MARECHAL VERZEKERINGEN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MARECHAL VERZEKERINGEN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 420.134.813

Publication

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 24.06.2013 13220-0003-017
10/06/2013
ÿþt

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

V beh aa

Be, Stai

II!

*130 7167*

Ondernemingsnr : 0420 134 813

Benaming : MARECHAL VERZEKERINGEN

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Gaston Roelandtsplein 20

8310 BRUGGE

Onderwerp akte : Met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Wouter Bossuyt te Brugge op 14 mei 2013, blijkt dat

11 De vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARÉCHAL  DE MERRISSE", met zetel te 8310 Brugge, Gaston Roelandtsplein nummer 20 bus 3.en 2l De aandeelhouders van de naamloze vennootschap "MARECHAL VERZEKERINGEN" met maatschappelijke zetel te 8310 Brugge, Gaston Roelandtsplein nummer 20,

1) de volgende uiteenzetting van de voorzitter aanhoord en voor juist erkend hebben:

a) De zaakvoerders en bestuurders van beide vennootschappen hebben op twaalf maart tweeduizend dertien een fusievoorstel opgemaakt. Dit fusievoorstel werd door het bestuursorgaan van beide vennootschappen op achtentwintig maart daarna op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neergelegd, zijnde meer dan zes weken voor de huidige algemene vergaderingen. Voormeld fusievoorstel werd voor wat betreft de overnemende vennootschap de naamloze vennootschap Marechal Verzekeringen gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van tien april daarna onder nummer 13056249 en voor wat betreft de over te nemen vennootschap de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Maréchal-De Merrisse als voren gepubliceerd op dezelfde datum van tien april onder nummer 13056248.

Gezien de vereniging van de aandelen in handen VAN de naamloze vennootschap Marechal Verzekeringen werd het bestuursorgaan van beide vennootschappen vrijgesteld een omstandig verslag op te stellen.

Om dezelfde reden werd de bedrijfsrevisor ervan vrijgesteld een schriftelijk verslag op te stellen.

b) De zaakvoerders en bestuurders van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat sinds de datum van opstelling van het fusievoorstel en de datum van huidige algemene vergadering zich in de activa en passiva van de respectieve vermogens van beide vennootschappen, geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

c) Het fusievoorstel werd in de agenda van de respectieve algemene vergaderingen vermeld, alsook de plaats waar de vennoten van deze stukken konden kennis nemen.

Het fusievoorstel, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren, alsook de jaarrekening die de vermogenstoestand weergeeft per eenendertig december tweeduizend en twaalf van de over te nemen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Maréchal-De Merrisse werden in de zetel van laatstgenoemde vennootschap voor kennisneming ter beschikking van de vennoten gesteld, om deze toe te laten uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen.

Het fusievoorstel, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren, alsook de jaarrekening die de vermogenstoestand weergeeft per eenendertig december tweeduizend en twaalf van de overnemende vennootschap "Marechal Verzekeringen", werden in de zetel van laatstgenoemde vennootschap voor kennisneming ter beschikking van de vennoten gesteld, om deze toe te laten uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen.

NtEHutLEGb tel GRIFFIE de,

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (Afdeling Brugge)

2 8 MEI 21113

fgrefe

Griffie

op:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

d) De zaakvoerders en bestuurders van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de ovememende vennootschap alle effecten bezit uitgegeven door de overgenomen vennootschap, en dat de overgenomen vennootschap geen effecten bezit uitgegeven door de ovememende vennootschap.

e) De zaakvoerders en bestuurders van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de overgenomen vennootschap geen onroerende goederen of zakelijke rechten bezit noch schuldeiseres is van enige hypothecaire schuldvordering.

2)Volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering neemt kennis van de beslissing van de raad van bestuur van negenentwintig december tweeduizend en elf waarbij de aandelen aan toonder omgezet werden in aandelen op naam en beslist het artikel 5 paragraaf 2 van de statuten aan te passen ais volgt:

"De aandelen zijn op naam,

Alle effecten van de vennootschap zijn op naam. Zij dragen een volgnummer.

Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden. Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten.

De eigendom van de aandelen op naam blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam.

Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen."

TWEEDE BESLUIT

1l De voorzitter van iedere vennootschap geeft een Korte samenvatting van het fusievoorstel, waarin voorgesteld wordt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Maréchal-De Merrisse" door fusie overgenomen wordt door de naamloze vennootschap Marechal Verzekeringen.

2/ De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Maréchal-De Merrisse" besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de naamloze vennootschap Marechal Verzekeringen.

DERDE BESLUIT

1l De algemene vergadering van de naamloze vennootschap Maréchal Verzekeringen besluit over te gaan tot fusie door overneming van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Maréchal-De Merrisse".

Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap "Maréchal-De Merrisse" met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de ovememende vennootschap Maréchal Verzekeringen. Vermits de naamloze vennootschap Marechal Verzekeringen houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap "Maréchal-De Merrisse" worden de aandelen van de overgenomen vennootschap "Maréchal-De Merrisse" vernietigd.

Aile rechten en plichten en verbintenissen ontstaan sedert een januari tweeduizend dertien, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap " Marechal Verzekeringen".

2/ Tengevolge van de fusie door overneming gaat, zoals voorzegd, het ganse vermogen van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Maréchal-De Merrisse", over op de ovememende vennootschap Marechal Verzekeringen.

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging.

De voorzitter van de algemene vergadering van beide vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat vermits zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap op heden ophoudt te bestaan.

VIERDE BESLUIT

Bij afzonderlijke stemming besluit de vergadering van de overnemende vennootschap de jaarrekening goed te keuren en kwijting te geven aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap voor de uitoefening van hun mandaat tot en met heden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

b`eitouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

VIJFDE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat aangezien het doel van de overnemende vennootschap en de overgenomen vennootschap gelijklopend is, er geen doelswijziging nodig is.

ZESDE BESLUIT

De vergadering van de overnemende vennootschap machtigt de bestuurders en/of de instrumenterende notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot aile aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten, inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap;

- een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap;

- het aandelenregister van de overgenomen vennootschap te vernietigen zoals voorzegd.

Volmachten

De bestuurders van de overnemende vennootschap, aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de NV Fiducia! Accountancy te 8310 Brugge,

Baron Ruzettelaan 29.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Wouter Bossuyt

Tegelijk hiermee neergelegd

-afschrift van de akte fusie.

-gecoordineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/04/2013
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdring Brugge)

op: 2 8 milART 2813

Gri e e

Ondernemingsnr : 0420.134.813

Benaming

(voluit) : MARECHAL VERZEKERINGEN

Rechtsvorm NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel ; GASTON ROELANDTSPLEIN 20 - 8310 BRUGGE

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel dd. 12.03.2013

Conform artikel 17412 paragraaf 3 Venn. W.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de maatschappelijke zetel van de navermelde NV "Marechal Verzekeringen", 8310 Brugge, Gaston Roelandtsplein 20 zijn bijeengekomen:

Enerzijds:

Bvba Veroham vertegenwoordigd door Dhr. Filip Marechal, wonende te 8000 Brugge, Peter Benoitlaan 22. Zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Maréchal - De Merrisse waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8310 Brugge, Gaston Roelandtsplein 20, ingeschreven in het ondernemingsloket te Brugge onder het nummer 0882.383.363.

Hierna genoemd de overgenomen vennootschap,

Anderzijds:

Naamloze Vennootschap "Marechal Verzekeringen", met maatschappelijke zetel te 8310 Brugge,

Gaston Roelandtsplein 20, ingeschreven in het ondernemingsloket te Brugge onder het nummer

0420.134.813 vertegenwoordigd door haar bestuurder Bvba Marechal-De Wever vertegenwoordigd door

Christian Marechal. De NV Marechal Verzekeringen wordt hierbij de overnemende vennootschap genoemd.

In aanmerking nemende dat de zaakvoerders van beide voormelde vennootschappen het initiatief hebben genomen ertoe strekkend een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen -- zowel rechten als verplichtingen  van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Maréchal - De Merrisse", zijnde de overgenomen vennootschap, met toepassing van artikel 174/1 en volgende van de Vennootschappenwet, zal overgaan op de NV Marechal Verzekeringen, zijnde de overnemende vennootschap, leggen de zaakvoerders van de genoemde vennootschappen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal voorgelegd worden aan de respectieve algemene vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen.

De bvba Maréchal - De Merrisse beschikt over 100 aandelen die voor 100% (integraal) in het bezit zijn van de NV Marechal Verzekeringen. Hierdoor worden door NV Marechal Verzekeringen (overnemende vennootschap) géén nieuwe aandelen gecreëerd.

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 januari 2013. Naar aanleiding van de fusie zullen géén statutenwijzigingen doorgevoerd worden,

Het maatschappelijk kapitaal van 62.000 blijft verdeeld in 4444 aandelen zijnde voor 2222 in het bezit van Filip Marechal en voor 2222 in bezit van Christian Marechal.

Bvba Maréchal - De Merrisse Bvba Veroham vertegenwoordigd door Marechal Filip zaakvoerder

NV Marechal Verzekeringen Bvba Marechal-De Wever vertegenwoordigd door Marechal Christian zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/04/2013
ÿþ9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Verslag van de jaarvergadering gehouden ter maatschappelijke zetel op 19.08.2011.

De aandeelhouders hebben met eenparigheid van stemmen beslist te herbenoemen tot bestuurders

en dit tot en met de jaarvergadering van 2017:

- De BVBA "VEROHAM", met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge, Peter Benoîtlaan 22 en ingeschreven

in het rechtspersonen register te Brugge onder nummer 0895.329.992, die als vaste vertegenwoordiger

heeft aangesteld : de Heer Filip Maréchal, voornoemd.

- De BVBA "MARECHAL-DE WEVER", met maatschappelijke zetel te 8310 Sint-Kruis, Polderstraat 2 A

en ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder nummer 0895.906.747, die als vaste

vertegenwoordiger heeft aangesteld : de Heer Christian Maréchal, voornoemd.

De bestuurders zullen hun mandaat bezoldigd uitoefenen overeenkomstig de beslissingen van de algemene vergadering.

Verder hebben de aandeelhouders met eenparigheid van stemmen beslist te herbenoemen tot

gedelegeerd bestuurders en dit tot en met de jaarvergadering van 2017:

- De BVBA "VEROHAM", voornoemd, die als vaste vertegenwoordiger heeft aangesteld:

de Heer Filip Maréchal, voornoemd.

- De BVBA "MARECHAL-DE WEVER", voornoemd, die als vaste vertegenwoordiger haeft aangesteld:

de Heer Christian Maréchal, voornoemd.

Aldus opgemaakt te Brugge, 19.08.2011.

VEROHAM BVBA, gedelegeerd bestuurder,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, Filip Maréchal

MARECHAL-DE WEVER BVBA, gedelegeerd bestuurder, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, Christian Maréchal

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Nl=ERI~LËG-1.) ter Gi;ü=ï=d~ ~;;7,

RECHTBANK VAN KOOPH,ANL7~L ~,'

aR(sGG~. (Afti~l~~r,~;r,r~r~rl~1

~ ~~~~~r~zn~

Griffie '

Ondernemingsnr : 0420.134.813

Benaming

(voluit) : MARECHAL VERZEKERINGEN

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : GASTON ROELANDTSPLEIN 20 - 8310 BRUGGE

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDERS EN GEDELEGEERD BESTUURDERS.

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbfai

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.08.2012, NGL 28.08.2012 12486-0395-017
09/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 19.08.2011, NGL 30.08.2011 11532-0254-017
03/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 29.07.2010 10364-0116-018
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 10.07.2009 09412-0339-017
01/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 25.07.2008 08490-0105-018
30/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 08.08.2007, NGL 28.08.2007 07623-0176-018
02/10/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 26.09.2006, NGL 28.09.2006 06811-3334-016
13/01/2006 : BG053406
20/09/2005 : BG053406
03/09/2004 : BG053406
18/09/2003 : BG053406
14/10/2002 : BG053406
23/05/2001 : BG053406
01/01/1986 : BG53406
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.09.2016, NGL 30.09.2016 16642-0401-017

Coordonnées
MARECHAL VERZEKERINGEN

Adresse
GASTON ROELANDTSPLEIN 20 8310 ASSEBROEK

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande