MANAD SERVICES

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : MANAD SERVICES
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 555.931.942

Publication

15/07/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Al deze handelingen in de meest ruimste zin van het woord.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuursfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap/vereniging worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap/vereniging.

- Projectontwikkeling-verkaveling: het ontwikkelen, organiseren, coördineren en uitvoeren of laten uitvoeren van projecten op de vastgoedmarkt, met inbegrip van het verkavelen, teneinde deze goederen een gewijzigde of nieuwe functie te geven, met inbegrip van de aanverwante activiteiten zoals de nutsvoorzieningen, energie, beheer van gebouwen, zowel in eigen naam als voor rekening van derden.

- Holding, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

a) het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi) publiekrechtelijk statuut;

b) het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

c) het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

-. Groot- en kleinhandel, import en export: alle activiteiten van groot- en kleinhandel, zowel in

- Onroerende goederen: De aan- en verkoop, huren en verhuren, bouwen en verbouwen van onroerende goederen en het afsluiten van andere overeenkomsten met het oog op het behoud, beheer en de opbrengst van het eigen patrimonium van de vennootschap.

- Roerende goederen: Het beheer van roerende goederen, in speciën, kasbons, obligaties, aandelen en alle andere financiële instrumenten die op de kapitaalmarkt voorhanden zijn, zodat het eigen roerend vermogen van de vennootschap rendabel beheerd wordt.

-Algemeen: De vennootschap mag alle commerciële, industriële, roerende of finan-ciële verrichtingen, voor eigen rekening of voor rekening van derden, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden of welke van aard zijn de uitbreiding of de verwe-zenlijking ervan mogelijk te maken of te bevorderen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buiten-land, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap mag zich interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of anderszins, in bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in verband staat met het hare. Zij kan de functies van lasthebber, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen of ondernemingen uitoefenen.

De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stel-len in voordeel van derden.

5. VENNOTEN

De vennoten moeten natuurlijke personen zijn.

Indien de laatst overblijvende vennoot overlijdt, ontslag neemt, failliet of onbekwaam wordt verklaard, verhindering in de uitvoering van het beheerders mandaat of onder curatele wordt gesteld, zal de algemeen vergadering op verzoek van één of meerdere aandeelhouders, een vennoot of enig andere persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende daden van louter beheer te stellen gedurende de door de algemene vergadering vast te stellen termijn, zonder dat deze de tijd van drie maanden mag overschrijden.

De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel het recht het deel op te eisen dat volgens de aanwijzingen van de laatste balans, toekomt aan de rechtsvoorganger.

6. OVERDRACHT VAN AANDELEN

Overdracht van aandelen is enkel mogelijk bij beslissing door 4/5 meerderheid der aandeelhouders.

De overdracht van aandelen, hetzij geheel, hetzij gedeeltelijk, zelfs onder vennoten ten kosteloze of ten

bezwarende titel gedaan, is ongeldig zonder voorafgaand aanbod aan alle medevennoten.

De aandelen zijn ondeelbaar, zodat de vennootschap slechts één eigenaar per aandeel erkent.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de hieraan

verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap schriftelijk als eigenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

van het aandeel is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit . Dezelfde regeling geldt voor aandelen welke ingevolge huwelijksvermogensrecht in de gemeenschap vallen. Is het eigendomsrecht op een aandeel gesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik, dan zullen behoudens afwijkende overeenkomst alleen de vruchtgebruikers de aan het aandeel verbonden rechten uitoefenen.

7. BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere e vennoten die hun functie persoonlijk uitoefenen en zich niet kunnen laten substitueren.

Zij zijn individueel bevoegd om te besluiten over alle aangelegenheden die de vennootschap betreffen, mits ze binnen haar doel vallen en niet behoren tot de specifieke bevoegdheid van de algemene vergadering, en kunnen individueel de vennootschap ontbinden.

Handelingen of besluiten buiten de vennootschap of strijdig met de statuten zijn ongeldig en niet tegenwerpelijk aan derden, en kunnen evenmin worden tegengeworpen door derden aan de vennootschap.

Alle vennoten verbinden zich naar best vermogen in te zetten voor de belangen van de vennootschap en zullen zich onthouden van activiteiten die strijdig zijn met de belangen van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennoot is hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en neemt de verantwoordelijkheid op zich verbonden aan de oprichting van de vennootschap.

Het is alle vennoten uitdrukkelijk toegestaan om hun reguliere beroepswerkzaamheden uit te oefenen, hetzij in persoonlijke naam, hetzij in andere vennootschapen. Zelfs als die een gelijkaardig zijn aan het doel van deze vennootschap.

8. INBRENG VAN DE VENNOTEN

Iedere vennoot doet een geldelijke inbreng die gestort werd in de maatschappelijke kas. Daarenboven doen alle vennoten inbreng van hun kundigheid en bekwaamheid, onder meer binnen het kader van de algemene vergadering en met uitsluiting van prestaties op het vlak van de zaakvoering.

10. ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering van vennoten omvat alle vennoten. De vennoten komen bijeen telkens wanneer één

der vennoten hieromtrent verzoekt.

Opdat de vergadering rechtsgeldige beslissingen zou kunnen nemen, dient een meerderheid van 4/5 van de

vennoten de beslissingen goed te keuren. Wijzigingen van de essentiële delen van dit vennootschapscontract

zijn eveneens enkel mogelijk bij deze meerderheidbeslissing.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

11. BOEKJAAR-RESULTAAT BESTEMMING

Het boekjaar van de vennootschap loopt van 01 januari tot en met 31 december.

Op het einde van het boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en maken de beherende vennoten de inventaris op van het vermogen van de vennootschap. Hierbij aansluitend maken de beherende vennoten de jaarrekening op over het afgelopen boekjaar. Deze jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt één geheel en wordt opgemaakt overeenkomstig de boekhoudwet en de vennootschappenwetgeving. Ze wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de jaarlijkse algemene vergadering die gehouden wordt op de laatste vrijdag van de maand juni te 19:00u, volgende op het afgelopen boekjaar. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de werkdag ervoor gehouden.

Deze vergadering beslist over de goedkeuring, evenals over de kwijting te verlenen aan de beherende vennoten. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering bij 4/5 meerderheid, evenals de bestemming van het batig saldo.

Ter gelegenheid van de oprichting van deze vennootschap doet Mevr. Arvai Fanni een inbreng van 11 100,00 ( honderd euro) en Dhr. Hamadi Youssef brengt een bedrag van 11100,00 ( honderd euro) in, sommen die zij ter beschikking stellen van de vennootschap door storting in de maatschappelijke kas. De vennootschap beschikt aldus bij haar oprichting over een werkingskapitaal van 11 200,00 (tweehonderd euro) verdeelt in 200 aandelen respectievelijk 100 aandelen voor elke vennoot. Het bank attest uitgegeven door KBC op 10/07/2014 bevestigd dat er een rekening is geopend in haar boeken met nr. BE58 7360 0670 4279 waarop deze sommen ter beschikking staan van de vennootschap.

Deze aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in een daartoe bestemd register dat wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap.

9. CONTROLE

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van de commissaris en heeft recht op

de informatie bepaald in artikel 137 en volgende van de vennootschappenwet.

12. ONTBINDING-VEREFFENING

De vennootschap wordt ontbonden hetzij ingevolge rechtelijke beslissing die kracht van gewijsde heeft

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

bekomen, hetzij ten gevolgen een besluit van de algemene vergadering genomen met meerderheid van 4/5 van de stemmen.

De vennootschap blijft na de ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot de sluiting ervan. De vereffening zal geschieden door een vereffenaar te kiezen door de algemene vergadering. Het nettoprovenu van de vereffening na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen, wordt door de vereffenaar verdeeld onder de vennoten van de vennootschap, naar rato van hun belang.

Als de vereffenaar zijn opdracht heeft beëindigd, brengt hij verslag uit aan de algemene vergadering, die na kennis te hebben genomen van dit verslag, de vereffeningsrekening goedkeurt en de vereffenaar kwijting verleent, waarna de vereffening is gesloten.

Waarvan akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

SLOTBEPALINGEN

Met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap treffen ondergetekenden in algemene vergadering verenigd, volgende besluiten en leggen zij volgende verklaringen af:

-Het eerste boekjaar begint heden en eindigt op 31 december tweeduizend en vijftien.

-Tot niet statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde tijd Mevr. Arvai Fanni comparant onder punt 1., die het mandaat aanvaardt. De eventuele bezoldiging zullen bekrachtigd worden door de algemene vergadering. Deze kunnen zowel in gelden (bezoldiging/tantième) als voordelen van alle aard zijn.

-Tot niet statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde tijd Dhr. Hamadi Youssef comparant onder punt 2., die het mandaat aanvaardt. De eventuele bezoldiging zullen bekrachtigd worden door de algemene vergadering. Deze kunnen zowel in gelden (bezoldiging/tantième) als voordelen van alle aard zijn.

-De vennootschap neemt alle rechten, verplichtingen en verbintenissen over die voortvloeien uit handelingen, akten en overeenkomsten gesteld of aangegaan door vennoten, oprichters, of volmachthebbers in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting vanaf 1 juni 2014. Dit omvat onder andere het afgesloten

- Er wordt aan de zaakvoerder machtiging verleend om in naam van de vennootschap, de geblokkeerde gelden bij KBC bank in het kader van de oprichting vrij te geven.

- De oprichtende leden verlenen volmacht meet de mogelijkheid van indeplaatstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de oprichtingsformaliteiten en neerlegging statuten aan de BVBA Domus Fiscalis en de heer Decorte Steven & Juffrouw Baert Charlotte. Deze volmachten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten Tevens wordt volmacht gegeven aan deze bovenstaande vennootschap en de bovenstaande personen om via het e-griffie platform de vennootschap op te richten.

Na gedane lezing hebben partijen genaamtekend op drie originelen. Waarvan één voor elke vennoot en één voor de registratie.

Mevr. Arvai Fanni Dhr. Hamadi Youssef

Vennoot Vennoot

Zaakvoerder Zaakvoerder

30/12/2014
ÿþ MM Wort111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111911j11911111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

Griffie Re-Lh-E1,d-rrk Koophande

16 DEC 1014

Ondernemingsnr : 0555.931.942

Benaming

(voluit) - Mariad Services

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Sint-Baafskerkstraat 9/001 , 8200 Sint-Andries (volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel Résumé verslag college van zaakvoerders 17/12/2014

-------------

Nla bespreking wordt unaniem beslist om vanaf 16 december 2014 de maatschappelijke zetel te verplaatsen

naar:

$int-baafskerkstraat 11 8200 Sint-Andries,

Getekend de zaakvoerder

Arvai Fanny Zaakvoerder

Gent Afdeling Brugge

De aggff r

blz van Lurk vain-raban Recto - Naarn în hoedanlgheld van da lnstrumenterenda notarís, hatzii van de perao(o)n(en) bevoegd dL rvchtsqaraoon ten aanzlen van darden tu vertagen:+aoordignn

yierssa Naam ?c1 handtekening

Coordonnées
MANAD SERVICES

Adresse
SINT-BAAFSKERKSTRAAT 9, BUS 0001 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande