MAERTENS-PYPE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : MAERTENS-PYPE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 560.934.667

Publication

05/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

03-09-2014

Griffie

*14307816*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0560934667

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

MAERTENS-PYPE

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit een akte verleden voor Meester Jean-Marc Vanstaen, geassocieerd notaris te Komen, op drie september tweeduizend veertien die binnen de wettelijke termijn zal geregistreerd worden

1. Vorm en benaming: vennootschap onder firma MAERTENS-PYPE

2. Zetel :Beselarestraat 128 - 8940 Geluwe

3. Duur: onbeperkt.

4. Oprichters  nog te volstorten inbrengen

1 De Heer Bruno MAERTENS, wonende te 8940 Wervik (Geluwe), Beselarestraat 128

3. Mevrouw Griet PYPE, wonende te 8940 Wervik, Beselarestraat 128

5. Maatschappelijk kapitaal  volstorting  toegestaan kapitaal :

Het kapitaal bedraagt twaalfduizend vijfhonderdzevenenzeventig euro achtenzeventig cent (¬ 12.577,78) vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, volledig volstort.

6. Vorming van het kapitaal  conclusies van de revisor

Het kapitaal is volledig onderschreven door inbreng in natura van het gedeeltelijk afgesplitst

vermogen van de BVBA MAERTENS-PYPE SERVICE.

7.a. Bestuur van de vennootschap  bevoegdheden

Indien er slechts een zaakvoerder is, heeft deze de meest uitgebreide externe vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, gelden volgende regels.

Behoudens bijzondere en beperkte volmacht door het college van zaakvoerders toegekend, is de vennootschap slechts verbonden door akten die door twee zaakvoerders ondertekend zijn. De zaakvoerders hoeven ten aanzien van derden, niet te bewijzen gemachtigd te zijn door een voorafgaande beraadslaging van het college van zaakvoerders, zelfs ten aanzien van openbare of ministeriële ambtenaren en hypotheekbewaarders.

Elk der zaakvoerders beschikt echter over de bevoegdheid om individueel alle handelingen van dagelijks bestuur te verrichten.

De vennootschap wordt in rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder.

7.b. Zaakvoerder(s) :

Worden tot zaakvoerder(s) van de vennootschap benoemd:

1. De Heer MAERTENS Bruno Jean Maurice, geboren te Mouscron op zeventien maart negentienhonderddrieënzestig (rijksregister nummer 63.03.17-403.43), wonende te 8940 Wervik (Geluwe), Beselarestraat 128.

2. Mevrouw PYPE Griet Magdalena, geboren te Wevelgem op zesen-twintig juni negentienhonderdvierenzestig (rijksregister nummer 64.06.26-454.55), wonende te 8940 Wervik (Geluwe), Beselarestraat 128. 8. Commissaris: $er werd geen commissaris aangesteld

9. Boekjaar : van één januari tot eenendertig december. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien.

10. Jaarvergadering  deelname  stemrecht.

Onderwerp akte :

Vennootschap onder firma

Molenstraat 121 8940 Wervik

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De jaarvergadering vindt plaats op de derde vrijdag van juni om achttien uur op de maatschappelijke

zetel.

De oproepingen gebeuren overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

11. Maatschappelijk doel :

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

A. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

B. Het waarnemen van bestuurdersopdrachten in de ruimste zin in andere vennootschappen en ondernemingen.

C. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

D. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich in dit kader borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

E. Het verlenen van adviezen en het verstrekken van prestaties op financieel, technisch, juridisch, logistiek, commercieel of administratief vlak, het uitvoeren van managementopdrachten voor derden.

F. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

G. De aan- en verkoop evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen evenals het optreden als tussenpersoon bij voormelde verrichtingen.

II. VOOR EIGEN REKENING

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

12. Reserves  winst  liquidatiebonus:

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het resultaat.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

13. Volmachten

De aangestelde zaakvoerders verlenen hierbij volmacht aan de BVBA LUMINAD, Hoge Voetweg 14 te 8560 Gullegem, in de persoon van haar zaak-voerster, Mevrouw Sabine HOLVOET, met bevoegdheid om samen of afzonderlijk te handelen en mogelijkheid tot indeplaatsstelling van alle aangestelden en medewerkers, met het oog op de vervulling van alle formaliteiten en inschrijvingen van de vennootschap bij het Ondernemingsloket, de Kruispuntbank der Ondernemingen, het Register der Rechtspersonen, alle griffies van de Rechtbanken, alle diensten van FOD-Financiën, waaronder de BTW-administratie, evenals de aanvraag van distributie- of vestigingsattesten van alle aard bij elke bevoegde administratie.

14. Gelijktijdig neergelegde stukken: expeditie van de oprichtingsakte. .

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Jean-Marc Vanstaen, Notaris

Coordonnées
MAERTENS-PYPE

Adresse
MOLENSTRAAT 121 8940 GELUWE

Code postal : 8940
Localité : Geluwe
Commune : WERVIK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande