MALISA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MALISA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 450.852.931

Publication

17/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 10.02.2014, NGL 11.02.2014 14033-0511-014
23/10/2013
ÿþ Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Iii u iiiii ~iiiuui

*13161 82*

r

VI

1 ICI

^'<Ct'lYü"NP' , pG.

3RUGGB1

~l~( OKT~ZO13!

Griffie

Ondernemingsnr : 0450.852.931

Benaming

(voluit) : Malisa

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Karel de Stoutelaan 83, 8000 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders -Zetelverplaatsing

De heer Peter Maenhout heeft met ingang van 30 september 2013 ontslag genomen als zaakvoerder van de vennootschap.

Mevrouw Marleen Lehoucke heeft met ingang van 4 oktober 2013 ontslag genomen als zaakvoerder van de vennootschap.

Certi BVBA, met maatschappelijke zetel te 9000 GENT, Tijgerstraat 17 bus 202, RPR Gent, KBO 0819.604.963 werd met ingang vanaf 4 oktober 2013 en voor onbepaalde duur benoemd tot nieuwe zaakvoerder van de Vennootschap,

Certi BVBA, voornoemd, heeft de heer Rager Raghosing Shailendra benoemd tot haar vaste vertegenwoordiger, belast met de uitvoering van haar mandaat voor de vennootschap overeenkomstig art. 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij besluit van de zaakvoerder dd. 4 oktober 2013 werd de maatschappelijke zetel van de vennootschap verplaatst naar 8800 Roeselare (Beveren), industrieterrein Beveren-Noord, lndustrieweg 47

Roger Raghosing Shailendra,

vaste vertegenwoordiger Certi BVBA,

zaakvoerder Malisa BVBA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/09/2013 : KO130504
04/07/2013 : KO130504
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 16.12.2014, NGL 13.01.2015 15015-0072-013
26/04/2012 : KO130504
02/02/2011 : KO130504
12/02/2010 : KO130504
08/05/2009 : KO130504
08/05/2015
ÿþ(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : industriepark Beveren-Noord, Industrieweg 47

8800 Roeselare

Onderwerp akte : Met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting

Uit een akte verleden voor notaris Wouter BOSSUYT te Brugge op 1 april 2015 blijkt dat de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CERTI", met zetel te 9000 Gent, Tijgerstraat 17 bus 202, en de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "MALISA", met zetel te 8800 Roeselare, Industriepark Beveren-Noord,

Industrieweg 47.

1) De volgende uiteenzetting van de voorzitter aanhoord en voor juist erkend hebben

A. De bestuursorganen van de beide vennootschappen hebben op negen januari tweeduizend en vijftien een fusievoorstel opgemaakt. Dit fusievoorstel werd neergelegd één (1) exemplaar voor de ' over te nemen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MALISA" op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent afdeling Kortrijk op dertien januari tweeduizend en vijftien en één (1) exemplaar voor de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CERTI", op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent afdeling Gent op dertien januari tweeduizend en vijftien, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van twaalf februari tweeduizend en vijftien, onder het nummer 15023803 (voor de over te nemen vennootschap) en van zesentwintig januari tweeduizend en vijftien, onder het nummer 15013629 (voor de overnemende vennootschap).

B. Het fusievoorstel werd in de agenda vermeld, alsook de mogelijkheid van de vennoten om hiervan kosteloos kennis te nemen,

C. De bestuursorganen van de beide vennootschappen hebben er zich van vergewist dat de overnemende vennootschap alle effecten bezit uitgegeven door de over te nemen vennootschap, en dat de over te nemen vennootschap geen effecten bezit uitgegeven door de overnemende vennootschap.

D. De voorzitter van de vergaderingen van de beide vennootschappen stelt vast dat er op voormeld fusievoorstel geen opmerkingen werden gemaakt door de vennoot van de over te nemen vennootschap, noch door de vennoot van de overnemende vennootschap.

E, De voorzitter verklaart en de vergaderingen erkennen dat er noch in de over te nemen vennootschap, noch in de overnemende vennootschap houders van obligaties of warrants op naam, noch houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, bestaan.

F,De voorzitter zet uiteen dat de zaakvoerder van de over te nemen vennootschap en de zaakvoerder van de overnemende vennootschap aanwezig zijn teneinde antwoord te geven op de vragen die hen eventueel door de vennoten worden gesteld met betrekking tot het voorstel tot fusie of tot de agendapunten.

G. De voorzitter deelt mee dat er geen bijzondere formaliteiten in de statuten van de over te nemen vennootschap en van de overnemende vennootschap zijn vermeld om toegelaten te worden tot de algemene vergaderingen.

H. De bestuursorganen van de vennootschappen die bij de fusieverrichting zijn betrokken, verklaren dat de betrokken vennootschappen geen openbaar beroep gedaan hebben op het spaarwezen.

Op de laatste biz van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzit van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II11Niu~~iu~uNu~m

150 604*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

NEERGELEGD

2 7 APR, 2015

Rechtbank vana~ KOOPHANDEL Gepj .sfyié oRTRUK

Ondernemingsnr : 0450.852.931

Benaming (voluit) : MALISA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

I. De bestuursorganen van ieder van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de overgenomen vennootschap geen onroerende goederen of zakelijke rechten bezit, noch schuldeiser is van enige hypothecaire schuldvordering welke ingevolge de fusie zouden overgedragen worden aan de overnemende vennootschap.

J. De voorzitter deelt mee:

-dat er in de over te nemen vennootschap thans tweehonderd vijftig (250) aandelen zijn uitgegeven en dat er geen andere maatschappelijke effecten bestaan; dat de enige vennoot, titularis van de totaliteit van de aandelen, vertegenwoordigd is, zodat geheel het kapitaal is vertegenwoordigd en de vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan, zonder dat enige rechtvaardiging vereist is

-dat er in de overnemende vennootschap thans tweehonderd (200) aandelen zijn uitgegeven en dat er geen andere maatschappelijke effecten bestaan; dat de enige vennoot, titularis van de totaliteit van de aandelen, aanwezig is, zodat geheel het kapitaal is vertegenwoordigd en de vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan, zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoorwaarden tot de vergadering;

- dat het fusiebesluit en de daarmee gepaard gaande ontbinding van de over te nemen vennootschap en wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap, met een bijzondere meerderheid van drie/vierden van de uitgebrachte stemmen moeten worden goedgekeurd en dat de agendapunten die geen statutenwijziging inhouden een gewone meerderheid moeten bekomen om te worden aanvaard.

K, De voorzitter deelt mee dat ieder stemgerechtigd aandeel recht geeft op één stem.

2)Na beraadslaging, volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen

1.De algemene vergaderingen van de overnemende vennootschap en van de over te nemen vennootschap erkennen kennis te hebben gekregen van het fusievoorstel en verklaren de voorzitter uitdrukkelijk te ontslaan van het voorlezen van dit fusievoorstel.

2.A/FUSIEVERRICHTINGEN

1/ De algemene vergaderingen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CERTI" en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MALISA" besluiten over te gaan tot de fusie door overneming gelijkgestelde verrichting en keuren het fusievoorstel goed zoals het werd neergelegd door de over te nemen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MALISA" op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent afdeling Kortrijk op dertien januari en door de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CERTI" op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent afdeling Gent op dertien januari tweeduizend en vijftien, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van twaalf februari daarna, onder het nummer 15023803 (voor de over te nemen vennootschap) en van zesentwintig januari daarna, onder het nummer 15013629 (voor de overnemende vennootschap).

2/ De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MALISA" besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie.

31 De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CERTI" besluit over te gaan tot fusie door overneming van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MALISA",

Tengevolge van de fusie door overneming gaat het gehele vermogen van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MALISA", zoals blijkt uit de tussentijdse staat per eenendertig december tweeduizend en veertien, met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CERTI".

4/ Vermits de overnemende vennootschap houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap, worden er in toepassing van artikel 726 van het Wetboek van vennootschappen geen nieuwe aandelen uitgegeven in de overnemende vennootschap en worden de aandelen van de overgenomen vennootschap ingetrokken en vernietigd overeenkomstig artikel 78 § 6 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen.

5/ Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één januari tweeduizend en vijftien, worden boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CERTI",

B/ VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG

De voorzitter van de beide algemene vergaderingen verzoekt mij, notaris, de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen en de wijze waarop het overgaat.

1. Beschrijving van de over te dragen activa en passiva van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MALISA"

Op de laatste b#z. van Lurk B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, netzit van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekenrng

" ~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Het over te nemen vermogen van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MALISA", zoals blijkt uit de tussentijdse staat per eenendertig december tweeduizend en veertien, omvat bij wijze van samenvattende beschrijving de volgende activa- en passivabestanddelen:

ACTIVA

VASTE ACTIVA ¬ 613.841,38

Financiële vaste activa ¬ 613.841,38

Verbonden ondernemingen

Deelnemingen

Carir Cartonnage BVBA ¬ 613.841,38

VLOTTENDE ACTIVA ¬ 419.663,35

Vorderingen op ten hoogste één jaar ¬ 419.626,98

Overige vorderingen

R/C Certi¬ 419.626,98

Liquide middelen ¬ 36,37

TOTAAL DER ACTIVA ¬ 1.033.504,73

PASSIVA (SCHULDEN )

Schulden op meer dan één jaar ¬ 50.000,00

Financiële schulden

Overige leningen

Ontleningen andere dan bij kredietinstellingen LT¬ 50.000,00

Schulden op ten hoogste één jaar ¬ 695.576,05

Handelsschulden

Leveranciers

Handelsschulden-leveranciers ¬ 2.949,88

Schulden met betrekking tot belastingen,

bezoldigingen en sociale lasten

Belastingen

Te betalen roerende voorheffing  niet vervallen¬ 791,78

Overige schulden

Diverse schulden

R/C Carir Cartonnage BVBA ¬ 691.834,39

Overlopende rekeningen ¬ 1.031,80

Toe te rekenen kosten

Door te storten bedragen ¬ 1.031,80

TOTAAL DER PASSIVA (SCHULDEN) ¬ 746.607,85

Aldus bedraagt het overgegane NETTO VERMOGEN TWEEHONDERD

ZESENTACHTIGDUIZEND ACHTHONDERD ZESENNEGENTIG EURO ACHTENTACHTIG CENT (¬ 286.896,88).

2. Algemene voorwaarden van de overgang

1/ De overnemende vennootschap verkrijgt de volle eigendom en het genot van de ingebrachte activa en passivabestanddelen vanaf 1/4/2015. De hiervoor genoemde activa- en passivabestanddelen gaan boekhoudkundig en fiscaal met alle rechten en plichten per één januari tweeduizend en vijftien over op de overnemende vennootschap. Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één januari tweeduizend en vijftien met betrekking tot de overgenomen activa- en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

2/ De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap geschiedt onder algemene titel en omvat naast voormelde activa en passivabestanddelen tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de handelsnaam van de overgenomen vennootschap te gebruiken, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

3/ Tenslotte omvat de vermogensovergang, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, aile lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan, evenals de intellectuele eigendom van de overgenomen vennootschap met alle daaraan verbonden rechten.

4/ Deze verbintenissen gaan over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

5/ Het archief van de overgenomen vennootschap, omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap op haar zetel bewaard.

6/ De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen, blijven onverkort behouden.

7/ De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap verbonden aan haar handelszaak.

C/ VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOUDING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap die naar aanleiding van deze fusie worden ingetrokken en vernietigd.

DI VASTSTELLING VAN DE VERDWIJNING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

De voorzitter van de algemene vergaderingen van de beide vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat aangezien zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap op heden ophoudt te bestaan.

3.ONTSLAG EN KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDER

De vergadering stelt het ontslag vast van de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap. De goedkeuring door de algemene vergadering van de venno(o)t(en) van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie, zal gelden als kwijting voor de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap, alsmede van haar vaste vertegenwoordiger, voor haar opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen één oktober tweeduizend en veertien en de dag van de verwezenlijking van de fusie.

4.MACHTIGINGEN

De vergadering machtigt de zaakvoerder van de overnemende vennootschap om de genomen beslissingen uit te voeren, met name:

-de nodige vermeldingen aan te brengen in het aandelenregister van de overgenomen vennootschap aangaande de intrekking en de vernietiging van de aandelen ingevolge de fusie.

De vergadering machtigt de notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot de aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten;

De vergadering benoemt tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte, die woonstkeuze doen op het kantoor te 8000 Brugge, Blankenbergsesteenweg 161:

-de Heer Alois Monsieurs.

-Mevrouw Eveline Christiaens.

-Mevrouw Ann Hemeryck.

5. WETTIGHEIDSVERKLARINGEN

In overeenstemming met de bepaling van artikel 723 van het Wetboek van vennootschappen verklaart ondergetekende notaris vastgesteld te hebben dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten in de zin van artikel 723 tweede lid van het Wetboek van vennootschappen.

6. - Ondergetekende notaris stelt vast dat de fusie door overneming verwezenlijkt is en dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MALISA" definitief opgehouden heeft te bestaan.

-Ondergetekende notaris wijst er evenwel op dat schuldeisers van elke vennootschap zekerheid kunnen eisen, uiterlijk tot twee maanden na bekendmaking van de fusie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

7. VERKLARINGEN PRO FISCO

-Met het oog op de heffing der registratierechten bevestigt de vergadering dat de fusieverrichting beantwoordt aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten om te worden vrijgesteld van de heffing van het evenredig registratierecht op inbrengen.

-De vergadering verklaart dat de fusieverrichting gebeurt bij toepassing van artikel 211 van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen, en derhalve een belastingvrije verrichting uitmaakt.

Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ° Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

r

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

a ~~+

mod

-De eigendomsovergang van de algemeenheid van goederen van de overgenomen

vennootschap beantwoordt aan de vereisten gesteld in artikel 11 van het Wetboek houdende de

Belasting over de Toegevoegde Waarde. Met betrekking tot de levering van diensten is de vrijstelling

, voorzien bij de derde paragraaf van artikel 18 van het voornoemde Wetboek van toepassing.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Wouter Bossuyt

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte fusie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden Recto Naam en hoedanigheid Hian de instrumenterende notaris, hetze van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

04/03/2008 : KO130504
26/02/2007 : KO130504
03/03/2006 : KO130504
17/01/2006 : KO130504
28/02/2005 : KO130504
23/04/2004 : KO130504
05/03/2004 : KO130504
03/02/2004 : KO130504
10/03/2003 : KO130504
03/02/2003 : KO130504
23/02/2002 : KO130504
14/07/2001 : KO130504
19/01/2001 : KO130504
25/01/2000 : KO130504
27/02/1999 : KO130504
11/09/1998 : KO130504
01/01/1997 : KO130504

Coordonnées
MALISA

Adresse
INDUSTRIETERREIN BEVEREN-NOORD, INDUSTRIEWEG 47 8800 BEVEREN(ROESELAERE)

Code postal : 8800
Localité : Beveren
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande