MATES-CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MATES-CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.071.351

Publication

24/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 14.06.2013 13190-0195-011
07/03/2013
ÿþMal Wall 11e

.-~~

¬ ;

'&41 4(



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



ber ai Be Stat

Ondernerningsnr : 0842071351 Benaming

(voluit) : MATES-CO (verkort) :

NEERGELEGD

2 5. 02.. 2013

RECHTBANK eéftleANOEI_

KORTPI JK

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : KLEINE HEERWEG 114, 8791-BEVEREN-LEIE

(volledig adres)

Onderwerp akte ; VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Overeenkomstig artikel 2 van de statuten wordt bij gewone beslissing van de zaakvoerder de maatschappelijke zetel vanaf 18 januari 2013 overgebracht naar : Desselgemseweg 128, 8790-Waregem. (getekend : De Waele Bjorn, zaakvoerder).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/12/2011
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11307676*

Neergelegd

23-12-2011



Griffie

Ondernemingsnr :

0842071351

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): MATES-CO

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8791 Waregem, Kleine Heerweg 114

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bob BULTEREYS te Avelgem op 22/12/2011, neergelegd ter registratie te Kortrijk I,

Houdende de oprichting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Starter, onder de naam "MATES-CO", met maatschappelijke zetel te 8791 Waregem, Kleine Heerweg 114,

Ondermeer wat volgt:

1. Rechtsvorm - Naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een Besloten

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Starter.

Haar maatschappelijke naam luidt : "MATES-CO".

4. Vennoot - Oprichter.

De heer DE WAELE Bjorn, geboren te Kortrijk op negen juni duizend

negenhonderdachtenzeventig, wonende te 8791 Waregem, Kleine Heerweg 114.

2. Zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8791 Waregem, Kleine Heerweg 114.

De zetel kan overgebracht worden naar een andere plaats in deze gemeente en naar elke andere gemeente in het Vlaams Gewest of het Tweetalig Brussel Gewest bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder. De zaakvoerder zorgt voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan kantoren, bijhuizen, agentschappen, opslagplaatsen inrichten in België en in het buitenland, eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

3. Duur -Aanvang.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, te rekenen vanaf haar

oprichting.

5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op drieduizend euro (3.000 EUR).

Het is vertegenwoordigd door 60 aandelen, ieder 1/60ste deel van het kapitaal

vertegenwoordigend.

Bij de oprichting werd op dit maatschappelijk kapitaal volledig volstort in speciën.

6. Boekjaar.

Het maatschappelijke boekjaar begint op één januari en wordt afgesloten op eenendertig

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

december.

Het eerste boekjaar zal lopen van één januari tweeduizend twaalf tot eenendertig

december tweeduizend twaalf.

7. Reserves - Winstverdeling - Vereffening.

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijfentwintig ten honderd (25%) voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer dit reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214, §1, en het geplaatst kapitaal.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend. De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

8. Bestuur - Vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Wordt statutair zaakvoerder benoemd : de heer DE WAELE Bjorn, voornoemd, welke aanvaardt en dit zonder beperking van duur.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

9. Toezicht.

Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

De vennoten verklaren op basis van een voorzichtige raming dat de criteria, vermeld in artikel 15 van het Wetboek van Vennoot-schappen, niet zullen worden overschreden en dat derhalve geen commissaris dient te worden benoemd.

10. Doel.

De vennootschap heeft tot doel :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Elektro-technisch installateur. Installatie in gebouwen en andere bouwwerken van loodgieterswerk en sanitaire apparaten, gasleidingen en aansluitingen. Installatie in gebouwen en andere bouwwerken van verwarmingssystemen op elektriciteit, gas of stookolieapparaten, verwarmingsketels, apparaten en leidingen voor ventilatie en klimaatregeling. Installatie van particuliere zwembaden. Grondverzet: graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven. Verlaging van het grondwaterpeil en drainage van bouwterreinen.

Ruimen van bouwterreinen. Uitvoeren van horizontale boringen voor het leggen van kabels en kanalisaties. Aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van : thermische isolatiemateriaal en isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen.

Isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen. Isolatie van koelkamers en -pakhuizen. Overige installaties inclusief accessoires. Algemene bouwinstallatie. Onderneming voor de installatie van antennes en bliksemafleiders.

Reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden. Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen. Gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enz. Onderneming voor het uitvoeren van voegwerken. Onderneming voor het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden voor rekening van derden. Onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms. Onderhouds- en herstellingswerken van mechanische aard voor rekening van derden. Boren, draaien, frezen, vonkerosief bewerken, schaven, lappen, tekfrezen, vlakken, zagen, slijpen, enz. van metalen stukken. Vervaardiging van metalen constructiewerken of gebinten voor de bouw. Activiteit van hoefsmeden. Fokken van paarden en andere paardachtigen.

Organisatie van congressen en beurzen. Aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden. Onderneming voor het monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken. Onderneming voor het bouwen van funderingen, inclusief heien. Chapewerken. Schilderen van metalen constructies. Plaatsen van tussenwanden van gipsplaten. Installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enz., in metaal. Montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal : deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoort.

Het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen. Alle verrichtingen en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen. Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een semi-publiekrechterlijk statuut. Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meeste ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

11. Jaarvergadering.

Ieder jaar wordt een jaarvergadering gehouden in de maatschappelijke zetel op de eerste

zaterdag van juni om 10 uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering

plaats op de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 1 juni 2013 om 10 uur.

Overgangsmaatregel.

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de huidige vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van één december tweeduizend en elf. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOLMACHT

Wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  De Smidt , kantoor houdend te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 13b, met recht van indeplaatsstelling teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen uit hoofde van deze oprichting, met inbegrip van deze inzake het Ondernemingsloket en de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Bob Bultereys

tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte dd. 22/12/2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 17.08.2015 15438-0387-012

Coordonnées
MATES-CO

Adresse
DESSELGEMSEWEG 128 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande