinsesteenweg 12

8700 Tielt

Onderwerp akte :Oprichtingsakte

;, Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jean-François Agneessens, te Nazareth, op 3 februari 2014, neergelegd ter registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "M-; Motorhomes"werd opgericht.

1. Rechtsvorm en naam: een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "M-Motorhomes".

2. Zetel: te 8700 Tieit, Deinsesteenweg 12.

1! 3. Duur: opgericht vanaf 3 februari 2014 en voor onbepaalde duur.

:! 4. Identiteit oprichters:

1. De Heer VERMEIRSCH Dirk Gustaaf Maurice, geboren te Telt op 16 december 1966, echtgenoot van:

]; mevrouw Vandewalle Francine, rijksregistemummer 66.12.16-225.86, wonende te 8740 Pittem, Tieltstraat 121; i

l 2. De Heer MAES Yannick Jacques, geboren te Kortrijk op 31 december 1969, echtgenoot van mevrouw]

;; Rodriguez Onraedt Susana, rijksregisternummer 69.12.31-269,43, wonende te 8970 Waregem, Fazantenlaan 6.

5. Kapitaal  aandelen  volstorting

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt negentienduizend euro (¬ 19,000,00). .

Het is verdeeld in honderdnegentig (190) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde die elk één,

honderdnegentigste (1/190ste) vertegenwoordigen van het kapitaal.

6. Samenstelling maatschappelijk kapitaal  aandelen:

I Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst is, bedraagt negentienduizend euro (¬ 19.000,00) en is!

verdeeld in honderdnegentig (190) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde,

De oprichters hebben volledig ingetekend op deze aandelen als volgt:

iil - Voor zesenzeventig (76) aandelen door de Heer Vermeirsch Dirk, voornoemd.

Voor honderdveertien (114) aandelen door de Heer Maes Yannick, voornoemd; "

Ieder aandeel is volledig volstort.

De oprichters hebben aldus een bedrag van negentienduizend euro (¬ 19,000,00) vooraf gestort op de: i; bijzondere rekening nummer te weten BE57 7380 4050 8535 op naam van de vennootschap in oprichting bij de; naamloze vennootschap KBC Bank, met zetel te 1080 Brussel, met kantoor te 8530 Harelbeke, Gentstraat 14 zodat de vennootschap vanaf heden beschikt over een bedrag van negentienduizend euro (¬ 19.000,00).

Een bewijs van het stortingsattest de dato 31 januari 2014 wordt in het vennootschapsdossier van; ondergetekende Notaris bewaard.

,; 7. Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder:

jaar. Het eerste boekjaar gaat in op heden en eindigt op 31 december 2014

"

8, Betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van de winst en de verdeling na vereffening van het;

overblijvende saldo: wettelijke bepalingen.

9. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of!

ii rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering.

;? Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene; vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders waarvan de opdracht is verstreken, in;

functie. '

Een statutaire zaakvoerder zal slechts kunnen afgezet worden uit zijn mandaat hetzij met eenparigheid van: stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met; I! inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging,

Zodra een rechtspersoon benoemd wordt tot de functie van zaakvoerder, wordt deze rechtspersoon in de

;I uitoefening_ van deze functie binnen de bestuurde vennootschap, uitsluitend vertegenwoordigd door een vaste

J

Op de laatste blz. van Luik Q vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

l;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

ndernemingsnr ; 0546 570 749

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



vertegenwoordiger, die aangeduid wordt door het bestuursorgaan van de vennootschap bestuurder, in' overeenstemming met de bepalingen van artikel 61 paragraaf 2 van het Wetboek van vennootschappen.

Gewone zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en zijn steeds door haar afzetbaar.

De zaakvoerder mag op elk moment aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Het bestuur ven de vennootschap wordt toevertrouwd aan de zaakvoerder die de meest uitgebreide rechten heeft om alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of ais verweerder. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Artikel twintig - Intern bestuur.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

De interne bevoegdheid wordt beperkt door die handelingen waarvoor volgens de wet alteen de algemene vergadering bevoegd is,

Artikel éénentwintiq - Externe vertegenwoordigingsmacht.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten.

De externe vertegenwoordigingsbevoegdheid wordt beperkt door de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

De onbevoegdheid van de zaakvoerder die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is gebonden door de handelingen van de zaakvoerder die buiten haar doel liggen onverminderd hun aansprakelijkheid voor de schade die de vennootschap dientengevolge geleden heeft.

Volmacht.

Aan ZENITO ONDERNEMINGSLOKET kantoorhoudende te Marktstraat 41 -- 8530 Harelbeke of elke andere door haar aangewezen persoon, is aangewezen ais lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en aile documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee zij belast is. Benoemin v n eerste niet-statutaire zaakvoerders.

De vennoten, in algemene vergadering verenigd, benoemen tot eerste niet statutaire zaakvoerder van de vennootschap: de heer Vermeirsch Dirk, voornoemd, die aanwezig is en verklaart dit mandaat te aanvaarden. Dit mandaat.zal onbezoldigd zijn en vangt aan op heden voor een onbepaalde deur.

10, Doel: De vennootschap heeft tot doel:

De aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de fabricatie, de verhuring, de herstelling, de in- en uitvoer van autovoertuigen en wisselstukken, motorhomes, bestelwagens, fietsén, bromfietsen en motorl-ietsen, caravans, mobilhomes, televisies en radio's, remorques, evenals van alle producten en apparaten verwant of gebruikt met bovenvermelde activiteiten en alles wat er rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee heeft, voor eigen rekening of voor rekening van derden, op alle plaatsen en op de meest diverse wijze, De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken. Dit alles in de ruimste zin van het woord, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon.

Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium, met inbegrip van het: onderhoud, de verbouwing en bebouwing ervan, Dit omvat onder meer de aankoop, het bouwen, oprichten, uitrusten, ombouwen en verhuren, met het oog op beheer en opbrengst

- Het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden; daartoe behoren techno-consult, assistentie op gebied van engineering, technisch. commercieel, administratief en financieel beheer en advies.

Tussenpersoon in de handel in het algemeen.

- Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden: het verwerven, te gelde

maken ,inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen van alle soorten marktwaarden, aandelen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten, dit alles voor zover als wettelijk toegelaten.

De vennootschap zal bij middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijkwaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn er de verwezenlijking van te bevorderen of uit te breiden.

Het bestuur van vennootschappen, ongeacht hun doel.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

*.

" ep

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-6e,houden aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap kan zich borg stellen voor eigen schulden en verbintenissen van derden. en verbintenissen zowel ais voor schulden

11. Jaarvergadering: genoemd, moet ieder jaar bijeenkomen de

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering

laatste zaterdag van mei om 10 uur.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015

TEN BEHOEVE VAN HET BELGISCH STAATSBLAD

- uitgifte oprichtingsakte dd. 3 februari 2014

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 23.07.2015 15356-0029-014
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 31.12.2016, NGL 30.01.2017 17034-0472-014

Coordonnées
M-MOTORHOMES

Adresse
DEINSESTEENWEG 12 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande