MATHONIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MATHONIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 864.333.346

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 18.07.2014, NGL 23.07.2014 14336-0030-011
24/01/2014
ÿþ mod 11.1





B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





bel I!IIIIII!III~~~m~~u~lu~ MONITE JR BE1..G1filEERGELEGDTEB GRIFFIE VAN DE

a 130 4921x 1 7 -Cl- 201ti RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

Br stE BRUGGE ( {DELING BRUGGE) Griffie

ELGISCH ,STAR. JAi ~~

Dei griffier.







1;

Ondernerningsnr : 0864.333.346

Benaming (voluit) : MATHONIE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pietakkerstraat 8

8755 Ruiselede

Onderwerp akte :Buitengewone algemene vergadering  Kapitaalverhoging (in toepassing van artikel 537 W1B92)  Statutenwijzigingen.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Herlinde BAERT, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke; vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariskantoor: VERHAEGHE & BAERT', geassocieerde notarissen met zetel te Ruiselede, op 19 december 2013, nog niet; geregistreerd, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap' ;? met beperkte aansprakelijkheid "MATHONIE", is bijeengekomen en volgende besluiten heeft genomen met;

eenparigheid van stemmen: "

Eerste besluit '

De vergadering neemt kennis van de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 8;

;; december iaatstieden, houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend, overeenkomstig; artikel 537 WIB92, ten belope van zesennegentig duizend euro (¬ 96.000,00), waarop 10 procent roerenderI voorheffing verschuldigd is, hetzij negenduizend zeshonderd euro (¬ 9.600,00), en dit door onttrekking aan de

beschikbare reserves. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van deze notulen. "

De dividenden werden toegekend ais volgt:

- aan de heer Bert DEPRAETER een bruto-bedrag ten belope van zevenenveertig duizend veertig euro (¬ 47,040,00);

- aan mevrouw Stephanie VERBEKE een bruto-bedrag ten belope van achtenveertig duizend, ;; negenhonderd zestig euro (¬ 48,960,00).

r. Deze dividenden werden onmiddellijk betaalbaar gesteld, door uitbetaling aan de aandeelhouders.

Bij zelfde algemene vergadering hebben de aandeelhouders verklaard dat de netto verkregen bedragen; onmiddellijk zouden opgenomen worden In het kapitaal.

Tweede besluit

2.11 De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met zesentachtig duizend vierhonderd euro (¬ , ;; 86.400,00), om het kapitaal te brengen van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) op honderd en zes duizend rI

vierhonderd euro (¬ 106.400,00). De kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld, zonden ;; creatie van nieuwe aandelen, maar door proportionele verhoging van de fractiewaarde van alle bestaande' aandelen.

' Op deze kapitaalverhoging zal worden ingeschreven in speciën en volledig volgestort. Deze.;

;, kapitaalverhoging gebeurt in toepassing van artikel 537 W1B92, zoals ingevoerd door de programmawet van 28; juni 2013, met het oog op de opneming in het kapitaal van het volledig verkregen bedrag afkomstig van de verdeling van de belaste reserves overeenkomstig voormeld artikel 537 WIB92.

Il 2.21 Nadat de algemene vergadering erkend heeft volledig ingelicht te zijn over de draagwijdte van het

r.

regime zoals voorzien in artikel 537 WIB92 -- en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzonderej; Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren  , verklaren beide aandeelhiuders elk individueel hun voorkeurrecht uit te oefenen.

2.3! ZIJN HIER TUSSENGEKOMEN:

1/ De heer Bert DEPRAETER, voornoemd, die verklaart in te tekenen op de kapitaalverhoging ten bedrage van tweeënveertig duizend driehonderd zesendertig euro (¬ 42.336,00);

2/ Mevrouw Stephanie VERBEKE, die verklaart in te tekenen op de kapitaalverhoging ten bedrage van vierenveertigduizend vierenzestig euro (¬ 44.064,00).

De intekenaars gaan ermee akkoord dat geen nieuwe aandelen worden gecreëerd en dat de fractiewaarde van de bestaande aandelen wordt verhoogd.

Uit het attest afgeleverd door Crelan op 16 december 2013 blijkt dat het bedrag van zesentachtig duizend vierhonderd euro (¬ 86.400,00) werd gestort op de geblokkeerde rekening met nummer BE48 1043 5957 7027 van onderhavige vennootschap. Deze som werd ter beschikking gesteld door de heer en mevrouw Bert DEPRAETER  Stephanie VERBEKE, zoals voormeld. Over die rekening zal alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden en nadat de ondergetekende notaris aan bovengenoemde ban k, bericht heeft gegeven dat de kapitaalverhoging is tot stand gekomen,

2.4! De algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt, en dat het kapitaal thans honderd en zes duizend vierhonderd euro (¬ 106.400,00) bedraagt, vertegenwoordigd door 100 aandelen, die elk een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Derde besluit

De vergadering beslist de mogelijkheid van de schriftelijke algemene vergadering in te voeren, door toevoeging in artikel veertien van de statuten.

Vierde besluit

De vergadering beslist het artikel tweeëntwintig van de statuten aan te passen aan de nieuwe regels in verband met de vereffening van vennootschappen, en daartoe de volgende zin toe te voegen:

"De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming."

Vijfde besluit

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan voormelde besluiten.

1l artikel vilf van de statuten wordt vervangen door volgende bepalingen:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd en zes duizend vierhonderd euro (¬ 106.400, 00).

Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder nominale waarde, die elk 1/1005e van het kapitaal vertegenwoordigen.

Historiek van het kapitaal

Dij de oprichting van de vennootschap bedroeg het maatschappelijk kapitaal twintigduizend euro (E 20.000,00), vertegenwoordigd door 100 gelijke aandelen zonder nominale waarde, die elk 1/100919 van het kapitaal vertegenwoordigen.

Be besluit van de buitengewone algemene vergadering van 19 december 2013 werd het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verhoogd met het bedrag van het netto-dividend van zesentachtig duizend vierhonderd euro (¬ 86.400,00), ingevolge beslissing van de algemene vergadering van 8 december 2013 uitgekeerd vanuit de belaste reserves van de vennootschap, overeenkomstig artikel 537 W!B92, om het kapitaal te brengen van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) door inlijving van gemeld nettodividend voor het overeenkomstig bedrag, naar honderd en zes duizend vierhonderd euro (¬ 106.400,00), zonder creatie van nieuwe aandelen, maar door proportionele verhoging van de fractiewaarde van alle bestaande aandelen."

21 Aan artikel veertien van de statuten worden volgende bepalingen toegevoegd (in fine):

"Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet hierna, dient de vennootschap het rondschnjven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Schriftelijke besluitvorming

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

"  Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de , vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering beharen.

Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het randschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in hei rondschrijven vermeld."

51 Aan artikel tweeëntwintig van de statuten wordt volgende zin toegevoegd (na de tweede alinea):

"De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming."

Zesde besluit

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan ondergetekende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Voor beknopt uittreksel, enkel en alleen bestemd ter neerlegging op de griffe van de rechtbank van koophandel

Geass. not. H. Baert, Ruiselede, Hierbij neergelegd: afschrift proces-verbaal dd 19 december 2013, met gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



,

06/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.08.2013, NGL 30.08.2013 13535-0422-011
11/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 06.07.2012 12269-0466-011
15/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 12.07.2011 11286-0545-010
28/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 03.07.2009, NGL 23.07.2009 09462-0214-009
09/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.06.2008, NGL 04.07.2008 08355-0133-009
04/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 08.06.2007, NGL 28.06.2007 07319-0087-009
07/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 09.06.2006, NGL 31.08.2006 06764-3069-012
23/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 14.09.2015, NGL 15.09.2015 15589-0453-010

Coordonnées
MATHONIE

Adresse
PIETAKKERSTRAAT 8 8755 RUISELEDE

Code postal : 8755
Localité : RUISELEDE
Commune : RUISELEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande