MAETWERK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAETWERK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 454.883.379

Publication

09/04/2014
ÿþmod 71.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

letactyeaegfl ber ; 5rl14r'eZ V811 tac

.echtbank van koophandel

árugge  afdellrlo te Oostende

10 2 2014

Gt9rrre

be VI

a

Bi

Sté



Y







Ondernemingsnr : 0454.883.379

Benaming (voluit) : MAETWERK

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Torhoutstraat 21

8810 Lichtervelde

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - Kapitaalverhoging

Uit het proces-verbaal verleden voor Jeroen PARMENTIER, geassocieerd notaris in de burgerlijke. vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DES GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met' zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op vierentwintig maart tweeduizend veertien, te registreren, blijkt dat de' buitengewone algemene vergadering van de vennoten is bijeengekomen en volgende te publiceren' beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

KAPITAALVERHOGING IN NATURA

Verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 313 W. Venn.

De voorzitter legt het controleverslag voor van de bedrijfsrevisor, de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, ondernemingsnummer 0446.426.860, de dato 4 maart 2014, opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

Dit verslag heeft betrekking op de beschrijving van de inbreng in natura, op de toegepaste methoden van waardering en op de vergoeding die als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt,

Het besluit van dit verslag Luidt als volgt:

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA MAETWERK door inbreng in natura van een vordering die zal worden toegekend aan de heer Willy VANTHUYNE, een vordering die zal worden toegekend aan mevrouw Josiane MAET, een vordering die zal worden toegekend aan de heer Hans MAET en een vordering die zal worden toegekend aan de heer Eddy VANTHUYNE naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat ."

- 1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de , procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet. De voorbeschreven inbreng in natura betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de parti/'en weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn onder voorbehoud van de waarderingsmethode toegepast voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, dewelke gesteund is op de eigenvermogenswaarde van de vennootschap en geen rekening houdt met mogelijke meerwaarden op de vaste activa van de vennootschap. Aangezien de dividenduitkering, die aan de grondslag ligt van de in te brengen vorderingen, pro rata het aandeelhouderschap gebeurt en de aldus ontstane netto vorderingen, integraal en onmiddellijk in kapitaal worden geïncorporeerd, loopt de eigendom van de inbrengen gelijk met de eigendom van de aandelen én is er bijgevolg geen sprake van enige benadeling.

Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een uitwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele bodemverontreiniging op de aanwezig percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekéning

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

*? mod 11.1



De wâarrlebepalinge'n waartoe de toegepaste methoden van waardering leiden komen tenminste overeen met ' het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie verstrekte aandelen, te verhogen met een uitgiftepremie, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is,

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 456 nieuw uit te geven aandelen van de BVBA MAETWERK, met een fractiewaarde van 24,7893 EUR, te verhogen met een uitgiftepremie van 166.018,81 EUR.

j willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 4 maart 2014

BVBA Bednjfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bednjfsrevisor."

De vergadering stelt vervolgens vast dat er op de staat van activa en passiva en op voormelde verslagen geen opmerkingen worden gemaakt.

Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat met dien verstande dat voormelde beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend reeds werd genomen bij beslissing van de algemene vergadering op 17 februari 2014.

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten belope van dertienduizend negenhonderdeenentachtig euro negentien cent (¬ 13.981,19), om het kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) naar tweeëndertigduizend vijfhonderddrieënzeventig euro twintig cent (¬ 32.573,20), met uitgifte van vijfhonderdvierenzestig (564) nieuwe aandelen. De totale uitgifteprijs van de aandelen wordt bepaald op honderdtachtigduizend euro (¬ 180.000,00), waarvan dertienduizend negenhonderdeenentachtig euro negentien cent (¬ 13.981,19) als onmiddellijke kapitaalstorting en honderdzesenzestigduizend achttien euro éénentachtig cent (¬ 166.018,81) als uitgiftepremie.

De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, te weten negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, door de vennoten, hetzij voor een totaal bedrag van honderdtachtigduizend euro (¬ 180.000,00).

Deze inbreng wordt vergoed door de creatie van vijfhonderdvierenzestig (564) nieuwe aandelen zander nominale waarde die volledig volgestort aan de inbrengers worden toegekend.

Boeking uitgiftepremie

De vergadering besluit het bedrag van de uitgiftepremie, hetzij honderdzesenzestigduizend achttien euro éénentachtig cent (¬ 166.018,81) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremie". Deze uitgiftepremie wordt op het passief van de balans vermeld onder het eigen vermogen, op een rekening die, zoals het maatschappelijk kapitaal, de waarborg voor derden vormt en alleen kan worden verminderd ter uitvoering van een regelmatige beslissing van de algemene vergadering, getroffen met inachtneming van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen die van toepassing zijn op statutenwijzigingen. INCORPORATIE UITGIFTEPREMIE IN HET KAPITAAL

De vergadering beslist het kapitaal andermaal te verhogen door middel van incorporatie van voormelde uitgiftepremie ten bedrage van honderdzesenzestigduizend achttien euro éénentachtig cent (¬ 166.018,81) om het kapitaal te brengen van tweeëndertigduizend vijfhonderddrieënzeventig euro twintig cent (¬ 32.573,20), naar honderdachtennegentigduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (¬ 198.592,01) zonder uitgifte van ' nieuwe aandelen.

STATUTENWIJZIGING

De vergadering beslist de volgende artikelen van de' statuten te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met het hiervoor genomen besluit;

De eerste alinea van artikel 5 wordt vervangen als volgt,

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdachtennegentigduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (¬ 198.592,01). Het wordt vertegenwoordigd door duizend driehonderdveertien (1.314) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder éénlduizend driehonderdveertiende van het kapitaal vertegenwoordigen. Het bedrag van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt voor een bedrag van honderdtachtigduizend euro (¬ 180.000,00) euro een inbreng door de vennoten gedaan in het kader van de tijdelijke maatregel zoals voorzien in het artikel 537 lid 1 WIB, bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering verleden op 24 maart 2014 door geassocieerd notaris Jeroen Parmentier te Gent."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

behouden

aar . ;sat Belgisch Staatsblad

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Jeroen Parmentier

Samen hiermee neergelegd:

De expeditie van het proces-verbaal;

De gecoordineerde statuten;

Het verslag van de zaakvoerders, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen;

Het verslag van de bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 03.09.2013, NGL 14.10.2013 13632-0430-010
12/10/2012
ÿþv

i q8 r. Mod Word 11.1

~~~r'" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,veaergelegd ter griffie van es rechtbank van .. " phandel Brugge  " eling te Oostende

°P O 3 OKT, loti

Griffie gr+fr er

"

Ondememingsnr

Benaming

(voluit) : (verkort) :

0454.883.379

MAETWERK I

M NNIIMIVII~IUI~VI~VI NI

*12169059*



Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Torhoutstraat 21 te 8810 Lichtervelde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering dd. 01/07/2012, gehouden ten zetel werd met

eenparigheid van stemmen beslist :

om met ingang vanaf 1/07/2012 te benoemen tot zaakvoerder

- Mevrouw Vanthuyne Leen, wonende te 9000 Gent, Eedverbandkaai 37 bus 5, die bij deze haar mandaat

aanvaardt.

Getekend,

MAET Josiane,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 04.09.2012, NGL 01.10.2012 12595-0498-009
14/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 06.09.2011, NGL 11.10.2011 11578-0025-009
18/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 07.09.2010, NGL 11.10.2010 10575-0572-009
17/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 01.09.2009, NGL 11.09.2009 09757-0044-009
22/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 02.09.2008, NGL 15.09.2008 08732-0062-009
04/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 04.09.2007, NGL 27.09.2007 07747-0288-009
25/07/2007 : OO052046
18/09/2006 : OO052046
30/06/2006 : OO052046
20/09/2005 : OO052046
05/10/2004 : OO052046
23/09/2003 : OO052046
08/10/2002 : OO052046
05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 01.09.2015, NGL 29.09.2015 15620-0057-012
20/10/2001 : OO052046

Coordonnées
MAETWERK

Adresse
TORHOUTSTRAAT 21 8810 LICHTERVELDE

Code postal : 8810
Localité : LICHTERVELDE
Commune : LICHTERVELDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande