MAN ON ROOF

Association sans but lucratif


Dénomination : MAN ON ROOF
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 472.102.958

Publication

05/04/2013
ÿþ Moo2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de okt tet'-.griffie__ -_ _-1



Voor- pIll

behouden 130 3856

aan het

Belgisch  Staatsblad













_ . - :,,

2 6 tlarki 2013 .

V--7.--..1 -- : ~a

Griffie



Ondememingsnr : 0472.402.958

Benaming

(voluit) : MAN ON ROOF

(verkort)

Rechtsvorm : VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Zetel : LEOPOLD II - LAAN 163 BUS 11, 8670 KOKSIJDE

Onderwerp akte : ONTBINDING - BENOEMING VEREFFENAAR

Uit de notulen van 15 maart 2013 blijkt dat de voltallige vergadering van alle effectieve leden van de, vereniging met eenparigheid van stemmen heeft:

BESLOTEN de rekeningen van de vereniging per 31 december 2012 goed te keuren.

BESLOTEN aan de bestuurders volledige kwijting en ontlasting te verlenen voor hun bestuur met betrekking tot de periode tot en met 31 december 2012; er wordt aan de bestuurders, met name de heer Norbert Goddaer, en mevrouw Sabine Dewilde, alsook aan de gemachtigde, met name de heer Piet Goddaer, met ingang van: heden ontslag verleend.

BESLOTEN de vereniging te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf heden.

BESLOTEN als vereffenaar te benoemen: mevrouw Sabine Dewilde, geboren te Izegem op 4 april 1973, wonende te 8670 Oostduinkerke, Leopold Il  laan 55. De vereffenaar is hier aanwezig en aanvaardt deze: functie.

BESLOTEN aan de vereffenaar de meest uitgebreide machten te verlenen voor het uitoefenen van haar; mandaat; meer bepaald hoeft zij geen enkele machtiging van de algemene vergadering te vragen. De: vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle; roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijving van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag, bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zeten en te voltooien, woonplaats te kiezen. De vereffenaar zal aile derden-lasthebbers mogen aanstellen en hen de macht toekennen die naar haar oordeel` past voor bijzondere en bepaalde doeleinden. Alle akten van de vennootschap in vereffening zullen geldig; ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden haar machten niet zal moeten verantwoorden.

Sabine Dewilde

Vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/04/2013
ÿþ M0D 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voor- z

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbia,

L1ILuIkk1IkL4k11IIUItL4t1t(11I(11I(

2 6 11PMi 2013

,7 -, Gi" if~ï~







Ondernemingsnr : 0472.102.958

Benaming

(voiutt) : MAN ON ROOF





(verkort)

Rechtsvorm : VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK IN VEREFFENING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge Zetel : LEOPOLD Il - LAAN 163 BUS 11, 8670 KOKSIJDE

Onderwerp akte : SLUITING VAN DE VEREFFENING

Na het verslag over het beheer en de vereffening te hebben gehoord, heeft de voltallige vergadering van alle effectieve leden van de vereniging op datum van 22 maart 2013, met eenparigheid van stemmen,

BESLOTEN de rekeningen van de vereffening goed te keuren.

ER AKTE VAN GENOMEN dat er geen te bestemmen actief voorhanden is en dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HOME HENRY, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8670 Koksijde, Leopold Il  laan 55, met ondernemingsnummer 0893.599.533, er zich toe heeft verplicht om aile eventuele nog bestaande schulden en/of verplichtingen van de vereniging onvoorwaardelijk en onherrcepelijk te haren laste te nemen en volledig te voldoen en alle verrichtingen van de vereniging vanaf 1 januari 2013 voor haar rekening te nemen.

BESLOTEN mevrouw Sabine Dewilde, geboren te Izegem op 4 april 1973, wonende te 8670 Oostduinkerke, Leopold Il  laan 55, te ontheffen van haar functie als vereffenaar en haar volledige kwijting te verlenen voor haar beheer.

VASTGESTELD dat de vereffening van de vereniging beëindigd is en dat de vereniging opgehouden heeft te bestaan. De boeken en bescheiden van de vereniging zullen gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn bewaard worden op het volgende adres: Leopold Il  laan 55 te 8670 Koksijde (Oostduinkerke).



Sabine Dewilde

Vereffenaar













Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
MAN ON ROOF

Adresse
LEOPOLD II-LAAN 163, BUS 11 8670 OOSTDUINKERKE

Code postal : 8670
Localité : Oostduinkerke
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande