MARELEC INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MARELEC INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 451.084.939

Publication

21/05/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr: D451.084.939

Benaming

(voluit) : MARELEC CONSTRUCT

(verkort) :

I III(I 11I III( I1II 1III (III( II1( III 1II III

*19102898*

NEERGELEGD TER GRIFFIE Rechtbank van Koophandel Gent

-.9 MEI 20111

Griffie

Afdeling VEURNE

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Redanweg 15 - 8620 Nieuwpoort

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING SPLITSINGSVOORSTEL D.D. 2 MEI 2014

Werden neergelegd in het vennootschapsdossier ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Veurne het splitsingsvoorstel conform artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het splitsingsvoorstel kan geraadpleegd worden op:

http:llwww.lievens.beldocumentslsplitsingsvoorstelm arelecconstruct.pdf

BVBA KALAPA

Vast vertegenwoordigd door

De heer Piet Rommelaere

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Link B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/07/2014
ÿþ1311q111 Il

Mod Word 11,1

NEERGELEGD TER GRIFFIE

Rechtbank van Koonhandel Gent

30 JUNI 2014

AfdârieuRNE

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0451.084.939

Benaming

(voruit) : MARELEC CONSTRUCT

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel 8620 Nieuwpoort, Redanweg 15

Onderwerp akte: akte houden partiële splitsing door oprichting NV Marelec construct

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Vincent Van Walleghem te Koksijde op zesentwintig juni tweeduizend veertien, ter registratie neergelegd, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap MARELEC CONSTRUCT, gevestigd te 8620 Nieuwpoort, Redanweg 15, me eenparigheid van stemmen, de hierna vernielde beslissingen heeft genomen.

Opgericht Opgericht bij akte verleden voor Notaris Ag-nes Porters te Middelkerke-Westende op dertig september negentienhonderd drieënnegentig, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertig oktober daarna onder nummer 931030-362.

Waarvan de statuten gewijzigd werden bij akte verleden voor ondergetekende Notaris Vincent Van. Walleghem te Koksijde (St.Idesbald) op achttien juli tweeduizend en twee, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het. Belgisch Staatsblad van acht augustus daarna, onder nummer 20020808-219.

En waarvan de statuten werden gewijzigd bij akte ver-leden voor ondergetekende Notaris Vincent Van Wal-leghem te Koksijde (SLIdesbald) op achtentwintig ok-tober tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de Bijla-gen. tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig november daarna, onder het nummer 20101123/0169969.

En waarvan de statuten nogmaals werden gewijzigd bij akte verleden voor ondergetekende Notaris Vincent! Van Walleghem te Koksijde (SLIdesbald) op zeventien december tweeduizend dertien, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 2014010310043512.

EERSTE BESLISSING

WIJZIGING BENAMING

De vergadering beslist de naam van de vennootschap "MARELEC CONSTRUCT" te wijzigen in "MARELEC INVEST' ;

TWEEDE BESLISSING

WIJZIGING DOEL

Eenparig ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen van de raad van bestuur houdende een omstandige verantwoording van de voorge-stelde wijziging van het maatschappelijk doei, van de samenvattende staat over de actieve en passieve toestand afgesloten per 31/03/2014, gevoegd bij het; verslag van de raad van bestuur, daar aile aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben ge-nomen.

"De vergadering beslist het maatschappelijk doel te wijzigen en artikel vier der statuten dienovereenkomstig aan te passen als volgt:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, aile activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, ex-per-t, commissionair, financier, adviseur op aile do-meinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke regle-menteringen.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werk-zaamheden die onderworpen zijn aan wettelijke of re-glementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, en' be-treffen onder meer:

1.Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrecht-streeks betrekking hebben op het oordeelkundige be-heer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

-onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren,, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbe-legging en opbrengst;

-beschikbare middelen beleggen in aile roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter,

Op de laatste blz. van LUI( B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behodden 'aah het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

2.Advies, bijstand en know-how verlenen in aile do-meinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en pro-ductie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks ver-band houdt.

3.1-let nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van aile managementbijstand, het waarnemen van mandaten als bestuurder of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en lof besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

4.0ndememing in roerende en onroerende goederen, en het optreden als bouwpromotor in de meest ruime , zin; aile bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; lea-sing, , financieringen en leningen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of ne-men, onderhuren of -verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van aile onroerende goederen in de breedste zin, zoals, appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

De vennootschap zal aile burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrecht-streeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze in aile vennootschappen, ondernemingen, economische samenwer-kingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van on-dernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvul-lende activiteiten; ze kan verder aile hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder, meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of ad-ministratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens al-le waarborgen toestaan, aile roerende goederen ' verpan-den, aile onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag optreden ale bestuurder, volmacht-drager, mandataris of vereffenaar in andere vennoot-schappen, zich borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beper-kingen terzake.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uit-breiden, mits zich te schikken naar de wettelijke re-gets terzake."

DERDE BESLISSING

KENNISNAME VERSLAGEN

, De vergadering neemt kennis van en bespreekt de hierna vermelde stukken:

het voorstel tot partiële splitsing opgesteld door het bestuursorgaan van de overdragende vennootschap :op 2 mei 2014, welke neergelegd werd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Veume op 9 mei 2014, :bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staats-blad op 21/05/2014, onder nummer 20140521/0102848

- de jaarrekeningen nopens de laatste drie boekjaren van de overdragende vennootschap.

het bijzonder verslag van de oprichters nopens de inbreng in nature opgesteld in toepassing van artikel 444 van het wetboek van vennootschappen

het bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor nopens de inbreng in nature, opgesteld in toepassing van artikel 444 van het Wetboek van vennootschappen, welk verslag samen met een uittreksel van deze akte, zal worden neergelegd op de griffie van de bevoegde recht-bank van koophandel.

Het besluit van het verslag van de burgerlijke ven-nootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'BD() Be-drijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor, met betrekking tot de in-breng in nature in de nieuw op te richten vennootschap MARELEC CONSTRUCT" luiden ais volgt:

"Besluit

De inbreng in nature tot oprichting van de NV Marelec Construct (NEW) ingevolge partiële splitsing van de NV Marelec Construct, bestaat uit de actief- en passief-bestanddelen van het af te splitsen handelsfonds, alsook de participatie in de En/BA MARELEC FOOD TECHNOLO-GIES die in de boekhouding van de NV Marelec Construct afgesloten per 31 december 2013 geboekt staan voor een totale boekwaarde van 70.135,90 EUR.

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat uit 422 aandelen van de NV Marelec Construct (NEW) Zonder ver-melding van nominale waarde.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat in de gegeven omstandigheden van partiële splitsing door oprichting van een nieuwe ven-nootschap, waarbij aile , aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap in verhouding van hun huidig aandeienbezit zullen Vergoed worden door nieuwe aande-len van de uit de afsplitsing ontstane vennootschap, de voor de inbreng in , nature door de partijen weerhou-den methoden van waardering verantwoord zijn door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toe-passing op onderhavige verrichting, en leiden tot in-brengwaarcien die ten minste overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit

geven aandelen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen ver-mogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zo-dat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 444 van het Wetboek van vennootschappen in het kader Van de voorgenomen inbreng in nature bij oprichting door partiële splitsing en mag niet voor andere doeleinden Worden gebruikt.

, .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

Roeselare, 13 juni 2014 (getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA"

VIERDE BESLISSING

MEDEDELING BESTUURSORGAAN

De voorzitter verklaart, namens het bestuursorgaan van de vennootschap "MARELEC INVEST' (voorheen

"MARELEC CONSTRUCT), dat er zich geen enkele belangrijke wij-ziging heeft voorgedaan in de activa en de passive van het vermogen sinds de datum van het opstellen van het gezegde voorstel tot partiële splitsing, tot op datum van onderhavige buitengewone algemene vergaderingen.

VIJFDE BESLISSING

AFSTAND VAN SPUTSiNGSVERSLAGEN

Overeenkomstig artikel 749 van het Wetboek van ven-nootschappen besluit de algemene vergadering afstand te doen van het opstellen van een schriftelijk en om-standig verslag door het bestuursorgaan en van een controleverslag door de bedrijfsrevisor overeenkomstig de artikels 745 en 748 (in zoverre dit laatste arti-kel naar de splitsingsversiagen verwijst) van het zelfde wetboek.

ZESDE BESLISSING

A.PARTIELE SPLITSINGSVERRICHTING -KAPITAALSVERMINDERING

al. Partiële splitsing.

De algemene vergadering besluit, onder opschortende voorwaarde van de, oprichting van de naamloze

vennoot-schap "MARELEC CONSTRUCT", het voorstel tot partiële splitsing goed te keuren.

De vergadering besluit tot de partiële splitsing in toepassing van artikel 677 en 742 van het Wetboek van: vennootschappen, volgens de modaliteiten en tegen de voorwaarden zoals bepaald in het voorstel tot partiëte splitsing, door inbreng door de NV "MARELEC INVEST" (voorheen "MARELEC CONSTRUCT") van een aantal activa en passivabestanddeien behorend tot haar vermogen, in cie nieuw op te richten Naamloze Vennootschap ' "MARELEC CONSTRUCr, en waarbij de NV "MARELEC INVEST" (voor-heen "MARELEC CONSTRUCT") niet' ophoudt te bestaan.

Bijgevolg zullen de hierna vermelde activa en passiva-bestanddelen van de overdragende vennootschap' met aile rechten en verplichtingen overgaan onder algemene ti-tel op de nieuw op te richten Naamloze Vennootschap "MARELEC CONSTRUCT".

a.2. Kapitaalsvermindering;

Ingevolge de partiële splitsing wordt het kapitaal van de overdragende vennootschap "MARELEC INVEST" " (voor-heen "MARELEC CONSTRUCT") verminderd met DRIEENZESTIG-DUIZEND EN VIERENVEERTIG EUR NEGENENTWINTIG CENT (63.044,29 EUR) om het kapitaal te brengen van EEN MILJOEN ZESHONDERD EENENZEVENTIGDUIZEND EUR (1.671.000,00 EUR) op een bedrag van EEN MILJOEN , :ZES-HONDERD EN ZEVENDUIZEND NEGENHONDERD VIJFENVIJFTIG EUR EENENZEVENTIG CENT ' (1.607.955,71 EUR) en dit door af-splitsing van een aantal vermogensbestanddelen van de overdragende . ivennootschap naar de nieuw op te richten vennootschap.

B. VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG INGEVOLGE PARTIELE SPLITSING.

De vergadering keurt de eigendomsoverdracht goed van de activa en passivabestanddelen van de : :overdragende vennootschap naar de nieuw op te richten NV "MARELEC CONSTRUCT" en verzoekt mij, notaris, de eigendomsover-gang van de vermogensbestanddelen van de overdragende vennootschap op de ; verkrijgende vennootschap vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende om-schrijving van het overgegane vermogen en de wijze waarop het overgaat.

b.l. Algemene beschrijving van de inbreng.

De overgegane activa en passivabestandcielen zijn ver-bonden aan de overgedragen eigendom van de ' overdragen-de vennootschap.

De overgegane bestanddelen per 31 december 2013 zijn als volgt opgesomd in het splitsingsvoorstel

Het is de bedoeling om aile activa en passive met be-trekking tot het handelsfonds af te splitsen en het onroerend goed, de vorderingen om minder dan één jaar, de geldbeleggingen en de liquide middelen (met Uitzon-dering van een bedrag van 15.000 EUR) te behouden bin-nen de bestaande vennootschap. Het personeel wordt eveneens overgedragen naar de nieuwe vennootschap,

De participatie in de BVBA MARELEC FOOD TECHNOLOGIES (ondernemingsnummer 0829.910.026) Wordt eveneens mee afgesplitst.

Het afgesplitste handelsfonds vormt een geheel dat op technisch en organisatorisch gebied een autonome ácti-viteit uitoefent en op eigen kracht kan werken.

De raad van bestuur neemt met het oog op de splitsing de jaarrekening per 31 december 2013 over als basis voor de beschrijving en verdeling overeenkomstig arti-kel 743, 9° van het Wetboek van Vennootschappen.

Hierna wordt de balans per 31 december 2013 weergege-ven met aanduiding van de actief- en Passiefbestandde-len die worden behouden, respectievelijk afgesplitst,

OLDCO Afsplitsing

actief per 31.12.2013 voor na newco

Vaste activa 938.250,58 685.085,87 253.164,71

Immateriële vaste activa 9.399,20 0,00 9.399,20

Materiële vaste activa 910.572,38 685.085,87 25.486,51

Terreinen en gebouwen 685.085,87 685.085,87 0,00

Install, mach. & uitr. 151.812,63 0,00 151.812,63

Meubilair en rollend mat. 73.673,88 0,00 73.673,88

Financiële vaste Activa 18.279,00 0,00 18.279,00

 . ........

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)Men) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

voor-behocien  aah. het Belgisch staatsblad

Voor-

bphçiuden aan het Belgiscit

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

VLOTTENDE ACTIVA 2.002.321,94 1.986.130,47 16.191,47

Vorderingen op < 1 jaar 771.337,28 771.337,28 0,00

Pandelsvorderingen 750.623,60 750.623,60 0,00

Overige vorderingen 20.713,68 20.713,68 0,00

Geldbeleggingen 671.723,31 671.723,31 0,00

Liquide middelen 558.069,88 543.069,88 15.000,00

Overlopende rekeningen 1.191,47 0,00 1.191,47

TOTAAL ACTIEF 2.940.572,52 2.671.216,34 269.356,18

OLDCO Afsplitsing

PASSIEF per 31/12/2013 voor na NEWCO

EIGEN VERMOGEN 1.954.676,73 1.884.540,83 70.135,90

Kapitaal 1.671.000,00 1.607.955,71 63.044,29

Geplaatst kapitaal 1.671.000,00 1.607.955,71

Uitgiftepremie 1.294,00 1.245,18 63.0444:8292

8

Reserves 275.147,78 268.122,74 7.025,04

Wettelijke reserves 46.200e0 44.456,94 1.743,06

Belastingvrije reserves 88.947,78 88.947,78 0,00

Beschikbare reserves 140.000,00 134.718,01 5.281,99

Overgedragen winst 470,34452,59 17,75

Kapitaalsubsidies 6.764,61 6.764,61 0,00

VOORZIEN. EN U1TG. BELAST, Uitgestelde belastingen 7.518,10 7.518,100,00 0,00

7.518,10

7.518,10

SCHULDEN 978.377,69 779.157,41 199.220,28

Schulden op <1 jaar 978.377,69 779.157,41 199.220,28

Handelsschulden 18.049,29 0,00 18.049,29

Schuld mbt belast, bez, s.l. 181.170,99 0,00 181170,99

Overige schulden '779.157,41 779.157,41 0,00

TOTAAL PASSIEF 2.940.572,52 2.671.216,34 269.356,18

Aldus wordt een deel van het vermogen, zowel rechte als verplichtingen van de overdragende vennootschap "MARELEC INVEST" (voorheen "MARELEC CONSTRUCT") over-gedragen naar de nieuw op te richten verkrijgende ven-nootschap "MARELEC CONSTRUCT',

De eventuele schulden en schuldvorderingen, die ont-staan na de splitsing met betrekking tot de situatie van voor de splitsing, volgen de respectievelijke ac-tiva/passiva waarop ze betrekking hebben.

b.2. Voorwaarden van de inbreng

Voorwaarden van de inbreng

De inbreng geschiedt op basis van de staat van actief en passief van de overdragende vennootschap per 31 december 2013.

Alle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2014 met betrekking tot de overgedragen bestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de nieuw op te richten ven-nootschap "MARELEC CONSTRUCT", waarin de betrokken be-standdelen worden ingebracht.

De algemene vergadering keuren de eigendomsovergang van de beschreven vermogensbestanddelen goed en stelt de realisatie van deze eigendomsoverdracht vast, inge-volge de partiële splitsing.

C. BOEKHOUDKUNDIGE VERWERKING.

Vervolgens verzoekt de vergadering mij, nota-ris, vast te stellen dat de netto-waarde van de in-breng, tf ie door de overdragende vennootschap wordt in-gebracht in de nieuw op te richten vennootschap "MA-RELEC CONSTRUCT' op grond van de staat van actief en passief per 31 december 2013, gelijk is aan ZEVENT1G-bUIZEND HONDERD VIJFENDERTIG ELIRO NEGENTIG CENT (70.135,90 E), en overeenstemt met volgende 'rubrieken van het vermogen van de nieuw op te richten vennoot-schap "MARELEC CONSTRUCT":

Geplaatst kapitaal 63.044,29 E

- Uitgiftepremie 48,42 E

Wettelijke reserve 7.025,04 E

- Belastingvrije reserves 0,00

- Beschikbare reserves 5.281,99¬

D.OPRICHTING VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "MARELEC CONSTRUCT'

Vervolgens verzoekt de algemene vergadering mij, notaris, de oprichting van de naamloze vennootschap

MARELEC CONSTRUCT" vast te stellen als volgt.

Financieel plan

Voor de oprichting van de vennootschap heb-ben de oprichters aan de instrumenterende notaris een

nancieel plan overhandigd opgemaakt op 16/06/2014, waarin zij het bedrag van het maatschappelijk kapitaal

Van de op te richten vennootschap verantwoorden.

d.2. Inschrijving op het kapitaal  vergoe-ding. Op het kapitaal van de nieuw op te richten ven-

nootschap wordt volledig ingeschreven door inbreng in nature en dit als volgt:

-de inbreng in natura bestaat uit de inbreng van een aantal activa en passivabestanddelen van de over-

dragende vennootschap "MARELEC iNvEsr (voorheen "MA-RELEC CONSTRUCT") volgens de modaliteiten

Eer tegen de voorwaarden zoals hiervoor bepaald. .

Op de laatste blz. van Luik e vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voor behoelcien 'aah het Belgisch Staatsblad

Tr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

-Als vergoeding voor deze inbreng worden aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap, niet name de heer Piet Rommeraere, Mevrouw Katrien Rornme-laere en de heer Marcel Rommelaere, allen voornoemd, in totaal VIERHONDERD TWEEENTWINTIG volledig volge-storte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend,verdeeld ais volgt:

" de heer Rommelaere Piet: 295 aandelen, hetzij 295,-

mevrouw Rommelaere Katrien : 125 aandelen, Hetzij 125,-

* de heer Rommelaere Marcel: 2 aandelen, hetzij 2,-

TOTAAL 442 aandelen

-De voornoemde aandeelhouders verklaren de hen toegekende aandelen te aanvaarden.

Krachtens de partiale splitsing verkrijgen de aan-deelhouders van de overdragende vennootschap "MARELEC iNvEsr (voorheen "MARELEC CONSTRUCT"), VIERHONDERD TWEENENTWINTIG aandelen (422) van de nieuwe vennoot-schap "MARELEC CONSTRUCT", a rato van één aandeel van de nieuwe vennootschap "MARELEC CONSTRUCT" tegen één aandeel van de overdragende vennootschap "MARELEC IN-VEST' (voorheen "MARELEC CONSTRUCT").

De vennoten van de overdragende vennootschap "MARELEC INVEST" (voorheen "MARELEC CONSTRUCT') behouden hun VIERHONDERD TWEEENTWINTIG (422) aandelen van de naam-loze vennootschap "MARELEC INVEST" (voorheen "MARELEC CONSTRUCT").

De aandelen die in vergoeding voor de inbreng van een deel van het vermogen van de NV "MARELEC INVEST" (voorheen "MARELEC CONSTRUCT') in de NV "MARELEC CON-STRUCT' aan de aandeelhouders van de NV "MARELEC IN-VEST" (voorheen "MARELEC CONSTRUCT") worden toegekend, worden ingeschreven in het register van aandelen van de NV 'MARELEC CONSTRUCT".

c1.3. Plaatsing kapitaal,

De verschijners stellen vast dat, als ge-volg van wat voorafgaat, het kapitaal van de vennoot-schap ad DRIEENZESTIGDUIZEND EN VIERENVEERTIG EUR NEGENENTWINTIG CENT (63.044,29 EUR) volledig geplaatst en integraal volgestort is.

Goedkeuring statuten.

Vervolgens besluit de vergadering, na elk artikel af-zonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, de statuten van de naamloze vennootschap "MARELEC CONSTRUCT" vast te leggen... ZEVENDE BESLISSING VASTSTELLING VERVULLING OPSCHORTENDE VOORWAARDE

De vergadering stelt vast dat de oprichting van de Naamloze Vennootschap "MARELEC CONSTRUCT", " ,zoals hier-voor vermeld, effectief verwezenlijkt is,

' De vergadering stelt bijgevolg vast dat de opschorten-de voorwaarde voor de partiële splitsing eveneens :ver-wezenlijkt is, en dat de afsplitsing van de voormelde activa en passivabestanddelen van de overdragende' 'ven-nootschap definitief is geworden.

De instrumenterende notaris wijst er evenwel op dal de schuldeisers van elke vennootschap zekerheid ,kunnen eisen uiterlijk tot twee maanden na bekendmaking van de partiële splitsing in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad;

ACHTSTE BESLISSING

AANPASSING STATUTEN OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP

De vergadering' beslist tot aanpassing van de statuten van de NV "MARELEC INVEST" (voorheen rMARELEC coNsTRucr), meer bepaald artikel 5 van de statuten, in uitvoering van de voorschreven beslissingen van de ka-pitaalsvermindering.

' De tekst van artikel 5 luidt voortaan:

'ARTIKEL 5. KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap be-draagt EEN MILJOEN ZESHONDERD EN ZEVENDUIZEND NEGEN-HONDERD VIJFENVIJFTIG EURO EENENZEVENTIG CENT (1.607.955,71 EUR).

Het is verdeeld in vierhonderd tweeëntwintig aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een breuk-waarde van één/vierhonderd tweeëntwintig ieder."

NEGENDE BESLISSING

LEZING VERSLAGEN INZAKE OMZETTING

jDe vergadering heeft kennis genomen van het verslag van de raad van bestuur en van het verslag van een be-drijfsrevisor aangaande de omzetting van de vennoot-schap "MARELEC INVEST' (voorheen "MARELEC CONSTRUCT) in een besloten vennootschap met beperkte aansprake-lijkheid en van een staat van activa en Passive die niet meer dan drie maanden voordien werd vastgesteld.

j De besluiten van het verslag van de burgerlijke ven-nootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Be-drijfsrevlsoren", vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalfe, bedrijfsrevisor omtrent de omzetting is de volgende:

"1. Besluit

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passive per 31 maart 2014 die onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de NV MARELEC CONSTRUCT werd opgesteld.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de iimzet-ting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Met netto-actief volgens de staat be-draagt 2.162,134,73 EUR en is niet kleiner dan het volgestort gedeelte van het maatschappelijk kapitaal van 1.671.000,00 EUR vermeld in de staat van activa en passive.

' Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oorde-len voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Op de laatste blz. van Luik vermelden:Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voor-,

behoUden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader

van de voorgenomen omzetting van de NV MARELEC CONSTRUCT in een BVBA en mag niet voor andere

doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 13 juni 2014 (getekend)

600 Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE"

T1ENDE E3ESLISSING

OMZETTING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET

BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

De vergadering besluit de vennootschap "MARELEC 1N-VEST" om te zetten in een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid waarvan de naam en de duur dezelfde zullen zijn ais die van de huidige

vennoot-schap, waarvan de activa- en passivabestanddelen, met inbegrip van het kapitaal en de reserves

onveranderd zullen behouden worden, zonder dat de raming van deze bestanddelen enige wijzigingen

ondergaan, en waarvan het doel behouden zal blijven zoals aangepast hier-voor.

Het kapitaal van ÉÉN MILJOEN ZESHONDERD EN ZEVENDUI-ZEND NEGENHONDERD VIJFENVIJFTIG

EURO EENENZEVENTIG CENT (1.607_955,71 EUR) zal vertegenwoordigd zijn door vierhonderd tweeëntwintig.

; aandelen zonder aanduiding van nominale waarde met een breukwaarde van één/vierhonderd tweeëntwintig'

ieder.

Elke vennoot zef één aandeel van de besloten vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen in

ruil voor één aandeel van de omgezette naamloze vennoot-schap.

Bijgevolg worden, met goedkeuring van aile partijen, de vierhonderd tweeëntwintig (422) aandelen van de

' be-sloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt toebedeeld aan:

*de heer Rommelaere Piet, voornoemd

295 aandelen, hetzij 295,-

mevrouw Rommelaere Katrien, voornoemd:

125 aandelen, Hetzij 125,-

de heer Rommelaere Marcel, voornoemd ;

2 aandelen, hetz1j2,-

TOTAAL: 442 aandelen 422,-

Hetzij in vierhonderd tweeënveertig aandelen, verte-genwoordigend de geheelheid van het maatschappelijk

kapitaat.De omzetting geschiedt op grond van:.

AC de artikelen 774 en volgende van het Wetboek van vennootschappen;

Bi artikel 121 van het Wetboek der registratie-, hy-potheek- en griffierechten,

ELFDE BESLISSING

ONTSLAG BESTUURDERS  GEDELEGEERD BESTUURDER

De bestuurders, zijnde:

a) de besloten vennootschap met beperkte aansprake-lijkheid "KALAPA", met maatschappelijke zetel te

8670 Koksijde, Gaijoenweg 25.

Ondememingsnummer 0872.246.566, gerechtelijk arron-dissement Veume.

Alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoor-diger

De heer ROMMELAERE Piet, voornoemd, ais bestuurder, en gedelegeerd bestuurder;

h) de heer CAMMAERT, Philip Marie Antoon, geboren te Ukkel op vierentwintig augustus negentienhonderd

Vierenvijftig (nationaal nummer : 54.08.24-325.48), wonende te 8670 Koksijde, Zeelaan 244 bus GV01, als

IDestuurder,

C) de Heer ROMMELAERE Marcel Raphaël, geboren te Roeselare op negen november negentienhonderd

behten-twintig, (nationaal nummer: 28-11.09-185.16) wonende te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Leopold If

S..aan 252/0103

allen voornoemd, verklaren ontslag te nemen als be-stuurder, van cie naamloze vennootschap "MARELEC

iNeVEST" wegens de omzetting van deze laatste in een be-sloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

'!MARELEC INVEST",

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk-held "KALAPA", voornoemd en vertegenwooridgd

zoals ge-zegd, verklaart ontslag te nemen als gedelegeerd be-stuurder, van de naamloze vennootschap

`fMARELEC IN-VEST wegens de omzetting van deze laatste in een be-sioten vennootschap met beperkte ;

aansprakelijkheid "MARELEC INVEST",

De vergadering stelt dit ontslag vast, De vergadering verleent de bestuurders en de gedelegeerd bestuurder

algehele kwijting voor cie uitoefening van hun mandaat,

TWAALFDE BESLISSING

BENOEMING ZAAKVOERDER

De vergadering besluit de volgende persoon te benoemen tot zaakvoerder van de BVBA "MARELEC

INVEST` voor on-bepaalde duur

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk-heid "KALAPA", met maatschappelijke zetel te 8670

Koksijde, Galjoenweg 25 met als ondememingsnummer 0872.246.566,

met als vaste vertegenwoordiger:

De heer ROMMELAERE Piet, geboren te Nieuwpoort op achtentwintig april negentienhonderd

negenenvijftig (nationaal nr 59.04.28-275.55), wonende te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Gatjoenweg 25.

De BVBA "KALAPA", vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Rommelaere Piet,

verklaart haar mandaat te aanvaarden.

..

---

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien vars derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-, behoeden 'aa'n het Belgisch staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

DERTIENDE BESLISSING

VASTSTELLING STATUTEN

Na elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd, stelt de algemene vergadering de statuten van de ornge-, zette vennootschap vast als volgt:

NIEUWE STATUTEN.

De comparanten verklaren dat de statuten van de ven-nootschap luiden ais volgt:

A. NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL.

TITEL I  RECHTSVORM  NAAM  ZETEL  DOEL DUUR

ARTIKEL ÉÉN  NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aan-sprakelijkheid en draagt de naam; "MARELEC INVEST-.

ARTIKEL TWEE ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8620 Nieuwpoort, Redanweg 15.

Bij eenvoudige besiissing van de zaakvoerder(s), gepu-bliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brusselse Gewest, overge-bracht, worden.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

ARTIKEL DRIE DOEL

De vennootschap heeft tot doet, zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, aile activiteiten als holding, patrimoni-umvennootschap, beheermaatschappij, managementvennoot-schap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, ex-pert, commissionair, financier, adviseur op alle do-meinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke regle-menteringen.

De vennootschap zef zich dienen te onthouden van werk-zaamheden die onderworpen zijn aan wettelijke of re-glementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, en be-treffen onder meer

1 Aile verrichtingen die rechtstreeks of onrecht-streeks betrekking hebben op het oordeelkundige be-heer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en ver-bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, , ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onder-houden, ontwikkelen en uitbaten, , urbaniseren, ver-vreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbeleg-ging en opbrengst;

beschikbare middelen beleggen in alle roerende goe-deren en waarden, een porte-ifeuille van roerende :waar-den beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

2.Advies, bijstand en know-how verlenen in alle do-meinen waarin zij competent is, zoals marketing, pro-'molle, ontwikkeling, research, design, handel en pro-ductie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks ver-band houdt.

3.Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennoot-;schappen en ondernemingen, evenals het verlenen van aile managernentbetand, het waarnemen van .mandaten als bestuurder of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het Adviseren en I of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

4.0ndememing in roerende en onroerende goederen, en het optreden als bouwpromotor in de meest ruime zin; elle bemiddeling, dienstverlening en service bij ver-richtingen van roerende en onroerende aard; leasing, 'financieringen en leningen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren of -verhuren, verkopen en omvormen, verkave-len en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen Îrr de breedste zin, zoals, appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, Waters en domeinen.

De vennootschap zal aile burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrecht-streeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking eivan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze in aile vennootschappen, ondernemingen, economische samenwer-kingsverbanden, beroepsverenigingen of r.oeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen,

De vennootschap is bevoegd deel ie nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van on-dernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvul-lende activiteiten; ze kan verder aile hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder . meer tri de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of ad-ministratie

' De vennootschap mag ten voordele van derden tevens al-fe waarborgen toestaan, aile roerende goederen Nierpan-den, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag optreden als bestuurder, volmacht-drager, mandataris of vereffenaar in andere V,ennoot-schappen, zich borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beper-kingen terzake.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-,

behoùden adn het Beigisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren

en uit-breiden, mits zich te schikken naar de wettelijke re-gels terzake.

ARTIKEL VIER  DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

TITEL il  KAPITAAL

ARTIKEL VIJF KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ÉÉN MILJOEN ZES-HONDERD EN ZEVENDUIZEND

NEGENHONDERD VIJFENVIJFTIG EU-RO EENENZEVENTIG CENT (1.607.955,71 EUR).

Hef is verdeeld in vierhonderd tweeëntwintig aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een

breuk-waarde van één/vierhonderd tweeëntwintig ieder.

Het kapitaal mag verhoogd of verminderd worden over-eenkomstig de bepalingen van de wet.

Volstorting

Het kapitaal is volledig geplaatst.

De nog niet volgestorte aandelen moeten op de door de zaakvoerder(s) vastgestelde tijdstippen volstort

war-den in functie van de behoeften van de vennootschap.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortin-gen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het

stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stor-tingen niet zijn geschied, geschorst.

De vennoot die laattijdig is met het voldoen van deze volstortingsverplichting, zal een intrest, gelijk aan de'

wettelijke intrest, verschuldigd zijn aan de ven-nootschap, te rekenen vanaf de inbaarheid tot de dag van de

werkelijke betaling.

Na een tweede verwittiging per aangetekend schrijven, die ten vroegste één maand na de eerste

verwittiging kan geschieden, en die gedurende sen maand zonder re-sultaat is gebleven, kan (kunnen) de

zaakvoerder(s) de vennoot vervallen verklaren van zijn rechten en kan de betrokken aandelen op de meest;

aangepaste wijze verko-pen, onverminderd het recht van de vennootschap de niet voldane storting alsook

eventuele schadevergoe-ding van de vennoot te vorderen De prijs voor de ver-koop van de aandelen wordt in;

de eerste plaats aange-wend tot hun volstorting en vervolgens tot de vergoe-ding van de kosten van de I

verkoop, terwijl het saldo wordt uitgekeerd aan de nalatige vennoot. Indien de vennootschap geen koper vindt,'

kan zij zelf overgaan tot inkoop overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

In geval van verkoop van de aandelen zullen deze on-derworpen zijn aan de voorkoop- en

goedkeuringsproce-dure zoals hierna voorzien in de statuten.

, Voorkeurrecht

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven bij ka-pitaalverhoging moeten eerst aangeboden worden ,

.aan de vennoten naar evenredigheid van het deel van het kapi-taal door hun aandelen vertegenwoordigd.

; De termijn voor het uitoefenen van het voorkeurrecht zal, behoudens wat gezegd hierna voor de :

,vruchtgebrui-ker, minimum twintig dagen bedragen.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan warden uitgeoefend, worden aangekondigd in ;

" een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht toe aan de blote eigenaar, tenzij anders is overeengekomen. De nieuw verkregen aandelen behoren de blote eigenaar toe in voile eigendom. De blote eigenaar moet zijn voorkeurrecht tot onder-schrijving uitoefenen uiterlijk op de vijftiende dag na het i openstellen van de inschrijvingstermijn waar-binnen het voorkeurrecht kan uitgeoefend worden. Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker binnen de resterende vijf dagen het 'voorkeurrecht uitoefenen. De aandelen die deze laatste aldus alléén onderschrijft komen hem toe in volle ' eigendom.

Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals ho-ger vernield kan slechts worden ingeschreven door een vennoot of door aile andere personen, mits besluit ge-nomen door tenminste de helft van de vennoten 'n het bezit van tenminste drie/vierden van het kapitaal.

TITEL III EFFECTEN

ARTIKEL ZES  UITGIFTE VAN AANDELEN EN OBLIGATIES

De vennootschap kan aandelen en obligaties uitgeven. Deze effecten zijn op naam en zijn voorzien van een volgnummer.

Zij worden ingeschreven in een register. Van die in-schrijving worden certificaten afgegeven.

ARTIKEL ZEVEN  VOORKOOPREGELING

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen partijen, mogen de vennoten hun aandelen niet aan een derde, noch geheel, noch gedeeltelijk overdragen, zonder ze voorafgaandelijk te koop te hebben aangeboden aan alle medevennoten.

.` Met aandelenoverdracht in de zin van het vorig lid, wordt naast een eigendomsoverdracht ten bezwarende

Of ten kosteloze titel ook de vestiging van een zakelijk recht, zoals vruchtgebruik of pand bedoeld.

A. Eerste ronde

: Daartoe deelt de kandidaat-overdrager bij aangetekend schrijven de medevennoten mee: de vermelding van ; het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, de voor-gestelde prijs, en in voorkomend geval, de naam, zoor-naam, beroep en woonplaats of zetel van de kandidaat-overnemer(s) ais ook aile andere relevante voorwaar-den.

Dit aangetekend schrijven moet, in voorkomend geval, mee ondertekend worden door de kandidaat-Overnemer(s) en geldt gedurende de ganse verkoopperiode als een on-herroepelijk verkoopaanbod van de , kandidaat-overdrager aan de voorgestelde prijs in voordeel van de medeven-noten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

_

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de. perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voor-,

lehotiden ach het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

De medevennoten beschikken over een termijn van twee maanden, die ingaat op datum van het aangetekend schrijven waardoor zij door de vennoot die aandelen wenst over te dragen verwittigd worden, om zich uit te spreken over het aanbod dat hen gedaan werd.

De uitoefening van het voorkooprecht geschiedt in ver-houding met het aantal aandelen dat elke vennoot bezit op de totaliteit van de aangeboden aandelen.

Bij gebrek aan antwoord binnen de voormelde termijn, wordt de betrokken medevennoot geacht zijn recht van voorkoop niet uit te oefenen.

B. Tweede ronde

Indien één of meerdere van de rechthebbende vennoten hun voorkooprecht niet wensen uit te oefenen, komt dit recht toe aan de overige vennoten die reeds van hun voorkooprecht gebruik hebben gemaakt, in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten, hetzij in eender welke andere verhouding te bepalen tussen de kandidaat-overnemers van de tweede ronde, gedurende een termijn van één maand, na de kennisgeving daartoe zoals hierna uiteengezet.

" Daartoe zal de kandidaat-overdrager de vennoten die hun voorkooprecht uitgeoefend hebben op de hoogte brengen per aangetekend schrijven binnen een periode van acht dagen na het verstrijken van de eerste ronde.

C. Resultaat uitoefening voorkooprecht

Binnen de acht dagen na het verstrijken van de tweede ronde, zal de kandidaat-overdrager aile betrokken ven-noten aangetekend op de hoogte brengen van het uitein-delijke resultaat van de uitoefening van het voorkoop-recht.

D. Verkoop en betaling

indien het voorkooprecht werd uitgeoefend op de tota-liteit van de aangeboden aandelen, ontstaat een ver-, koopovereenkomst tussen de betrokken partijen op de derde dag na de postdatum van de aangetekende bevesti-ging met het resultaat van hét voorkooprecht.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de par-tijen, zal de betaling van de prijs dienen te gebeuren uiterlijk drie maanden na het totstandkomen van deze verkoopovereenkomst.

Op het schuldig gebleven saldo zef van rechtswege en zonder ingebrekestelling een interest verschuldigd: zijn gelijk aan de wettelijke interestvoet, te rekenen vanaf de vervaldag tot en met de datum van de werke-lijke betaling.

De eigendomsoverdracht van de betreffende aandelen ge-schiedt van rechtswege op het ogenblik van de betaling van de prijs, in afwijking van artikel 1583 van het Burgerlijk Wetboek,

E. Verzaking voorkooprecht

Indien het voorkooprecht uitgeoefend wordt op minder dan de totaliteit van de te koop aangeboden aandelen worden de vennoten, kandidaat-ovememers, geacht aan hun voorkooprecht te verzaken en vervalt het voorkoop-recht in zijn geheel en zal de goedkeuringsclausule, voorzien hierna, in werking treden, behoudens anders-luidende overeenkomst tussen partijen.

ARTIKEL ACHT  VOORWAARDEN TOT AANVAARDING VAN VENNO-TEN BIJ AANDELENOVERDRACHTEN ONDER LEVENDEN

Indien het voorkooprecht niet uitgeoefend werd, of vervalt ingevolge de niet uitoefening op het totaal aantal aangeboden aandelen, is de overdracht van aan-delen onder levenden, enkel toegelaten mits de uit-drukkelifke , toestemming van de andere venno(o)gen) overeenkomstig de procedure hierna uiteengezet.

A. Procedure goedkeuringsrecht waardebepaling

De kandidaat-overnemer en de kandidaat-overdrager ver-zoeken bij aangetekend schrijven aan de medeven-no(o)t(en) om de overdracht van de aandelen en de aan-vaarding van de overnemer als vennoot goed te keuren.

Binnen de maand na ontvangst van dit aangetekend schrijven wordt een deskundige aangeduid in gemeen ' overleg tussen de kandidaat-overdrager en de meerder-heid van de overige vennoten met ais opdracht de ; Waar-de van de aandelen te bepalen. Bij gebrek aan overeen-komst tussen partijen aangaande de aanduiding ,,,/an deze deskundige binnen deze termijn van een maand, zal deze aangeduid worden door de voorzitter van ' `de rechtbank van koophandel van de zetel van de vennootschap, zete-lend zoals in kort geding en dit op sierzoek van de meest gerede partij.

De deskundige dient zijn waarderingsrapport aan aile vennoten aangetekend te verzenden binnen de twee inaan-den na de aanvaarding van zijn opdracht.

De kosten en erelonen van de deskundige, Inclusief de kosten voor aanstelling ervan, worden gedragen door de kandidaat-overdrager voor de helft en door de overige mecievenno(o)t(en) voor de andere helft,

B. Twee vennoten

Indien de vennootschap slechts twee vennoten telt, is de overdracht van aandelen onder levenden, enkel , toe-gelaten mits de uitdrukkelijke, voarafgaandelijke en geschreven toestemming van de andere vennoot.

De beslissing van deze laatste moet aan de kandidaat-overdrager meegedeeld worden per aangetekende brief, binnen de maand na ontvangst van het waarderingsrap-port van de deskundige.

De weigering van toestemming is zonder verhaal

Bij gebrek aan antwoord binnen de voormelde termijn, wordt de betrokken medevennoot geacht niet met de overdracht in te stemmen.

Bij weigering dient de weigerende vennoot de aandelen waarvan de overdracht en de aanvaarding ais  iennoot gevraagd werd, over te nemen, behoudens de mogelijk-held voor de weigerende vennoot, om voor het , i?erstrij-ken van de termijn waarbinnen de weigering moet meege-deeld worden, zelf een kandidaat-ovememer %:.(por te stellen, aan de prijs en tegen de voorwaarden zoals hierna bepaald.

De kandidaat-overdrager is alsdan verplicht zijn aan-delen aan deze derde-ovememer te verkopen, tenzij hij zijn aanbod tot verkoop herroept overeenkomstig het-geen is bepaald onder punt D. van onderhavig artiket,

Op de laatste blz, van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)rgen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor,

beholiden an het seeeiseh

staatsbtad

Luik B - Vervolg

C. Meer dan twee vennoten

Indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt, is de overdracht van aandelen aan derden alleen toegela-ten mits instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de over-dracht is voorgesteld.

De algemene vergadering die over de overdracht van de aandelen aan derden moet beraadslagen, wordt bijeenge-roepen door de zaakvoerder(s), op verzoek van de kan-didaat-overdrager. De vergadering zal gehouden worden binnen de maand na ontvangst van het waarderingsrap-port van de deskundige.

De beslissing moet per aangetekende brief aan de kan-didaat-overdrager meegedeeld worden binnen de Vijftien dagen na de vergadering.

De weigering van toestemming is zonder verhaal.

Indien de overdracht van de aandelen en de aanvaarding als vennoot niet goedgekeurd wordt, dienen de weige-rende vennoten de aandelen waarvan de overdracht en de aanvaarding als vennoot gevraagd werd, over , te nemen, pro rata hun aandelenverhouding binnen de vennoot-schap, behoudens het recht van de niet weigerende ven-noten om eveneens pro rata hun aandelenverhouding bin-nen de vennootschap de aandelen' waarvan de overdracht en de aanvaarding ais vennoot gevraagd werd, over te nemen, dit alles onder voorbehoud van andersluidende overeenkomst tussen hen.

De vennoten die over de overdracht van de aandelen en de aanvaarding als vennoot moeten beslissen , hebben het recht om voor het verstrijken van de termijn waarbin-nen de weigering moet meegedeeld worden, gezamenlijk zelf een kandidaat-overnemer voor te stellen, aan de prijs en tegen de voorwaarden zoals hierna bepaald.

De kandidaat-overdrager is alsdan verplicht zijn aan-delen aan deze derde-overnemer te verkopen, tenzij hij ' zijn aanbod tot verkoop herroept overeenkomstig het-geen is bepaald onder punt D. hierna.

D. Prijs en betaling

In geval van aanvaarding van de kandidaat-overnemer als vennoot, is de prijs per aandeel de prijs zoals

bepaald in de betekening van het voorkooprecht,

' ln geval van weigering van de kandidaat-ovememer als vennoot, is de prijs per aandeel de prijs zoals be-

, paeld in het waarderingsrapport van de deskundige, tenzij deze hoger zou liggen dan de prijs zoals meegedeeld in het voorkooprecht, waarbij alsdan de prijs zoals bepaald in de betekening van het voorkooprecht zal gehanteerd worden. Indien de prijs zoals bepaald in het waarderingsrapport van de deskundige lager is dan de door de kandidaat-ovememer geboden prijs, zal de verkoop aan de weigerende vennoten of de door hen " aangebrachte kandidaat-ovememer gebeuren tegen de door de deskundige vastgestelde prijs, tenzij de kandidaat-overdrager binnen de vijftien dagen na ont-va ngst van het waarderingsrapport zijn aanbod tot ver-koop herroept bij aangetekend schrijven gericht aan de weigerende venno(o)t(en) en de eventuele door hen aangebrachte kandidaat-overnemer,

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen partijen, dient de prijs bij overdracht van aandelen onder le-venden, door de weigerende vennoten of de door hen aangebrachte koper, betaald te warden binnen de drie " maanden na weigering van de kandidaat-overnemer.

De eigendomsoverdracht van de betreffende aandelen ge-schiedt van rechtswege op het ogenblik van de betaling van de prijs, in afwijking van artikel 1583 van het Burgerlijk Wetboek.

Bij niet-(tijdige) betaling zal op het schuldig geble-ven saldo van rechtswege en zonder ingebrekestelling een interest verschuldigd zijn gelijk aan de wettelij-ke interestvoet verhoogd met twee procent, te rekenen vanaf Ie vervaldag tot en met de datum van de werke-lijke betaling.

ARTIKEL NEGEN  VOORWAARDEN TOT AANVAARDING VAN VENNO-TEN NA OVERLIJDEN VAN eEN VENNOOT

Bij overlijden van een vennoot zal de vennootschap van rechtswege voortbestaan tussen de overlevende enno-ten.

Behoudens hetgeen voorzien is in artikel 9.bis zullen de erfgenamen en legatarissen van de overleden enno-ten voor hun aanvaarding als vennoot steeds onderwor-pen zijn aan de goedkeuring van de overige yennoten volgens de procedure zoals hierna voorzien.

A. Procedure van aanvaarding

De procedure voor het al of niet aanvaarden van de erfgenamen en/of legatarissen kan ingesteld worden zo-wei daar deze laatsten als door de overblijvende ven-no(o)t(en).

: Bij de aanvraag door de erfgenamen en/of legatarissen, te richten aan het bestuursorgaan van de teennootschap bij een ter post aangetekende brief, zullen deze een door een Belgische notaris ondertekende r" frechtver-Idaring moeten voegen, waaruit duidelijk blijkt op welke manier de aandelen van de overleden yennoot wor-den vererfd.

; Indien zij de hoedanigheid van vennoot niet kunnen krijgen, doordat ze geweigerd worden door de overblij-

vende venno(o)t(en), hebben zij recht op de waarde van de overgedragen aandelen berekend overeenkomstig de waardering van de deskundige zoals hierna bepaald.

De weigering van aanvaarding is zonder verhaal.

Indien de afkoop niet binnen de drie maanden na het aangetekend verzoek daartoe is geschiedt, hebben de erfgenarnen en/of legatarissen het recht de vervroegde ontbinding van de vennootschap te vorderen.

B. Waardering afkoopwaarde

Binnen de vijftien dagen na ontvangst van het aangete-kend verzoek tot afkoop wordt een deskundige 4angeduicl in gemeen overleg tussen de venno(o)t(en) en de erfge-namen en/of legatarissen met als opdracht de waarde-ring van de aandelen. Bij gebrek aan overeenkomst tus-sen partijen tot aanduiding van deze

deskundige binnen de termijn van vijftien dagen zoals hiervoor bepaald zat deze aangeduid worden door de

... _ _ .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)rt(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-. behoilden agn het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

voorzitter van de rechtbank van koophandel, zetelend zoals in kort ge-ding en dit op verzoek van de meest gerede partij.

De deskundige dient zijn waarderingsrapport aan alle vennoten en de erfgenamen en/of legatarissen aangete-kend te verzenden binnen de maand na de aanvaarding van zijn opdracht.

De kosten en erelonen van de deskundige, inclusief de kosten voor aanstelling van de deskundige, worden ge-dragen door de erfgenamen en/of legatarissen voor de helft en door de overige medevenno(o)t(en) voor de an-dere helft.

C. Twee vennoten

Indien de vennootschap slechts twee vennoten telt, zal, bij het overlijden van één van hen, over deze

aanvaarding beslist worden door de overlevende ven-noot.

De weigering van toestemming is zonder verhaal,

" In geval van weigering is de overblijvende vennoot verplicht de aandelen van de erfgenamen af te kopen; behoudens de mogelijkheid voor de weigerende vennoot om binnen de termijn waarin de weigering moet meege-deeld worden, zelf een derde-overnemer voor te stel-len, aan de prijs en de voorwaarden zoals hiervoor be-paald.

De erfgenamen zijn alsdan verplicht hun aandelen aan deze derde-ovememer te verkopen.

De beslissing van de overblijvende vennoot, hetzij de aanvaarding van de erfgenamen entof legatarissen," het-zij de afkoop van de aandelen, hetzij de overname door een derde, worden aan de belanghebbenden per: aangete-kende brief meegedeeld, binnen één maand en vijftien dagen na ontvangst van het rapport van de' deskundige.

D. Meer dan twee vennoten

Blijven er meerdere overlevende vennoten over, dan wordt, binnen de vijftien dagen na ontvangst van het rapport van de deskundige, door de zaakvoerder(s) een algemene vergadering bijeengeroepen om te" , beraadslagen over het al dan niet aanvaarden van de erfgenamen en/of legatarissen. Tot aanvaarding van de erfgenamen en/of legatarissen als vennoot, dient beslist te wor-den met toestemming van ten minste de helft, van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de: aanvaar-ding is voorgesteld.

De weigering van toestemming is zonder verhaal.

Bij weigering dienen de weigerende vennoten de aande-len waarvan de overdracht aan en de aanvaarding van de erfgenamen en/of legatarissen van de overleden vennoot gevraagd werd, over te nemen. Deze overname geschiedt pro rata hun onderling aandelenbezit, behoudens an-dersluidende overeenkomst tussen " hen en behoudens de mogelijkheid voor de weigerende vennoten, gezamenlijk zelf een kandidaat-overnemer .voor te steiten, aan de prijs en tegen de voorwaarden zoals hiervoor bepaald.

De erfgenamen en/of legatarissen zijn alsdan verplicht hun aandelen aan deze derde-overnemer te verkopen.

De beslissingen, hetzij de aanvaarding van de erfgena-men en/of legatarissen, hetzij de afkoop door de wei- : gerende vennoten, hetzij de overname door een derde, worden aan de belanghebbenden medegedeeld per; aangete-kende brief, binnen de maand na de vergadering.

E. Prijs en betaling

De prijs per aandeel is de prijs bepaald in het waar-deringsrapport van de deskundige.

De erfgenamen en/of legatarissen zijn alsdan verplicht de aandelen over te dragen, hetzij aan de

,weigerende vennoten, hetzij aan de derde-overnemer, aan de prijs zoals hiervoor bepaald,

: Behoudens andersluidende overeenkomst tussen partijen is de prijs slechts betaalbaar binnen het jaar gere-

kend vanaf de dag van de overname, tot beloop van de helft uiterlijk zes maand na overname en vervolgens de

.andere helft na het verstrijken van de periode van ui-teriijk één jaar.

Op het schuldig gebleven saldo van de prijs zal een interest verschuldigd zijn gelijk aan de wettelijke

interestvoet.

De verschuldigde interest is betaalbaar na vervallen termijn, samen met de betaling van de kapitaalaflos-

sing.

De medepartij is vrij om vervroegde betalingen te doen.

De eigendomsoverdracht geschiedt op datum van weige-ring.

F. Enige vennoot

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot ge-volg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze "

pandelen, worden de aan deze aandelen verbonden rech-ten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getre-

den of in het bezit gestelde erfgenamen en/of legata-rissen naar evenredigheld met hun rechten in de nala-

tenschap.

Bij ontstentenis van erfgerechtigden van de enige ven-noot, vervalt de nalatenschap aan de staat en wordt

de vennootschap van rechtswege ontbonden.

ARTIKEL NEGEN BIS  TOEGELATEN AANDELENOVERDRACHTEN

De voorkoopregeling noch de goedkeuring tot aanvaar-ding van een nieuwe vennoot bij aandelenoverdracht

On-der levenden of bij overlijden, is vereist wanneer de aandelen worden overgedragenn

aan een medevennoot

2/ aan de echtgenoot of echtgenote van de overdrager;

3/ aan de bloedverwanten in rechte lijn van de over-drager,

ARTIKEL TIEN  ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN EN OBLI-GATIES

De aandelen en obligaties zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor,

" behotiden

.'an het

Belgisch

staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Indien een effect aan verscheidene eigenaars toebe-hoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen tot dat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het aandeel is aangewezen.

De mede-eigenaars zijn verplicht zich door een gerneen-schappelijke volmachtdrager te laten vertegenwoordigen en de vennootschap hiervan te berichten.

Ingeval van vruchtgebruik en voor zover geen gemeen-schappelijke gemachtigde aangeduid is, moet, behoudens inzake het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld, de blote eigenaar van het effect ten opzichte, van de vennootschap vertegenwoordigd worden door de vruchtgebruiker.

ARTIKEL ELF  BESLAG

De erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden van de overleden vennoot of zelfs van een zaakvoerder zullen, om welke reden ook, nooit het recht hebben de zegels te doen leggen op de bescheiden of documenten van de vennootschap, noch inventaris te doen opmaken van de maatschappelijke goederen en waarden.

TITEL IV  BESTUUR CONTROLE

ARTIKEL TWAALF BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaak-voerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algeme-ne vergadering die de duur van hun opdracht' bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt be-noemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaak-, voerders, bestuurders of werknemers een vaste verte-genwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die: belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de .

bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. ;

VERGOEDINGEN.

, Het mandaat van de zaakvoerder is al dan niet bezol-digd en de eventuele emolumenten van de zaakvoerder zullen later door de algemene vergadering worden vast-gesteld.

ARTIKEL DERTIEN  BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide be-yoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uit-drukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergade-ring, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen , overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

' ledere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennoot-schap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

ARTIKEL VEERTI EN  VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aan-stellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

ARTIKEL VIJFTIEN BEËINDIGING MANDAAT ZAAKVOERDER  GEVOLGEN

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs ais hij vennoot is, de bntbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbe-kwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een Zaakvoerdee het voorvallen van een van deze gebeurte-nissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van !de functie van een zaakvoerder,

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het be-Stuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder(s).

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een Plgemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn ervanging te voorzien.

ARTIKEL ZESTIEN  NOTULEN VAN DE ZAAKVOERDER(S)

De beslissingen van de zaakvoerder(s) worden vastge-legd in notulen, ondertekend door ten minste de Meer-derheid van de zaakvoerder(s) die aan de beraadslagin-gen hebben deelgenomen.

, De aan het gerecht of eiders over te leggen afschrif-ten of uittreksels worden ondertekend door één zaak-Voerder,

ARTIKEL ZEVENTIEN  CONTROLE

De verrichtingen van de vennootschap staan onder toezicht hetzij van iedere vennoot individueel, welke de enderzoeks- en controlebevoegdheid heeft van de commissaris en die zich kan laten vertegenwoordigen door een accountant, lid van het Insti-'tuut van de Accountants en de Belastingconsulenten (I.A.B.), hetzij door één of meerdere commissarissen zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris voorzien of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor,

behouden

'aàn het

Selgise

Staatsblad

Luik B - Vervolg

De algemene vergadering bepaalt het getal van de com-missarissen en stelt hun vergoedingen vast.

De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd benoemd, of indien deze vergoeding te haren faste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. in deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap. Op verzoek van één of meer vennoten, is de zaakvoerder of in voorkomend geval het college van zaakvoerders, verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen om te beraadslagen over de benoeming van een commissaris, belast niet de taak bedoeld in het Wetboek van Vennootschappen. Indien ten gevolge van overlijden of om het even welke andere reden, het getal van de commissarissen met meer dan de helft is verminderd, moet de zaakvoerder onmiddellijk de algemene vergadering bijeenroepen om in de vervanging van de ontbrekende commissarissen te voorzien.

TITEL V- ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL ACHTTIEN - BIJEENKOMST- BIJEENROEPING

Ieder jaar, de laatste vrijdag van de maand mei om achttien uur, moet een jaarvergadering gehouden worden.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerst volgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen, bijzondere en buitengewone alge-mene vergaderingen worden gehouden, heizij op de zetel van de vennootschap, hetzij op gelijk welke andere plaats vermeld in de oproepingsbrieven.

Een vergadering mag bovendien op elk ogenblik bijeen-geroepen warden hetzij door een zaakvoerder, hetzij: door een commissaris, zo er één benoemd is,

Naast de bijeenroepingen zoals voorzien door onderha-vige statuten, is de bijeenroeping eveneens verplicht op aanvraag van vennoten die minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen In dit geval geschiedt de bijeenroeping binnen de drie weken na de aanvraag.

Bijeenroeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen agendapunten. ,

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een per post aangetekende brief verzonden aan de; vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de* obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders, behoudens verza-king aan deze formaliteiten door de betrokkenen,

Toezenden van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld, behoudens ver-zaking aan deze formaliteiten door de betrokkenen.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos verzonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle be-sluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, niet uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

ARTIKEL NEGENTIEN - STEMRECHT - VERTEGENWOORDIGING OP DE VERGADERING

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber gekozen onder de andere ivennoten, of schriftelijk hun stem uitbrengen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oe-fent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene er-gadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

ARTIKEL TWINTIG -BUREAU ALGEMENE VERGADERING -AFSCHRIFTEN

; Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste in functie zijnde zaakvoerder of, bij diens afwezigheid, door de persoon gekozen door de aanwezige vennoten.

ARTIKEL EENENIWINTIG - VERLOOP ALGEMENE VERGADERING

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheids-lijst bijgehouden,

- De beslissingen op een algemene vergadering worden ge-nomen met een gewone meerderheid van stemmen, behou-dens bij de bijzondere en buitengewone algemene verga-deringen waar de beslissingen enomen worden volgens de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennoot-schappen.

Verdaging jaarvergadering

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zit-ting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van e jaarrekening drie weken uit te stellen, Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen be-sruiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergade-ring heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Vraagrecht

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

. De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag. Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling Van hun taak,

Notulen

, y "

Op de laatste blz. van Luik 13 vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vopr. beiruden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

De notulen van de algemene vergadering worden onderte-kend door de leden van het bureau en door de

vennoten die erom verzoeken.

Er wordt een speciaal register gehouden waarin de no-tuien van de algemene vergaderingen worden

bijgehou-den.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden

vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Behalve wanneer besluiten van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden,

moeten de afschriften voor derden worden ondertekend door één zaakvoerder.

TITEL VI BOEKJAAR  JAARREKENING  WINSTBESTEDING

ARTIKEL TWEEËNTVVINTIG  BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op een-endertig december van elk jaar.

ARTIKEL DRIEËNTWINTIG  INVENTARIS  JAARREKENING

Op het einde van elk boekjaar zef het bestuur een in-ventaris alsmede een jaarrekening opmaken,

overeenkom-stig de wet.

ARTIKEL VIERENTWINTIG  WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals

die blijkt oit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voor-

schriften inzake het aanleggen van het wettelijk re-servefonds en de vaststelling van het voor uitkering in

aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief,

zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het be-drag

van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die'

volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan het totaalbe-drag van de activa zoals dat blijkt uit de balans,,

verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van on-derzoek en ontwikkeling.

T1TEL Vil ONTBINDING  VEREFFENING

ARTIKEL VIJFENTWINTIG AANSTELLING VEREFFENAAR(S)

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algeme-ne vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging bepaalt.

Deze vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden ria de bevestiging of homologatie van zijn/hun aanstelling door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om ' die te voldoen, verdeelt/verdelen de vereffenaar(s) het netto-actief in geld of in effecten, onder de ven-noten naar verhouding van het santal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in nature voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld. Indien op aile aan-delen niet in gelijke verhouding is gestort, moet/moeten de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het even-wicht herstellen door aile aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrij-ving van bijkomende stortingen ten leste van de effec-ten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

TITEL Viti  ALGEMENE SCHIKKINGEN

ARTIKEL ZESENTWINT1G GESCHILLENBESLECHTING

Aile moeilijkheden en geschillen die zich, betreffende de interpretatie en de uitvoering van onderhavige statuten, zouden voordoen, hetzij tussen vennoten, hetzij tussen deze laatsten en erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden van een overleden vennoot, zullen ver-plicht geregeld moeten worden door de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennoot-schap haar zetel gevestigd heeft,

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG WETTELIJKE BEPALINGEN

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten, wordt verwezen naar de wettelijke bepalingen terzake,

ARTIKEL ACF-ITENTWIN11G  WOONSTKEUZE

Elke vennoot, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar die in België geen aan de vennootschap geldig j)eteken-de woonplaats gekozen heeft, wordt geacht woonplaats te hebben gekozen op de zetel van de !vennootschap, waar aile akten geldig aan hen kunnen betekend of aan-gezegd worden, waarbij de )/ennootschap geen andere verplichting heeft dan de bovenvermelde akten ter be-schikking van de bestemmeling te houden.

VEERTIENDE BESLISSING

De algemene vergadering besluit tot het verlenen van machtiging aan het bestuursorgaan tot de uitvoering an voornoemde besluiten. De algemene vergaderingen besluiten tot het geven van opdracht tot coördinatie van de statuten. Aile voorgaande beslissingen werden telkens met eenparigheid van stemmen genomen.

E. SLOTVERKLARINGEN

Verklaring

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

Vocr

letlouden aan het Belgisch

Swalsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op vraag van de Notaris hieromtrent gesteld aan de vertegenwoordiger van de overdragende vennootschap, heeft deze meegedeeld dat zich geen moeilijkheden heb-ben voorgedaan bij de vaststelling van

De in het voor-stel van partiële splitsing opgegeven ruilverhouding, en dat geen overeenkomsten bestaan waarbij de vennoot-schap zich heeft verbonden geen partiële splitsing aan te gaan of waarbij de vennootschap zich verplicht heeft de verrichting te onderwerpen aan bijzondere voorwaarden waarmee hiervoor geen rekening werd gehou-den noch overeenkomsten afgesloten hebben waarvan de opgenomen verbintenissen strijdig zijn met de gevolgen van de partiële splitsing zoals ze hiervoor is doorge-voerd.

Kosten

De voorzitter geeft kennis aan de vergadering dat het bedrag van de kosten, uitgaven, erelonen en vergoedin-gen die ten faste van de vennootschap vallen uit hoof-de van de huidige partiële splitsing, de som bedragen van vierduizend vijIhonderd drieënnegentig euro (4.593,00 EUR) (BTW inclusief), althans wat huidige akte betreft.

De kosten van deze verrichtingen komen ten faste van de overdragende vennootschap.

Bepalingen

§1. De voorzitter stelt vast dat alle onderwerpen van de agenda afgehandeld werden.

§2. Ondergetekende notaris stelt vast dat de partiële splitsing in toepassing van artikel 677 en 742 van het Wetboek van Vennootschappen verwezenlijkt is. De per-heel gesplitste naamloze vennootschap "MARELEC IN-VEST" werd omgezet in een BVBA "MARELEC INVEST' en blijft verder bestaan.

§3. Ondergetekende notaris bevestigt het bestaan en de externe en interne wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is, in de zin van artikel 752, in fine Wetboek van Ven-nootschappen.

Verklaringen PRO FISC()

* Verklaringen in verband met de registratie

Met het oog op de heffing der registratierechten be-vestigen de vergaderingen dat de verrichting beantwoordt aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek om te worden vrijgesteld van de heffing van het evenredig registratie-recht op inbrengen.

" * Verklaringen in verband met de vennootschapsbelas-ting

De vergaderingen verklaren dat de splitsingsvenich-ting beantwoordt aan de vereisten gesteld in artikel 211

, van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen.

" *Verklaringen in verband met de B.T.W.

De eigendomsovergang betreft een "algemeenheid van goederen" behorend tot het vermogen van de gesplitste vennootschap en beantwoordt aldus aan de vereisten ge-steld in artikel 11 van het B.T.W. Wetboek om te wor-den vrijgesteld van belasting op de toegevoegde waar-de, Met betrekking tot de levering van diensten is de vrijstelling voorzien bij de derde paragraaf van arti-kel 18 van het B.T.W. Wetboek van toepassing.

Organische wet notariaat

1/ De comparanten erkennen dat de instrumenterende no-taris hen gewezen heeft op de bijzondere , verplichtingen aan de notaris opgelegd door artikel 9, paragraaf 1 alinea's 2 en 3 van de organieke wet notariaat en heeft uitgelegd dat, wanneer een notaris manifest te-genstrijdige belangen of de aanwezigheid van duidelijke onevenwichtige bedingen vaststelt, hij hierop de aandacht moet vestigen van de partijen en hen moet meedelen dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman. De notaris moet tevens elke partij volledig inlichten over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen waar-bij zij betrokken is en hij moet aan aile partijen op onpartijdige wijze raad verstrekken.

De comparanten hebben hierop verklaard dat zich hier volgens hen geen manifeste tegenstrijdigheid van be-langen voordoet en dat zij aile bedingen opgenomen in onderhavig proces-verbaal voor evenwichtig houden en deze aanvaarden.

De comparanten bevestigen tevens dat de instrumente-rende notaris hen naar behoren heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit onderhavig proces-verbaal en hen op een onpartijdige wijze raad heeft verstrekt.

2/ De comparanten erkennen minstens vijf werkdagen voorafgaandelijk aan deze een ontwerp van onderhavig proces-verbaal ontvangen te hebben.

Onderhavig proces-verbaal werd integraal voorgelezen voor wat betreft de vermeldingen bevat in artikel 12, alinea 1 en 2 van de Organieke Wet Notariaat.

Het volledig proces-verbaal werd door de instrumente-rende notaris ten behoeve van de comparanten toege-licht.

Voor uittreksel

Tegelijk hiermede neergelegd:

- een expeditie van de akte van statutenwijziging

- verslag van de raad van bestuur en van de bedrijfs-revi-lsor

coördinatie.

_ . .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/01/2014
ÿþMod Word 11.1

Ondernemingsnr : 0451.084.939

Benaming

(voluit) : MARELEC CONSTRUCT

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8620 Nieuwpoort, Redanweg 15

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING -- OPDRACHTEN EN VOLMACHTEN

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Vincent Van Walleghem te Koksijde op zeventien december tweeduizend dertien, en dragende volgende melding van registratie: "Geregistreerd vier bladen geen renvooien te Nieuwpoort op 18/12/2013, Boek 5/116 Blad 76 Vak 20. Ontvangen vijfitg euro. De ontvanger ai Luc De Bergh adviseur ai, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "MARELEC CONSTRUCT', gevestigd te 8620 Nieuwpoort, Redanweg 15, met eenparigheid van stemmen, de hierna vernielde beslissingen heeft genomen.

Opgericht bij akte verleden voor Notaris Agnes Porters te Middelkerke-Westende op dertig september negentienhonderd drieënnegentig, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertig oktober daarna onder nummer 931030-362.

Waarvan de statuten gewijzigd werden bij aide verleden voor ondergetekende Notaris Vincent Van, Walleghem te Koksijde (St.Idesbald) op achttien juli tweeduizend en twee, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van acht augustus daarna, onder nummer 20020808-219.

EERSTE BESLISSING

Kennisname verslag bijzondere algemene vergadering

De vergadering neemt kennis van het verslag van de bijzondere algemene vergadering de dato 13112/2013 waarbij werd beslist tot de uitkering van reeds op 31/03/2013 bestaande belaste reserves met toepassing van de heffing van tien procent (10%) roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28/06/2013 (art. 537 WiB92) en dit met het oog op de onmiddellijke aanwending van de aldus verworven dividenden voor het verhogen van het maatschappelijk kapitaal.

Het bedrag van de uitkering werd bepaald op ÉÉN MILJOEN ZEVENHONDERD ZEVENENTACHTIG DUIZEND ZEVENHONDERD ZEVENENZEVENTIG EUR ACHTENZEVENTIG CENT (1.787.777,78 EUR) bruto, voor inhouding van de roerende voorheffing van tien procent.

Ingevolge voormelde beslissing werd een netto-dividend toegekend van in totaal ÉÉN MILJOEN ZESHONDERD EN NEGEN DUIZEND EUR (1.609.000,00 EUR).

Om te voldoen aan de vereisten van art. 537 WiB92 beslist de vergadering het aldus uitgekeerde nettodividend onmiddellijk aan te wenden tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap onder de vorm van' inbreng in geld.

Het verslag van de bijzondere algemene vergadering wordt aan ondergetekende notaris overhandigd om in het dossier te worden bewaard.

TWEEDE BESLISSING

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal, te verhogen met ÉÉN MILJOEN ZESHONDERD EN NEGEN DUIZEND EUR (1.609.000,00 EUR) om het te brengen van TWEEËNZESTIG DUIZEND EUR (62.000,00 EUR) op ÉÉN MILJOEN ZESHONDERD EENENZEVENTIG DUIZEND EUR (1.671.000,00 EUR) zonder nieuwe aandelen te creëren, maar door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Op deze kapitaalverhoging wordt ingeschreven door inbreng van het ingevolge de eerste beslissing toegekende netto-dividend, Ingevolge de uitkering van reeds op 31/03/2013 bestaande belaste reserves na inhouding van de heffing van tien procent (10%) roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28/06/2013 (art.537 WIB92)

Comparanten verklaren perfect op de hoogte te zijn van de financiële gevolgen van de verricht¬ ng. Ondergetekende notaris vestigt tevens de aandacht op het feit dat het kapitaal gedurende een periode van vier jaar te rekenen vanaf heden dient te warden behouden opdat men het nadien belastingvrij zou kunnen

uitkeren. -

DERDE BESLÎSSING

Inschrijving en volstorting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

LU1iC B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111111

V

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbiac

fr

r. :75t) :é:_ li i

2 0 DEC, 2013 J

Grifftë

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Zijn vervolgens tussengekomen, voormelde aandeelhouders, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van

de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap, en in te schrijven op de volledige

Kapitaalverhoging om te voldoen aan de voorwaarden van art. 537 W1B92 en deze kapitaalverhoging te

volstorten door inbreng in geld.

Overeenkomstig de wet, werd het totaal bedrag van de storting in geld, hetzij ÉÉN MILJOEINij

ZESHONDERD EN NEGEN DUIZEND EUR (1.609.000,00 EUR) gedeponeerd op een bijzondere rekening

op naam van de vennootschap bij de BNP Paribas Fortis zoals blijkt uit een bewijs van deponering

afgegeven door voornoemd instelling op 16/12/2013.

Dat door mij notaris in het dossier wordt bewaard.

Ik, notaris, geef terstond aan voormelde bankinstelling bericht van het verlijden van onderhavige akte, zodat

de vennootschap over de bijzondere rekening kan beschikken.

VIERDE BESLISSING

Vaststelling dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, te notuleren dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt werd

an dat ze volledig werd volgestort door inbreng in geld zoals hierboven vermeld.

Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op ÉÉN MILJOEN ZESHONDERD

EENENZEVENTIG DUIZEND EUR en is verdeeld in vierhonderd tweeëntwintig aandelen zonder vermelding

van nominale waarde.

VIJFDE BESLISSING

Wijziging artikel vijf van de statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat,

beslist de vergadering artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"ARTIKEL 5. KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ÉÉN MILJOEN ZESHONDERD

EENENZEVENTIG DUIZEND EUR (1.671.000,00 EUR).

Het Is verdeeld in vierhonderd tweeëntwintig aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een

breukwaarde van één/vierhonderd tweeëntwintig ieder."

ZESDE BESLISSING

Opdrachten en volmachten

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen

besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en

neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor uittreksel

Tegelijk hiermede neergelegd :

- een expeditie van de akte van statutenwijziging

- coördinatie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 04.08.2012 12385-0535-018
12/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.07.2011, NGL 08.08.2011 11386-0362-017
18/05/2011
ÿþi ~~" ~ ~r~.

MOU 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11

" 11074980"

Ondernemingsnr : 0451.084.939

Benaming

(volcut) : MARELEC CONSTRUCT

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetei : REDANWEG 15 - 8620 NIEUWPOORT

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER

Bijlagen bijhet.B.elgischStaatsblad 18105/2011 Annexes .du Moniteur belge

Op de bijzondere algemene vergadering dd.1 september 2010 werd met éénparigheid van stemmen beslist om Mevrouw Katrien ROMMELAERE met ingang vanaf heden te ontslaan als bestuurder. De aandeelhouders maken zich sterk dat haar op de eerstnuttige algemene vergadering van aandeelhouders kwijting zal worden verleend voor het door haar uitgeoefende mandaat van bestuurder.

Met éénparigheid van stemmen wordt de Heer Philippe CAMMAERT benoemd als bestuurder en dit niet ingang vanaf heden en voor de duur van zes opeenvolgende kalenderjaren.

Voornoemde aanvaardt hierbij zijn opdracht.

P.ROMMELAERE

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste bla van Ltwík 8 vermalden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrume terende notaris. hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ien aanzien van derden te verteaenwroordirten

Verso Naam en handtekening.

05/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 04.08.2009 09527-0025-018
09/10/2008 : VE034632
30/07/2008 : VE034632
01/08/2006 : VE034632
04/07/2005 : VE034632
31/03/2005 : VE034632
26/07/2004 : VE034632
24/06/2003 : VE034632
08/08/2002 : VE034632
18/07/2002 : VE034632
01/08/2001 : VE034632
25/07/2000 : VE034632
13/07/2000 : VE034632
15/10/1999 : VE034632
19/06/1998 : VE34632
30/10/1993 : VE34632
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.06.2016, NGL 22.07.2016 16345-0557-013

Coordonnées
MARELEC INVEST

Adresse
REDANWEG 15 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande