MD BOUWMACHINES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MD BOUWMACHINES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 560.939.617

Publication

11/09/2014
ÿþ mou '

_

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

`. -------- " 1,

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) : MD BOUWMACHINES

i;

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Spitaalstraat 113-115

8790 Waregem

Onderwerp akte :OPRICHTING BVBA INGEVOLGE PARTIËLE SPLITSING

Uit een akte houdende partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap verleden voor Meesterl Bénédicte Strobbe, notaris met standplaats te Waregem, op 8 juli 2014, neergelegd ter registratie,

BLIJKT DAT:

"MD BOUWMACHINES" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 8790 Waregem, Spitaalstraat 113-115, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder nummer 0474.191.230, partieel is gesplitst en de hierna beschreven activa en passiva bestanddelen afsplitst en overdraagt in eeri

!: nieuw op te richten vennootschap "MD BOUWMACHINES" (nieuw), waarvan de zetel gevestigd zal zijn te 8790i !i Waregem, Spitaalstraat 113-115.

De voorzitter nodigt de vergadering uit het volgende vast te stellen:

:1) De zaakvoerder van de BVBA "MD BOUWMACHINES" (oud) heeft op 14 mei 2014 het splitsingsvoorstel: opgesteld, hierna "het voorstel", dat de gegevens bevat zoals vereist door artikel 743 alinea 2 van het wetboek van vennootschappen.

1 Dit voorstel werd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent afdeling Kortrijk neergelegd op 20 mei:

2014, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering (artikel 743 alinea 3 van het Wetboek van Vennootschappen) en bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 13 juni daarna, onder: nummer 14116444.

2) Door de BVBA "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin", met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12,! vertegenwoordigd door de BVBA "Piet Dujardin", vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor,! werd een schriftelijk verslag opgesteld met betrekking tot de inbreng in nature in de in het kader van dezej partiële splitsing nieuw op te richten vennootschap.

De conclusies van dit verslag opgemaakt op 30 juni 2014 luiden als volgt:

1. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de oprichting door inbreng in natura van de BVBA MD BOUWMACHINES (nieuw) middels partiële afsplitsing van de BVBA MD BOUWMACHINES (oud) naar de nieuw op te richten ; vennootschap BVBA MD BOUWMACHINES (nieuw) , kan ik besluiten dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bednifsrevisoren; de oprichter van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de op te richten vennootschap uit te geven aandelen gecorrigeerd met de overige eigen vermogensbestanddelen die ten gevolge van de partiële afsplitsing van activa en passiva vanuit de BVBA MD BOUWMACHINES (oud) volgens het boekhoudkundig continuiteitsprincipe overgaan naar de op te richten vennootschap, de BVBA MD BOUWMACHINES (nieuw).

2. De beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid. De voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering ter bepaling van he aantal uit te geven aandelen en ter bepaling van de ruilverhouding voor de toebedeling aan da aandeelhouders van de BVBA MD BOUWMACHINES (oud) zijn bedriffseconomisch verantwoord, onder voorbehoud van de inbrengwaarde dewelke overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuiteitsbeginse1 gebaseerd is op de boekwaarde van de betreffende activa dewelke wellicht afwijkt van de reële venale waarde van de betreffende activa. De waardebepalingen waartoe de toegepaste waarderingsmethoden leiden komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overige eigen vermogensbestanddelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren nopens een niet-geboekt inningsrisico t.b.v. 25.000,00, EUR op de afgesplitste handelsvorderingen.

-------------- ---- --- - ----- - -- ----- - - - - - -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

NEERGELEGD

25 MU 20111

Rechtbank vanKOOPHANDEL ereijed. KORTRIJK

MONITE

JR BELGE

04 -e

BELGISCH

9- 201k STAATSBLAD

II

V( bob aai EIel. etaa

* 4168416*

II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

o

Verder d'en ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens de voorraadwaarde (ad 515.293,42 EUR) aangezien ik geen fysische voorraadcontrole kon uitvoeren daar ik mijn opdracht pas verkreeg na balansdatum.

3. De inbreng van de actief- en passie fbestanddelen van de IEWEA MD BOUWMACHINES (oud) leidt volgens het boekhoudkundig continurteitsprincipe tot de overgang van eigen vermogensbestanddelen voor een bedrag van 662.774,90 EUR, bestaande uit kapitaal voor een bedrag van 11.445,53 EUR verhoogd met 651.329,37 EUR overige eigen vermogensbestanddelen.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde voor een totaal bedrag aan kapitaal van 11.445,63 EUR verhoogd met 651.329,37 EUR overige eigen vermogensbestanddelen uit de partieel te splitsen BVBA MD BOUWMACHINES (oud).

ik wil er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie

waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem, 30 juni 2014

BVBA Bedrerevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujardin,

vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor"

Een exemplaar van het verslag met betrekking tot de inbreng in natura in de op te richten vennootschap zal

samen met een uitgifte van onderhavige akte warden neergelegd ter griffie van de bevoegde Rechtbank van

Koophandel.

3) Het splitsingsvoorstel (zoals vermeld onder 1) en het verslag van de bedrijfsrevisor (zoals vermeld in nummer 2) werden in de agenda van deze algemene vergadering vermeld (artikel 748 §1 eerste alinea Wetboek van Vennootschappen).

4) Volgende stukken en documenten werden, overeenkomstig artikel 748, p van het Wetboek van Vennootschappen, uiterlijk één maand vex5r de datum van de algemene vergadering in de zetel van de vennootschap voor kennisneming ter beschikking gesteld van de vennoten:

- het splitsingsvoorstel;

- de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van de vennootschap;

- de verslagen over de laatste drie boekjaren.

Iedere vennoot kon op eenvoudig verzoek kosteloos een volledig of desgewenst gedeeltelijk afschrift verkrijgen van de hierboven vermelde stukken en documenten.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

Eerste beslissing

In toepassing van artikel 749 van het Wetboek van Vennootschappen stelt de vergadering uitdrukkelijk de afstand vast door de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap van de toepassing van de artikelen 746, 746 en 748 (in de mate dat dit laatste artikel verwijst naar de splitsingsverslagen) van het Wetboek van Vennootschappen.

Met eenparigheid beslist de vergadering de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van de documenten en verslagen bedoeld onder punten 1 en 3 op de agenda.

De vergadering verklaart met eenparigheid kennis genomen te hebben van de inhoud van deze documenten. De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid een afschrift van het splitsingsvoorstel met stempel van de griffie van de Rechtbank van Koophandel en een afschrift van het verslag van de bedrijfsrevisor (opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen) toe te vertrouwen aan ondergetekende notaris.

Uit de verklaring van heden gedaan door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 747 van het Wetboek van Vennootschappen blijkt dat er zich tussen de datum van opstelling van het splitsingsvoorstel en de datum van huidige algemene vergadering geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passive van het vermogen van de vennootschap.

Tweede beslissing` Verrichting met splitsing gelijkqesteld

A. Goedkeuring van de splitsing zonder vereffening

De vergadering beslist met eenparigheid tot partiële splitsing van de vennootschap door overgang van de bedrijfstak bestaande uit de hierna beschreven activa en passiva bestanddelen in een nieuw op te richten vennootschap.

De hiervoor genoemde bedrijfstak zal overgaan naar de nieuwe vennootschap volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

B. Beschrijving van het overgedragen vermogen

Voor wat de beschrijving betreft van de toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de nieuwe vennootschap

wordt verwezen naar het splitsingsvoorstel en naar voorgeschreven verslag van de bedrijfsrevisor.

Onroerende goederen

Er warden geen onroerende goederen noch onroerende zakelijke rechten overgedragen aan de op te richten

vennootschap.

Niet-toegekende bestanddelen

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat alle activa en passive waarvan niet met

zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de nieuwe vennootschap of binnen de

vennootschap zijn gebleven, in de vennootschap blijven, middels algemene kwijting ten gunste van de nieuwe

vennootschap.

; C. Toekenning van nieuwe aandelen in de op te richten vennootschap ruilverhouding

De vergadering beslist met eenparigheid dat elk aandeel van de vennootschap recht geeft op een nieuw

aandeel in de op te richten vennootschap.

...... _____

Vo6r-behouden a.an het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de !sable blz. van Luik B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

mod 11.1

; ---

Deelname In de winst

De vergadering beslist met eenparigheid dat de aandelen van de op te richten vennootschap onmiddellijk in de winst deelnemen, met inbegrip van de winst uit verrichtingen die de vennootschap verondersteld wordt te hebben gedaan, op boekhoudkundig vlak, vanaf 1 januari 2014 voor rekening van de op te richten vennootschap.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen vanaf 1 januari 2014 uitgevoerd door de vennootschap voor wat betreft het afgesplitste vermogen zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt en op het vlak van de directe belastingen geacht te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschap.

Derde beslissing: oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MD BOUWMA CHINES" (n'eue'

A. Vaststelling eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing

De vergadering stelt vast dat het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing, als volgt is samengesteld : elfduizend vierhonderd vijfenveertig euro drieënvijftig cent (11.445,53 EUR) kapitaal en zevenduizend honderd en vier euro zevenenveertig cent (7.104,47 EUR) reserves, zoals blijkt uit het splitsingsvoorstel en bovenvermelde verslag van de revisor, opgesteld conform artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen.

B. Financieel plan

De oprichters overhandigen aan de ondergetekende notaris een financieel plan waarin zij optreden als oprichter

en in dewelke zij het kapitaal van de nieuwe vennootschap ontstaan uit de partiële splitsing rechtvaardigen.

C. Goedkeuring van de oprichtingsakte en de statuten van de op te richten vennootschap en vaststelling van de

afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en de datum van de eerste algemene vergadering

De vergadering beslist met eenparigheid de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MD

BOUWMACHINES", met maatschappelijk zetel te 8790 Waregem, Spitaalstraat 113-115, op te richten, de

statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen met inbegrip van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en

van de datum van de eerste gewone algemene vergadering.

De vergadering beslist unaniem dat de naam van de nieuwe vennootschap "MD BOUWMACHINES" is.

De statuten luiden ais volgt (uittreksel) :

De handelsvennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt "MD BOUWMACHINES".

Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt:

De vennootschap heeft als doel:

I. Activiteiten voor eigen rekening als voor rekening van derden

- werkplaats voor verkoop, verhuur en herstellen van aannemers- en tuinbouwmaterieet;

werkplaats voor het herstellen van motorrijwielen, rijwielen en bromfietsen;

- kleinhandel in fietsen en onderdelen;

kleinhandel in motorrijwielen en onderdelen;

- kleinhandel in motorvoertuigen en onderdelen;

- werkplaats voor het herstellen van motorvoertuigen;

- kleinhandel in tweedehandse auto's en onderdelen;

- werkplaats voor het herstellen van koetswerk;

- groothandel in machines voor de mijnbouw, de bouwnijverheid en de weg- en waterbouw;

- handel in aanhangwagens, opleggers en caravans;

- algemeen onderhoud en reparatie van auto's en lichte bestelwagens;

- algemeen onderhoud en reparatie van overige motorvoertuigen;

- reparatie en montage van specifieke auto-onderdelen;

- carrosserieherstelling;

verspanend bewerken van metalen;

- bouwmarkten en andere doe het zelfzaken in bouwmaterialen, algemeen assortiment;

- overige detailhandel in nieuwe artikelen in gespecialiseerde winkels;

- verhuur en lease van machines en installaties voor de bouwnijverheid en de weg- en waterbouw;

- vervaardiging van machines voor de winning van delfstoffen en voor de bouw.

Il. Algemene activiteiten

Al Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en

vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in

rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren,

onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest

ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan

kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin,

met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen,

rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen

bestuur.

D/ Het waarnemen van aile bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van

opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante

immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

Voorbehouden an het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de Instrurnenterende notaris, hetzij van de eerso(o)n(ert) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Vot r-

he houden

qan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

moe111.1

' G/ De aan- en verkoop, in- en- uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard (lek, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciele, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

zetel is gevestigd te 8790 Waregem, Saitaalstraat 113-115 (gerechtelijk arrondissement Gent afdeling Kortrijk).

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR).

Het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Krachtens artikel 7.2. der statuten is aan de zaakvoerder volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Hij oefent deze bevoegdheid individueel uit. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

De jaarvergadering zal gehouden worden de tweede vrijdag van de maand juni om vijftien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangewezen in de oproeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Voorwaarden voor de toelating tot de vergadering: Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Voorwaarden voor de uitoefening van het stemrecht: leder aandeel heeft recht op één stem in de vergaderingen, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen voortvloeiend uit de aandelen zonder stemrecht. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst. Elke vennoot kan schriftelijk volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen beide echtgenoten bestaat.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat. De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts warden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of, indien dit hoger is, het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De verdeling van het na vereffening overblijvende saldo: Het netto-provenu van de vereffening, na aanzuivering van aile schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(b)r(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

mod111

bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

Vierde beslissing: Benoeming van de zaakvoerder van de opgerichte vennootschap

De vergadering beslist met eenparigheid te benoemen in hoedanigheid van niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap "MD BOUVVMACHINES"

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MD INVEST" (voorheen "MD BOUWMACHINES"), met zetel te 8790 Waregem, Spitaaistraat 113-115, ondernemingsnummer 0474.191.230, met als vaste vertegenwoordiger de heer Didier Martens, geboren te Waregem op 29 maart 1967 (nationaal nummer 67.03.29-483.75), wonende te 8573 Anzegem, Sterrestraat 56, die verklaart dit mandaat te aanvaarden. Voormeld mandaat is bezoldigd.

De zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd.

Vijfde beslissingiAanvang en einde eerste boekjaar "

De comparanten verklaren dat het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend veertien en dat het begint op datum van de neerlegging van een uitgifte van deze oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent afdeling Kortrijk.

Het begrijpt ook aile handelingen die sinds één januari tweeduizend veertien voor rekening van de op te richten vennootschap hebben plaatsgehad.

De vennootschap bekrachtigt en neemt overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, alle verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichters, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel uit de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, zoals voorgeschreven door de artikelen 67 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, en in het bijzonder de handelingen gesteld sinds één januari tweeduizend veertien.

Deze verbintenissen en overeenkomsten worden derhalve geacht oorspronkelijk door de vennootschap te zijn aangegaan.

Tiende beslissing: Volmacht voor de administratieve formaliteiten.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de VOF AXXI, met zetel te 8520 Kuume, Rijksweg 1, ondememingsnummer 0447.230.277, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen. VERWEZENLIJKING VAN DE PARTIËLE SPLITSING

Gelet op het voorgaande, is de partiële splitsing verwezenlijkt en is de nieuwe vennootschap ontstaan uit de partiële splitsing opgericht overeenkomstig artikel 754 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor echt verklaard ontledend uittreksel

Bénédicte Strobbe, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel : de uitgifte van de akte, verslag van de revisor, verslag van de oprichters.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vdor-behouden aan het Êeiglsob Staatsblad

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.08.2015, NGL 28.08.2015 15489-0005-012
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 26.08.2016, NGL 30.08.2016 16530-0549-012

Coordonnées
MD BOUWMACHINES

Adresse
SPITAALSTRAAT 113-115 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande