M.V.L. VLOEREN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : M.V.L. VLOEREN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 507.995.433

Publication

19/01/2015
ÿþMod Word 15.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u Aiuu





Ondememingsnr : 050 7. 555. 'i33 Benaming

(voluit) : M.V.L. VLOEREN (verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Duinenstraat 94 bus 107 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

1.De heer Van Laethem Marc , geboren te Halle op 10 juni 1966 , wonende te 8400 Oostende Duinenstraat 94 bus 107 ,N.N. 66.06.10-359.90

2. De heer Neagu Georgian Florin , geboren te Ors. Valenii,Roemenië op 20 januari 1988 ,

wonende te 8430 Middelkerke , Gentstraat 2 bus 0002 ,

N.N. 88.01.20-541.35

TITEL I  OPRICHTING

De comparanten verklaren te zijn overeengekomen wat volgt :

Vorm van de vennootschap

De comparanten richten bij deze een Vennootschap onder Firma op.

Firmanaam  Zetel

De naam van de vennootschap luidt : " M.V.L. Vloeren " en zal gevestigd zijn in de Duinenstraat 94 bus 107 te 8400 Oostende .

Vennoten.

Comparant sub 1 neemt deel aan de oprichting als zaakvoerder , werkend vennoot, voor de duur van de vennootschap , met name Van Laethem Marc , wonende in de Duinenstraat 94 bus 107 te 8400 Oostende

Comparant sub 2 neemt deel aan de oprichting als vennoot voor de duur van de vennootschap , met name Neagu Georgian Florin , wonende in de duinenstraat 84 bus 208 te 8400 Oostende .

Kapitaal  Plaatsing en storting van het kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 1000 Euro en is verdeeld in 100 aandelen, met aan fractiewaarde van 11100ste van het kapitaal.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna wordt uiteengezet. Zij hebben zich onvoorwaardelijk verbonden tot de inbreng, welke als volgt zal gebeuren :

inbreng

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

De oprichter sub I heeft ingetekend op 90 aandelen en betaalde hierop 900 Euro.

De oprichter sub 2 heeft ingetekend op 10 aandelen en betaalde hierop 100 Euro.

Samen : 100 aandelen wat de totaliteit omvat van alle uitgegeven en ingeschreven aandelen.

TITEL Il  STATUTEN

Artikel 1. Rechtsvorm -- Naam  Identificatie

De vennootschap is een handelsvennootschap die de vorm van een Vennootschap Onder Firma heeft aangenomen.

De naam van de vennootschap luidt : " M.V.L. Vloeren ". De vennootschap moet telkens wanneer zij haar naam gebruikt, deze laten voorafgaan of volgen door de melding van haar rechtsvorm, ofwel voluit geschreven " Vennootschap Onder Firma" ofwel de afkorting " V.O.F. ".

Artikel 2. Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd :Duinenstraat 94 bus 107 8400 Oostende

De zetel kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een andere plaats . Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders) zal de vennootschap bijhuizen, vaste inrichtingen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

Artikel 3. Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in het binnen-als in het buitenland en zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben :

Bewerken van vloeren , polieren van vloeren , aanleggen van vloeren zowel in beton als alle andere materialen.

Bouwen van speel- en sportterreinen, zwembaden enz..

Ruimen , bouwrijp , drainage , verlaging grondwaterpeil , maken van terreinen en gronden.Graven , ophogen ,egaliseren , niveleren van bouwterreinen ; graven van sleuven en geulen.Aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van ; isolatie materialen -- isolatiematerialen tegen geluid en trillingen.Reinigen van nieuwe gebouwen na beëindigen van de bouwwerkzaamheden.

Onderneming voor het voeren van voegwerken , het bouwen van funderingen , inclusief heien. Onderneming voor het voeren van hijs  en hefwerkzaamheden ; optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms. Verhuur van alle machines voor de bouwnijverheid met of zonder personeel.

Reinigen van allerlei gebouwen , kantoren , fabrieken , werkplaatsen , commerciële gebouwen , appartementsgebouwen enz...

Vervaardigen van metalen constructiewerken , delen ervan of gebinten voor de bouw.Vervaardigen van geprefabriceerde gebouwen , overwegend van metaal ; bouwketen , modulaire tentoonstellingselementen , telefooncellen enz...

Bouw van autowegen , straten en andere wegen en paden voor voertuigen  voetgangers en fietsers (inclusief het plaatsen van vangrails).

Verhuring van go-carts  fietsen enz..

De aan- en verkoop , groot- en kleinhandel , invoer- en uitvoer van alle voedingswaren , textiel en lederwaren , accessoires , huishoudartikelen , tabakswaren , alcoholische en niet-alcoholische dranken , kranten en tijdschriften , diepvriesproducten , cosmetica , onderhoudsproducten , klein- en elektrische toestellen en de handel in bereide maaltijden , dranken voedingswaren in het algemeen , zonder dat deze opsomming beperkend is ; zij mag zowel dag als nachtwinkel uitbaten , Zij mag handelsgoederen importeren welke zonder verdere bewerking kunnen worden doorverkocht.

i

S

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitvoeren van mandaten en functies dewelke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

De vennootschap kan de uitbating van een of meerdere vestigingen of de vertegenwoordiging van één of meerdere producten/merken/diensten in franchising of in gelijk welke andere vorm uitbesteden aan derden. Deze opsomming is louter aanhalend en geenszins beperkend.

De vennootschap zal, zowel in binnenland als in buitenland, alle roerende en onroerende goederen mogen bezitten en alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, welke rechtstreeks, of onrechtstreeks nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel of dit ten dele of geheel kunnen vergemakkelijken.

Artikel 4. Duur

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel

Artikel 5. Kapitaal

§ 1. kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 1000 Euro en is verdeeld in 100 aandelen met een fractiewaarde van 11100ste van het kapitaal.

Artikel 6. Aandelen

§ 1. Overgang van de aandelen onder de levenden

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap slechts overdragen onder de levenden aan een medevennoot of een derde, na vooraf aan alle andere vennoten de mogelijkheid te hebben geboden zijn aandeel in de vennootschap over te nemen tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord, of bij gebreke hiervan door een deskundige, aangewezen door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de Rechtbank van Eerste Aanleg van het arrondissement waar de maatschappelijke zetel van de vennootschap gevestigd is.

Artikel 7. Vennoten

De gecommanditeerde vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Artikel 8. Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, welke of derden, of gecommanditeerde vennoten kunnen zijn. De zaakvoerder wordt benoemd door de vennoten, samen handelend, welke hem, eveneens samen handelend, ten allen tijde, zonder hun beslissing te moeten verrechtvaardigen, kunnen ontslaan.

Artikel 9. Algemene verklaringen van vennoten

§ 1. Jaarvergadering  Bijzondere of buitengewone algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de derde zaterdag van de maand juli van ieder jaar, om 14 uur, ten maatschappelijke zetel.

t

-,

Artikel 10. Boekjaar -- Bestemming van het resultaat

§ 1. Boekjaar

Het boekjaar gaat in op 01101 van ieder jaar en wordt afgesloten op 31112 van ieder jaar.

§ 2. Bestemming van het resultaat

De zuivere winst zoals deze uit de balans- en de resultatenrekening blijkt, mag door de algemene vergadering vrij worden besteed. Het eenparig akkoord van de vennoten wordt vereist.

TITEL IIl - OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1.Het eerste boekjaar begint op 01/01/2015 en eindigt op 31/12/2015.

2.De eerste jaarvergadering wordt gehouden de derde zaterdag van de maand juli 2016 om 14u op de maatschappelijke zetel.

3.Wordt met eenparigheid van stemmen benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid, overeenkomstig artikel 8 van de statuten :

- Van Laethem Marc , die hierbij tussenkomt en dit mandaat aanvaardt. Aanvulling.

Tevens wordt kantoor Domy BVBA , vertegenwoordigd door Pierre Dorny of zijn aangestelde , volmacht gegeven voor de oprichting inzake publicatie , neerlegging ter Griffie , ondernemingsloket, zelfstandige kas en aanvraag BTW nummer .

Tekst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Vbor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/05/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
M.V.L. VLOEREN

Adresse
DUINENSTRAAT 94, BUS 107 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande