MARC VANROOSE CONSULTING

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MARC VANROOSE CONSULTING
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 875.848.632

Publication

07/05/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo

beha

aan

Belg

Staat

Ondernemingsnr : 0875.848.632

Benaming (voluit) : MARC VANROOSE CONSULTING

(verkort) : *

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Steenstraat 51

8610 Kortemark (Werken)

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre Maere te Diksmuide op 18/0412014, dat:

De buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten;' vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARC VANROOSE CONSULTING", afgekort "MVR CONSULTING", waarvan de zetel gevestigd is te 8610 Kortemark (Werken), Steenstraat 51, Belasting op de Toegevoegde Waarde nummer BE0875.848.632, in het rechtsgebied Veurne.

Tot volgende beslissingen is overgegaan:

EERSTE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslat bedrijfsrevisor

De enige vennoot neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vander Donckt - Roobrouck -. Christiaens Bedrijfsrevisoren", afgekort "V.R.C. Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39a, vertegenwoordigd door de heer Bart Roobrouck, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te' 8800 Roeselare, Kwadestraat 151 bus 42, hiertoe aangesteld door de zaakvoerder, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag Iuiden letterlijk als volgt:

"De inbreng in natura in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marc Vanroose: Consulting" afgekort "MVR Consulting" bestaat uit de inbreng van een dividendvordering ten belope vang 828.000 EUR door de heer Marc Vanroose, die ontstaan is na betaalbaarstelling van de per 2 april 2014: toegekende tussentijdse dividenduitkering.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der;` bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dal de waardebepalingen waartoe deze methode leidt tenminste overeenkomt met het aantal, de fractiewaarde en de agio, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is,

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 379 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marc Vanroose Consulting" afgekort "MVR Consulting" zonder vermelding van nominale waarde voor de inbreng van de schuldvordering".

Verslag zaakvoerder

De enige vennoot neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder. Neerleggin2 verslaten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

NEERGELEGO TER GRIFFIF Rechtbank van Koophandel Gent

24 APR. 2014

AfeyOURNE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

»ehouden

aan het-

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging

De enige vennoot beslist vervolgens een eerste kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van honderd dertienduizend zevenhonderd euro (E 113.700,00) om het kapitaal te brengen van dertigduizend euro (e 30.000,00) op honderd drieënveertigduizend zevenhonderd euro (E 143.700,00) door inbreng in natura, mits creatie en uitgifte driehonderd negenenzeventig (379) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van achthonderd achtentwintigduizend euro (E 828.000,00) inbegrepen een globale uitgiftepremie van zevenhonderd veertienduizend driehonderd euro (E 714.300,00), welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

Inbren

De heer Marc Vanroose, voornoemd, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van een dividendvordering voor een bedrag achthonderd achtentwintigduizend euro (E 828.000,00), bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn op heden van een tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van twee april tweeduizend en. veertien.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen nettobedrag  na inhouding van 10% roerende voorheffing in toepassing van artikel 537 W.I.B. '92  van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de enige vennoot en wordt geschat op achthonderd achtentwintigduizend euro (E 828.000,00), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

Vergoeding

De enige vennoot beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning aan hem van ' driehonderd negenenzeventig (379) nieuwe kapitaalsaandelen op naam, uitgegeven aan de globale prijs van achthonderd achtentwintigduizend euro (£ 828.000,00) inbegrepen een globale uitgiftepremie van zevenhonderd veertienduizend driehonderd euro (E 714.300,00), welke geboekt zal worden op de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

Deze driehonderd negenenzeventig (379) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Toekenning lidmaatschapsrechten

De aldus onderschreven driehonderd negenenzeventig (379) aandelen worden, als volledig volgestort toegekend aan de onderschrijver ervan, dewelke bedingt dat de vermogenswaarde van deze driehonderd negenenzeventig (379) aandelen toekomt aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen hem en zijn echtgenote bestaat en dat de lidmaatschapsrechten die aan dezelfde aandelen verbonden zijn, conform artikel 1401, 5° van het Burgerlijk Wetboek, eigen zullen zijn aan hemzelf.

De inschrijving van deze aandelen, op naam van de heer Marc Vanroose alleen, houdt in dat hij alleen jegens de vennootschap geldt als vennoot.

Algemene voorwaarden van de inbreng

De voormelde schuldvordering wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Verklaring

Voormelde inbrenger verklaart volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële ' ' toestand van de vennootschap en gaat uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat hem ingevolge de inbreng wordt toegekend.

TWEEDE BESLUIT  TWEEDE KAPITAALVERHOGING  INLIJVING UITGIFTEPREMIE

' De enige vennoot besluit een tweede kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van zevenhonderd

veertienduizend driehonderd euro (E 714.300,00) om het kapitaal te brengen van honderd drieënveertigduizend zevenhonderd euro (E 143.700,00) op achthonderd achtenvijftigduizend euro (E 858.000,00) door inlijving van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

DERDE BESLUIT VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGINGEN

De enige vennoot stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans achthonderd achtenvijftigduizend euro (E 858.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door vierhonderd negenenzeventig (479) aandelen.

De enige vennoot bêsluit tot dienovereenkomstige aanpassing van de statuten door vervanging van de huidige tekst van de eerste zin van artikel 5 van de statuten door volgende tekst :

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achthonderd achtenvegduizend euro (E 858.000,00) en is verdeeld in vierhonderd negenenzeventig (479) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één/vierhonderd negenenzeventigste (1/4793'1¢) van het kapitaal vertegenwoordigen."

Op de laatste blz. van Lujk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

jOehoudgn

aan het,

Bel.,gisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

VIERDE BESLUIT  AANPASSING VAN DE STATUTEN INGEVOLGE DE GEWIJZIGDE VEREFFENINGSPROCEDURE.

De enige vennoot besluit tot aanpassing van de statuten ingevolge de gewijzigde vereffeningsprocedure zoals bepaald in het Wetboek van vennootschappen en dit door vervanging van de huidige tekst van artikel

twintig van de statuten door volgende tekst:

"Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt

, de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in ' functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) dient door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of: gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Voor de vereffening van de lopende zaken die een tussenkomst in de uitoefening van het beroep van , accountant impliceren, of die betrekking hebben op het voeren van de titel accountnant, zal (zullen) de vereffenaar(s) die deze bevoegdheid niet heeft (hebben) beroep doen op een persoon die de vereiste hoedanigheid heeft.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening' te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

' Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden: I° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° alle aandeelhouders zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf. "

VIJFDE BESLUIT  OPDRACHT - VOLMACHTEN

De enige vennoot-zaakvoerder zal overgaan tot uitvoering van de genomen besluiten en geeft volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De zaakvoerder stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het , kantoor te 8000 Brugge, Blankenbergsesteenweg 161 :

- De heer Alois Monsieurs.

Mevrouw Eveline Christiaens.

- Mevrouw Ann Hemeryck.

Tegelijk hiermee neergelegd:

Expeditie wijzigingsakte;

Coördinatie en historiek.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.04.2013, GGK 24.10.2013, NGL 02.12.2013 13677-0165-010
03/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.04.2012, GGK 27.10.2012, NGL 26.11.2012 12648-0255-010
30/11/2011 : ME. - JAARREKENING 30.04.2011, GGK 25.10.2011, NGL 24.11.2011 11617-0514-010
24/02/2011
ÿþmod 2.1

~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



INGEK'OMEN TER GELEI 'r'IE

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

14 FEB. 2011

v251ÈTE

Voor- I ~ IIIIAV I IMIIIIIIIII

behouden '11030670'

aan het

Belgisch Staatsblad





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

:: Ondernemingsnr : BE 0875.848.632

Benaming : MARC VANROOSE CONSULTING

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Steenstraat 51

8610 Kortemark (Werken)

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door het ambt van notaris Pierre Maere te Diksmuide op 131/02/2011, geregistreerd te Diksmuide, twee bladen, geen verzendingen op 04/02/2011 boek 425 blad 40 vak 13, ontvangen vijfentwintig euro (25,00 EUR), de e.a. inspecteur (get.) Koen Baert dat:

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:. "MARC VANROOSE CONSULTING", met zetel te 8610 Kortemark, Steenstraat 51, tot volgender beslissingen is overgegaan met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met elfduizend vierhonderd vijftig euro (E 11.450,00), omii het kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (E 18.550,00), op dertigduizend euro; (E 30.000,00).

Deze wordt onderschreven door de heer Marc Vanroose, voornoemd.

Deze kapitaalverhoging wordt gevormd door een inbreng in geld en wordt volledig volstort door storting op i rekeningnummer BE53 7380 3221 6853, geopend op naam van de burgerlijke vennootschap onder de vormt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marc Vanroose Consulting" bij de KBC Bank!; met zetel te Brussel, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op eenentwintig januari tweeduizend en elf, dat mij is overhandigd om na ondertekening "ne varietur" in het! dossier bewaard te worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Over die rekening kan alleen worden beschikt nadat de werkende notaris aan genoemde bankinstelling het!! verlijden van onderhavige akte heeft gemeld.

Er is geen uitgiftepremie verschuldigd.

Heden beschikt de vennootschap aldus tengevolge van de kapitaalverhoging over de som van dertigduizend;! ! euro (E 30.000,00).

TWEEDE BESLUIT: VASTSTELLING DAT KAPITAALVERHOGING DAADWERKELIJK IS VERWEZENLIJKT.

Alle leden van de vergadering verzoeken de werkende notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhogine volledig werd ingeschreven en dat elk nieuw aandeel volledig werd volgestort. Het maatschappelijk kapitaal' werd aldus daadwerkelijk gebracht op dertigduizend euro (E 30.000,00).

Deze beslissing wordt unaniem aanvaard.

DERDE BESLUIT: WIJZIGING VAN ARTIKEL VIJF VAN DE STATUTEN.

Ingevolge de genomen beslissingen besluit de vergadering volgende wijzigingen aan de statuten te brengen, de eerste alinea van artikel vijf luidt bijgevolg als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt dertigduizend euro (E 30.000, 00) en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100) van het maatschappelijk;; kapitaal vertegenwoordigen."

mod 2.1

Voorbehouden 'aan het Belgisch Staat baad

VIERDE BESLUIT: COORDINATIE DER STATUTEN.

De vergadering geeft met algemene stemmen de notaris de opdracht tot coordinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande besluiten en neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.



Voor beredeneerd uittreksel.

Verleend voor inlassing in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad

(get.) Pierre Maere, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- proces-verbaal van statutenwijziging

-

coördinatie en historiek

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.04.2010, GGK 16.10.2010, NGL 25.11.2010 10615-0489-010
17/11/2009 : ME. - JAARREKENING 30.04.2009, GGK 24.10.2009, NGL 09.11.2009 09849-0284-010
09/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.04.2008, GGK 31.10.2008, NGL 02.12.2008 08839-0083-009
24/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.04.2007, GGK 31.10.2007, NGL 17.12.2007 07836-0222-009

Coordonnées
MARC VANROOSE CONSULTING

Adresse
STEENSTRAAT 51 8610 WERKEN

Code postal : 8610
Localité : Werken
Commune : KORTEMARK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande