MAES CONCEPT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAES CONCEPT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 897.650.272

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 02.07.2014 14254-0112-014
17/04/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

~--~.

JIJII IIII llh)IJ1)ll)IJJ) 1I!1 IIIJ lii 111)1111

*12094971+

I\!~.~..F-rGFL7Gn o 4. Ol:" r 2012

1 "

Ondernemingsnr 0897.650.272

Benaming

MAES CONCEPT

(verkort)

Rechtsvorm " BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel . STIENTJESSTRAAT 43 - 8570 ANZEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING  ONTSLAG STATUTAIR ZAAKVOERDER - UITBREIDING DOEL

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Stéphane Saey, geassocieerd notaris te Deerlijk, op 27 maart 2012, neergelegd vóór registratie, dat de buitengewone vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAES CONCEPT", onder meer volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

VERSLAGEN

Met betrekking tot de voorgestelde kapitaalverhoging door inbreng van schuldvordering in rekening-courant werd overeenkomstig artikel 313 W.Venn, een verslag opgemaakt:

-door de zaakvoerders daterend van 22 maart 2012, waarin wordt uiteengezet waarom zowel de inbreng als de kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap,

-door de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vander Donskt  Roobrouck - Christiaens BEDRIJFSREVISOREN, vertegenwoordigd door de Heer Bart Roobrouck, commissaris, kantoor houdende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151 A bus 42, waarin verslag uitgebracht wordt over de hierna vermelde inbreng in natura, over de toegepaste schattingswijzen en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"De inbreng in natura in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAES CONCEPT" bestaat uit de inbreng van een gedeelte van een schuldvordering in rekening-courant ten belope van 100.000,00 EUR door de heer Rino MAES en mevrouw Dominique NAESSENS.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dal:

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-dat de door de partijen weerhouden methode van waardering leidt tot een inbrengwaarde van 100.000,00

EUR, die tenminste overeenstemt met het aantal van 1.000 nieuwe aandelen en de fractiewaarde van de tegen

de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng bestaat uit 1.000 nieuwe aandelen zonder vermelding van de nominale

waarde uitgegeven aan dezelfde fractiewaarde als de oude aandelen.

Dit verslag kan enkel gebruikt worden voor de verrichting in het kader van artikel 313 van het Wetboek van

Vennootschappen en mag geen andere doeleinden aangewend worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Roeselare, 22 maart 2012

"VANDER DONCKT - ROOBROUCK - CHRISTIAENS"

Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Bart ROOBROUCK (Getekend)

Bedrijfsrevisor"

Beide verslagen worden hier voorgelegd.

Op de uik E .etni3idc l Rectr, Naam n hoeda mnrieià cr nEti umentcrer=de notant rie persa(o)n(er) ]ig.En

ïesoeç!d de reehtsper:r ,n :E" " asii ien von derden te

Verso Naam en handtet:snrng

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennoten verklaren een exemplaar van de verslagen ontvangen te hebben en zij ontslaan de voorzitter er hier voorlezing van te geven. Beide verslagen worden goedgekeurd.

Het origineel van deze verslagen zal samen met een expeditie van deze akte worden neergelegd op de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk.

KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderdduizend euro (¬ 100.000,00) om het te brengen van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) op honderdvijfentwintigduizend euro (¬ 125.000,00), door inbreng in natura van een gedeelte van de schuldvordering in rekening-courant lastens de BVBA Maes Concept op naam van de echtgenoten Maes-Naessens voor een totaal bedrag van honderdzes-entachtigduizend vijfentachtig euro zevendertig cent (¬ 186.085,37), die overeenstemt met de creatie van duizend (1,000) aandelen zonder nominale waarde tegen de prijs van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel. De nieuwe aandelen zijn in alles gelijk aan de bestaande aandelen.

ONDERSCHRIJVING  VOLSTORTING

En onmiddellijk wordt de kapitaalverhoging door in-breng in natura van een gedeelte van de schuldvordering in rekening-courant lastens de BVBA Maes Concept op naam van de echtgenoten Maes-Naessens ten bedrage van honderd duizend euro (¬ 100.000,00) mits uitgifte van duizend (1.000) aandelen volledig onderschreven door de hierboven genoemde vennoten en volgestort als volgt, met splitsing vermogenswaarde en lidmaatschapsrechten :

De door de Heer MAES Rino en zijn echtgenote, Mevrouw NAESSENS Dominique, voornoemd, worden de onderschreven aandelen, als volledig volgestort toegekend aan de onderschrijvers ervan, dewelke bedingen dat de vermogenswaarde van deze aandelen toekomt aan het gemeenschappelijk vermogen en dat de lidmaatschapsrechten die aan dezelfde aandelen verbonden zijn, onderling worden verdeeld en bijgevolg eigen zullen zijn aan elk van hen, te weten:

-vijfhonderd (500) aandelen, genummerd van tweehonderd eenenvijftig (251) tot en met zevenhonderd vijftig (750), zullen worden ingeschreven op naam van de Heer MAES Rino alleen;

-vijfhonderd (500) aandelen, genummerd van zevenhonderd eenenvijftig (751), tot en met duizend

tweehonderd vijftig (1.250), zullen worden ingeschreven op naam van Mevrouw NAESSENS Dominique alleen. De inbrengers verklaren dat de vorderingen in rekening-courant ingebracht wordt aan nominale waarde, TWEEDE BESLUIT

De vergadering aanvaardt op heden het vrijwillig ontslag van de statutaire zaakvoerder, mevrouw Naessens Dominique, voornoemd. Op de eerstvolgende algemene vergadering wordt haar kwijting verleend voor het uitgeoefende mandaat.

De vergadering besluit tot schrapping van de volgende tekst in de vijfde alinea van artikel 11 van de statuten:

-Mevrouw Dominique Naessens.

DERDE BESLUIT

UITBREIDING DOEL

De vergadering besluit het doel van de vennootschap uit te breiden met volgende activiteiten; na lezing van het verslag art. 287 W. Venn.

Het ontwikkelen en promoten van een professioneel triatlon team, het begeleiden en promoten van de tri-atlonsport en de triatleten, van andere sporten, sportbeoefenaars en sportploegen. Het management van sportlui en ploegen. Het begeleiden van sportlul op individueel vlak en in groepsverband op administratief, juridisch en sportief gebied.

De statuten worden aangepast aan de gestemde doeluitbreiding.

Artikel 3, van de statuten, onder punt Il., na de bewoording 'optreden als tussenpersoon in de aan- en verkoop van aile soorten goederen", wordt met volgende tekst aangevuld:

"III. Het ontwikkelen en promoten van een professio-neel triatlon team, het begeleiden en promoten van de triatlonsport en de triatleten, van andere sporten, sportbeoefenaars en sportploegen. Het management van sportlui en ploegen. Het begeleiden van sportlui op individueel vlak en in groepsverband op administratief, juridisch en sportief gebied."

VIERDE BESLUIT

De vergadering verleent aan de zaakvoerder alle machten om de genomen besluiten ten uitvoer te leggen, en aan de notaris om het nodige te doen voor de coördinatie van de statuten.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Deseyn & Taelman, kantoor houdende te Anzegem, Statiestraat 12, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister, alsook bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving, wijziging van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen en BTW-nummer, te verzekeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd Notaris Stéphane Saey

Hiermee tegelijk neergelegd:

- Afschrift van de akte, voor registratie, overeenkomstig artikel 173 W.Reg.

- Gecoördineerde statuten

- Bijzonder verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 287 W. Venn. en artikel 313 W. Venn.

r



r Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad - Bedrijfsrevisoraal verstag overeenkomstig artikel 313 W.Venn.



Sie 1.S?i_~l'c ~~1w + ` __-- 'r_' ,'srmelden Recto í.ÉaZfli en h0edanlgl;e.d van G." !'.Shtl1nenteieîrde pefSCr(0)!1(erE;

Gct'oe:Q rechtspersoon 1,t.^, eá11Z16r1 van dero4r1 1~ :F~:t..Grl:;.=" " ft~IÇlefl

11er:ts h.aarrc ert hartd4c eïri319

04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.06.2011, NGL 29.06.2011 11231-0445-010
30/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 20.06.2010, NGL 27.07.2010 10349-0055-010

Coordonnées
MAES CONCEPT

Adresse
STIENTJESSTRAAT 43 8570 ANZEGEM

Code postal : 8570
Localité : ANZEGEM
Commune : ANZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande