MARGOT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MARGOT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 427.912.332

Publication

17/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 12.06.2014 14168-0558-016
05/03/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i"

NEERGELEGD

24. 02. 2014

FiEgMrOANN KOOPHANDEL

gegelíe_ 1

" 1A05 151*

Ondernemingsnr : 0427.912.332

Benaming

(voluit) : MARGOT

(verkort} :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8790 Waregem, Stationsstraat 43

(volledig adres)

Onderwerp akte : UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND ONMIDDELLIJK GEVOLGD DOOR KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG 1N NATURA - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal, verleden door notaris Xavier DEWEER, met standplaats te Olsene (deelgemeente Zulte), op 23 december 2013, geregistreerd te Deinze, op 2 januari 2014, boek 511, blad 76, vak 14. Ontvangen : vijftig euro (¬ 60,00). De ea Inspecteur (getekend) De Meulemeester Elke, Administratief assistent.

Dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARGOT", met maatschappelijke zetel te 8790 Waregem, Stationsstraat 43, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, met onderneminsnummer 0427.912.332, met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen, bij uittreksel weergegeven:

TWEEDE BESLISSING:

De buitengewone algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om een dividend toe te: kennen voor een bruto-bedrag van Zevenhonderdveertigduizend euro (¬ 740.000,00), te verminderen met het: bedrag van de roerende voorheffing van tien procent (10 %), zijnde Vierenzeventigduizend euro (¬ 74.000,00), in totaal zeshonderdzesenzestigduizend euro (¬ 666.000,00) netto-dividend.

DERDE BESLISSING:

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het revisoraal verslag van 05 november 2013 met betrekking tot de voorgenomen kapitaalverhoging en ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

VIERDE BESLISSING:

De buitengewone algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om het kapitaal van de; vennootschap te verhogen met zeshonderdzesenzestigduizend euro (¬ 666.000,00) door niet-geldelijke inbreng, van vorderingen, als volgt:

- een verhoging van het kapitaal voor een bedrag van Driehonderdzesenveertigduizend driehonderdtwintig, euro (¬ 346.320,00), zonder creatie van nieuwe aandelen ;

op voormelde kapitaalverhoging wordt ingeschreven door mevrouw TREMERIE Giselle Majella Paulette, te; Waregem, door inbreng van een vordering van Driehonderdzesenveertigduizend driehonderdtwintig euro (¬ . 346.320,00);

- een verhoging van het kapitaal voor een bedrag van Driehonderdnegentienduizend zeshonderdtachtig; euro (¬ 319,680,00), zonder creatie van nieuwe aandelen ;

op voormelde kapitaalverhoging wordt ingeschreven door mevrouw CLEMENT Valerie Ivonne Omer Gisèle,: te Wortegem-Petegem, door inbreng van een vordering van Driehonderdnegentienduizend zeshonderdtachtig euro (¬ 319.680,00);

waardoor het kapitaal van de vennootschap van Achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) wordt" gebracht op Zeshonderdvierentachtigduizend zeshonderd euro (¬ 684.600,00), vertegenwoordigd door; zevenhonderdvijftig (750) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, die elk één/zevenhonderdvijftigste (11750ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

VERSLAGEN

Met betrekking tot deze inbreng in natura werd door de heer Piet DUJARDIN, bedrijfsrevisor optredend voor "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 8560. Wevelgem, Kortrijkstraat 12, een verslag opgemaakt waarvan een exemplaar samen met een afschrift van onderhavig proces-verbaal en een kopie van voormeld verslag van de zaakvoerders, zal worden neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Het revisoraal verslag besluit als volgt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de inetr°umenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) oev egd de rechtspersoon ten aanren van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

âie "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA MARGOT door inbreng in natura van een vordering die zal worden toegekend aan mevrouw Gisèle TREMERIE en mevrouw Valerie CLEMENT naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat:

1.De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

2.De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

De voorbeschreven inbreng in natura betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

3.De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door belangrijke rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren,

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele kosten voortvloeiend uit bodemverontreiniging daar mij onvoldoende gegevens bekend zijn betreffende de onroerende goederen eigendom van de BVBA MARGOT.

Verder dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens de waarde van de voorraad opgenomen in de staat van actief en passief per 31 december 2012 (ad 111,191,70 EUR) aangezien ik niet in de mogelijkheid was om een fysische voorraadcontrole uit te voeren vermits ik mijn opdracht pas verkreeg na balansdatum. De waarde van de voorraad lijkt mij aannemelijk in het licht van de aard van de activiteiten en rekening houdende met de onderliggende voorraadrotatie.

4.De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 666.000,00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 5 november 2013

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr, Piet Dujardin, bedrijfsrevisor.

(get.) Piet Dujardin"

VIJFDE BESLISSING:

De buitengewone algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de bovenvermelde kapitaalverhoging werkelijk verwezenlijkt werd, en zulks onder meer door de ermee overeenstemmende inschrijvingen en overdrachten als naar rechte, en heeft ons, notaris verzocht ervan akte te nemen dat het kapitaal van de vennootschap werkelijk gebracht werd op Zeshonderdvierentachtigduizend zeshonderd euro (¬ 684.600,00), vertegenwoordigd door zevenhonderdvijftig (750) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

ZESDE BESLISSING:

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om artikel 5 van de statuten te wijzigen door vervanging van de huidige tekst door de volgende tekst:

"Het geheel geplaatst kapitaal bedraagt Zeshonderdvierentachtigduizend zeshonderd euro (¬ 664.600,00), en is vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, maar elk met een fractiewaarde van één/zevenhonderd vijftigste (1R50ste) van het kapitaal."

Machtiging

Coördinatie

Voor ontledend uittreksel

Xavier Deweer

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. afschrift proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 23 december 2013, verleden door

notaris Xavier Deweer te Olsene (Zulte);

2. verslag bedrijfsrevlsor dd. 5/11/2013;

3. verslag bestuursorgaan dd. 30110/2013

4. gecoördineerde statuten.

Voors behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0.4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon teil aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

07/08/2013
ÿþHad POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 6. 07, 2013

RECf~T~ r~hCUCDPh'/a NDEL __._.. ~~~.i,lº%~

NEERGELEGD

ON1TEUR

31 -07- GISCH STP

W13

ATSBLAD

BELGE

Hilli13~~~3Md

1 bel

ai

fat Sta



Ondernemingsnr : 0427.912.332

Benaming (voluit) : MARGOT

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stationsstraat 43, 8790 Waregem, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Benoeming zaakvoerder

Tekst



Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 01-07-2013 blijkt de benoeming als zaakvoerder van de BVBA Jess & James, Stationsstraat 43 te 8790 Waregem,

BTW BE 0431.794.015 met als vaste vertegenwoordiger mevrouw CLEMENT Valerie, en dit vanaf 01-07-2013.

De vennootschap (MARGOT BVBA) werd schriftelijk in kennis gesteld van de aanstelling van mevrouw CLEMENT Valerie, wonende in de Peerdekouterstraat 5 te 9790 Wortegem-Petegem, als vaste vertegenwoordiger van de BVBA Jess & James voor de uitoefening van haar bestuursmandaat in Margot BVBA, in toepassing van het artikel 61 § 2 W. Venn ingevolge de wet van 2 augustus 2002 houdende wijziging van het Wetboek van Vennootschappen, en dit met ingang van 01-07-2013.

CLEMENT Valerie,

Zaakvoerder

Op de laatste bfz. van ûik $ lfeïfii : Na2im ën hiaedánièl eicRvan dë instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

4

12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 06.06.2013 13157-0600-015
05/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 31.05.2012 12138-0500-015
22/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 16.06.2011 11177-0360-015
04/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 03.06.2009 09178-0061-015
06/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 03.06.2008 08175-0179-015
31/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 30.05.2007 07163-0133-016
13/10/2005 : KO108880
02/06/2005 : KO108880
17/06/2004 : KO108880
17/06/2003 : KO108880
17/06/1999 : KO108880
31/12/1998 : KO108880
01/01/1993 : KO108880
01/01/1992 : KO108880
01/01/1989 : KO108880
01/01/1988 : KO108880

Coordonnées
MARGOT

Adresse
STATIONSSTRAAT 43 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande