MAMMOET FERRY TRANSPORT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAMMOET FERRY TRANSPORT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.695.417

Publication

24/12/2013
ÿþt

' Ondernemingsnr : 0508.695.417

Benaming

(voluit) : MAMMOET FERRY TRANSPORT

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Karveelstraat 6, 8360 Zeebrugge

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 4 november 2013.

De vergadering benoemt de Burg. CVBA Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren (B-00190-1993), met zetel te 9090 Melle, Collegebaan 2D, vertegenwoordigd door de heer Steven Meyvaert, tot commissaris van de vennootschap voor een periode van 3 jaar, Dit mandaat zal reeds betrekking hebben op het lopende boekjaar dat zal worden afgesloten op 31 december 2013 en zal vervallen na de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders te houden in 2016.

Krijn Willem Torreman

Zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(c)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

d

I

IIUuu3194387*r ii~iiu

" 1

i

np:

11 DE%rMegie

NEERGELEGD ter GRIFFIE dei

RECHTBANK VAN 1HO0PHANDEL T

BRUGGE (Aftleiling Brume,

04/01/2013
ÿþ i1 Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehoud( 1,1\tnyl

aan he Belgisc Staatsbii,

NEERGELEGD ter GRIFFIE de,

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: 21 DEC. Z1112

ne gr , v

Griffie

0508: 695 41a

Ondernerningsnr :

Benaming

(voluit) : MAMMOET FERRY TRANSPORT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Karveelstraat 6, 8380 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Annelies Vanquathem , met zetel te Brugge (Sint Kruis) op 20 december 2012 dat:

1. De besloten vennootschap naar Nederlands recht "MAMMOET FERRY TRANSPORT B.V." met maatschappelijke zetel in Nederland, Moezelweg 230, 3198LS Europoort Rotterdam, ingeschreven in het handelsregister van de Nederlandse Kamer van Koophandel onder dossier nummer 24140515.

2. De besloten vennootschap naar Nederlands recht "TRANSPORT FERRY SERVICES B.V." met maatschappelijke zetel in Nederland, Moezelweg 230, 3198 LSEuropoort Rotterdam, ingeschreven in het handelsregister van de Nederlandse Kamer van Koophandel onder dossier nummer 24313773,

een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de naam "MAMMOET FERRY TRANSPORT".

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

De oprichters moeten hun inbreng nog volstorten voor 12.350 euro. Het kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550 EUR) vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/zevenhonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening bij ABN AMRO Bank NV. Het kapitaal werd volgestort tot beloop van 6.200 euro.

Artikel 1 - NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt MAMMOET FERRY TRANSPORT.

Artikel 2 - ZETEL

De zetel is gevestigd te 8380 Brugge, Karveelstraat 6.

Artikel 3 - DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening' van derden, of door deelname van dezen:

I. Specifieke activiteiten

het doen uitvoeren van transporten te land en te water in binnen- en buitenland, met name het ferry-trailer vervoer, en het uitvoeren van bevrachtingen, of indirect aan de bevordering van dit doel dienstbaar kunnen zijn alsmede het deelnemen in, het financieren van, het zich op andere wijze interesseren bij en het voeren van beheer over andere ondernemingen, het zich verbinden voor verplichtingen van groepsmaatschappijen en het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande in de ruimste zin verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

ll. Algemene activiteiten

AI het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

BI het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; In de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

C/ het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

DI het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante

immateriële duurzame activa;

EI het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

FI de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke

goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

G/ het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe

vormen van technologie en hun toepassingen;

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

Al Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen dcor derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zcu achten.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet,

Artikel 4 - DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, ... Artikel 5 - KAPITAAL.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550 EUR).

Het is vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/zevenhonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11.- JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE

VERGADERING.

De jaarvergadering wordt gehouden in de maand april op de vijftiende om 11.00 uur. Indien deze dag een

zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

A" lvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

A" rtikel 20. BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen personen,

al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 21: BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het

doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volnacht

opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze

volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

i

~4

~

behouden

aan aan het

Belgisch Staatsblad

Overgangsbepalingen

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op eenendertig december tweeduizend dertien.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparanten verklaren te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparanten verklaren dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Slotbepalingen

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee.

b. te benoemen tot deze functie:

1. De heerTORREMAN Krijn Willem, wonende te 3249 AG Herkingen (Nederland), Groenkruisweg 1

2. De Besloten Vennootschap naar Nederlands Recht MAMMOET FERRY TRANSPORT, voornoemd, die op haar beurt aanduid als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het mandaat van zaakvoerder de heer VAN UFFELEN Johannes Peter wonende te 2652GS Berkel en Rodenrijs (Nederland), Brouwershavenstraat 38

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering

e. vooralsnog geen commissaris te benoemen.

Voor eensluidend uittreksel, opgemaakt door Annelies Vanquathem, geassocieerd notaris met zetel te

Brugge (Sint-Kruis).

Bijlage:

- afschrift oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens ' derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 24.- BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar,

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België. De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 25. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 27.- ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot bevestiging van

hun benoeming.

Zij beschikken over de maohten hen toegekend in de beslissing houdende in vereffeningstelling.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij

door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.03.2016, NGL 14.06.2016 16181-0460-032

Coordonnées
MAMMOET FERRY TRANSPORT

Adresse
KARVEELSTRAAT 6 8380 BRUGGE 5

Code postal : 8380
Localité : Dudzele
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande