M.J. VAN MAELE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : M.J. VAN MAELE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 444.733.914

Publication

05/05/2014 : BVBA: invereffeningstelling
Uit een akte verleden voor notaris Wouter Bossuyt te Brugge op 27 maart 2014 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootsohap met; beperkte aansprakelijkheid "M.J. VAN M AELE" te 8800 Roeselare, Rotsestraat nummer 34. i Opgericht bij akte verleden voor notaris Joseph Thiery-Vander Heyde, te Rumbeke/Roeselare op; vierentwintig juli negentienhonderd eenennegentig, bekendgemaakt in de Bijlagen tôt het Belgisch1 Staatsblad van veertien augustus daarna, onder nummer 910814-70.

Waarvan de statuten gewijzigd werden bij akte verleden voor voornoemde notaris Joseph Thiery- Vander Heyde, te Rumbeke/Roeselare op acht januari tweeduizend en zeven, bekendgemaakt in de Bîjlagen tôt het Belgisch Staatsblad van éénendertig januari tweeduizend en zeven onder nummer 2007-01-31/0019464, sindsdien ongewijzigd gebleven.

Volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

1 .a) De algemene vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder tôt vervroegde ontbinding met de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op éénendertig

december tweeduizend en dertien.

b) De algemene vergadering neemt kennis van het verslag opgemaakt door BVBA "Jefra" te 8310 Brugge (Assebroek), Vestingstraat 79/3 Accountant op negentien maart tweeduizend en veertien aangewezen door de zaakvoerder, over de staat van activa en passiva van de vennootschap, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is

weergegeven.

De conclusies van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor voornoemd, luiden als volgt: " - Dit verslag werd opgesteld in het kader van de procédure die voorzien wordt door het Wetboek

van Vennootschappen, artikel 181, bîj vereffening van een vennootschap.

- De contrôle op de staat van activa en passiva werd uitgevoerd in overeenstemming met de norm van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

- De boekhoudkundige staat van activa en passiva op datum van 31/12/2013 die ons door het bestuursorgaan werd overhandigd was nîet ouder dan drie maanden voor de datum van de geplande buitengewone vergadering, die wordt bijeengeroepen om zich uit te spreken over de beslissing om de vennootschap al dan niet te ontbinden.

Het balanstotaal van de staat van activa en passiva, opgesteld door het bestuursorgaan, bedraagt 580.070,88 EUR en heeft een eigen vermogen van 529.032,23 EUR.

- Op grond van de controlewerkzaamheden die ondergetekende heeft uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kan ondergetekende bevestïgen, dat deze boekhoudkundige staat voiledig en getrouw op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap. - Volgens het bijzonder verslag van de zaakvoerder zullen de aandeelhouders het door hen bij de

oprichting gestort kapitaal terugkrijgen, alsook hun proportionee! aandeel ïn de reserves.

- Er zijn geen gebeurtenissen na de opstelling van de boekhoudkundige staat gemeld of er werden; er ook geen waargenomen.

- Er zijn geen inlichtingen dîe ondergetekende onontbeerlijk acht, om de buitengewone algemene vergadering voor te lichten en die niet in het verslag van de raad van bestuur of in dit besluit zijn

opgenomen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persofo)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


' Voor-

Ijehoucfen

aan het

Belgisch

Staatsblad

•-

•FF

mod 11.1

-De waarderingsregels, die door de raad van bestuur zijn opgesteld in dïscontinuïteits- of

liquidatiewaarden, zijn aangepast aan de omstandigheden van de vereffening van deze vennootschap.

Op basis van hetgeen voorafgaat en het volkomen nazicht dat wij uîtvoerden op de staat van activa en passiva, per 31/12/2013, van de BVBA M.J. Van Maele kunnen wij besluiten, dat deze staat, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, een volledige, getrouwe en juiste wijze weergave is van de vennootschap op die datum. Het liquidatïeresultaat zal op positieve wijze beïnvloed worden door de verkoop van het onroerend goed.

Voorzichtigheidshalve werd deze te realiseren meerwaarde nog niet geboekt omdat de verkoopprijs van het gebouw op heden nog niet gekend is."

Na onderzoek, heeft de instrumenterende notaris de externe wettigheid bevestîgd van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 § 1 van het

Wetboek van Vennootschappen gehouden îs.

c) Na de uiteenzettïng van de voorzitter juist te hebben bevonden, beslist de algemene vergadering de vennootschap vervroegd te ontbinden.

De vennootschap bestaat vanaf heden nog enkel voor haar vereffening.

2. De vergadering beslist als vereffenaar aan te stellen onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging van deze benoeming door de rechtbank van koophandel: De Heer VAN MAELE Marc Louis Maria Hilda, ongehuwd, geboren te Roeselare op vijfentwintig augustus negentienhonderdvierenvijftïg, wonende te 8800 Roeselare, Rotsestraat nummer 34, die verklaard

heeft dit mandaat te aanvaarden.

3. De algemene vergadering beslist de Heer Marc Van Maele voornoemd als bijzondere gemachtigde om het verzoekschrift overeenkomstig artikel 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek in te dienen tôt bevestiging of homologatie van de benoeming van de heer Marc Van Maele tôt vereffenaar en van de reeds gestelde handelingen vanaf de ontbinding tôt aan de

bevestigingsprocedure.

Hij krijgt tevens de bijzondere volmacht om enkel en alleen aile daden van beheer te stellen in hoofde van de vennootschap voor de période tussen de ontbinding van de vennootschap en de bevestiging van de vereffenaar door de rechtbank.

4.De vereffenaar zal de meest uitgebreide macht hebben tôt het uitvoeren van zijn mandaat en namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder toevlucht te moeten nemen tôt de machtigîng van de algemene vergadering van de aandeelhouders, în de gevallen waarin deze is voorzien, zoals bijvoorbeeld voor de handelingen, opgesomd in artikel 187 van zelfde Wetboek van Vennootschappen.

In het bijzonder en zonder dat navolgende opsomrning enige beperkîng inhoudt, zal hij de macht hebben de activa van de vennootschap ten gelde te maken; te dien einde aile roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven met of zonder subrogatie, termijnen voor betaling toe te staan, aile uitstel en rentevoet te bepalen; aile zakelijke rechten te verzaken, opheffing te verlenen met of zonder betaling van aile inschrijvingen of overschrïjvingen van bevel of beslag; de Heer Hypotheekbewaarder te ontslaan van het nemen van ambtshalve inschrijving; over te gaan tôt aile herveiling wegens rouwkoop of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar; voor aile rechtbanken te dagvaarden en ïn redite te verschijnen; aile vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren; de aan de gang zijnde werken voort te zetten en te voltooien; woonplaats te kiezen. De vereffenaar zal onder zijn verantwoordelijkheid aile lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen boedelbeschrijving op te maken met mogelijkheid zich te

beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

De vereffenaar dient, overeenkomstig artikel 189bis Wetboek van vennootschappen, in de zevende en dertiende maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het eïnde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, te zenden aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Vanaf het tweede jaar wordt deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie verzonden. De omstandige staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven, de uitkeringen en datgene dat nog moet worden vereffend.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt de vereffenaar het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuideisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel. De

rechtbank kan alsdan aile dienstige inlichtingen vorderen van de vereffenaar om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan.

5. Ten gevolge van de ontbïnding, neemt de algemene vergadering tenslotte kennis van het ontslag van de statutaire zaakvoerder de Heer Marc Van Maele voornoemd, en wordt hem décharge

verleend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


- Voor-

Ibehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Wouter Bossuyt

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte invereffeningstelling;

- kopie van het vonnis van de rechtbank van Koophandel te Kortrijk van 10 april 2014

inhoudende de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar;

"ô3

S ■fi

Oî eu

fi fi

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening
01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 26.07.2013 13357-0420-015
28/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 24.08.2012 12444-0287-014
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.06.2011, NGL 29.08.2011 11469-0377-014
01/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 27.09.2010 10553-0294-013
12/03/2010 : BG074155
04/11/2009 : BG074155
14/07/2008 : BG074155
03/08/2007 : BG074155
31/01/2007 : BG074155
03/08/2006 : BG074155
28/11/2005 : BG074155
10/12/2004 : BG074155
18/08/2003 : BG074155
18/12/2002 : BG074155
22/11/2002 : BG074155
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.12.2014, NGL 31.08.2015 15571-0127-012
15/08/2001 : BG074155
14/12/1999 : BG074155
14/08/1991 : BG74155
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.12.2015, NGL 15.07.2016 16323-0145-010
26/08/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
27/11/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
M.J. VAN MAELE

Adresse
TORHOUTSESTEENWEG 246/1 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande