MB HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MB HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 629.960.362

Publication

22/05/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

oCZg ï 96o: 36Z

111111111115

im~ ~u~mmi

07307*

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) : MB HOLDING

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Penninckstraat 2 - 8840 Oostnieuwkerke (Staden)

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Christophe Kint, te Staden, op 6 mei 2015, ter registratie blijkt dat er door: 1° De heer BRUNEEL Marc Jules Odiel, geboren te Roeselare op zevenentwintig december negentienhonderd negenenvijftig (nationaal nummer 59,12.27-351.65) en zijn echtgenote mevrouw DEMEULENAERE Greta Margriet Raphaëlla, geboren te Roeselare op vijf oktober negentienhonderd zevenenvijftig ( nationaal nummer 57.10.05-050,97), samen wonende te 8840 Staden/Oostnieuwkerke, Penninckstraat 2;

en

2° Mevrouw BRUNEEL Marieke Gabriëlle Paula, geboren te Roeselare op negen juli negentienhonderd vierentachtig (nationaal nummer 84.07.09-176.09), echtgenote van de heer TERMOTE Bart, geboren te Roeselare op vier mei negentienhonderd tweeëntachtig, wonende te 8840 Staden, Renaat Desmedtstraat 7;

een handelsvennootschap werd opgericht en de statuten op te stellen van een Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid, genaamd « MB HOLDING », gevestigd te 8840 Staden/Oostnieuwkerke, Penninckstraat 2, met een maatschappelijk kapitaal van EEN MILJOEN EURO (1.000.000,00 EUR) verdeeld in honderd duizend (100.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigt één/honderd duizendste (1/100.000ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Voorafgaandelijk aan het verlijden van de oprichtingsakte, hebben comparanten, in hun hoedanigheid van oprichters, het financieel plan van de vennootschap neergelegd onder de rang der minuten van ondergetekende notaris.

INTEKENING OP HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

I. Inschrijving door inbreng in geld

Mevrouw Marieke Bruneel, voornoemd, verklaart dat zij onmiddellijk intekent op duizend (1.000) aandelen in geld voor de prijs van tien euro (10,00 EUR) per stuk, als volgt:

Zij verklaart en erkent dat op elk aandeel waarop werd ingetekend in geld een storting gedaan werd in speciën en dat het bedrag van deze stortingen, hetzij TIEN DUIZEND EURO (10,000,00 EUR), is gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE02 3631 4756 6140 geopend namens de vennootschap in oprichting bij ING op datum van vier mei tweeduizend en vijftien.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet. VERKLARING VAN WEDERBELEG

Mevrouw Marieke Bruneel, voornoemd, verklaart dat de hiervoorvermelde inschrijving op de aandelen van de onderhavige vennootschap gebeurt als wederbeleg van eigen middelen.

De heer Bart Termote, geboren te Roeselare op vier mei negentienhonderd tweeëntachtig (identiteitskaart nummer 591.5818924.93 - nationaal nummer 82.05.04-013.72), echtgenoot van mevrouw Marieke Bruneel, voornoemd, wonende te 8840 Staden, Renaat Desmedtstraat 7, komt hier tussen om dit uitdrukkelijk te aanvaarden en erkent dat de hiernavermelde aandelen zowel wat betreft de lidmaatschapsrechten als wat betreft de vermogenswaarde behoren tot het eigen vermogen van mevrouw Marieke Bruneel.

Inschrijving door inbreng in natura van aandelen

De heer Marc Bruneel, voornoemd en zijn echtgenote mevrouw Greta Demeulenaere, beiden voornoemd, verklaren bij deze inbreng te doen in de vennootschap van respectievelijk twee duizend en drieënzeventig (2073) en honderd zevenenzeventig (177) aandelen van de besloten vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

met beperkte aansprakelijkheid "MK PLUS", met maatschappelijke zetel te 8840 Staden/Oostnieuwkerke, Penninckstraat 2 ingeschreven in het RPR Gent, afdeling Ieper BTW BE 0476.790.335, met een waarde van NEGEN HONDERD NEGENTIG DUIZEND EURO (990.000,00 EUR).

Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de Burg. BVBA VAN CAUTER  SAEYS & C°, bedrijfsrevisorenkantoor, vertegenwoordigd door de Burg. BVBA J. DEGRYSE  bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse,- zaakvoerder.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

"6. CONCLUSIES

Ondergetekende, de Burg. BVBA Van Cauter  Saeys & C° met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge, Lieven Bauwensstraat 20-22 vertegenwoordigd door de Burg. BVBA J. Degryse  bedr~fsrevisor, vertegenwoordigd door de heer J. Degryse  zaakvoerder, werd aangesteld door de oprichters van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MB Holding om overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag op te maken n.a.v, de inbreng in natura van 2.250 aandelen van de BVBA MK PLUS.

Op basis van de ons voorgelegde documenten en in aanmerking nemend de toegepaste waardering en het door ons toegepast nazicht, kunnen we besluiten dat:

a. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

b. de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid

c. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van

waardering leiden ten minste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en desgevallend

met de agio's van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng niet overgewaardeerd

is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 99.000 aandelen van de besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid MB Holding zonder vermelding van nominale waarde,

vertegenwoordigend e 990.000, 00, zijnde een deel van het maatschappelijk kapitaal. Deze worden

toegekend aan:

-De heer Marc Bruneel: 91.212 aandelen.

-Mevrouw Greta Demeulenaere: 7.788 aandelen.

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet uit bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te BRUGGE,

Op 20 april 2015

Burg, BVBA VAN CAUTER - SAEYS & C°, bedrijfsrevisorenkantoor

Vertegenwoordigd door de Burg. BVBA J. Degryse  bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door de heer J. Degryse  zaakvoerder"

Overeenkomstig de wet hebben de oprichters eveneens een bijzonder verslag opgesteld waarin zij

uiteenzetten waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder

verslag van de oprichters zal ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd worden samen

met een expeditie van de akte.

Voorwaarden van de inbreng

1. De vennootschap verwerft de volle eigendom van de ingebrachte aandelen met ingang vanaf heden. Zij zal er het genot van hebben door deelname in de eventuele winsten van de vennootschap, met ingang vanaf heden.

2. De inbrengers verklaren dat de ingebrachte aandelen niet bezwaard zijn met enig pandrecht. Bovendien verklaren zij vrij tot de overdracht van deze aandelen te kunnen overgaan en dat er in hun hoofde geen belemmeringen zijn voortspruitend uit eventuele voorkooprechten, goedkeuringen of andere overdrachtsbeperkingen voorzien in de statuten van de vennootschap "MK PLUS" en/of in de aandeelhoudersovereenkomsten

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor voormelde inbreng ten belope van in totaal negen honderd negentig duizend euro (990.000,00 EUR), worden aan de heer Marc Bruneel, voornoemd, eenennegentig duizend twee honderd en twaalf (91.212) volledig volgestorte aandelen van deze vennootschap toebedeeld en worden aan mevrouw Greta Demeulenaere, voornoemd, zeven duizend zeven honderd achtentachtig (7.788) volledig volgestorte aandelen van de vennootschap toebedeeld.

{` . , En waarvan de statuten onder meer luiden als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge Artikel 1. Vorm - Naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid.

Zij verkrijgt de naam « MB HOLDING ».

Artikel 2. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8840 Staden/Oostnieuwkerke, Penninckstraat 2.

Artikel 3. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in

samenwerking met derden om het even welke industriële, handels-, financiële en onroerende

handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- Het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten en laten ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop.

Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging van de opbrengst.

De vennootschap heeft tevens tot voorwerp het verkrijgen door middel van aankoop, intekening of iedere andere wijze, van roerende waarden, schuldvorderingen, deelbewijzen en deelnemingen in financiële, industriële en commerciële ondernemingen.

- Het doen van alle handels- en financiële verrichtingen, behalve deze die wettelijk zijn voorbehouden aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen, het stellen van alle raadgevende daden en beheersdaden, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, het exploiteren van portefeuilles en kapitalen, het deelnemen in alle ondernemingen, het oprichten, zowel door inbreng als op iedere andere wijze, van vennootschappen en er op eender welke wijze aan deelnemen.

- De organisatie, de beheersproblernatiek, de marktstudies en marketingbegeleiding van andere ondernemingen.

- De vorming, de plaatsing, of het tegen vergoeding ter beschikking stellen van gespecialiseerd personeel.

- DeeInemen als bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap kan alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin kan bijdragen.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel, verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten, of ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op EEN MILJOEN EURO (1.000.000,00 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd duizend (100.000) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van een/honderd duizendste (1/100.000ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 8. Register van aandelen

De aandelen zijn op naam.

Artikel 10. Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd:

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid B & D Services, met maatschappelijke zetel te 8840 Staden/Oostnieuwkerke, Penninckstraat 2 RPR Gent, afdeling Ieper BTW BE 0474.858.649, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Marc Bruneel, voornoemd, wonende te 8840 Staden/Oostnieuwkerke, Penninckstraat 2.

Artikel 11. Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Artikel 12. Vergoeding

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel

wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

Artikel 13. Controle van de vennootschap

Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Artikel 14. Zitting en bijeenroeping

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de derde zaterdag van de maand december om negentien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen. Artikel 19. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(len)(t) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet.

Artikel 20. Bestemming van de winst  réserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Artikel 21. Ontbinding

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (of : van de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging. Artikel 22. Vereffenaars

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening ervan geschieden door de in funktie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering zou beslissen te dien einde een of meer vereffenaars te benoemen, wier bevoegdheid en bezoldiging zij desgevallend zal vaststellen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Na betaling van de schulden van de vennootschap en de kosten van de vereffening zal het saldo eerst dienen tot het toekennen aan de vennoten van het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van hun aandelen; het overschot zal onder de vennoten verdeeld worden naar rato van hun respectieve aandelen, waarbij eIk aandeel gelijke rechten geeft.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel.

Artikel 23. Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

De comparanten nemen eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op dertig juni tweeduizend en zestien.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de derde zaterdag van de maand december van het jaar tweeduizend en zestien.

2. Benoeming van zaakvoerder(s)

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op twee, één statutair zoals hoger vermeld

en één niet-statutair, te weten mevrouw Marieke Bruneel, voornoemd, voor een onbeperkte duur,

hier aanwezig en die aanvaardt.

Het mandaat van de zaakvoerders is bezoldigd.

3 .Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de

comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

4. Volmachten

De BVBA Accountant  Belastingsconsulent Van Maele Freddy, te 8210 Loppem, Autobaan 22.00.01, vertegenwoordigd door de heer Freddy Van Maele, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekennen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

6. Overname van verbintenissen

In overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaren de comparanten, ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat deze de rechten en verbintenissen aangegaan door de vennootschap in oprichting sinds één maart tweeduizend en vijftien, overneemt (onder andere de overeenkomst voor de verkoop en de aankoop van 2.250 aandelen of 50% van het kapitaal van de BVBA M.K. PLUS") onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel gevestigd heeft, overeenkomstig de artikelen 2, §4 en 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Gemaakt voor registratie met het enkel doel neergelegd te worden

Luik B -- VQrvnln

Op de griffie van de rechtbank van koophandel

Notaris Christophe KINT

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Expeditie van de oprichtingsakte;

Verslag van de bedrijfsrevisor;

Verslag van de oprichters;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz van Luik B vermelden ; Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MB HOLDING

Adresse
PENNINCKSTRAAT 2 8840 OOSTNIEUWKERKE

Code postal : 8840
Localité : Oostnieuwkerke
Commune : STADEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande