MARELEC

NV


Dénomination : MARELEC
Forme juridique : NV
N° entreprise : 451.084.840

Publication

22/10/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
13/11/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
21/09/2012
ÿþ Mlod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ueaergelegd ter griffie van O rechtbank van " .ophandei

Brugge eling te Oostenae

op ` 2 Q "Le Oe or/Me,

iijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0451.084.840

Benaming

(voluit) : MARELEC, in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Hendrik Baelskaai 12 - 8400 Oostende (volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij vonnis van de Rechtbank van Koophandel te Brugge, afdeling Oostende, tijdelijke derde kamer bis dd.25 juni 2012 werd het verzoekschrift gehomologeerd tot verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de NV MARELEC, in vereffening, ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het nummer 0451.084.840, van 8400 Oostende, Hendrik Baelskaai 12 naar 8400 Oostende, Vismijnlaan 105, pakhuis 105,

M.EGGERMONT

Vereffenaar

flh1IHlI IIUllhIUflhIIHI11 ISW

*12158357*

V beh aa Be Sta

25/08/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IN V AI AN IVI MA III VIII IIIIIIII

*11130380*

Ondernerningsnr : 0451.084.840

Benaming

(voluit) : MARELEC

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8400 Oostende, Hendrik Baelskaai 12

Onderwerp akte : ONTBINDING - AANSTELLING VEREFFENING

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Vincent Van Walleghem te Koksijde op achtentwintig juli tweeduizend en elf, en dragende volgende melding van registratie: "Gere-igis-itreerd twee; augustus tweeduizend en eff, drie bladen één renvooi te Nieuwpoort op 02.08.2011, Boek 5/110 Blad 82 Vak: 03. Ont-'van-gen vijfentwintig euro. De Eerstaanwezend inspecteur (getekend) Rudy RYCX", dat de bui-iten-igewone algemene vergadering van de naamloze -ven-'noot-ischap MARELEC, gevestigd te 8400 Oostende, Hendrik Baelskaai 12 met eenpa'Tig-iheid van stemmen, de hierna vermelde beslissingen heeft genomen.

Zelfde maatschappij werd Opgericht bij akte verleden voor Notaris Agnes Porters te Middelkerke-Westende; op dertig september negentienhonderd drieënnegentig, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertig oktober daarna onder nummer 931030-3610.

Waarvan de statuten gewijzigd werden bij akte verleden voor ondergetekende Notaris Vincent VanI Walleghem te Koksijde (Sint-Idesbald) op achttien juli tweeduizend en twee, bekendgemaakt in de Bijlagen tot; ¬ het Belgisch Staatsblad van acht augustus daarna, onder nummer 20020808-106.

En waarvan de statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Vincent Van Walleghem te Koksijde (Sint-Idesbald) op achtentwintig oktober tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch: Staatsblad van drieëntwintig november tweeduizend en tien, onder nummer 10169905.

EERSTE BESLISSING '"

VERSLAG VAN RAAD VAN BESTUUR EN VAN DE BEDRIJFSREVISOR

De vergadering ontslaat de voorzitter van de lezing van het verslag door de Raad van Bestuur, dat het? voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, alsook van de lezing van het verslag van de bedrijfsrevisor; over de staat per dertig april tweeduizend en eff, waarop het actief en passief vermogen van de vennootschap. werden samengevat, hetzij minder dan drie maanden tevoren.

Iedere aanwezige aandeelhouder erkent kennis te hebben genomen van deze verslagen.

Het besluit van het verslag opgemaakt door de bvba Cleppe, Keunen en Partners, bedrijfsrevisoren,: kantoorhoudende te Brugge, L.Bauwensstraat 19 bus 1, vertegenwoordigd doro de Heer Peter Vandewalle,i bedrijfsrevisor luidt als volgt :

"CONCLUSIE

In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht hebben de bestuurders van de vennootschap NV Marelec, Hendrik Baelskaai 12, 8400 Oostende een boekhoudkundige: staat, afgesloten op 30/04/2011 opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van: de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 150.016,88 en een netto-actief van ¬ 31.007,64.

Deze staat geeft de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weer, in zoverre de; vooruitzichten van de bestuurders met betrekking toto de vereffening met succes gerealiseerd zullen worden; door de vereffenaar en onder voorbehoud dat ik mij niet kan uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva"

Een exemplaar van de verslagen van de Raad van Bestuur en van de bedrijfsrevisor en de staat van activai en passiva per 30.04.2011 zullen samen met een afschrift van deze akte in het vennootschapsdossier ter griffie! van de Rechtbank van Koophandel te Brugge afdeling Oostende worden neergelegd.

TWEEDE BESLISSING

ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP.

De algemene vergadering beslist de naamloze vennootschap "MARELEC" te ontbinden vanaf heden en bestaat enkel nog voor haar vereffening.

DERDE BESLISSING

AANSTELLING VEREFFENAAR.

De algemene vergadering stelt aan als vereffenaar :

s van da van koophen

Bruges

~tfdalin OOSTE

sra 12 AUG. ~~r

Griffie









"

V, beh

Bel Staa

Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2011

J

*Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mevrouw EGGERMONT, Marijke Magda Marc, geboren te Sint-Amandsberg op zeventien september

negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 8301 Knokke-Heist, Elizabetlaan 325 bus 0051, als vereffenaar.

identiteitskaart nummer 590 5135701 62

nationaal nummer 740917 212 22

Die alhier tussenkomt en die verklaart haar mandaat te aanvaarden.

Overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen, treedt de vereffenaar pas in functie "

nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn benoeming. . "

VIERDE BESLISSING

MACHTEN

De vereffenaar zal de meest uitgebreide macht hebben voor de uitvoering van zijn opdracht, en namelijk deze voorzien bij artikel 181 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te i moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet.

In het bijzonder zal zij de macht hebben aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vordering te verzaken, opheffing te verlenen voor of na betaling, van alle inschrijvingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen, beslag of bevel, verzet en beletsel, en de hypotheekbewaarders vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen.

Overeenkomstig artikel 189bis van het wetboek van ven-nootschappen zendt de vereffenaar in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een om-standige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. Die omstandige staat, die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en die wat nog moet worden vereffend, aangeeft, wordt bij het in artikel 195 bis bedoelde vereffeningsdossier' gevoegd.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die om-standige staat slechts om het jaar aan de griffie

overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd. "

Overeenkomstig artikel 190 § 1 van het wetboek van vennootschappen legt de vereffenaar, vooraleer de vereffening wordt afgesloten, het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. De rechtbank kan van de vereffenaar alle dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan.

Zij zal lasthebbers mogen aanstellen en ze algemene of bijzondere machten toekennen die hij passend zal oordelen.

Zij wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

De algemene vergadering geeft hierbij een bijzondere volmacht aan Mevrouw Eggemiont Marijke, voornoemd, om het verzoekschrift namens de vennootschap in te dienen bij de Rechtbank van Koophandel met het oog op het bekomen van de bevestiging en/of homologatie van het mandaat van de vereffenaar.

Voor uittreksel

Tegelijk hiermede neergelegd :

- een expeditie van de akte van statutenwijziging

- verslag van de bedrijfsrevisor + staat van activa en passiva

- verslag van de raad van bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2011- Annexes du Moniteur belge

17/05/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behouds aan het Belgiscl Staatsbls

I IIIII IIII 11111 11111 1III IIII 11111 11111 IIl III

" 11076166"

E ~ I

Neaergeiegd ter griffie ven se rechtbank van kcoohande

Brugge - afdeil .e Oosten

Griffie UP G7nrr/ f

op

~

Ondernemingsar : 0451.084.840 Benaming

(voluit) : MARELEC

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : HENDRIK BAELSKAAI 12- $400 OOSTENDE

Onderwerp akte : BENOEMING VAN MEVROUW NICOLE WITGEERS ALS BESTUURDER

Op de bijzondere algemene vergadering dd.11 december 2010 werd met éénparigheid van stemmen Mevrouw Nicole WITGEERS benoemd als bestuurder en dit met ingang van heden en voor de duur van zes opeenvolgende kalenderjaren.

Voornoemde aanvaardt hierbij haar opdracht.

P.ROMMELAERE

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 31.10.2010, GGK 10.12.2010, NGL 09.01.2011 11005-0429-017
05/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 04.08.2009 09527-0027-017
09/10/2008 : VE034643
30/07/2008 : VE034643
01/08/2006 : VE034643
04/07/2005 : VE034643
31/03/2005 : VE034643
26/07/2004 : VE034643
24/06/2003 : VE034643
08/08/2002 : VE034643
18/07/2002 : VE034643
01/08/2001 : VE034643
25/07/2000 : VE034643
13/07/2000 : VE034643
15/10/1999 : VE034643
19/06/1998 : VE34643
30/10/1993 : VE34643

Coordonnées
MARELEC

Adresse
VISMIJNLAAN 105 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande