MAYIL

Association sans but lucratif


Dénomination : MAYIL
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 844.313.437

Publication

26/02/2014
ÿþVoor- behoud6 aan he Belgisc staatsbl

Mod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0844313437

Benaming

(voluit) : Mayil

(verkort) :

1_JR ~BELGE REC~#hTrS~rA~.INs~ dHN (ncio~-met

12- Z0~4 e:~Vt7~7E(AFQE~Niy~W rr

op: ~ IL ~ am

STAATSBLAD Dearlffi

Griffie

to

*14051721*

MONITE

11;,d~~`< H~

~~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Zeebruggelaan 46, 8380 Lissewege

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging - Ontslag - Benoeming zaakvoerder

In de buitengewone algemene vergadering van 01/11/2013 werd beslist om de maatschappelijke zetel te

wijzigingen naar de Proosdijatraat 99, 8020 Oostkamp.

Deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Tevens werd het bestuur naar aanleiding van het overlijden van dhr. Crevits Gerard opnieuw samengesteld,

hieronder de nieuwe samenstelling

tot voorzitter: Mevr. Crevits Marie

tot secretaris: Mevr. Lydia Van huffel

tot Penningmeester: Mevr. Meerschaert Martine

de benoemingen zijn voor een periode van 6 jaar.

Marie Crevits

Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/03/2012
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

NEERGELECD ter-CRIFrIE dei

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

IuII I I1

aoIIe4IIIINU~osIp

*i"

Ondememingsnr Benaming

(voluit) : MAYIL

II

MONITE 2 0 -o

0844 B~313 S l~A~a~nr.

R BELGEP UGGE (Afdeling Brugge)

0 8 MA41 242

zo~z 2Qt~

7

Griffie

4.7~5 re.d3r

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging Zonder Winstoogmerk

Zetel : Zeebruggelaan 4{?, 8380 Lissewege

Onderwerp akte : Oprichting

V.Z.W. "Mayil"

Zeebruggelaan 46, 8380 Lissewege

Ondergetekenden:

Mevr. Crevits Marie, NN. 83.07.05-338,43 wonende te Zeebruggelaan 46, 8380 Lissewege Mevr. Vanhuffel Lydie, NN. 51.03.07-292.08 wonende te Zeebruggelaan 46, 8380 Lissewege

Dhr. Crevits Gerard, NN. 44.02.20-195,46 wonende te Zeebruggelaan 46, 8380 Lissewege

- alle bovenvernielden hebben de Belgische nationaliteit - zijn overeengekomen: Artikel 1. De vereniging draagt de naam Mayil, vereniging zonder winstoogmerk.

Art. 2. De zetel bevindt zich te Zeebruggelaan 46, 8380 Lissewege

Door beslissing van de algemene vergadering kan de zetel elders in West-Vlaanderen worden

overgebracht.

Art. 3. De vereniging heeft tot doel

VZW "Mayil" heeft als doel het ontplooien van activiteiten ter bevordering van de zelfontwikkeling en het zelfbewustzijn van personen en dit op welke manier dan ook; hetzij door het schrijven, uitgeven en verkopen van boeken, cd's en andere artikelen; hetzij door het organiseren en geven van cursussen, voordrachten, workshops enz.; hetzij via andere middelen of op andere manieren indien zij dit gepast vindt.

Art. 4. De vereniging wordt voor onbepaalde tijd opgericht, doch kan echter te allen tijde ontbonden worden. Art. 5. Het aantal leden is onbeperkt.

Art. 6. Naargelang de bijdrage wordt er een verschillende benaming gegeven aan de leden: steunende leden (50 euro) en gewone leden (10 euro).

Art. 7. Het bezit der vereniging bestaat uit al de roerende en onroerende goederen door haar ten bezwarende of ten kosteloze titel verworven en die de wet haar toelaat te bezitten. Het maatschappelijke fonds wordt geprezen door: stortingen der leden, boeten, giften en legaten van bijzonderen, de toelagen van de openbare besturen en alle andere voordelen, waarvan de vereniging wettelijk mag genieten.

Art. 8. De vereniging wordt beheerd door een raad van minstens drie leden, gekozen door de algemene vergadering, bij geheime stemming en bij volstrekte meerderheid der aanwezige gerechtigde leden, Hun mandaat is geldig voor zes jaar. De uittredende bestuursleden zijn echter herkiesbaar. De beheerraad kiest eveneens bij geheime stemming en bij volstrekte meerderheid onder zijn leden: een voorzitter, een secretaris,' een penningmeester. Zij vormen samen het dagelijkse bestuur. Om verkiesbaar te zijn moet men meerderjarig

Op de Matste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting or organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

zijn en minstens lid. Tevens moet zijn of haar kandidatuur in de bekendmaking van de dagorde der algemene vergadering voorgebracht zijn geweest.

Art. 9, De beheerraad vergadert op bijeenroeping van de voorzitter of twee bestuursleden. Hij mag beslissen wanneer de meerderheid der raadsleden aanwezig is, Beslissingen worden getroffen bij volstrekte meerderheid der aanwezige stemgerechtigden, Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of zijn plaatsvervanger (secretaris), ondervoorzitter, beslissend.

Art. 10. De beheerraad heeft tot zijn bevoegdheid alle handelingen die behoren tot het beheer der vereniging in de ruimste zin genomen. Voor alle akten die vallen onder het dagelijkse beheer, is de handtekening van de voorzitter, samen met die van de secretaris of samen met die van een bestuurslid bijzonder gemachtigd door het dagelijks bestuur voldoende. De beheerraad vergadert op bijeenroeping door zijn voorzitter of een bestuurslid telkens als zij het nuttig achten.

Art, 11, De secretaris is gelast met het administratief werk van de vereniging. Hij stelt onder toezicht van het dagelijks bestuur de notulen op der vergadering. Deze notulen worden opgenomen in een register en ondertekend door de voorzitter, de secretaris en de leden die zulks werken. Hij zal zorgen dat de dagorde samen met een kopie van het verslag der vorige bestuursvergadering minstens twee dagen vóór de volgende vergadering in handen der bestuursleden zal komen. Hij houdt de lijst en de adressen van de leden van de vereniging bij. De penningmeester beheert de goederen der vereniging. Hij maakt de inventaris ervan op en bewaart hem, Hij is verantwoordelijk voor de kasgelden en de hem toevertrouwde boeken. Hij betaalt de mandaten die door de voorzitter en een daartoe door de beheerraad gemachtigde raadslid ondertekend zijn. Hij int de bijdragen en al de sommen die aan de vereniging verschuldigd zijn of die door haar moeten ontvangen worden, Hij levert daarvan kwijting af. Hij zorgt voor plaatsing, overbrenging en terugtrekking van de gelden ingevolge opdrachten ondertekend door de voorzitter, zijn plaatsvervanger die het bedrag aanduiden dat dient geplaatst, overgebracht of teruggetrokken.

Art. 12. Door de tegenwoordige leden worden eenparig tot beheerders aangesteld;

Voorzitter: Gerard Crevits

Secretaris: Lydie Vanhuffel

Penningmeester:Marie Crevits

Art. 13. De beheerraad is gelast een huishoudelijke verordening op te maken tot uitvoering van de tegenwoordige standregelen en welke onder meer nader de specifieke taak van iedere functie in het bestuur zal bepalen.

Art. 14. De algemene vergadering oefent het soevereine gezag uit over de vereniging. Tot haar bevoegdheid behoren onder meer de wijziging van de statuten, de benoeming en de afstelling van de beheerders, de goedkeuring van de begrotingen en rekeningen, de ontbinding van de vereniging, verder al de beslissingen die de wettelijke of statutaire bevoegdheid van de beheerraad overschrijden.

Art. 15, De beheerraad roept ten minste een maal per jaar een algemene vergadering bijeen. Buitengewone algemene voorwaarden kunnen worden belegd telkens als het belang der vereniging dat vereist: zij moeten worden gehouden op aanvraag van minstens één tiende der deelgenoten. Alle deelgenoten worden door brief of omzendbrief uitgenodigd met opgave van de dagorde.

Art. 16. De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter, bij ontstentenis door de ondervoorzitter of de secretaris. Eik lid heeft het recht aanwezig te zijn, hetzij persoonlijk, hetzij door een gemandateerd medelid. Geen mandataris mag echter meer dan één ander lid vertegenwoordigen. Ieder lid heeft stemrecht en beschikt over één stem.

Art. 17. In algemene regel is de vergadering geldig samengesteld, welk ook het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden zijn. De beslissingen worden genomen bij volstrekte meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is deze van de voorzitter doorslaggevend. Bij afwijking op voorgaande, worden de beslissingen nopens de wijzigingen van de standregelen, vrijwillige ontbinding der vereniging, uitsluiting van een deelgenoot, slechts genomen mits de bijzonder voorwaarden van aanwezigheid, meerderheid en eventuele rechterlijke homologatie, vereist door artikelen 8, 12 en 20 der wet.

Art. 18. De beslissingen van de algemene vergadering worden opgenomen in een proces-verbaal, ondertekend door de voorzitter en de secretaris en in een bijzonder register ingeschreven.

Art. 19, Elk jaar, worden de rekeningen van het verlopen dienstjaar vastgesteld en het budget van het volgende dienstjaar opgemaakt en ter goedkeuring aan het bestuur voorgelegd. Het maatschappelijk jaar begint op 1 januari en eindigt 31 december. Het eerste boekjaar begint op 01 januari 2012, om te eindigen op 31 december 2013

Art. 20. In geval van vrijwillige ontbinding duidt de algemene vergadering één of meer vereffenaars aan en bepaalt hun bevoegdheid,

M00 2,2

Luik B - Vervolg

Art, 21.1n geval van ontbinding, vrijwillige of gerechtelijke wordt het netto-overblijvend actief, na vereffening van alle schulden, verdeeld onder de bestuursleden ter vergoeding van de gedane kosten,

Waarvan akte, verleden te Lissewege, op 01101/2012

(handtekeningen)

Vanhuffel Lydie Crevits Gerard

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Marie Crevits

Bijlagen bil tret Bëigis"ch Sïkátsbiad - 28f03/2012 'Annexes du 1VlonifeurTegé

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MAYIL

Adresse
ZEEBRUGGELAAN 46 8380 LISSEWEGE

Code postal : 8380
Localité : Lissewege
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande