MAURANN INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAURANN INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 598.932.537

Publication

27/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

25-02-2015

Griffie

*15303561*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0598932537

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Maurann Invest

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte opgemaakt door Meester Stefaan BUYLAERT, Notaris ter standplaats Torhout, vennoot en vaste vertegenwoordiger bij de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Notaris Stefaan Buylaert met zetel te Torhout, Oostendestraat 17, BTW 0845.061.030 RPR Gent (Oostende) op 23 februari 2015 neergelegd op de Rechtbank van Koophandel vóór registratie.

Dat:

1) Er door:

De heer RENZI, Claudio, rijksregisternummer 80.07.24-153.80, geboren te Torhout op 24 juli 1980, EN zijn echtgenote mevrouw DARRAS, Tineke, rijksregisternummer 80.12.31-056.02, geboren te Torhout op 31 december 1980, samen wonende te 8820 Torhout, Landstraat 22 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2) Naam: Maurann Invest

3) Zetel: 8820 Torhout, Landstraat 22

4) Doel:

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

- Het kopen, verkopen, huren, verhuren, leasen en ruilen van onroerende en roerende goederen en rechten, al of niet onder BTW-stelsel, in de ruimste zin van het woord, alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing;

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundige beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een roerend en onroerend patrimonium; - De studie, het ontwerpen, ontwikkelen, promoten en begeleiden van vastgoedprojecten allerhande; - Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen;

- De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van

verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven;

- De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken;

- De vennootschap mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig of analoog doel nastreven, of wier doel voor dat van de vennootschap bevorderlijk kan zijn;

- De vennootschap mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen of vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen en mag haar middelen

Onderwerp akte :

Landstraat 22 8820 Torhout

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

investeren, alsook het tot beschikking stellen van deze roerende of onroerende goederen aan haar bestuurders, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend doch enkel van indicatieve aard.

De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Alsmede al hetgeen daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mede houdt.

5) Duur: onbeperkt

6) Kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Op het kapitaal werd volledig ingeschreven in geld en dit als volgt:

1/ De heer Claudio Renzi, voornoemd, schrijft in op honderdtweeënveertig (142) aandelen, dewelke hij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van vierduizend zevenhonderddrieëndertig euro drieëndertig cent (¬ 4.733,33);

2/ Mevrouw Darras Tineke, voornoemd, schrijft in op vierenveertig (44) aandelen, dewelke zij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van duizend vierhonderdzesenzestig euro zevenenzestig cent (¬ 1.466,67).

7) Externe vertegenwoordiging

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Wordt aangesteld tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap de heer Renzi Claudio, voornoemd, die aanvaardt.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

8) Boekjaar:

Het boekjaar der vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar vangt aan zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen om te eindigen op dertig september tweeduizend zestien.

9) De jaarvergadering wordt gehouden op de derde zaterdag van maart om tien uur en voor het eerst in tweeduizend en zeventien.

10) Winstverdeling:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen,

totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal

aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden

gereserveerd.

11) Vereffening:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

12) Aanstelling zaakvoerder:

Wordt aangesteld tot statutaire zaakvoerder: De heer Claudio Renzi, voornoemd, die aanvaardt.

13) Deponering van het gestorte kapitaal: ondergetekende notaris bevestigt dat de som van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

van de vennootschap in oprichting bij Belfius bank.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (Bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad)

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie oprichtingsakte de dato 23 februari 2015

Stefaan Buylaert

Notaris te Torhout

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
MAURANN INVEST

Adresse
LANDSTRAAT 22 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande