MAXHOME

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MAXHOME
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 438.856.902

Publication

27/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.04.2013, NGL 22.08.2013 13451-0045-012
09/11/2012
ÿþ Hod Word 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*laisasi~*

V beh

aa Bel Stag

Ondernem ingsnr : 438856902

Benaming

(voluit); ORCA COOLING

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Industrielaan 20, 9320 EREMBODEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : naamsverandering  zetelverplaatsing  doelsuitbreiding  kapitaalsiwjizigng  staztutenwijziging.

Uit een akte verleden voor Notaris Frederic OPSOMER, met standplaats te Kortrijk op 3 oktober 2012, geregistreerd te Kortrijk, eerste Kantoor op 17 oktober 2012 boek 962 blad 32 vak 13, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "ORCA COOLING", met maatschappelijke zetel 9320 Aalst/ Erembodegem, Industrielaan 20, ondememingsnummer BTW 0438.856.902 RPR Dendermonde.

De volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid der stemmen

EERSTE BESLISSING:

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming van de vennootschap te veranderen in "MAKHOME". TWEEDE BESLISSING:

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap over te brengen naar 8500 Kortrijk, Jan Palfljnstraat 22.

DERDE BESLISSING:

De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van het bijzonder verslag opgesteld door de raad van bestuur met het oog op de doelwijziging. Aan dit bijzonder verslag is een staat van activa en passiva gehecht, afgesloten op 30 juni 2012

De algemene vergadering verklaart kennis te hebben genomen van deze stukken;

Het verslag met bijgevoegde staat, zal eveneens neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Na onderzoek besluit de vergadering het doel van de vennootschap aan te vullen met in de volgende activiteiten, en deze tekst in artikel drie van de statuten op te nemen:

"1. alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen, met name: het aankopen, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het laten bouwen, het verbouwen, het huren, het verhuren, het ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, het omvormen of ombouwen en het valoriseren van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van lotisering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing;

2. voorts ook het beheer van alle roerende en onroerende goederen, onder meer het opstellen van huurcontracten, het opmaken van plaatsbeschrijvingen, het inventariseren van meubilair, het vervullen van de functie van syndicus in een flatgebouw, het opmaken van schattingen en expertises, het opmaken van projecten, bouwbegeleiding enzovoort, zonder dat deze opsomming beperkend is.

3. de aanneming en de uitvoering van aile openbare en private bouwwerken, aile onderaannemingen, afwerkingen en voltooiingwerken en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bouwvak in betrekking staan alsmede het fabriceren, het aankopen, het verkopen, het consigneren, het vertegenwoorden en het voeren van commissiehandel in de bouwmaterialen, grondstoffen en artikelen die bij het bouwen tussenkomen;

4. de coordinaties van bouwwerken;

5. alle afbraakwerken;"

Daarna volgt het bestaande doel, gehemummerd van 6.

VIE-DE BESLISSING:

De vergadering bekrachtigt de beslissing genomen op 16 december 2011 om de aandelen aan toonder af te

schaffen en ze op naam te maken en dienovereenkomstig de eerste twee zinnen van artikel negen van de

statuten te vervangen door wat volgt :

"- De niet volgestorte aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam

dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

- De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerraliseerd. De aandeelhouder kan op elk ogenblik op zijn

kosten de omzetting vragen van zijn aandelen op naam.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

r

Voor-teoudom dan het Belgisch Staatsblad

Het gedematerialiseerd aandeel wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de' eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling. Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten."

VIJFDE BESLISSING:

- Artikel 10 wordt vervangen door volgende tekst:

Artikel 10: Overdracht in eigendom van aandelen

De aandelen van de vennootschap kunnen enkel worden overgedragen aan een derde dan na ze te hebben aangeboden aan de andere aandeelhouders.

De aandeelhouder die het geheel of een deel van zijn aandelen wil overdragen aan een derde, moet de raad van bestuur hierover inlichten. Hij vermeldt de identiteit van de kandidaat-ovememer, het aantal en de nummers van de aandelen die hij wenst over te dragen, de prijs en de andere modaliteiten van de overdracht. De raad van bestuur betekent deze aanbieding aan de andere aandeelhouders, binnen de 14 dagen na de betekening ervan.

De aandeelhouders kunnen hun voorkooprecht ten laatste uitoefenen binnen de maand van de betekening van deze aanbieding door de raad van bestuur.

Zij kunnen binnen dezelfde termijn uitdrukkelijk verzaken aan hun voorkooprecht bij aangetekende brief aan de raad van bestuur. Indien zij niet reageren binnen de voorgeschreven termijn, worden zij verondersteld te verzaken aan het voorkooprecht.

De aandeelhouders oefenen hun voorkooprecht uit in verhouding van hun aandeel in het kapitaal van de vennootschap en zonder opsplitsing van de aandelen. Het aandeel van de aandeelhouders die hun voorkooprecht geheel of gedeeltelijk niet uitoefenen, zal aanwassen bij het voorkooprecht van de andere aandeelhouders, opnieuw in verhouding van hun aandeel in het kapitaal van de vennootschap en zonder opsplitsing van de aandelen. De raad van bestuur betekent dit aan de aandeelhouders die hun voorkooprecht volledig hebben uitgeoefend en bepaalt, indien nodig, een nieuwe termijn van een maand na de betekening waarbinnen de geïnteresseerden hun voorkooprecht kunnen uitoefenen op de overblijvende aandelen. Indien het aantal aandelen waarvoor het voorkooprecht wordt uitgeoefend hoger blijkt te liggen dan het aantal aangeboden aandelen, worden deze verdeeld tussen de aandeelhouders in verhouding van hun aandeel in het kapitaal van de vennootschap en zonder opsplitsing van de aandelen. De geïnteresseerden worden hierover onmiddellijk ingelicht door de raad van bestuur.

Bij praktische onmogelijkheid om tot een volmaakt evenredige verdeling te komen, worden de overblijvende aandelen bij lottrekking toegewezen.

Indien het voorkooprecht niet wordt uitgeoefend of indien het aantal aandelen waarvoor het wordt uitgeoefend, lager ligt dan het aantal aangeboden aandelen vervalt het voorkooprecht en kunnen de aandelen vrij worden overgedragen aan de kandidaat-ovememer."

- in artikel 25 worden de woorden "aan toonder" weggelaten.

ZESDE BESLISSING  KAPITAALVERHOGING DOOR INLIJVING WETTELIJKE RESERVES

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met 20.000,00EUR om het te brengen van 125.000,00EUR op 145.000,00EUR en dit door inlijving van wettelijke reserves ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans 145.000,00EUR bedraagt, vertegenwoordigd door 200 aandelen.

ZEVENDE BESLISSING:

De vergadering besluit om het kapitaal te verminderen ten bedrage van 127.586,54EUR om het te brengen van 145.000,00EUR op 17.413,46EUR door aanzuivering van geleden verliezen ten bedrage van 127.586,54EUR met behoud van het aantal aandelen maar met vermindering van de waarde van elk aandeel.

Deze kapitaalvermindering geschiedt overeenkomstig de artikelen 612 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen en is integraal aan te rekenen op het fiscaal werkelijk gestort kapitaal en niet op de reserves. ACHTSTE BESLISSING:

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met 182.586,54EUR om het te brengen van 17.413,46EUR op 200.000,00EUR. De kapitaalsverhoging zal worden verwezenlijkt in geld met creatie van 2.097 nieuwe aandelen.

De aandeelhouders schrijven volledig in en volstorten de kapitaalsverhoging voor een vierde.

NEGENDE BESLISSING  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGINGEN

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans 200.000,00EUR bedraagt, vertegenwoordigd door 2.297 aandelen.

TIENDE BESLISSING:

In artikel 38 wordt na de eerste zin volgende tekst toegevoegd:

"Zij treden pas in functie van vereffenaar, nadat de rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen, is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming."

ELFDE BESLISSING:

De notaris wordt gemachtigd om de gecoördineerde statuten op te maken.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Frederic Opsomer.

Tegelijk neergelegd:

- uitgifte der akte ;

- verslag van de raad van bestuur met staat van actief en passief;

- gecoordineerde statuten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.04.2012, NGL 11.09.2012 12561-0195-013
14/08/2012
ÿþ Moa Woid 11.1

ffILLIelli,i5] ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

1111

*iaiaisss*

GRIFFIE

KQÓgIC- RECHTBANK

0 3 AUG, 2012

0438856902

Orca cooling

Orca cooling

Naamloze vennootschap

Zetel : lndustrielaan 20

9320 Erembodegem

DENDEg

;..

NDE

Rechtsvorm :

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurder en gedelegeerd bestuurder

Re algemene vergadering van 07/04/2012 beslist met eenparigheid van stemmen om

volgende bestuurders te herbenoemen:

Salenco NV, Ginstberg 9, 9860 Scheldewindeke

Vertegenwoordigd door Dhr. Saelens André, Ginstberg 7, 9860 Scheldewindeke

Saelens Christophe, Ginstberg 7, 9860 Scheldewindeke

Onmiddellijk na de algemene vergadering is de raad van bestuur samengekomen om Salenco NV te herbenoemen ais gedelegeerd bestuurder.

Salenco NV

Vertegenwoordigd door Dhr. Saelens André

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

(verkort) :

30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.04.2011, NGL 29.06.2011 11217-0249-015
01/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.04.2010, NGL 25.08.2010 10454-0522-015
29/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.04.2009, NGL 27.07.2009 09476-0100-015
25/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.04.2008, NGL 22.08.2008 08590-0130-015
26/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 07.04.2007, NGL 20.07.2007 07427-0393-014
05/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 01.04.2006, NGL 31.08.2006 06720-4459-015
06/04/2005 : GE181076
04/04/2005 : ME. - JAARREKENING 30.09.2004, GGK 05.02.2005, NGL 31.03.2005 05101-2704-014
25/06/2004 : GE181076
10/05/2004 : GE181076
30/04/2002 : GE181076
16/03/2001 : GE181076
23/03/2000 : GE181076
02/04/1999 : GE181076
01/01/1993 : DE44121
01/01/1992 : DE44121
02/12/1989 : DE44121
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.04.2016, NGL 23.06.2016 16215-0252-011

Coordonnées
MAXHOME

Adresse
JAN PALFIJNSTRAAT 22 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande