MARC VERBESSEM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MARC VERBESSEM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.850.712

Publication

07/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

02-04-2015

Griffie

*15305936*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0627850712

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

MARC VERBESSEM

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte-oprichting verleden voor notaris Henry Van Caillie te Brugge op 1 april 2015, nog niet geregistreerd, dat:

1) De Heer VERBESSEM Marc Alfons Josephina, geboren te Boom op 16 april 1989, ongehuwd, wonende te 8300 Knokke-Heist, Elizabetlaan 83, bus 3.2.

2) De Heer DE DECKER Chris, geboren te Antwerpen op 1 juni 1984, ongehuwd, wonende te 1840 Londerzeel, Neringstraat 13.

Onder elkaar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht waarvan de statuten ondermeer zijn samengesteld als volgt:

Artikel 1. RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, afgekort  BVBA . Zij draagt de benaming "MARC VERBESSEM".

Artikel 2. ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8300 Knokke-Heist, Elizabetlaan 83, bus 3.2, met gevolg dat het vennootschapsdossier wordt bijgehouden op de zetel van de Rechtbank van Koophandel te Gent  afdeling Brugge.

Artikel 3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

* het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

* Werkzaam in podiumkunsten in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap heeft daarenboven tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel in eigen naam en/of voor eigen rekening als voor naam en/of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden:

- Uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening, het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen. - Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te

Onderwerp akte :

Elizabetlaan 83 Bus 3.2 8300 Knokke-Heist

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

richten rechtspersonen en ondernemingen

De vennootschap mag daarnaast alle mandaten als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar opnemen, alsook andere gelijkaardige opdrachten en functies.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële en financiële handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 4. DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de Buitengewone Algemene Vergadering met inachtname van de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen inzake ontbinding van vennootschappen.

Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst in geld en afbetaald bij de oprichting, als volgt:

- door de Heer Marc Verbessem, voornoemd, voor een bedrag van dertienduizend zevenhonderd zevenentwintig euro (¬ 13.727,00), waarvoor hem vierenzeventig (74) aandelen worden toegekend; - door de Heer Chris De Decker, voornoemd, voor een bedrag van vierduizend achthonderd drieëntwintig euro (¬ 4.823,00), waarvoor hem zesentwintig (26) aandelen worden toegekend. De notaris bevestigt dat het hiervoor genoemde bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE55 6528 4162 6444, op naam van de vennootschap in oprichting bij Record Bank, plaatselijke zetel te Gent, Wilsonplein 5 bus i.

Artikel 15. BENOEMING.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke - of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Enkel handelingsbekwame personen kunnen tot zaakvoerder worden aangesteld.

Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder, dient deze rechtspersoon onder zijn aandeelhouders of vennoten, bestuurders, zaakvoerders, leden van de directieraad of werknemers, een vaste vertegenwoordiger aan te stellen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vaste vertegenwoordiger dient een natuurlijk persoon te zijn.

Wordt aangesteld tot statutair zaakvoerder van de vennootschap: de Heer VERBESSEM Marc, wonende te 8300 Knokke-Heist, Elizabetlaan 83, bus 3.2, die aanvaardt.

Artikel 18. INTERN BESTUUR.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de Algemene Vergadering bevoegd is.

Artikel 19. EXTERNE VERTEGENWOORDIGINSMACHT.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt, alleen handelend, de vennootschap geldig in en buiten

rechte.

Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, lid van het

directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht van een andere vennootschap,

benoemt zij onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger,

natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening

van de vennootschap.

Artikel 20. BIJZONDERE VOLMACHTEN.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde

rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de

perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders

in geval van overdreven volmacht.

Artikel 22. GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE

VERGADERING.

De Gewone Algemene Vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van

de maand juni te achttien uur (18.00 u).

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag

gehouden.

Te allen tijde kan een bijzondere of een Buitengewone Algemene Vergadering worden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

bijeengeroepen om te beraadslagen over enig onderwerp dat tot haar bevoegdheden behoort.

De Algemene Vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Artikel 23. BIJEENROEPING  BEVOEGDHEID  VERPLICHTING.

De zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris(sen) kunnen elke Algemene Vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de Gewone Algemene Vergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. De oproepingen worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris(sen) zijn verplicht een bijzondere of een Buitengewone vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Het verzoek wordt bij aangetekend schrijven aan de zetel van de vennootschap gestuurd; het moet de agendapunten opgeven waarover de Algemene Vergadering dient te beraadslagen.

De oproeping tot de dientengevolge te houden Algemene Vergadering moet worden gedaan binnen drie weken na het desbetreffende verzoek. In de oproeping kunnen aan de agendapunten, opgegeven door de vennoten, andere onderwerpen worden toegevoegd.

Artikel 24. VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOTEN.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan de vennoot zich op de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen door een persoon, al dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht werd verleend.

Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door het krachtens hun statuten met de vertegenwoordiging belaste orgaan, of door een persoon al dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht is gegeven.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

Artikel 26. STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het stemrecht verbonden aan de in pand gegeven aandelen wordt uitgeoefend door de eigenaar-pandgever.

Artikel 29. BOEKJAAR  JAARREKENING.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt het met het bestuur van de vennootschap belaste orgaan de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de wettelijke voorschriften ter zake.

In voorkomend geval overhandigt het bestuur, tenminste één maand voor de Gewone Algemene Vergadering, de stukken met het jaarverslag aan de commissarissen die het in de wet bedoelde verslag moeten opstellen.

Artikel 30. BESTEMMING VAN DE WINST  RESERVE.

Van het te bestemmen winstsaldo wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo beslist de Algemene Vergadering bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerders.

Artikel 31. ONTBINDING.

Tot de vrijwillige ontbinding van de vennootschap kan slechts worden besloten door een

Buitengewone Algemene Vergadering van vennoten en mits naleving van de wettelijke voorschriften terzake.

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de Algemene Vergadering plaats heeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

De vennoten kunnen onder toepassing van artikel 184, §5 van het Wetboek van vennootschappen beslissen de ontbinding en vereffening in één akte te laten plaatsvinden.

Artikel 32. BENOEMING VAN DE VEREFFENAARS.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan worden de zaakvoerders, die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

De Algemene Vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan. Zij beslist of de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

vereffenaars, indien er meer zijn, alleen, gezamenlijk, dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen.

Wanneer een rechtspersoon tot vereffenaar wordt benoemd, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen. Iedere wijziging van deze aanwijzing moet worden bekend gemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de Algemene Vergadering, conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 33. BEVOEGDHEDEN VAN VEREFFENAARS.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de Algemene Vergadering nodig hebben, tenzij die Algemene Vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

Artikel 34. WIJZE VAN VEREFFENING.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Artikel 35. VERSLAGGEVING EN JAARREKENING.

De vereffenaars leggen in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening opgesteld aan het einde van de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar over aan de griffie van de Rechtbank van Koophandel, conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient die omstandige staat slechts om het jaar te worden voorgelegd.

Elk jaar leggen de vereffenaars aan de Gewone Algemene Vergadering van de vennootschap de uitkomsten van de vereffening voor, met vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid. Elk jaar maken zij tevens een inventaris en de jaarrekening op.

De jaarrekening wordt openbaargemaakt met inachtneming van de wettelijke voorschriften ter zake. Artikel 36. SLUITING VAN DE VEREFFENING.

Na afloop van de vereffening brengen de vereffenaars aan de Algemene Vergadering verslag uit over het gebruik van de waarden der vennootschap en leggen haar de rekeningen met de stukken tot staving voor.

Artikel 37. BIJZONDERE VOORSCHRIFTEN VOOR VENNOOTSCHAPPEN IN VEREFFENING.

1. Iedere wijziging van de naam van een vennootschap in vereffening is verboden.

2. Alle stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

3. Een besluit tot verplaatsing van de zetel van een vennootschap in vereffening kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie door de rechtbank van koophandel binnen wiens rechtsgebied de zetel van de vennootschap is gevestigd. De homologatie wordt bij verzoekschrift aangevraagd door de vereffenaar. Een afschrift van het besluit tot homologatie door de rechtbank moet worden gevoegd bij de neerlegging van de akte houdende verplaatsing van de zetel. OVERGANGSBEPALINGEN. Als overgangsmaatregel zal:- het eerste boekjaar aanvangen op 1 april 2015 en een einde nemen op 31 december 2015; - de jaarvergadering zal voor de eerste maal bijeenkomen in het jaar tweeduizend en zestien.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 15 maart 2015.

BENOEMING.

De oprichters, die de geheelheid van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, bevestigen dat de Heer Marc Verbessem, voornoemd, benoemd werd tot statutair zaakvoerder en dit zoals voorzien in artikel 15 van de statuten. Deze opdracht wordt verleend voor onbepaalde duur vanaf 1 april 2015.

Er wordt geen commissaris benoemd.

Benoeming lasthebber: De zaakvoerder stelt de hierna genoemde persoon aan als bijzondere lasthebber, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen om alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten, met name de vennootschap  V.G.D. met zetel te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 5 bus 2 en 3, vertegenwoordigd door één van haar aangestelden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd vóór de formaliteit van registratie van de akte-oprichting overeenkomstig artikel 173-1° van het wetboek van registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de Rechtbank van Koophandel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd.

Een expeditie van de oprichtingsakte de dato 1 april 2015.

13/05/2015
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va. .e akte

Ondernemingsnr : 0627850712

Benaming

(voluit) : Marc Verbessem

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Elizabetlaan 83 bus 3.2 - 8300 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

[Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 20 april 2015]

"De vergadering beslist als nieuwe zaakvoerder te benoemen voor onbepaalde duur en dit met ingang vanaf:

heden, de heer Chris De Decker wonende te 1840 Londerzeel, Neringstraat 13.

Zijn mandaat is onbezoldigd,"

Voor eensluidend uittreksel

Marc Verbessem

zaakvoerder

111131E1

~

E

St

111111

CGD

Griffie Rechtbank Koophandel

2 9 APR 2015

Gent Afdeggarugge

Oe glcr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/07/2015
ÿþ'17(_1

Mod Wort! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie v

i~m~~~~mnnn~uu

*1510369

NITEUR BELG

10 -07- 2015 3ELe 1SCH STAATS

M

n de a ~r- ERGEf EGD Griffie Rechtbank Koophandei

02 JUL 2015

Gent Afdeline

De gr~fr~~gge

Ondernemingsnr : 0627850712

Benaming

(voluit) : Marc Verbessem

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Elizabetlaan 83 bus 3.2 - 8300 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming zaakvoerder

[Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 30 juni 20151

"De vergadering bevestigt het ontslag uit de functie van zaakvoerder op heden van de heer Chris De Decker. Alle machten die aan de heer Chris De Decker verleend werden binnen dit mandaat als zaakvoerder, worden dan ook ingetrokken met ingang vanaf heden.

De vergadering beslist als nieuwe zaakvoerder te benoemen voor onbepaalde duur en dit met ingang vanaf

heden, de heer Micha Tuyaerts wonende te 8300 Knokke Helst, Natienlaan 176 A.

Zijn mandaat is onbezoldigd."

Voor eensluidend uittreksel

Marc Verbessem

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

23/02/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
15/07/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
27/11/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
MARC VERBESSEM

Adresse
ELIZABETLAAN 83, BUS 3.2 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande