MARIAN'S

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MARIAN'S
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 460.918.561

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 23.06.2014 14199-0302-011
04/12/2014
ÿþmod 11.1

F~ .;i lá ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de ~RGELEGD

Griffie ReuiiLbaiuk Kuophandcl

2 5 NOV 2014

Gent Afdeling Brugge De ggilim

lIl I llII fl111 1l IIIIIIIIIIIII

+19217485x

Ondernemingsnr ; 0460.918.561

11

11

Benaming (voluit) : MARIANS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid If

Zetel : Patriottenstraat 12

8301 Knokke-Heist

Onderwerp akte :Ontbinding - in vereffeningstelling -sluiting vereffening

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-; Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme -; ;; Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op 30; september 2014, geregistreerd te Brugge, lste kantoor bevoegd voor Registratie op 14 oktober; 2014, 5 bladen geen verzendingen, boek 288 blad 38 vak 1, ontvangen 50 euro, P. Baillieul,; adviseur (getekend), blijkt dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van: ;; de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « MARIAN'S » te 8301 Knokke-Heist,; Patriottenstraat 12, waarbij volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van, stemmen :

Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formiliteiten

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het volgende vast:

a) Op tweeëntwintig september tweeduizend en veertien heeft het bestuursorgaan van de; vennootschap een verslag opgesteld, houdende het voorstel tot ontbinding van de vennootschap; overeenkomstig artikel 181, §1 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een; staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden; voordien is vastgesteld;

b) Op drieëntwintig september tweeduizend en veertien heeft de bedrijfsrevisor AuditCount,; vertegenwoordigd door de heer Vincent Koopman, met zetel te 8300 Knokke-Heist,; Pinksterbloemhof 35, overeenkomstig artikel 181, §1 van het Wetboek van vennootschappen een; verslag opgesteld.

Dit verslag besluit als volgt:

"4. Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder van BVBA MARIAN'S een boekhoudkundige staat van activa en passiva per 22 september 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van EUR 287.082,20 en een eigen vermogen EUR 131.025,80.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, blijkt dat deze staat de toestand; van de vennootschap op 22 september 2014 volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van de niet uitgedrukte kosten en uitgaven die momenteel niet bekend zijn bij het bestuursorgaan.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van onze controles overeenkomstig vermelde professionele normen, hebben wij vastgesteld dat op datum van ondertekening van dit controleverslag:

" alle schulden ten aanzien van derden werden terugbetaald;

. de roerende voorheffing op de liquidatiebonus (geraamd op EUR 11.243,38) en mogelijke, op

heden onbekende, andere kosten en schulden die ontstaan door de ontbinding zelf, niet geconsigneerd werden.

Wij hebben geen weet van belangrijke gebeurtenissen die zich voorgedaan hebben na datum van; de staat van activa en passiva.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1.

Onderhavig verslag behelst uitsluitend de vereisten van artikel 181 van het Wetboek van

Vennootschappen en is niet bestemd voor gebruik in een andere context.

Knokke  Heist, 23 september 2014

Vincent Koopman

Bedrijfsrevisor"

1. De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgemaakt door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per tweeëntwintig september tweeduizend en veertien.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegd verslag en voormelde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet.

Het verslag opgemaakt door het bestuursorgaan, alsmede de staat van activa en passiva zullen neergelegd worden ter griffie.

2. Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, dat handelt over de geplande ontbinding van de vennootschap; aangezien de aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

In de mate nuttig en nodig, verklaren de aandeelhouders individueel en unaniem te verzaken aan de toepassing van de termijnen en formaliteiten door de wet in hun belang ingesteld.

Het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor zal neergelegd worden ter griffie.

3. De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.

De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening. Alle stukken uitgaande van de ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

4. Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerder, mevrouw Van den Berghe Marian, wonend te 8340 Damme, Heitegemstraat 4.

De algemene vergadering neemt kennis van de staat per tweeëntwintig september tweeduizend en veertien.

Na onderzoek keurt de vergadering deze staat éénparig goed.

De vergadering besluit, bij afzonderlijke stemming en met eenparigheid van stemmen, kwijting te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat tot en met heden.

5. De vergadering stelt vast dat onderhavige vennootschap in vereffening, naast de algemene activabestanddelen, op heden eigenares is van volgende onroerend onroerend goed:

Gemeente Knokke-Heist, zevende afdeling (voorheen Heist)

In een appartementsgebouw, genaamd Residentie "Brunch Garden", gelegen aan de Patriottenstraat, nummers 10-22, kadastraal bekend volgens titels en thans nog in de sectie F, nummers 59, 58, 55 en 54, voor een totale oppervlakte van zeshonderd vierentwintig vierkante meter (624m2):

1. Het HANDELSPAND met kenmerk "twaalf" (12), gelegen op het gelijkvloers, omvattende:

a) In privatieve en uitsluitende eigendom: de handelsruimte met zijn inkomdeuren;

b) In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: zestien/duizendsten (16/1.000sten) in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.

2. De BERGING genummerd "negen" (9) gelegen op het niveau kelder min twee (-2), omvattende:

a) In privatieve en uitsluiteinde eigendom: de berging zelf met de deur;

b) In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: een half/duizendste (0,5/1.000ste) in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.

3. De GARAGEBOX genummerd "tien" (10) gelegen op het gelijkvloers, omvattende:

a) In privatieve en uitsluitende eigendom: de garagebox zelf met de poort;

b) In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: drie/duizendsten (3/1.000sten) in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.

VOORWAARDEN

De vergadering verklaart dat ingevolge de sluiting van de vereffening van onderhavige vennootschap afgifte wordt gedaan van voormelde onroerend goed aan de voormelde vennoot. De afgifte van voormeld onroerend goed wordt gedaan en aanvaard onder de volgende lasten en voorwaarden:

1. Het onroerend goed wordt toebedeeld voor vrij zuiver en onbelast van alle inschrijvingen.

2. Het onroerend goed wordt toebedeeld inachtgenomen de staat waarin het zich bevindt, zonder waarborg van maat, hoe groot het verschil oko moge wezen, met actieve en passieve, durende en niet-voortdurende, zicht- en onzichtbare erfdienstbaarheden.

3. De vennoot is gehouden van heden de lasten betreffende het voormeld onroerend goed te voldoen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-bèoouden .aan hej, Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 91.1

6. De vergadering stelt vast dat thans alle schulden van de vennootschap vereffend zijn, hetgeen blijkt uit de staat de dato tweeëntwintig september tweeduizend en veertien welke als bijlage wordt gevoegd bij onderhavige akte.

Behoudens de onroerende goederen, waarvan hierboven sprake, stelt de vergadering vast dat de vennootschap geen andere onroerende goederen bezit en dat het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activa bestanddelen die bij wijze van overgang onder algemene titel overgaan in het vermogen van de aandeelhouders, in de verhouding tot hun aantal aandelen die zij thans bezitten.

De vergadering beslist, gezien alle aandeelhouders rechtsgeldig aanwezig zijn, met eenparigheid van stemmen, en gezien uit de staat per tweeëntwintig september tweeduizend en veertien blijkt dat er geen schulden meer zijn en het bijgevolg een eenvoudige vereffening betreft, om geen vereffenaar te benoemen en de ontbinding meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening.

Bijgevolg verklaart de vergadering de vereffening gesloten en stelt zij vast dat de vennootschap BVBA "MAiuAN's" definitief opgehouden heeft te bestaan. De vergadering besluit nog dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen warden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaren bewaard worden te 8340 Damme, Heitegemstraat 4.

De vennoot verklaart dat de voornoemde balans volledig correct is opgemaakt en dat hij geen kennis heeft van daarop niet vermelde activa en/of passiva posten. Niettemin, voor zoveel als nodig, verklaart hij vrijwillig de verbintenis aan te gaan om alle schulden van de vennootschap die eventueel na de sluiting van de vereffening zouden opduiken, persoonlijk aan te zuiveren.

De opbrengst van ongekende activa die eventueel na de sluiting van de vereffening nog zouden opduiken, worden aan de vennoot toebedeeld.

7. De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan 8VBA Stephan Martens, kantoor houdende te 8300 Knokke-Heist, Meerlaan 129, voornoemd, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren, inclusief het ondernemingsloket.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Verslag van de bedrijfsrevisor met eraangehecht bijzonder verslag van de zaakvoerder en staat

van actief en passief

Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan hqt Belgisch Staatsblad

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 18.07.2013 13322-0263-012
08/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 06.06.2012 12150-0221-011
22/05/2012
ÿþmod 11.1

v

bek'

aa

Be

Sta;

i



" iaosa7so"

Ondernemingsnr : 0460.918.561

11

11

Benaming (voluit) : MAR1AN'S

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Patriottenstraat 12

8301 Knokke-Heist

Onderwerp akte : Benoeming lasthebber ad hoc

Uit een proces-verbaal opgesteld door meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te

a Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van! Damme », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op vierentwintig april

il tweeduizend en twaalf, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone; algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid « MARIAN'S », te 8301 Knokke-Heist, Patriottenstraat 12, waarbij volgende: beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

1. De vergadering nam kennis van de tegenstrijdige belangen tussen de zaakvoerder in functie,; mevrouw VAN dEN BERGRE Marian Alice Marcella, geboren te Gent op zestien juni; negentienhonderd zesenzestig, echtgenote van Guy JACOBS, wonende te 8340 Damme,; Heitegemstraat 4 en die van de vennootschap inzake de volgende rechtshandelingen:

De notariële akte verkoop door de echtgenoten Guy JACOBS - Marian VAN dEN BERGHE (voor wat! betreft één procent in volle eigendom en negenennegentig procent In blote eigendom, dit elk voor: de onverdeelde helft) en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MARIAN'S! (voor wat betreft negenennegentig procent in vruchtgebruik voor een initiële duurtijd van twintig; jaar en een resterende duurtijd van zestien jaar) met betrekking tot het hierna beschreven goed :;

:Gemeente Knokke-Heist, zevende afdeling (voorheen Helst)

li In een appartementsgebouw genaamd Residentie "Brunch Garden", met aanhorigheden op en; met grond gelegen Patriottenstraat nummers 10-14, gekend volgens titel onder de sectie Fi nummers 54, 55, 58 en 59 met een totale oppervlakte van zeshonderd vierentwintig vierkante; meter (624 m2) en thans ten kadaster bekend sectie F nummer 54/A met een zelfde oppervlakte.

1. Het appartement met kenmerk "14/12" (veertien/twaalf) gelegen op de eerste verdieping, en omvattende volgens de basisakte en de wijzigende basisakte :

a) in privatieve en uitsluitende eigendom :

inkomdeur, inkom, badkamer, berging, living met open keuken en één slaapkamer.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid

dertien/negenhonderd vierennegentigsten (13/994sten) in de gemene delen;

waaronder de grond.

2. De berging genummerd "18" gelegen op het niveau kelders -2 (min twee) omvattende volgens de basisakte en de wijzigende basisakte :

a) in privatieve en uitsluitende eigendom :

de berging zelf met deur;

b) in mede-eiaendom en gedwongen onverdeeldheid :

een half/negenhonderd vierennegentigsten (0,5/994sten) in de gemene delen waaronder;

de grond.

Derhalve besluiten zij voor het aangaan van genoemde verbintenissen een lasthebber ad hoc aan: te stellen, aan wie de macht verleend wordt om alles te doen wat nodig is ten einde voormeld: j: contract af te sluiten.

ii Inzonderheid is de lasthebber ad hoc gemachtigd om de notariële akte te verlijden voor! geassocieerd notaris Michel Van Damme, te Brugge (Sint-Andries) en vervangende zijn; _amk#9en9olr_~nsztaxl~~-P.blli~ _1(AL~_.de~_A_ 6t~~~ _te :Ar3tw~.rpe~,; ~.p__6~dea, ~~a<_dez~r,_~a>nens._~le:

Op de laatste blz. van LuiK BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEEFcGEw~:àf;? dni

RECHTBANKVAN KOOPHANDELiE

BRUGGE (Afideling Brtkqqe)

^n:

Lif¬ ié Eagie`

"

:

!

mal 11.1

vennootschap te ondertekenen, en waarvan de lasthebber ad hoc verklaart voorafgaandelijk een ontwerp te hebben ontvangen.

Daartoe benoemen zij mevrouw SCHIETAERT Anita Joanna Maria, geboren te Roeselare op tien december negentienhonderd vierenveertig, echtgenote van de heer VAN dEN BERGHE Roger, wonend te 9930 Zomergem, Bekestraat 36, die in persoon aanwezig is en deze opdracht aanvaardt.

De omvang (en de duur) van de bevoegdheid is beperkt tot deze ene opdracht.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint.-Andries).

Op de laatste blz. van buik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

25/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 22.08.2011 11422-0382-011
10/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.05.2010, NGL 03.08.2010 10384-0257-014
17/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.05.2009, NGL 12.08.2009 09569-0015-014
25/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.05.2008, NGL 19.08.2008 08585-0139-014
29/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 26.05.2007, NGL 24.08.2007 07607-0283-011
05/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 27.05.2006, NGL 30.08.2006 06737-4147-012
10/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 28.05.2005, NGL 08.06.2005 05221-3085-014
27/04/2005 : BG086606
05/07/2004 : BG086606
24/11/2003 : BG086606
17/06/2003 : BG086606
16/12/2002 : BG086606
21/11/2001 : BG086606
06/06/2001 : BG086606
08/10/1997 : BG86606

Coordonnées
MARIAN'S

Adresse
PATRIOTTENSTRAAT 12 8301 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8301
Localité : Heist-Aan-Zee
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande