MARTINUS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MARTINUS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.524.519

Publication

18/07/2013
ÿþL

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~IIIII~INIIINIIIIVY

*13111697*

Ondernemingsnr

Benaming (voluit) : MARTINUS

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meulestee 42

8020 Oostkamp

Onderwerp akte :CVBA: oprichting

Bij akte verleden voor notaris Wouter Bossuyt te Brugge op 2 juli 2013

IS OPGERICHT DOOR: "

11 Mevrouw OOGIIE Annik Nicole Camille, geboren te Kortrijk op zesentwintig november negentienhonderdnegenenzeventig, wonende te 8200 Brugge, Veldhoendreef nummer 4;

21 De heer VANDERMEIREN Gerben, geboren te Jette op zevenentwintig februari; negentienhonderdtweeëntachtig, wonende te 8020 Oostkamp, Meulestee nummer 42; rijksregistemummer 82.0227-287.57.

31 Mevrouw VIAENE Elise Aline Joske, geboren te Oostende op veertien juni negentienhonderddrieëntachtig,' wonende te 8210 Zedelgem, Schaakstraat 5 bus 102; rijksregistemummer 83.06.14-136.65.

* Een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die zij hebben opgericht onder de benaming; "MARTINUS", met zetel te 8020 Oostkamp, Meulestee 42.

* De vennootschap heeft als doel:

- alle vastgoedverrichtingen: aankopen, verkopen, huren, verhuren, leasing, verzekeren, ruilen, verpachten en; verkavelen, uitbaten, financieren, valoriseren, en verbouwen, herstellen, hypothekeren, beheren van alle; onroerende en roerende goederen, projectontwikkelingen, overnemen, overmaken, huren en verhuren van; handelsfondsen, alsook het bemiddelen en het begeleiden in de meest ruime zin bij dergelijke activiteiten en in; het algemeen alle vormen van rentabiliseren van onroerende goederen,

- aankoop en verkoop van diensten en studies.

- alle plaatsingen van kapitaal en het beheer van alle roerende goederen alsmede het nemen van participaties; in om het even welke vennootschappen. Het toestaan van leningen voor zover de wettelijke voorschriften zulks;

toelaten. "

- aile handels-, nijverheids, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doe die rechtstreeks of:

onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Optreden als borgsteller voor derden. "

De vennootschap zal bovendien op geldige wijze alle zekerheden zowel persoonlijke als zakelijke, kunnen' stellen tot waarborg van de verbintenissen van derden op voorwaarde dat zij hiervoor door de gewaarborgde derde worden vergoed.

De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder alsook vereffenaar in andere vennootschappen waarnemen,

De vennootschap mag op gelijk welke wijze deelnemen aan ondernemingen of vennootschappen, met hetzelfde of een gelijkaardig doel of die haar doel kunnen bevorderen, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks door middel van fusie, afstand, deelneming of financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze,

Daarenboven mag de vennootschap zowel in binnen- als buitenland alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot; stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel, of zelfs', daarbuiten, en de verwezenlijking ervan bevorderen.

Ze zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in binnen als buitenland. Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel ten titel van voorbeeld gegeven.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

i: De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

i



MONITEUR B NEERGELEGD ter Grilt-t-IE der

11 -07- ELGEECHTBANK VAN KOOPHANDEL Ti

BELGISCH STA BRUGGE (Afdeling Brugge)

013 °p:

0 3 itiL110#

TSSLA[' Griffie





111

0336 524 519

mod t 1.9

~ a Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad



Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op' welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten,

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

* De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf haar oprichting.

* Het vaste gedeelte van het kapitaal is vastgesteld op VIJFENVEERTIGDUIZEND EURO (¬ 45.000,00). Het is bij de oprichting volledig geplaatst, en verdeeld in vierhonderdvijftig (450) aandelen met een nominale waarde van honderd euro (¬ 100,00) ieder. Het vast gedeelte van het kapitaal moet gehandhaafd blijven. Het kan worden verhoogd of verminderd bij buitengewone algemene vergadering, mits de vereisten voor statutenwijziging.

Boven dit vaste gedeelte is het maatschappelijk kapitaal veranderlijk zonder statutenwijziging als gevolg van intreding van nieuwe vennoten, van het nemen van nieuwe aandelen door personen die reeds vennoot waren of van uittreding of uitsluiting en overlijden van vennoten, een en ander binnen de door deze statuten toegestane mogelijkheden.

De nominale waarde van de aandelen die zijn uitgegeven boven het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal, bedraagt eveneens honderd euro (¬ 100,00).

Een vennoot mag slechts nieuwe aandelen nemen, mits toestemming van de raad van bestuur.

Bij iedere verhoging van het vast gedeelte van het kapitaal moeten alle vennoten, die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk behandeld worden. Inzonderheid moeten de aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de vennoten naar evenredigheid van het aantal aandelen dat zij reeds bezitten, tenzij de buitengewone algemene vergadering volgens de vereisten voor statutenwijziging in het belang van de vennootschap dit voorkeurrecht beperkt of opheft.

Buiten de aandelen die aan zulke inbreng beantwoorden mag geen enkele ander= soort effecten worden uitgegeven, onder welke benaming ook, De vennootschap mag ook geen eigen aandelen nemen.

De raad van bestuur kan wel obligaties uitgeven, al dan niet gewaarborgd door zakelijke zekerheden, en waarvan hij de bijzonderheden bepaalt.

* De partijen stellen het bedrag van het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal op VIJFENVEERTIGDUIZEND EURO (¬ 45.000,00).

Inbreng in geld

Dit kapitaal is vanaf heden gevormd door inbrengen in geld waartoe de comparanten zich onvoorwaardelijk verbonden hebben op de wijze in de statuten bepaald.

- Mevrouw Ooghe Annik, voornoemd, voor honderdvijftig (150) aandelen door inbreng van vijftienduizend euro (¬ 15.000,00);

de heer Vandermeiren Gerben, voornoemd, voor honderdvijftig (150) aandelen door inbreng van vijftienduizend euro (¬ 15.000,00);

mevrouw Viaene Elise voor honderdvijftig (150) aandelen door inbreng van vijftienduizend euro (¬ 15.000,00);

De partijen verklaren en erkennen dat, ingevolge hetgeen voorafgaat, het vaste gedeelte van het kapitaal van de vennootschap volledig is geplaatst en geheel volgestort,

Het genoemde bedrag is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening.

* De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit tenminste drie bestuurders, die de hoedanigheid van vennoot hebben. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor de door haar bepaalde duur, bij minimaal drie vierde meerderheid van stemmen.

leder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad. Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Voor het verstrijken van hun ambtsduur kunnen bestuurders alleen ontslagen worden door de algemene vergadering om wettige redenen. Zij zijn van rechtswege ontslagnemend wanneer zij niet langer de hoedanigheid van vennoot hebben.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de vaste benoeming doen van een nieuwe bestuurder.

Binnen acht dagen na hun benoeming of ambtsbeëindiging moeten de bestuurders een door hen ondertekend uittreksel neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel. In dit uittreksel moet in ieder geval vermeld worden of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

De raad van bestuur benoemt bij minimaal drie vierde meerderheid van stemmen een van zijn leden tot voorzitter. Bij ontstentenis van een voorzitter of bij diens afwezigheid worden de vergaderingen van de raad voorgezeten door het oudste lid in jaren van die raad.

De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluit volgens de bepalingen van deze statuten en, bij ontstentenis van bepalingen, volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist, alsook binnen vijftien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats in België, aangewezen in de oproepingsbrief.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



De oproepingsbrief tot de vergadering van de raad van bestuur wordt, behoudens in geval van dringende noodzakelijkheid, ten minste vijf volle dagen voor de vergadering verzonden. De oproepingsbrief bevat de agenda Over de punten die daarin niet vermeld zijn, kan slechts dan rechtsgeldig worden beraadslaagd en besloten, wanneer aile bestuurders aanwezig zijn en ermee instemmen. Deze instemming wordt geacht te zijn gegeven, wanneer blijkens de notulen geen bezwaar is gemaakt.

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering..

Behoudens afwijkende bepalingen in de statuten, worden de besluiten van de raad van bestuur genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen heeft de bestuurder die de vergadering voorzit, beslissende stem.

Met een besluit van de raad van bestuur staat gelijk een gedagtekend stuk dat door alle bestuurders is ondertekend en waarvan in de notulen aantekening is gedaan.

Ven de besluiten van de raad van bestuur worden notulen gehouden, die worden ingeschreven in een bijzonder register en ondertekend door de meerderheid van de aanwezige leden van de raad.

Bij iedere benoeming van bestuurders beraadslaagt de algemene vergadering over de vraag of de bestuurders voor de vervulling van hun ambt bezoldigd worden en stelt zij in bevestigend geval de wijze en de omvang van die bezoldiging vast. De bezoldiging kan bestaan in een vast bedrag ten faste van de bedrijfskosten van het boekjaar.

Bovendien kan de algemene vergadering aan de bestuurders tantièmes toekennen te nemen uit de winst. De raad van bestuur is bevoegd tot alle handelingen van beheer en beschikking te besluiten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is, Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit collegiaal bestuur, met name overleg, leiding en toezicht, kunnen de bestuurders bestuurstaken onder elkaar verdelen.

De bestuurders kunnen niet zonder toestemming van de algemene vergadering besluiten tot rechtshandelingen die verband houden met de aan- of verkoop van onroerende goederen van de vennootschap en/of vestiging van eon hypotheek of tot rechtshandelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag van meer dan het volstort kapitaal.

Deze bevoegd heidsbeperkingen kunnen worden tegengeworpen aan derden, indien zij openbaar zijn gemaakt in het uittreksel van de akte van hun benoeming. De vennootschap is evenwel verbonden door doeloverschrijdende handelingen van haar bestuursorgaan

De raad van bestuur kan onder zijn leden een of meerdere gedelegeerd bestuurders benoemen met drie vierde meerderheid van de stemmen.

De gedelegeerd bestuurder is belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap onder het toezicht en volgens de richtlijnen van de raad van bestuur aan dewelke verantwoording verschuldigd is.

De raad van bestuur vertegenwoordigt ais college de vennootschap in aile handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden. Mn een of meerdere gedelegeerd bestuurder(s), met macht om elf afzonderlijk op te treden, kan de vertegenwoordiging van de vennootschap voor wat het dagelijks bestuur betreft opgedragen worden.

De bestuurders en de gedelegeerd bestuurders zijn volgens de regels omtrent lastgeving zonder hoofdelijkheid jegens de vennootschap verantwoordelijk voor de vervulling van de hun opgedragen taak, en aansprakelijk voor de tekortkomingen die zij in hun bestuur begaan hebben,

Het orgaan dat volgens de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

Overeenkomstig artikel 61, § 2 van het Wetboek van vennootschappen, moet de raad van bestuur, wanneer de vennootschap aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité in een andere rechtspersoon, onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap

Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De raad van bestuur, beslissend met meerderheid van drie vierden van de stemmen, is gemachtigd een Reglement van Inwendige Orde op te stellen.

Iedere vennoot zal zich strikt dienen te houden aan het Reglement. Het reglement zal alleen kunnen veranderd worden door de raad van bestuur waarop aile bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en die beslist met een meerderheid van drie vierden van de stemmen.

* Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar de wettelijke drempel bedragen niet overschrijdt is de vennootschap niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen. Wordt geen commissaris ' benoemd dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. De algemene vergadering kan evenwel die onderzoeks- en controlebevoegdheden overdragen aan één of meer controlerende vennoten die zij benoemt voor een door haar te bepalen duur en die zij ten allen tijde kan ontslaan, De controlerende vennoten oefenen hun functie kosteloos uit. Zij mogen in de vennootschap geen





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ýÿ h Voor- mod 11.1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



andere taak uitoefenen of enige opdracht of mandaat aanvaarden. Zij kunnen zich laten vertegenwoordigen' door een accountant.

Zodra de vennootschap de wettelijke drempelbedragen overschrijdt of indien de algemene vergadering daartoe onverplicht besluit, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het Wetboek van vennootschappen en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Zij voeren de titel van commissaris-revisor. Een uittreksel van de akten betreffende de benoeming en de ambtsbeëindiging van de commissarissen wordt door toedoen van de bestuurders neergelegd en bekend gemaakt volgens het Wetboek van Vennootschappen.

* De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, zal plaatshebben ieder jaar op de eerste vrijdag van de maand juni om tien uur.

De raad van bestuur mag eisen in de bijeenroeping tot een algemene vergadering dat, om tot de vergadering te worden toegelaten de vennoten ten minste zeven voile dagen voor de vergadering de raad van bestuur dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

De aandelen zijn ondeelbaar en op naam. Verschillende gerechtigden van eenzelfde aandeel zijn verplicht zich door één en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen bij de vennootschap, zo niet blijft de uitoefening van de rechten die aan dit aandeel verbonden zijn, geschorst tot één lasthebber aangesteld is. is het eigendomsrecht op een aandeel gesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik dan zullen alleen de vruchtgebruikers de aan dit aandeel verbonden rechten mogen uitoefenen.

Alle vennoten zijn stemgerechtigd in de algemene vergadering; zij hebben ieder een stem per aandeel.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

* Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

* Jaarlijks wordt van de nettowinst, dat is de te bestemmen winst van het boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies van de vorige boekjaren, een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

De aanwending van het overschot van de winst wordt door de gewone algemene vergadering met gewone meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen geregeld.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het vast gedeelte van het kapitaal of van het gestorte kapitaal, wanneer dit minder bedraagt dan het vast gedeelte van het kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, Onder netto-actief moet worden verstaan; het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

De raad van bestuur kan tot de uitkering besluiten van één of meerdere interimdividenden, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen die gelden voor de naamloze vennootschap.

* De vennootschap kan worden ontbonden bij wijze van een besluit van een algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bij gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan. Zijn geen vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd (indien er meerdere vereffenaars zijn handelen ze als college). De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming.

Tenzij de akte van benoeming anders bepaalt, beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden voorzien bij wet.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder van de vennootschap.

Na betaling van de schulden of de consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling en met inachtneming en onder voorbehoud van hetgeen hierna bepaald wordt.

In afwijking van voorgaande paragraaf kan een ontbinding en vereffening in één akte plaatsvinden indien voldaan is aan de wettelijke voorwaarden daartoe.

Eerste boekjaar Eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar gaat in vanaf heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni van het jaar tweeduizend vijftien om tien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden.

Benoemingen bestuurders, voorzitter en gedelegeerd bestuurder

1. Met eenparigheid van stemmen worden als eerste bestuurders benoemd voor onbepaalde duur:





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e

t

i..

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

1° Mevrouw COCHE Annik, voornoemd;

2° de Heer VANDERMEIREN Gerben, voornoemd;

3° Mevrouw VIAENE Elise, voornoemd;

die verklaren dit mandaat te aanvaarden en verklaren dat zij niet getroffen zijn door enige verbodsbepaling voor

het uitoefenen van hun mandaat.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de

vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden.

2. Met eenparigheid van stemmen wordt benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur en dit voor onbepaalde

duur:

Mevrouw OOGDE Annik, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

3. Met eenparigheid van stemmen worden benoemd tot gedelegeerd bestuurders, met macht om elk afzonderlijk op te treden, en dit voor onbepaalde duur:

1° Mevrouw 000I-lE Annik, voornoemd;

2' de Heer VANDERMEIREN Gerben, voornoemd;

3° Mevrouw VIAENE Elise, voornoemd;

die verklaren dit mandaat te aanvaarden.

Overgangsregeling bestuurders

De bestuurders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de

neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van

koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de oprichters en dat zij vanaf het ogenblik van de

neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en

de wet.

Verkrijging van rechtspersoonlijkheid - verbintenissen in naam van de vennootschap in oprichting

De vennootschap zal in toepassing van artikel twee paragraaf vier van het Wetboek van vennootschappen

rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige

oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel achtenzestig

van het Wetboek van vennootschappen,

De comparanten verklaren dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor

rekening en in naam van de vennootschap in oprichting vanaf één maart tweeduizend dertien onder

opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheiid.

De ondergetekende notaris heeft erop gewezen dat voormelde verbintenissen door de vennootschap dienen

bekrachtigd te worden binnen de twee maanden na de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte ter

griffie van de rechtbank van koophandel.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL.

Notaris Wouter BOSSUYT

Tegelijk hiermede neergelegd :

- Afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 04.08.2015, NGL 13.08.2015 15438-0115-015

Coordonnées
MARTINUS

Adresse
MEULESTEE 42 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande