MAJUCO

Société en commandite simple


Dénomination : MAJUCO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 546.959.937

Publication

10/03/2014
ÿþ Mod Word 19.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

V bah aa Bel Staz

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

III

Ondernemingsnr : OSíK> 9519, 93q, Benaming

(voruit) : MAJUCO

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire vennootschap

Zetel : Heuvelhoekstraat 17, 8720 Oeselgem (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een onderhandse akte dd. 11 februari 2014 werd beslist een gewone commanditaire vennootschap op te richten, waarvan de modaliteiten als volgt zijn vastgesteld:

Naam

De Vennootschap draagt de naam "MAJUCO", voorafgegaan of gevolgd door "Gewone Commanditaire Vennootschap" of "COMM.V."

Zetel

De zetel van de Vennootschap is gevestigd te Oeselgem, Heuvelhoekstraat 17, en kan verplaatst worden binnen het Nederlandse taalgebied bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

Duur

De Vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid overeenkomstig artikel 2, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen, vanaf de dag van dein artikel 68 van dat Wetboek bedoelde neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, worden echter alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de Vennootschap in oprichting, door de voormelde vennoten, sinds 1 januari 2014, overgenomen door de Vennootschap.

De Vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal

Het volledig geplaatst en volstort kapitaal van de vennootschap bedraagt vijf duizend euro (5.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door 100 gelijke aandelen. De heer Marc Cossement heeft 99 aandelen en Mevrouw Julie Cossement heeft 1 aandeel.

Zaakvoerder

De heer Marc Cossement wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap voor de duur ervan. De zaakvoerder kan de vennootschap geldig verbinden, behoudens voor de bevoegdheden die aan de Algemene

NEERGELEGD

27; '02, 2014

RECH~RrL~jI),1KATRtJUK HANDEL I

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vergadering zijn voorbehouden. Desgevallend kunnen beperkte volmachten gegeven worden binnen het kader van zijn bevoegdheden,

Boeklaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Het eerste boekjaar begint op datum van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid overeenkomstig artikel

4 hiervoor. Het eindigt op 31 december 2015.

Algemene vergadering

Elk jaar wordt een gewone algemene vergadering van de aandeelhouders gehouden op 21 juni ongeacht of deze dag een zon- of feestdag is, om 19 uur, op de maatschappelijke zetel, tenzij andersluidende uitnodiging.

Volmacht

De Partijen stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van de oprichtingsovereenkomst op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling , aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij één of meer erkende ondememingsioketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALASKA BRUGGE, met zetel te 820&Brugge (Sint-Michiels), Koningin Astridlaan 200, On.nr, 0427.991.516, R.P.R., Brugge.

De heer Marc COSSEMENT

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MAJUCO

Adresse
HEUVELHOEKSTRAAT 17 8720 OESELGEM

Code postal : 8720
Localité : Oeselgem
Commune : DENTERGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande