MAENE IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAENE IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.774.619

Publication

15/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, alle hoegenaamde industriële-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitoefenen die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zich borg stellen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken en hypotheken nemen.

De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

De vennootschap mag overgaan tot het uitgeven van al dan niet converteerbare obligatieleningen en vastgoedcertificaten.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken.

De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke andere onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is voor de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen. Deze opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. Duur: de vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting.

Het maatschappelijk kapitaal: bedraagt driehonderd duizend euro (300.000,00 EUR), en wordt vertegenwoordigd door drieduizend (3.000) aandelen, elk met een fractiewaarde van één/drieduizendste (1/3.000ste) van het maatschappelijk kapitaal of elk honderd euro.

Op het kapitaal wordt deels ingeschreven door de nagemelde inbreng in natura door de heer Maene Roger en zijn echtgenote mevrouw Dekeyzer Monique, beiden voornoemd, van het hierna beschreven onroerend goed, en deels door de nagemelde inbrengen in geld door de heer Maene Steven en de heer Maene Joren, beiden voornoemd.

Het voormelde kapitaal van de vennootschap, ten belope van 300.000,00 euro, werd volledig geplaatst en werd volstort ten belope van tweehonderd zesennegentigduizend euro (296.000,00 ¬ ). Bestuur  Bevoegdheden zaakvoerder  Vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen. Statutaire zaakvoerder

Tot statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap wordt benoemd de heer Roger Maene, geboren te Torhout op 16 februari 1956 (rijksregister nummer: 56.02.16-303.19), wonende te 8490 Jabbeke, Duineweg 15.

De jaarvergadering: zal elk jaar gehouden worden op de eerste maandag van september om 20.00 uur. Indien deze dag een feestdag is heeft de gewone algemene vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, of op een andere plaats in dezelfde gemeente of stad aangeduid in de oproeping.

De algemene vergadering: De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden, hetzij op de zetel, hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproeping.

Aan de houders van aandelen en obligaties op naam, aan de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de zaakvoerders en aan de commissarissen wordt vijftien dagen voor de vergadering een per post aangetekende oproepingsbrief verzonden. De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten. Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de vennoten, aan de zaakvoerders en aan de commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

gesteld. Er wordt ook onverwijld en kosteloos een afschrift gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet en in huidige statuten voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. Elke op de algemene vergadering aanwezige vennoot of gevolmachtigde mag slechts drager zijn van één volmacht. De zaakvoerder kan de vorm en wijze van neerlegging van de volmacht vastleggen. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief, de fax of de e-mail met wettige elektronische handtekening, waarop de stem wordt uitgebracht, naast elk punt van de agenda de woorden  aanvaard of  verworpen , gevolgd door de handtekening. Het instrumentum waarop de stem wordt uitgebracht moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden.

Het boekjaar: begint ieder jaar op één april en eindigt op éénendertig maart om 24.00 uur van het daaropvolgende jaar.

Winstverdeling: De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Verdeling liquidatiesaldo na vereffening: Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeelt/verdelen de vereffenaar(s) het netto-actief in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, genomen met gewone meerderheid van stemmen, worden de andere goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet/moeten de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Eerste boekjaar: neemt een aanvang op datum van de wettelijke neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte en zal worden afgesloten op éénendertig maart tweeduizend zestien om 24.00 uur.

Eerste jaarvergadering: zal plaatsvinden op de eerste maandag van september van het jaar tweeduizend zestien, om 20.00 uur.

Benoeming zaakvoerders: Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot niet statutaire zaakvoerders en dit voor onbepaalde duur:

- de heer Steven Maene, ongehuwd, geboren te Torhout op zesentwintig september negentienhonderd tweeëntachtig (rijksregister nummer: 82.09.26-061.71), wonende te 8480 Ichtegem (Bekegem), Zerkegemstraat 15, en

- de heer MAENE Joren, geboren te Torhout op twintig oktober negentienhonderd zevenentachtig (rijksregister nummer: 87.10.20-263.64), wonende te 8480 Ichtegem (Bekegem), Zerkegemstraat 17. Zij verklaarden hun opdracht te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun mandaat.

Inschrijving op het kapitaal door inbreng in natura:

In de vennootschap werd door de heer Roger Victor MAENE, geboren te Torhout op 16 februari 1956, en zijn echtgenote mevrouw Monique Maria DEKEYZER, geboren te Torhout op 9 april 1957, samen wonende te 8490 Jabbeke, Duineweg 15, zijnde de oprichters onder 1), de inbreng in natura gedaan van het volgend onroerend goed:

GEMEENTE ICHTEGEM, derde afdeling BEKEGEM

Een perceel grond, op het nagemelde opmetingsplan aangeduid als het LOT D, met werkplaats, burelen en toonzaal, gelegen te Ichtegem, 3de afdeling Bekegem, aan de Zerkegemstraat,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

kadastraal bekend onder Kerkhoek en Zerkegemstraat +15, sectie A, nummer 138/02D en deel van de kadastrale percelen 137/A, 137/02C en 138/M, met een oppervlakte volgens nagemelde opmeting van 3.268m2 (aangeduid als lot D in groene kleur op het opmetingsplan).

Zoals voormeld onroerend goed is opgemeten en staat afgebeeld als het lot D, in groene kleur, op het opmetingsplan, opgemaakt door landmeter-expert Nico Decoster, optredend voor Landmeetkantoor Decoster BVBA te 8480 Ichtegem, Vinkensveldstraat 16, op 15 oktober 3013. Als vergoeding voor deze inbreng werd aan de huwelijksgemeenschap bestaande tussen Roger Maene en Monique Dekeyzer, beiden voornoemd, tweeduizend negenhonderd vijftig (2.950) aandelen zonder nominale waarde toegekend.

Deze tweeduizend negenhonderd vijftig (2.950) aandelen werden ingeschreven op naam, en wel als volgt:

- duizend vierhonderd vijfenzeventig (1.475) aandelen op naam van de heer Roger Maene, voornoemd;

- duizend vierhonderd vijfenzeventig (1.475) aandelen op naam van mevrouw Monique Dekeyzer, voornoemd.

De beide inbrengers verklaarden zich uitdrukkelijk akkoord met de vergoeding in aandelen voor de voormelde inbreng. Ingevolge de voormelde vergoeding met aandelen ten belope van tweehonderd vijfennegentigduizend euro (295.000,00 EUR) werden de voornoemde oprichters/inbrengers onder 1) door de vennootschap vergoed overeenkomstig de schattingswaarde van het door de inbrengers in de vennootschap ingebrachte onroerend goed. Deze inbreng in natura werd aldus volledig volstort. Inschrijving op het kapitaal door inbreng in geld:

Op de resterende vijftig (50) aandelen werd volledig in geld ingeschreven en wel als volgt:

- door de heer Steven Maene, voornoemd, ten belope van tweeduizend vijfhonderd euro (2.500,00 EUR), waarvoor hij vergoed werd met vijfentwintig (25) aandelen;

- door de heer Joren Maene, voornoemd, ten belope van tweeduizend vijfhonderd euro (2.500,00 EUR), waarvoor hij vergoed werd met vijfentwintig (25) aandelen.

Deze inbrengen in geld werden volstort ten belope van duizend euro (1.000,00 ¬ ), hetzij op elk aandeel voor één/vijfde deel.

Zodat op alle drieduizend (3000) aandelen werd ingeschreven en de vennootschap op heden over een volstort bedrag beschikt van tweehonderd zesennegentigduizend euro (296.000,00 EUR), rekening houdend met voormelde inbreng in natura ten belope van tweehonderd vijfennegentigduizend euro (295.000,00 ¬ ) en door storting van duizend euro (1.000,00 ¬ ) op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij AXA BANK EUROPE NV, met maatschappelijke zetel te 1170 Brussel, Vorstlaan 25, vertegenwoordigd door haar zetel te 2600 Berchem, Grote Steenweg 214,, met rekeningnummer BE93 7512 0649 6367, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 8 december 2014 afgeleverd bankattest.

Voor ontledend uittreksel - notaris Joris Boedts te Ichtegem (Eernegem).

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte

- het verslag van de oprichters en het bedrijfsrevisorenverslag betreffende de inbreng in natura

Coordonnées
MAENE IMMO

Adresse
ZERKEGEMSTRAAT 15 8480 BEKEGEM

Code postal : 8480
Localité : Bekegem
Commune : ICHTEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande