MACLAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MACLAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 826.560.952

Publication

06/08/2014
ÿþbeh

aa Sei Star

11111M11111111

2*

na neerlegging ter gri

3 0 -07-

ELGISCH ST

ONITEUR

rood wam 11,1

IUEERGFI FG1")

3EL 4 riffie Rechtbank Koophandel

2014 1.6 JUL 2014

AT¬ BLALPent Afdelefaugge

De griffier

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Ondernerningsnr : 0826.560.952

Benaming

(voluit) : MACLAN

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Van Bunnenlaan 57 te 8300 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Uit de beslissing van de zaakvoerder de dato 11 juli 2014 blijkt dat de zetel van de vennootschap thans gevestigd te 8300 Knokke-Heist (Knokke), Van Bunnenlaan 57, verplaatst werd naar 8300 Knokke-Heist, Natiënlaan 118/22.

(getekend) Patricia Vanden Bussche, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/02/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.01.2014, NGL 11.02.2014 14032-0387-010
18/02/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.01.2013, NGL 12.02.2013 13033-0415-010
23/07/2012
ÿþ1 bel ai Be Sta

Mod Word 11.1

¢ i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

II

«iaiase3s"

NECRC:LCGB-ter CRIFFIc de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (Afdeling Brugge)

°P: ' 2 JULI 2412

Cie elle' Griffie

Ondernemingsnr : 0826.560.952

Benaming

(voluit) : MACLAN

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Van Bunnenlaan 57 te 8300 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

hit een akte verleden voor notaris Deroose Eric te Heist-aan-Zee, vervangende zijn ambtgenoot notaris Thomas Dusselier te Knokke-Heist op tien juli tweeduizend en twaalf, neergelegd ter registratie te Knokke-Heist, blijkt dat de algemene vergadering volgende beslissing heeft genomen :

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met tweehonderddertigduizend euro (¬ 230.000), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van driehonderdtwintigduizend euro (¬ 320.000) tot vijthonderdvijftigduizend euro (¬ 550.000).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij niet zal gepaard gaan met de uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen, doch dat de fractiewaarde van de aandelen overeenkomstig zal stijgen.

Er zal onmiddellijk in geld ingeschreven worden op de kapitaalverhoging, voor een bedrag van tweehonderddertigduizend euro (¬ 230.000).

TWEEDE BESLISSING

En onmiddellijk hebben alle vennoten, elk individueel, verklaard in te tekenen op de kapitaalverhoging naar evenredigheid van hun aandelenbezit, hetzij elk voor de helft.

DERDE BESLISSING

1. Vervolgens hebben de Heer DUSSELIER Thomas en Mevrouw VANDEN BUSSCHE Patricia, vennoten voormeld, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap «MACLAN» en in te schrijven op de kapitaalverhoging van deze vennootschap, elk voor de helft,

en onder de hoger gestelde voorwaarden, te weten: "

-- de Heer DUSSELIER Thomas, vennoot voormeld, ten belope van honderdvijftienduizend euro (¬ 115.000);

Mevrouw VANDEN BUSSCHE Patricia, vennoot voormeld, ten belope van honderdvijftienduizend euro (¬ , 115.000);

2. De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat de kapitaalverhoging in totaal volgestort is ten belope van tweehonderddertigduizend euro (¬ 230.000,00).

3. De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE 67 7380 3603 2387 op naam van de vennootschap bij de KBC BANK zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op * juli 2012 dat aan ondergetekende notaris. wordt overhandigd om bewaard te worden overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

VIERDE BESLISSING

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van tweehonderddertigduizend euro (¬ 230.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het Kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vijfhonderdvijftigduizend eus° (¬ 550.000), vertegenwoordigd door tien (10) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist, ln navolging van het hiervoor genomen besluit, tot vervanging van artikel 5 van de statuten door volgende tekst:

"Het kapitaal bedraagt vijfhonderdvijftigduizend euro (¬ 550.000), vertegenwoordigd door tien (10) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éénitiende van het kapitaal vertegenwoordigen."

ZESDE BESLISSING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 13 april 2012,

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 13 april 2012 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

l-let verslag van de zaakvoerder, alsmede van de staat van activa en passiva blijven aan deze akte gehecht. ZEVENDE BESLISSING

0e vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging van onderstaande tekst aan artikel 3 van de statuten:

"het toestaan of het aangaan van een onroerende leasing"

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering beslist, in navolging van het hiervoor genomen besluit, tot vervanging van artikel 3 van de statuten door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

* het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bcuw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, en in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

* het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en kunstvoorwerpen;

* het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt;

* het toestaan of het aangaan van een onroerende leasing.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen,

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen tn, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen, De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen, De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

NEGENDE BESLISSING

0e vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

0e vergadering verleent bijzondere volmacht aan kantoor MORBEE-BALLEGEER & Partners, te 8300 Kno çke-Heist, Bayauxlaan 12, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

MENDE BESLISSING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

---voor eensluidende analytisch ulttreksel--------

Worden hierbij tegelijk neergelegd

expeditie van de akte

- bijzonder verslag

- staat van actief en passief

gecoordineerde statuten

(getekend) notaris Eric Deroose

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

,414 '4

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/02/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.02.2012, NGL 23.02.2012 12043-0592-010
24/02/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.01.2015, NGL 12.02.2015 15043-0280-010

Coordonnées
MACLAN

Adresse
NATIENLAAN 118/22 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande