MANDALAYBAY HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MANDALAYBAY HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.394.835

Publication

23/08/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 29.07.2013, NGL 13.08.2013 13437-0286-011
31/10/2011
ÿþ mod 2.1





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Griffie

~

Vc bene aan i

Belt

Staal

moi i NIN



*11164957*

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Alber t I Laan 76 GV04 8620 Nieuwpoort

Onderwerp akte : Oprichting Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "MANDALAYBAY HOLDING"

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Peter De Baets te Koksijde op veertien oktober tweeduizend en elf, geregistreerd te Nieuwpoort, acht bladen, geen renvooien op 17.10.2011, boek 5/112, blad 05, vak 15.;; ; Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR). Voor de Ontvanger (getekend) Kurt VAN LOO, houdende;: oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MANDALAYBAY HOLDING",; met zetel te 8620 Nieuwpoort, Albert I laan 76 GV04:

1) Dat door:

;E De heer MAET Johan Ives Cornelius, geboren te Veurne op twaalf maart negentienhonderd zevenenzestig,

s; en zijn echtgenote mevrouw BAUWENS Carine Christine, geboren te Schoten op eenentwintig juni

:, negentienhonderd zevenenzeventig, gedomicilieerd te 8620 Nieuwpoort, Albert I laan 76/0701.

;; Nationaal nummer man : 67.03.12-287.05

: Nationaal nummer vrouw : 77.06.21-076.80

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2) de vennootschap de naam «MANDALAYBAY HOLDING» draagt.

3) de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8620 Nieuwpoort, Albert I laan 76 GV04

4) de vennootschap opgericht is voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van de neerlegging van het

uittreksel uit de oprichtingsakte.

i: 5) de vennootschap volgend doel heeft :

; De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon : ,,

I. alle hierna vermelde activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheersmaatschappij,

managementvennootschap, adviseur en uitbater van vliegtuigen.

_: Deze activiteiten kunnen uitgevoerd worden zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, tenzij hierna ;,

:? anders vermeld, en betreffen ondermeer

1.Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, i;

;; verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals

- onroerende goederen aanwerven, laten bouwen of verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen,

!= verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden j:

en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

- beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden

beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter.

2. het nemen van participaties onder eendere welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen

r.

en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle

bestuurdersmandaten, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

3. Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is zoals administratief, commercieel, bedrijfs en financieel beheer, ontwikkeling, research, en alles wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

4. De exploitatie van vliegtuigen  in de meest ruime zin  voor eigen rekening en voor derden, vliegtuigmaatschappij.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en haedanigheld van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : D 84c 394 8.35-

Benaming : MANDALAYBAY HOLDING

(votutt)

1/10/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1





II. De bemiddeling en het verstrekken van advies in alle administratieve en financiële verrichtingen voor rekening van derden, in het bijzonder het optreden als raadgever, agent of makelaar, bij geldplaatsingen, bij ontleningen en bij het afsluiten van verzekeringen van alle aard, en in het algemeen alle handelingen van tussenpersoon met betrekking tot de dienstverlening in de sector van het spaar-, krediet- en verzekeringswezen.

Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden en het beheer van beleggingen en vermogens, zonder evenwel die handelingen van vermogensbeheer te stellen waarvoor krachtens bijzondere wetgeving onder meer de vorm van een naamloze vennootschap en een hoger kapitaal vereist is;

Alle bovenstaande handelingen mogen worden verricht, met uitsluiting van die verrichtingen van vermogensbeheer en beleggingsadvies waarvoor in de wetgeving bijkomende bijzondere eisen zijn opgelegd, zoals bedoeld in artikel 3, eerste en tweede alinea van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en zoals bedoeld in de wet over het vermogensbeer en beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd twee en negentig en het Koninklijk Besluit van negenentwintig november negentienhonderd drieënnegentig; en eveneens met uitsluiting van het beheer van roerend vermogen voor rekening van derden dat onder het toezicht ressorteert van de commissie voor Bank- en Financiewezen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van de ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten ; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden, tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Al het voorgaande in zoverre toegelaten door de wet of voor zover de vennootschap hiervoor aan de wettelijke vereisten voldoet.

6) het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal vier miljoen honderd en vierduizend negenhonderd tweeëntachtig euro (4.104.982,00 EUR) bedraagt, verdeeld in tienduizend (10.000) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/tienduizendste (1/10.000S1e) van het kapitaal vertegenwoordigen, en werd onderschreven ; als volgt :

De heer Maet Johan, voornoemd, heeft het volgende ingebracht:

 Negenentachtig (89) aandelen van de honderd (100) aandelen van de naamloze vennootschap CB Trading and Invest, met maatschappelijke zetel te 8620 Nieuwpoort, Albert I laan 76, met ondernemingsnummer 0861.148.182, met een waarde van twee miljoen negenhonderd zevenentwintigduizend tweeëndertig euro (2.927.032,00 EUR);

 Honderd vijfentachtig (185) aandelen van de honderd zesentachtig (186) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Strategie Talent Management, met maatschappelijke zetel te 8620 Nieuwpoort, Albert I laan 76, met ondernemingsnummer 0873.952.380, met een waarde van achthonderd zevenendertigduizend negenhonderd zeventig euro (837.970,00 EUR);

 Vijftig (50) aandelen van de honderd (100) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Strategie Talent Investment, met maatschappelijke zetel te 8620 Nieuwpoort, Albert I Laan 76, met ondernemingsnummer 0892.897.866, met een waarde van elfduizend honderd euro (11.100,00 EUR).

Goed voor een totaal van drie miljoen zevenhonderd zesenzeventigduizend honderd en twee euro (3.776.102,00 EUR), waarvoor hem negenduizend honderd negenennegentig (9.199) aandelen werden toegekend. Mevrouw Bauwens Carine, voornoemd, heeft het volgende ingebracht:

 Tien (10) aandelen van de honderd (100) aandelen van de naamloze vennootschap CB Trading and Invest, met maatschappelijke zetel te 8620 Nieuwpoort, Albert 1 laan 76, met ondernemingsnummer 0861.148.182, met een waarde van driehonderd achtentwintigduizend achthonderd tachtig euro (328.880,00 EUR).

Goed voor een totaal van driehonderd achtentwintigduizend achthonderd tachtig euro (328.880,00 EUR), waarvoor haar achthonderd en één (801) aandelen worden toegekend

De verschijners verklaarden dat op ieder aandeel volledig volstort is, hetzij in totaal vier miljoen honderd en vierduizend negehonderd tweeëntachtig euro (4.104.982,00 EUR)

7) de vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-behttuden

aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

.+

e

Voor-

betittuden aan het Belgisch

Staatsblad

Werd voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de oprichting door de oprichters tot statutaire zaakvoerder benoemd: de heer Johan Maet, voornoemd, wonende te 8620 Nieuwpoort, Alvert I Laan 76 bus 0701. die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die verklaart de hem/haar/hen verleende opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de Wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

8) de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierentwintigste december om tien uur , in de zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de vierentwintigste december tweeduizend en dertien om tien uur

9) het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het volgend jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot dertig juni tweeduizend en dertien.

10) het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste ééntwintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding tot ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of en deel ervan zal worden gereserveerd..

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

11) Werd aangesteld tot bijzondere volmachtdrager betreffende alle functies van accountant en

belastingconsulent voorzien bij wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig: Deloitte Fiduciaire, met zetel te 9051 gent, Kortrijksesteenweg 1146, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

De oprichters verleenden deze tevens de bevoegdheid en om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (getekend) Notaris 'Peter DE BAETS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luicc B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MANDALAYBAY HOLDING

Adresse
ALBERT I LAAN 76, GV 04 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande