MALIE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : MALIE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 478.955.217

Publication

23/10/2014
ÿþModWord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111.1gmlejlilis

Ondernemingsnr -. 0478955217

Benaming

(voluit) : MALIE

(verkort) :

Rechtsvorm: Vennootschap onder Firma

Zetel: Voetbalpleinstraat 8 - 8670 Koksijde (Oostduinkerke)

(volledig adres)

Onderwerp akte Vrijwilige ontbinding en vereffening met toebedeling onroerende goederen Volmacht(en)

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Jeroen UYTTERHAEGEN te Wetteren

HET JAAR TWEEDUIZEND VEERTIEN.

Op negenentwintig september.

ZIJN BIJEENGEKOMEN:

De vennoten van "MALE" Vennootschap onder Firma, met zetel te 8670-Koksijde (Oostduinkerke),

Voetbalpleinstraat 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister met als ondernemingsnummer 0478.955217,

opgericht bij onderhandse akte houdende de statuten van de vennootschap de dato 22 november 2002,

bekendgemaakt in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad van 13 december erna onder nummer 0149363 en

waarvan de statuten sindsdien niet gewijzigd werden,

Het Voorzitterschap wordt waargenomen door mevrouw Beyaert Hilde, nagenoemd.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING:

Zijn alhier aanwezig, de volgende vennoten, die verklaren het aantal aandelen te bezitten na hun hierna

vermelde identiteitsgegevens vermeld; samen eigenaar van aile aandelen, de totaliteit van het maatschappelijk

kapitaalfvermogen van de vennootschap van duizend tweehonderd vijftig euro (¬ 1.250,00)

vertegenwoordigende, te weten:

1. De heer DE WULF Antoin Gerard, geboren te Deinze op acht mei negentienhonderd éénenzestig,

wonende te 9800-Deinze, Leemput 5.

Houder van 25 aandelen.

2. Mevrouw BEYAERT Hilde Maria Francine, geboren te Gent op zestien september negentienhonderd

vierenzestig, wonende te 9800-Deinze, Leemput 5.

Houdster van 25 aandelen.

Genoemde echtgenoten De Wulf-Beyaert zijn gehuwd onder het wettelijk stelsel, oorspronkelijk zonder*

huwelijkscontract, éérimalig gewijzigd bij akte verleden voor notaris Christiaan Uytterhaegen, te Wetteren, op 11

februari 2010, evenwel zonder het stelsel te wijzigen, en nadien niet meer gewijzigd, zoals zij verklaren.

HUIDIG BESTUURSORGAAN VAN DE VENNOOTSCHAP:

Benoemd tot (enige) (statutaire) zaakvoerder van de vennootschap is genoemde mevrouw Beyaert Hilde.

Benoemd tot (enige) (statutaire) zaakvoerder-opvolger van de vennootschap is genoemde heer De Wulf

Antoim

DE VOORZITTER ZET UITEEN EN DE VERGADERING ERKENT:

A) Dat deze vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen over navolgende agenda:

AGENDA VAN De VERGADERING

1) Bespreking van het voorstel tot ontbinding van de vennootschap op grond van een staat van actief en passief afgesloten op 29 september 2014.

2) Vaststelling van de vereffening "de facto" van de vennootschap  goedkeuring van de vereffeningsverrichtingen, uitgevoerd door de zaakvoerder van de vennootschap

3) Kwijting aan de zaakvoerder van de vennootschap, voor wat betreft de door haar uitgevoerde vereffeningsverrichtingen.

4) Definitieve ontbinding van de vennootschap en sluiting van de vereffening en verzaking termijn van 1 maand voorzien in artikel 194 wetboek vennootschappen.

5) Bewaring van de boeken en bescheiden van de vennootschap - consignatiemaatregelen.

6) Volmacht(en).

7) Afgifte onroerend(e) goed(eren).

Op de laatste blz. van Lnik B vermelden : Recto : Naam an hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD TER GRIFFIE

Rechtbank van Koophandel Gent

14 OKT. 2014

Afdeling Witi"WE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

B) Verzaking:

Voornoemde vennoten en enige zaakvoerder(s) van de vennootschap, allen alhier aanwezig, hebben voor zoveel als nodig bij deze en/of voorafgaandelijk dezer verzaakt aan de oproepingsforrnaliteiten en termijnen en aan het ter beschikking stellen van de stukken zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen en/of in de statuten van de vennootschap.

C) De Voorzitter verklaart voor zoveel als nodig en de vergadering erkent dat er noch houders van obligaties of warrants op naam, noch houders van certificaten op naam zijn die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, dat er geen commissaris in functie is, en dat de vennootschap geen andere onroerende goederen bezit dan nagemelde.

D) Bijkomende verklaringen door de Voorzitter en bespreking:

De Voorzitter verklaart en de vergadering stelt nà bespreking van het voorstel tot ontbinding van de vennootschap, zoals toegelicht in het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap, vervolgens vast:

-Dat de Vennootschap onder FIRMA "MALIE" voornoemd, niet meer actief is en ook in de toekomst geen activiteiten meer zal hebben.

-Dat de ontbinding ervan derhalve wenselijk is.

-Dat de vereffening van gemelde Vennootschap onder FIRMA "MALE", voornoemd, "de facto" bewerkstelligd werd door de zaakvoerder van de vennootschap, en dat de vennootschap thans als volledig vereffend moet beschouwd worden,

-Dat de genoemde zaakvoerder alhier de volgende documenten en/of stukken nog heeft voorgelegd:

- een overzicht van de door haar uitgevoerde vereffeningsverrichtingen met de erbijhorende stavingsstukken.

-Dat geen belastingen of sociale bijdragen meer verschuldigd zijn en of dat hiervoor een voorziening is aangelegd dat er eveneens een voorziening werd aangelegd voor de kosten van de vereffening of dat deze vereffend zijn.

-Dat aan de genoemde zaakvoerder voor zover als nodig kwijting dient verleend te worden voor wat betreft de door haar uitgevoerde vereffeningsverrichtingen en dat deze vereffeningsverrichtingen zouden goedgekeurd worden.

-Dat een afschrift van voormelde staat van activa en passive voorafgaandelijk werd overgemaakt aan de leden van de vergadering, die dit persoonlijk verklaren ontvangen te hebben, bijgevolg verklaren volledig kennis te hebben van hun inhoud en hierover geen opmerkingen te hebben.

E) Aangezien de leden van deze vergadering de totaliteit van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen en de enige zaakvoerder(s) van de vennootschap alhier eveneens aanwezig is/zijn, kan de vergadering bijgevolg rechtsgeldig beslissen over voorzegde agendapunten, zonder dat hiervoor nog enige verdere rechtvaardiging vereist is betreffende de oproeping en de agenda.

Na voormelde vaststellingen en verklaringen, die juist worden bevonden door de leden van deze vergadering, wordt er overgegaan tot het afhandelen van gemelde agenda en de volgende beslissingen worden met éénparigheid van stemmen genomen:

AFHANDELING AGENDA:

Eerste beslissing:

De vergadering verklaart op de hoogte te zijn dat de vennootschap voor haar ontbinding reeds feitelijk vereffend werd door mevrouw Beyaert, enige zaakvoerder van de vennootschap, hogergenoemd, en heeft daarbij kennis genomen van de in de agenda vermeide stukken.

Gelet op de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen, wordt er bij deze verzaakt aan de termijn en de formaliteiten voorzien in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en aile vennoten, alhier aanwezig, bevestigen voldoende kennis te hebben van aile stukken en documenten, voorgelegd door voornoemde enige zaakvoerder van de vennootschap, en dit in verband met de door haar uitgevoerde vereffeningsverrichtingen.

De vergadering beslist deze voorgelegde stukken zonder enig voorbehoud of reserve goed te keuren. Tweede beslissing:

De vennoten verklaren dat de terugname van het resterend netto-actief van de vennootschap door henzelf zal gebeuren en de vergadering verleent zonder enige beperking en voorbehoud aan de genoemde zaakvoerder, volledige kwijting voor wat betreft de door haar uitgevoerde vereffeningsverrichtingen.

Derde beslissing:

De vergadering beslist vervolgens dat de Vennootschap onder FIRMA "MALIE" wordt ontbonden en dit te rekenen vanaf heden.

De vergadering verklaart voldoende en volledig ingelicht te zijn over de gevolgen van de beslissing dat zij onmiddellijk wil overgaan tot de sluiting van de vereffening van de vennootschap. Toch beslist zij dit te willen doen.

De vergadering verklaart hierbij te voldoen aan de voorwaarden gesteld om te kunnen besluiten tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening. De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen te verzaken aan de termijn van 'I maand ais voorgeschreven in het artikel 194 Wetboek Vennootschappen.

Dit besluit tot sluiting die daarna met eenparigheid van stemmen wordt genomen heeft van rechtswege de overdracht tot gevolg van het maatschappelijk bezit/vermogen van de vennootschap aan de vennoten van de vennootschap, zo actief als passief. Zo zullen eventueel niet gekende schulden persoonlijk door de vennoten ten faste moeten genomen worden.

De vereffening wordt hierbij afgesloten en de vergadering verklaart tenslotte nog dat de vennootschap geen eigenares is van onroerende goederen en/of zakelijke rechten, behalve de hierna genoemde.

Vierde beslissing:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende vijf jaar neergelegd en bewaard zullen worden door mevrouw Beyaert, voornoemd, op haar voornoemd adres te Deinze.

De gelden en de waarden toekomende aan schuldeisers of aan de vennoten en waarvan de afgifte niet kon worden gedaan, dienen in bewaring te worden gegeven bij de Deposito- en Consignatiekas.

VOLMACHT(EN):

De vergadering verleent bij deze bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de hierna vermelde personen, met name: 1)de heer De Wulf, voornoemd, en 2) mevrouw Beyaert, voornoemd, en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, aile nuttige, noodzakelijke en wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook voor zoveel als nodig al het nodige te doen bij aile Federale Overheidsdiensten

Voor zoveel als nodig wordt volmacht gegeven aan de heer De Wulf voornoemd en aan mevrouw Beyaert voornoemd op de bankrekening(en) van de vennootschap teneinde na de sluiting van de vereffening de nog te doene betalingen/afsluitingen uit te voeren.

AFGIFTE ONROEREND(E) GOED(EREN):

Tenslotte verklaart de voorzitter en stelt de vergadering vast dat de vennootschap eigenares is van volgend(e) onroerend(e) goed(eren)

1 De geheelheid in voile eigendom met betrekking tot:

GEMEENTE NAZARETH, eerste afdeling

Een perceel grond gelegen aan de Warandestraat, gekadastreerd volgens laatst overgeschreven titel en recente kadastrale bescheiden sectie A, nummer 340/P, met een oppervlakte volgens zelfde van elf are vijfenzeventig centiare (lia 75ca)

Niet-geïndexeerd kadastraal inkomen elf euro (¬ 11,00).

Oorsprong van eigendom

Toehorende aan genoemde vennootschap MALIE ingevolge aankoop door haar ervan gedaan jegens de consoorten " De Wulf: 1)Etienne Jozef te Deinze, 2)Christian Maurice te Assenede, 3)Johan Cesar te Deinze, 4)Godelieve Beatrice te Kuume en 5) Antoin Gerard, voornoemd, zoals blijkt uit een akte verleden voor notaris Christiaan Uytterhaegen te Wetteren op 8 juli 2004, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Gent onder referte 68-T-16/08/2004-09154,

2.0e geheelheid in vruchtgebruik met betrekking tot

STAD BRUGGE, twaalfde afdeling, ZEEBRUGGE

In een flatgebouw genaamd "Newport" op en met grond en aile verdere aanhorigheden, staande en gelegen aan de Noordhinderstraat 2, uitgevende op de Vissersstraat, gekadastreerd volgens laatst overgeschreven titel en recente kadastrale legger sectie P, nummer 100/B/17, met een oppervlakte volgens laatst overgeschreven titel van acht aren vijfendertig centiaren (08a 35ca).

1,Het appartement genummerd "3.07", gelegen op de dakverdieping, inhoudende:

a) In privatieve en uitsluitende eigendom:

de inkomdeur die het appartement met de gemeenschappelijke hal verbindt, inkom, living met terras uitgevende op de Vissersstraat, open keuken, technische ruimte, WC, badkamer en twee slaapkamers achteraan uitgevende.

b) In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

tweehonderd en elf /tienduizendsten (211/10.000sten) in de gemene delen waaronder de grond.

2.De autostaanplaats genummerd "-2.17, gelegen in de kelderverdieping niveau -2, inhoudende:

a) In privatieve en uitsluitende eigendom:

de eigenlijke parkeerplaats.

b) In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

zesentwintig / tienduizendsten (26/10.000sten) in de gemene delen waaronder de grond.

3.1De fietshaken genummerd "F-1.01" en "F-1.02" gelegen in de kelderverdieping niveau -1.

Deze fietshaken bevatten geen afzonderlijke aandelen in de gemeenschappelijke delen doch vormen een aanhorigheid van bovenvermeld appartement.

Zoals deze privatieven en het onroerend complex waarvan ze deel uitmaken beschreven zijn in de basisakte verleden voor notaris Bart Van Opstal te Oostende op acht augustus tweeduizend en acht, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor van Brugge op zevenentwintig augustus erna, onder het formaliteitennummer 061T-27/08/2008-10557.

Niet-geïndexeerd kadastraal inkomen: zevenhonderd twintig euro (¬ 720,00).

Oorsprong van eigendom

Toehorende aan genoemde vennootschap MALIE voor de geheelheid vruchtgebruik voor een periode van 20 opeenvolgende jaren te rekenen vanaf 11 februari 2010 en voor de blote eigendom aan genoemde echtgenoten De Wulf Antoin-Beyaert Hilde ingevolge aankoop door hen ervan in gezegde verhouding gedaan jegens de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NEWPORT CONSTRUCT te Knokke-Heist, zoals blijkt uit een akte verleden voor notaris Ides Henri Vander Heyde te Oostende, met tussenkomst van notaris Christiaan Uytterhaegen te Wetteren op 11 februari 2010, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Brugge onder referte 61-T-01/03/2010-02719.

1.0e vergadering verklaart dat ingevolge de sluiting van de vereffening van de vennootschap, afgifte wordt gedaan van voormelde rechten van de vennootschap in voormelde onroerende goederen aan voornoemde vennoten, in de verhouding van hun aandelenbezit.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De afgifte van voorschreven onroerende goederen vindt plaats onder de volgende lasten en voorwaarden: *Hypotheken

Vrij van hypotheken en of bezwarende over- of inschrijvingen.

*Eigendom

De voormelde vennoten zullen er de eigendom van hebben en het genot te rekenen vanaf heden, op last voor hen er aile taksen en belastingen van te dragen en te betalen eveneens te rekenen vanaf heden. Zij verklaren een volkomen kennis te hebben van de gebruikstoestand van voorschreven goederen, ondergetekende notaris ervan ontslaand dienaangaande nadere bepalingen in onderhavige akte over te nemen.

*Oppervlakte - Gebreken - Erfdienstbaarheden

De goederen worden afgegeven in de staat waarin ze zich bevinden, zonder dat aanspraak kan gemaakt worden op enige vergoeding, noch wegens gebreken in de bouw, zichtbare of onzichtbare, sleet of een andere oorzaak, noch wegens gebreken aan de grond of aan de ondergrond, noch wegens misrekening in de hoger aangeduide oppervlaktes; elk verschil tussen deze oppervlaktes en de werkelijke, al overtrof het één twintigste, zal in het voordeel of nadeel zijn van de verkrijgers.

De goederen worden afgegeven met alle eventuele gemeenschappen en aile lijdende en heersende, durende en niet-voortdurende, zicht- en onzichtbare erfdienstbaarheden waarmee ze belast of bevoordeeld zouden kunnen zijn, zelfs al zijn ze niet bekend.

In dat verband wordt verwezen voor wat betreft gemeld goed sub 2, naar gemelde basisakte waarin het goed begrepen is/het feit dat het deel uitmaakt van een gedwongen mede-eigendom en onverdeeldheid.

De verkrijgers worden dienaangaande gesubrogeerd in de rechten en verplichtingen van de vennootschap. Zij verklaren een kopie van gemelde akte te hebben ontvangen voor vandaag,

Partijen verklaren dat gemelde akte naar dewelke werd verwezen samen met onderhavige akte 1 geheel vomit om samen als 1 authentieke akte te gelden.

*Verzekeringspolis

De verkrijgers worden erop gewezen dat het risico met betrekking tot de afgegeven goederen op hen overgaat te rekenen vanaf heden en dat zij er bijgevolg elle belang bij hebben zich te laten verzekeren te rekenen vanaf vandaag tegen de risico's van brand en andere gevaren zo zij hiervoor verzekerd wensen te zijn evenwel rekening houdend met de bepalingen van toepassing aangaande eventuele collectieve polissen,

*Water  Gas  Elektriciteit

De verkrijgers dienen alle bestaande contracten betreffende gas-, water- en elektriciteitsvoorziening of enige andere distributiedienst over te nemen voor zover thans op naam van de vennootschap en in dat geval de betrokken diensten op de hoogte te stellen van de in onderhavige akte vastgestelde eigendomsovergang.

*Keuring elektrische installatie - Energieprestatiecertificaat

Niet van toepassing in het kader van onderhavige akte, ondergetekende notaris verschijners evenwel wijzend op de noodzaak de elektrische installatie om de 25 jaar te laten keuren en partijen gewezen hebbend op de aansprakelijkheden en sancties bij gebruik van niet gekeurde elektrische installaties.

*ADMINISTRATIEVE TOESTAND

*Ruimtelijke ordening en stedenbouw

Voor de goederen werd geen onteigeningsbesluit betekend, er is evenmin sprake van een geplande onteigening of van planbatenheffing.

De goederen zijn niet geplaatst op een voorontwerp of ontwerp van lijst van de voor bescherming vatbare monumenten en stads- of dorpsgezichten, er bestaat evenmin een Koninklijk Besluit houdende de definitieve bescherming zoals voorzien door het decreet van drie maart negentienhonderd zesenzeventig, tot bescherming van monument, stads- of dorpsgezichten.

De aandeelhouders verklaren dat voor de goederen alle nodige vergunningen werden bekomen met betrekking tot handelingen, die gebeurlijk werden uitgevoerd of die zij in naam van de vennootschap hebben laten ultvoeren.

In geval van (ver-)bouwen zal men zich moeten gedragen naar de bestaande en toekomstige reglementen en voorschriften door de bevoegde overheden vastgesteld of nog vast te stellen en namelijk alle rooi- en richtlijnen moeten volgen, bepaald hetzij door de gemeentelijke overheid, hetzij door de gewestelijke diensten van stedenbouw.

Met haar schrijven gericht aan ondergetekende notaris heeft de gemeente Nazareth de vastgoedinformatie afgeleverd, alsook het stedenbouwkundig uittreksel van minder dan 1 jaar oud met betrekking tot voorschreven goed sub 1, waarvan de vennoten verklaren een kopie te hebben ontvangen, de instrumenterende notaris ervan ontslaande de inhoud ervan in onderhavige akte over te nemen.

Hieruit blijkt onder meer dat voorschreven goed sub I. begrepen is in een rooilijnplan 'verbeteringswerken buurtweg Warandestraat nr°29 en 8.

Met haar schrijven gericht aan ondergetekende notaris heeft de stad Brugge de vastgoedinformatie afgeleverd, alsook het stedenbouwkundig uittreksel van minder dan 1 jaar oud met betrekking tot voorschreven goed sub 2, waarvan de vennoten verklaren een kopie te hebben ontvangen, de instrumenterende notaris ervan ontslaand de inhoud ervan in onderhavige akte over te nemen.

Hieruit blijkt onder meer dat voorschreven goed sub 2, Begrepen is in een roollijnplan volgens goedgekeurd bijzonder plan van aanleg.

Stedenbouwkundige verklaringen'.

De vennoten verklaren:

-dat voor de goederen vergunningen werden afgeleverd die voorkomen in de afgeleverde etedenbouwkundige uittreksels en dat er geen andere vergunningen werden afgeleverd bij hun weten;

" I. Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge - dat geen zekerheid kan worden gegeven over de mogelijkheid niet betrekking tot de respectievelijke goederen een of meer stedenbouwkundige vergunningen te verkrijgen;

- dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van de goederen is : -voor wat voorschreven goed sub 1 betreft: deels woongebied met landelijk karakter en deels agrarisch gebied; -voor wat voorschreven goed sub 2 betreft : woongebied volgens gewestplan, doch ook begrepen in bijzonder plan van aanleg "Vissershaven" dedato 26 april 2000;

- dat voor geen van de goederen een dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig de artikelen 6.1.1. of 6.1.41. tot en met 6.1.43 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening en geen enkele beslissing dienaangaande werd genomen;

- dat de goederen niet het voorwerp uitmaken van een voorkooprecht zoals voorzien in artikel 2,4.1. van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening;

- dat voor het goed sub 1 geen verkavelingsvergunning van toepassing is (uit de verkaveling gesloten) en dat voor het goed sub 2 wel een verkavelingsvergunning van toepassing is;

De instrumenterende notaris verklaart:

- dat hij partijen heeft verwezen naar artikel 4.2.1. van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening omvattende de lijst met vergunningsplichtige handelingen;

- dat geen van de in gemelde lijst vernielde handelingen mag worden uitgevoerd met betrekking tot het goed zolang de stedenbouwkundige vergunning niet is verkregen;

- dat uit zijn opzoekingen niet is gebleken dat voorschreven goederen gelegen zijn in : een risicozone voor overstromingen; een mogelijk of effectief overstromingsgevoelig gebied, een afgebakende oeverzone of een afgebakend overstromingsgebied,

*Bepalingen in verband met de bodemtoestand

1.0e verschijners verklaren dat er op de grond sub 1 die het voorwerp is van onderhavige akte, bij hun weten geen inrichting gevestigd is of was, die opgenomen is op de lijst van risico-inrichtingen die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, zoals bedoeld in artikel 6 van het Vlaams decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming.

2. De verschijners verklaren dat in de voorschreven privatieven deel uitmakende van voorschreven goed sub 2 geen risico-inrichting gevestigd is of was en dat evenmin in de gemeenschappelijke gedeelten van zelfde goed een risico-inrichting gevestigd is of was die uitsluitend bestemd is of was voor zelfde voorschreven privatieven. Verder verklaren zij dat voor de vestiging van de gedwongen mede-eigendom een risico-inrichting op de grond van voorschreven goed sub 2 gevestigd was.

3. Met betrekking tot voorschreven goed sub 1, voorwerp van onderhavige akte, werd door de OVAM een

bodemattest afgeleverd op 10 september 2014 in overeenstemming met artikel 101 van het

bodemsaneringsdecreet

De inhoud ervan luidt letterlijk

"Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdrachtovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www,ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevene

Met betrekking tot de grond waarop de residentie beschreven sub 2 werd opgericht, voorwerp van

onderhavige akte, werd door de OVAM een bodemattest afgeleverd op 15 september 2014 in overeenstemming

met artikel 101 van het bodemsaneringsdecreet.

De inhoud van gemeld attest luidt letterlijk

"1 Kadastrale gegevens

datum toestand op: 10.09,2014

afdeling : 31812 BRUGGE 12 AFD

straat + nr. : VISSERSSTRAAT 19

sectie: P

nummer 0100/00B017

Verder `deze grond' genoemd.

2 Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1,1 Historische venontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd warden op deze grond.

De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 20.09.2006, en op de

hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1 Historische verontreiniging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

DATUM: 14.072000

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend bodemonderzoek Econosto, Noordhinderstraat 2 te 8380 Zeebrugge  01D1 355 & P234

AUTEUR: Bouwen & Milieu NV

DATUM: 20.09.2006

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend bodemonderzoek te Brugge (Zeebrugge) Hofland Deltaflex Belgium NV (06.08,198)

AUTEUR: Geolab BVBA

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling : www.overdracht.ovamle.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie www.ovam.be/grondverzet,

4 Voor inzage van de bovenstaande documenten : www.ovam.be/inzage.*

De verschijners verklaren dat zij voor de ondertekening van onderhavige akte op de hoogte werden gebracht van de inhoud van gemelde bodemattesten.

4.De verschijners verklaren met betrekking tot de goederen geen kennis te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan wie het ook zij, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

De verschijners hebben verder verklaard dat de OVAM aan de vennootschap geen attest heeft afgeleverd waaruit blijkt dat voormelde goederen verontreinigd zijn, noch dat ze het voorwerp heeft uitgemaakt van een oriënterend bodemonderzoek, noch van een beschrijvend bodemonderzoek noch van een bodemsaneringsproject ALLEMAAL ter uitzondering van hetgeen vermeld.

Ondergetekende notaris, zich steunend op de verklaringen van de comparanten en op de hiervoor vermelde gegevens, bevestigt dat de overdrachtsregels van het decreet op de bodemsanering en bodembescherming werden toegepast.

*Stookolietank(s)

Voor zover er in of op het goed stookolietank(s) aanwezig zijn warden ze overgedragen in hun huidige staat en gelegenheid zonder enige verdere vrijwaring vanwege de vennootschap. Er zijn geen stookolietanks aanwezig.

*Postinterventiedossier

Op vraag van de instrumenterende notaris of er voor de goederen een postinterventiedossier werd opgesteld, wordt ontkennend geantwoord voor wat betreft voorschreven goed sub 1, gezien er sedert 1 mei 2001 geen werken aan zelfde goed werden uitgevoerd waarvoor een dergelijk dossier diende te worden opgesteld en wordt bevestigend geantwoord voor wat betreft voorschreven goed sub 2. Dit dossier is in handen van de verkrijgers, die verklaren het te hebben ontvangen.

*Mede-eigendom

Er wordt verklaard dat voor het appartementsgebouw waarvan de privatieven vermeld sub 2 deel uitmaken syndicus is Axius BVBA te De Haan, Bredeweg 10/A.,

Partijen stellen ondergetekende notaris vrij om overeenkomstig artikel 577-11, tweede paragraaf, van het Burgerlijk Wetboek, de syndicus te verzoeken tot meedeling van de staat van de uitgaven, van de oproepen tot kapitaalinbreng en van in zelfde artikel vermelde kosten en verschuldigde bedragen.

Partijen zijn ervan op de hoogte dat overeenkomstig gemeld artikel 577-11, e eerste lid van het burgerlijk wetboek de verkrijgers ten aanzien van de vereniging van mede-eigenaars slechts gehouden zijn tot betaling van daarin vermelde kosten.

Partijen verklaren te hebben besloten in hun onderlinge verhouding niet af te wijken van gemelde wettelijke regeling.

Verder zullen de verkrijgers te rekenen vanaf vandaag ten aanzien van de vereniging van mede-eigenaars gehouden zijn tot betaling van de periodieke kosten, gezien zij vanaf vandaag juridisch effectief gebruik zal maken van de gemeenschappelijke delen. Het eventueel betaald aandeel van de vennootschap MALIE in het werkkapitaal zal haar terugbetaald worden voor de periode waarin zij juridisch geen gebruik meer kon maken van de gemeenschappelijke delen (te weten vanaf vandaag).

De afrekening wordt opgesteld door de syndicus.

Het eventueel aandeel van de vennootschap MALIE in het reservekapitaal blijft eigendom van de vereniging van mede-eigenaars.

De verkrijgers verklaren hun adres te zullen behouden.

De vennootschap doet woonstkeuze voor toekomstige briefwisseling met de syndicus op het adres van de verkrijgers.

*Akte houdende de statuten van het appartementsgebouw

De verkrijgers zullen zich op onherroepelijke wijze moeten onderwerpen aan de bedingen en de voorwaarden van de reeds aangehaalde basisakte van het appartementsgebouw van toepassing voor voorschreven goed sub 2 alsook aan het reglement van mede-eigendom en reglement van inwendige orde en de regelmatig genomen of te nemen beslissingen van de algemene vergadering van mede-eigenaars. De verkrijgers zullen deze op alle punten moeten naleven en de naleving ervan moeten opleggen aan hun

erfgenamen, opvolgers, rechthebbenden, huurders of bewoners ten allen titel. Alle translatieve of declaratieve akten betreffende eigendom, genot of andere rechten, daarin begrepen huurovereenkomsten, zullen een uitdrukkelijke melding moeten maken van het feit dat de nieuwe belanghebbende een volledige kennis heeft van de gezegde akte en dat hij zich verbindt gezegde akte, het reglement van inwendige orde en de regelmatig genomen beslissingen van de algemene vergadering op alle punten na te leven.

De instrumenterende notaris vestigt de aandacht van partijen op het feit dat;

-gemeld reglement van orde, overeenkomstig artikel 577-10 § 2 B.W., op de zetel van de vereniging van , mede-eigenaars aanwezig moet zijn, alwaar het door iedere belanghebbende kosteloos kan worden ; geraadpleegd;

-de beslissingen van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 577-10 § 3 van het Burgerlijk Wetboek, opgetekend worden in een register dat zich op de zetel van de vereniging van mede-eigenaars moet bevinden en dat daar zonder kosten kan worden geraadpleegd door iedere belanghebbende.

Voor ontledend uittreksel

Geassocieerd Notaris Jeroen UYTI-ERHAEGEN

Tegelijk hiermede nedergelegd :

-uitgifte akte

Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " iRecto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)Men) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa Naam en handtekening

13/12/2002 : VEA020007

Coordonnées
MALIE

Adresse
VOETBALPLEINSTRAAT.8 8670 OOSTDUINKERKE

Code postal : 8670
Localité : Oostduinkerke
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande