MARATHON EXPRESS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MARATHON EXPRESS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 439.907.272

Publication

11/09/2014 : BG071243
07/11/2014
ÿþOndernemingsnr : 0439.907.272

Benaming (voluit) : MARATHON EXPRESS

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Oude Kerkstraat 1

8200 Brugge (Sint-Michiels)

Onderwerp akte : Ontbinding - in vereffeningstelling - sluiting vereffening

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-. i3 Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op 29; ,, september 2014 , waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog; op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; « MARATHON EXPRESS» te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Oude Kerkstraat 1, waarbij volgende: beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten :

:; Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de; : voorzitter het volgende vast:

a) Op negentien september tweeduizend en veertien heeft het bestuursorgaan van de; ;; vennootschap een verslag opgesteld, houdende het voorstel tot ontbinding van de vennootschap; overeenkomstig artikel 181, §1 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een; staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden il voordien is vastgesteld;

;; b) Op zesentwintig september tweeduizend en veertien heeft de bedrijfsrevisor, Blommaert & Co Bedrijfsrevisor BV ovv BVBA, kantoor houdende te 9050 Gent, Brusselsesteenweg 555/302, overeenkomstig artikel 181, §1 van het Wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld. Dit verslag besluit als volgt:

"7. BESLUIT' De staat van activa en passiva per 31 augustus 2014 van Marathon Express BVBA, met zetel te 8200 Sint-Michiels, Oude Kerkstraat 1, werd door de zaakvoerders in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen opgesteld. Deze staat van activai en passiva, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, houdt rekening met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap en vertoont een balanstotaal van EUR 313.175,68 en een netto actief van EUR 240.964,26.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en ais gevolg van; ;i de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de

beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om: ?; die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 22.096,43 Euro, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Op basis van onze controlewerkzaamheden, uitgevoerd volgens de toepasselijke professionele; normen, kunnen wij besluiten dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerders met succes gerealiseerd; zullen worden en in zoverre de vennootschap gevrijwaard zal blijven van verplichtingen die, mogelijks rusten op de vennootschap maar die tot op heden nog niet gekend zijn.

Gentbrugge, 26 september 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

w

III

iAu

mod 11.1

Láir~ I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de-akte

EVEERGEJ Fe,n

UR BEI. GEGriffie Rechtbank Koophandel

11- 201À 3 OKT 2014

STAATS BLAD entBrugge

e gri fier

MONIT

~3 "

BEiGISC1-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Blommaert & Co Bedrijfsrevisor BV ovve BVBA

Vertegenwoordigd door

Johny Blommaert

Bedrijfsrevisor"

1. De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgemaakt door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per eenendertig augustus tweeduizend en veertien.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegd verslag en voormelde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet.

Het verslag opgemaakt door het bestuursorgaan, alsmede de staat van activa en passiva zullen neergelegd worden ter griffie.

2. Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, dat handelt over de geplande ontbinding van de vennootschap; aangezien de aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

In de mate nuttig en nodig, verklaren de aandeelhouders individueel en unaniem te verzaken aan de toepassing van de termijnen en formaliteiten door de wet in hun belang ingesteld.

Het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor zal neergelegd worden ter griffie.

3. De vergadering besloot de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.

De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening. Alle stukken uitgaande van de ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening

4. Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerders, de heer Dierckx Guy, wonend te 8490 Jabbeke, Ketelweg 6 en Dierckx Olivier, wonend te 8490 Jabbeke, Zandstraat 75.

De algemene vergadering nam kennis van de staat per eenendertig augustus tweeduizend en veertien.

Na onderzoek keurt de vergadering deze staat éénparig goed.

De vergadering besluit, bij afzonderlijke stemming en met eenparigheid van stemmen, kwijting te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat tot en met heden.

5. De vergadering stelt vast dat thans alle schulden van de vennootschap vereffend zijn, hetgeen blijkt uit de staat de dato eenendertig augustus tweeduizend en veertien welke als bijlage wordt gevoegd bij onderhavige akte. De vergadering stelt tevens vast dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en dat het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activa bestanddelen die bij wijze van overgang onder algemene titel overgaan in het vermogen van de aandeelhouders, in de verhouding tot hun aantal aandelen die zij thans bezitten.

De vergadering beslist, gezien aile aandeelhouders rechtsgeldig aanwezig zijn, met eenparigheid van stemmen, en gezien uit de staat per eenendertig augustus tweeduizend en veertien blijkt dat er geen schulden meer zijn en het bijgevolg een eenvoudige vereffening betreft, om geen vereffenaar te benoemen en de ontbinding meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening.

Bijgevolg verklaart de vergadering de vereffening gesloten en stelt zij vast dat de vennootschap BVBA "MARATHON EXPRESS" definitief opgehouden heeft te bestaan. De vergadering besluit nog dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaren bewaard worden te 8200 Brugge, Ten Briele 10 bus 11.

6. De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan Insiegers Accountants & Belastingconsulenten, kantoor houdende te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Bisschopsdreef 39, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren, inclusief het ondernemingsloket.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief

Verslag van de bedrijfsrevisor

Kopie plan verdeling

Op de laatste blz. van 1_1.3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

f

F

mod 11.1

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/10/2012 : BG071243
04/10/2011 : BG071243
17/01/2011 : BG071243
07/10/2008 : BG071243
04/09/2007 : BG071243
29/08/2006 : BG071243
05/10/2005 : BG071243
05/11/2004 : BG071243
23/09/2003 : BG071243
28/01/2003 : BG071243
03/10/2000 : BG071243
24/04/1999 : BG071243

Coordonnées
MARATHON EXPRESS

Adresse
OUDE KERKSTRAAT 1 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande