MAESTRO TECHNICS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : MAESTRO TECHNICS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 826.777.619

Publication

20/03/2014
ÿþMoi Word M.+

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de a

*140fi4520*

bt

e st

u

Ondernemingsnr : 0826777619

Benaming

(voluit) : MAESTRO TECHNICS

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : LIEVEN BAUWENSSTRAAT 11 - 8570 ANZEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - ONTSLAG ZAAKVOERDER - SLUITING VEREFFENING Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd 31/01/2012:

Na bespreking besluit de vergadering, met éénparigheid van stemmen, tot ontbinding van de vennootschap', en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf 31/12/2011.

De voorwaarden van artikel 184 §5 van het Wetboek Vennootschappen zijn vervuld, waardoor de algemene vergadering de ontbinding en vereffening van de vennootschap in één keer wenst te doen, Er wordt aldus geen vereffenaar aangeduid. Alle aandeelhouders zijn aanwezig, De vennootschap heeft geen schulden meer te vereffenen.

De zaakvoerders, de heer MAES Bart en de heer STROBBE Je brengen verslag uit over de vereffening, ln', bijlage wordt een staat van activa en passiva toegevoegd, opgemaakt per 31 december 2011. De: vennootschap heeft geen schulden meer te vereffenen. De materieel vaste activa, m.n. personenwagens bureelmateriaal en klein materieel werden overgenomen door de vennoten zelf.

De vergadering besluit na beraadslaging de rekeningen van de vereffening goed te keuren en zonder enig voorbehoud kwijting te verlenen aan de zaakvoerders, de heer MAES Bart en de heer STROBBE Je van de door hen vervulde opdracht. Deze besluiten worden telkens met éénparigheid van stemmen genomen.

Ten gevolge van de ontbinding en onmiddellijke vereffening neemt de algemene vergadering kennis van het ontslag van de zaakvoerder, de heer MAES Bart en de heer STROBBE Jo, De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerders voornoemd, betreffende de uitoefening van hun mandaat gedurende het lopende boekjaar.

Tenslotte verklaart de vergadering de vereffening van de vennootschap voor gesloten en stelt vast dat de de. vennootschap onder firma 'MAESTRO TECHNICS' definitief heeft opgehouden te bestaan. De vergadering besluit dat de boeken en de bescheiden van de vennootschap gedurende ten minste vijf jaar zullen bewaard blijven op navolgend adres:

Lieven Bauwensstraat 11 te 8570 Anzegem

Tegelijk hiermee neergelegd: - verslag bijzondere algemene vergadering dd 31/01/2012 - staat van activa en passiva dd 31/12/2011

MAES Bart

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/12/2011
ÿþMod 2.1

~IIN

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONIT=t.

iF_____

DtF

Ondernemingsnr : 0826777619

Benaming

(voluit) : FRE-SS CLEANING

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : CARDIJNSTRAAT 26 - 8570 ANZEGEM

Onderwerp akte : OMVORMING NAAR VOF - WIJZIGING NAAM 1 ZETEL 1 DOEL - ONTSLAG 1 BENOEMING ZAAKVOERDERSNENNOTEN

Uittreksel uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering dd 30/11/2011:

De algemene vergadering neemt volgende beslissingen vanaf heden met éénparigheid van stemmen:

1.De vennootschap wordt omgevormd van een Comm. V. (Gewone Commanditaire Vennootschap) in een V.O.F. (Vennootschap onder Firma).

2.Door omvorming naar een VOF zal er geen sprake meer zijn van beherende en stille vennoten. De vennootschap heeft 2 vennoten, nl. de heer MAES Bart, wonende te Lieven Bauwensstraat, 8570 Anzegem en de heer STROBBE Jo, Onze-Lieve-Vrouwstraat 33, 8870 Izegem. Beide vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt gehouden voor alle verbintenissen van de vennootschap, ook al heeft een enkele vennoot getekend mits dit namens de vennootschap is geschied. (wijziging artikel 1 en 6)

3.De naam van de vennootschap wordt vanaf heden 'MAESTRO TECHNICS'.

4.De zetel van de vennootschap wordt verplaatst van Cardijnstraat 26 te 8570 Anzegem naar Lieven Bauwensstraat 11 te 8570 Anzegem. (wijziging artikel 3)

5.Het ontslag van de heer Vandeputte Frederik als zaakvoerder en als gecommanditeerde (beherend) vennoot wordt aangenomen. Het ontslag van Mevrouw Rogiest Saskia als stille vennoot wordt aangenomen. (wijziging artikel 13)

6.De heer Bart Maes, wonende te Lieven Bauwensstraat, 8570 Anzegem en de heer Jo Strobbe, wonende te Onze-Lieve-Vrouwstraat 33, 8870 Izegem worden beide benoemd tot zaakvoerders. Iedere zaakvoerder bezit alle machten van bestuur en van beschikking ter verwezenlijking van het doel van de vennootschap. Hun afzonderlijke handtekening verbindt geldig de vennootschap voor alle handelingen die haar aanbelangen, zelfs de handeling waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt, voor zover deze handelingen geen verbintenissen ten laste van de vennootschap in het leven roepen waarvan het bedrag tienduizend euro (10.000,00 ¬ ) overtreft. Voor de handelingen die verbintenissen ten laste van de vennootschap in het leven roepen waarvan het bedrag tienduizend euro (10.000,00 ¬ ) overtreft, alsook voor alle ontleningen, vervreemdingen, hypotheken en alle andere daden van beschikking zal de gezamenlijke handtekening van alle zaakvoerders vereist zijn. (wijziging artikel 7 en 13)

7.Het doel van de vennootschap wijzigt. Artikel 2 wordt volledig geschrapt en vervangen door : 'De vennootschap heeft als doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

Installatie, onderhoud en ondersteuning van alarminstallaties, bewakingssystemen en beveiligingstoestellen, van toestellen gebruikt in een alarm- of beveiligingssysteem;

Elektrische installatie en elektrische verwarmingsinstallaties;

Installatie van liften, roltrappen, antennes en bliksemafleiders;

Handelsbemiddeling, kleinhandel en groothandel in elektrische en elektronische materialen, alarminstallaties en alle materialen in verband met bewakings- en beveiligingssystemen, algemene bouwmaterialen, verlichting en woninginrichting.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen die daarmee verband houden.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, incl. de eigen handelszaak.

De vennootschap kan tevens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschap of ondernemingen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ri

N111 III II 111VIV11II IIRI I I

*11190950*

ELG ISCH

BES,

'T"-' __________ NEERGELEGD

7~ ^Acq

._ L",4

_

05. 12. 2011

TAA7'ggL`" ,

UUR

 ,

GfxéTBAi~ic KOOPHANDEL

KORTRiJK



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbla`

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijk ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.'

8.De statuten worden aangepast aan de wijzigingen hierboven. De gecoördineerde statuten worden gevoegd bij dit verslag. De vergadering is unaniem akkoord met de nieuwe statuten.

Tegelijk hiermee neergelegd: - verslag buitengewone algemene vergadering dd 30/11/2011 gecoördineerde statuten

MAES Bart

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MAESTRO TECHNICS

Adresse
LIEVEN BAUWENSSTRAAT 11 8570 ANZEGEM

Code postal : 8570
Localité : ANZEGEM
Commune : ANZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande