MASU WORKS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MASU WORKS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 629.719.347

Publication

05/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit een akte (D.2150294) verleden voor Liesbet DEGROOTE, notaris te KORTRIJK, op 30 april 2015.

1. Rechtsvorm en naam : de vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam:  MASU Works .

2. Zetel : de zetel van de vennootschap is gevestigd te 8790 Waregem, Bergstraat 61.

3. Duur : de vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting.

4. Nauwkeurige opgave van de identiteit van de oprichters - Nog niet volgestorte bedragen : 1/ De heer SUYS Mathieu Bernard Luc Joseph, geboren te Kortrijk op 10 november 1981, met woonplaats te 8790 Waregem, Bergstraat 61.

2/  MASU Technics besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 9790 Wortegem-Petegem, Scheldestraat 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Oudenaarde met ondernemingsnummer 0820.641.180 en met btw-nummer BE 0820.641.180.

5.A. Bedrag van het maatschappelijk kapitaal : het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdduizend euro (¬ 100.000,00) en is verdeeld in duizend (1.000) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

5.B. Gestorte bedrag : ¬ 100.000,00.

6. Samenstelling van het kapitaal : volledig in geld.

7. Begin en einde van het boekjaar : het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig

december van elk jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op 30 april 2015, om te eindigen op 31 december 2016.

8. Bepalingen betreffende:

A. het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst : de algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet-afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

B. de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo : het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te

Zetel :

Ondernemingsnummer :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Benaming

Rechtsvorm :

(voluit) :

(verkort) :

*15307452*

0629719347

Bergstraat 61 8790 Waregem

Oprichting

MASU Works

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Griffie

Neergelegd

30-04-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in het geval van een ontbinding en vereffening in één akte door de vennoten zelf.

9.A. Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennoot-schap te besturen en te verbinden : is benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap: de heer Mathieu SUYS, voornoemd, die zijn opdracht heeft aanvaard.

Overeenkomstig artikel elf van de statuten is de zaakvoerder bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Zijn opdracht is onbezoldigd.

9.B. Omvang van hun bevoegdheid en wijze waarop zij deze uitoefenen : de enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap. Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

10. Aanwijzing van de commissaris(sen) : er werd voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

11. Doel : de vennootschap heeft als doel:

I. Specifieke activiteiten

A/ De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, alsook de ontwikkeling, de plaatsing, het onderhoud en de herstelling van bewakingsinstallaties en andere veiligheidssystemen, dit alles in de meest uitgebreide zin van het woord. Het verlenen van technische support, advies en bijstand, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband hiermee.

B/ Het ontwerpen en het programmeren van software (programma s en gebruiksklare systemen). Evenals de ondersteuning van klanten bij de implementatie van hard- en software.

C/ Het ontwikkelen van websites, web-based applicaties, grafische vormgeving, het maken van lay-outs, publicaties, nieuwe media, hosting van website, registratie van domeinnamen, het beheren van websites en internetapplicaties, het ontwikkelen van corporate identities, images, mediacampagnes. D/ Het uitvoeren van bekabeling en allerlei electriciteitswerken, dienstig voor de informatica en aanverwante diensten, door zowel eigen personeel als door middel van onderaannemers. Het plaatsen en installeren van netwerken.

E/ De handel onder al zijn vormen in, huur en verhuur, leasing en herstelling van audio- en visuele apparaturen en toebehoren, fotografische, cinematografische apparaten en optische artikelen alsook allerhande technologische middelen, zoals onder meer projectoren, plasmaschermen, TFT- en LCD-schermen, projectieschermen, digitale camera s, geluidsversterking, verlichtingsapparatuur, multi-mediatoepassingen, touchscreens, decorelementen, draadloze microfoons, zonder beperkend te zijn in de opsomming.

F/ Het organiseren van allerhande evenementen, happenings en dergelijke activiteiten, waaronder doch niet beperkend, het inrichten van en meewerken aan wedstrijden of andere initiatieven die verband houden met de autosport/het karten, dit in de meest ruime zin van het woord.

G/ Het organiseren van allerhande recreatie- en ontspanningsactiviteiten, zoals onder meer klank- en lichtspel.

H/ Het fokken van kamelen en andere kameelachtigen.

I/ De aankoop en verkoop van reinigingsmiddelen en chemische producten.

II. Algemene activiteiten

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies, met inbegrip van mandaten van vereffenaar.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

12.A. Plaats, dag en uur van de jaarvergadering van de vennoten : de gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de tweede dinsdag van de maand juni om dertien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op de tweede dinsdag van de maand juni van het jaar 2017 om 13.00 uur.

12.B. Voorwaarden van toelating : geen.

12.C. Voorwaarden uitoefening stemrecht : zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde effect, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als vertegenwoordiger van het effect is aangewezen.

13. De essentiële persoonsgegevens en de door het Wetboek van vennootschappen bepaalde gegevens alsmede de relevante bepalingen uit de onderhandse of authentieke volmacht(en): de voormelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  MASU Technics werd bij de akte oprichting vertegenwoordigd door de heer Mathieu SUYS, voornoemd, blijkens onderhandse volmacht die aan de akte oprichting werd gehecht, en schreef in op negenhonderdnegenennegentig (999) aandelen voor een bedrag van negenennegentigduizend negenhonderd euro (¬ 99.900,00), volledig volgestort.

14. Deponering van het gestorte kapitaal : ondergetekende notaris verklaart dat een bankattest aan haar werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van honderdduizend euro (¬ 100.000,00) bij overschrijving gedeponeerd werd op een bijzondere rekening met nummer BE31 3631 4757 7355 bij ING. Ondergetekende notaris bevestigt dus de deponering van het gestorte kapitaal ten bedrage van honderdduizend euro (¬ 100.000,00).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

15. Bijzondere volmacht : bijzondere volmacht werd verleend aan de hierna genoemde personen, die

elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht

verleend werd om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het

ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de

Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te

tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de

rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die

woonstkeuze doen op het kantoor te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 8A:

- Mevrouw Linda MARTENS;

- Mevrouw Isabelle VANSTEENKISTE;

- Mevrouw Eugénie CARREZ.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd: een expeditie van de akte oprichting.

Liesbet DEGROOTE

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

17/07/2017 : ME. - JAARREKENING 31.12.2016, GGK 13.06.2017, NGL 11.07.2017 17302-0191-014

Coordonnées
MASU WORKS

Adresse
BERGSTRAAT 61 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande