MD CARS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MD CARS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.449.001

Publication

19/01/2015
ÿþBenaming (voluit): MD CARS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Starter Zetel :8400 Oostende, Pottebakkersstraat 11 foods 2A

(volledig adres)

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor ons, Carl Polfliet, notaris te Oostende, op zestien december tweeduizend en veertien, geregistreerd `te OOSTENDE-AA op drieëntwintig december tweeduizend veertien, register 5, boek 779, blad 033, vak 0020, ontvangen registratierechten: vijftig euro, De Ontvanger', blijkt dat:

1. De heer VANDAELE, Serge Oscar Georges, geboren te Oostende op achttien september negentienhonderd drieënzestig, rijksregisternummer 63.09.18 501-54, uit de echt gescheiden en niet wettelijk samenwonend, wonende te 8400 Oostende, Broederlijkheidstraat 4.

2. De heer DESEURE, Marc Emmanuel Albert Bernard Frans, geboren te Menen op twintig april negentienhonderd tweeënzeventig, rijksregisternummer 72.04.20 385-70, ongehuwd en niet wettelijk samenwonend nog gedomicilieerd te 8860 Lendelede, Emanuel Neirynckstraat 7 doch thans reeds woonachtig te 8400 Oostende Pottebakkersstraat 11 loods 2A

3. Mevrouw VANROOSE, Tessa Suzanne Liliaene, geboren te Torhout op zeventien februari

negentienhonderd één en negentig, rijksregisternummer 91.02.17 252-96, ongehuwd en niet wettelijk samenwonend gedomicilieerd te 8870 Izegem, Lendeleedsestraat 32, doch thans reeds woonachtig te 8400 Oostende Pottebakkersstraat 11 loods 2A.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter heeft opgericht onder de naam MD CARS,

De oprichter verklaart dat het maatschappelijk kapitaal EEN EURO (1,00 ¬ ) bedraagt, Het kapitaal is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De honderd (100) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. De heer VANDAELE Serge, wonende te 8400 Oostende, Broederlijkheidstraat 4, schrijft in op vijfentwintig (25) aandelen

2. De heer DESEURE Marc, wonende te 8860 Lendelede, Em, Neirynckstraat 7, schrijft in op vijfentwintig (25) aandelen

3, Juffrouw VANROOSE Tessa, wonende te 8870 Izegem, Lendeleédsestraat 32, schrijft in op vijftig (50) aandelen

Totaal : honderd (100) aandelen.

De oprichter verklaart en erkent dat alle aandelen volgestort zijn ten belope van de voormelde één euro (1,00 ¬ ).

De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan.

Ondergetekende notaris heeft er de oprichters op gewezen dat na het verstrijken van een termijn van drie jaar na de oprichting ze hoofdelijk gehouden zijn voor het eventuele verschil tussen het minimumkapitaal van een gewone BVBA (dus 18.550¬ ) en het geplaatst kapitaal van de S-BVBA (214 §2 derde lid W.Venn.).

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8400 Oostende, Pottenbakkersstraat nummer 11 loods 2A.Hij mag op elke andere plaats van het Nederlands taalgebied of het tweetaiig_gebied Brussel-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

lII11,mii uni! r ~~uu~~

5008 77

Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NCEi?CI~IrLCD

Ge , Afdeltgd{fikgstend

Ondernemingsnr: ó ,5% 2 . 11115. oe~

Griffie Rechtbank Koophandel

7 JAN 2015

e

z

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - vervolg

Hoofdstad overgebracht worden door een in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekend te maken beslissing van de zaakvoerder(s). De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) administratieve of bedrijfszetels, filialen, depots, agentschappen, kantoren en vertegenwoordigingen vestigen, zowel in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel, het uitbaten, beheren, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of nog in samenwerking met derden, de uitbating in de ruimste zin van elke onderneming behorende' tot de autosector onder meer

-het aan-.en verkopen van rollend materiaal, zowel nieuw als tweedehands;

-het onderhouden en herstellen van rollend materiaal;

-het uitvoeren van allerhande carrosseriewerk;

-het verkopen van' producten op openbare markten en plaatsen ais ambulante handei,

Deze opsomming is enkel aanwijzend en geenszins beperkend. Zij mag voor eigen rekening als voor rekening van derden alle verrichtingen doen die van aard zouden zijn om het doel te'verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken.

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen inleveren of de afzet van haar produkten kunnen vergemakkelijken.

Zij zal haar doel kunnen realiseren zowel in België als in het buitenland op alle manieren en modaliteiten die ze goed vindt.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. Ondergetekende notaris merkt op dat zolang de vennootschap hét statuut van starter heeft enkel natuurlijk personen zaakvoerder kunnen zijn. Rechtspersonen kunnen pas zaakvoerder zijn, nadat de startersfase is beëindigd, Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om elle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die bevoegdheden waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is,

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als etser of verweerder. "

Elk jaar, op tweede zaterdag van juni om veertien uur komt de gewone algemene vergadering van rechtswege bijeen, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

le deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats. Het-boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van eik jaar,

Ieder jaar op eenendertig december worden de boeken en het boekjaar afgesloten.

Het batig saldo dat de balans aanwijst, nadat alle laste, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

In het artikel 211 bis Wetboek van Vennootschappen bedcelde geval is artikel 319 Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing, maar houdt de algemene vergadering jaarlijks een bedrag in van tenminste één/vierde (114de) van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting tot afneming geldt tot op het ogenblik dat het reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214, §1 van het Wetboek van Venootschappen, en het geplaatst kapitaal.

De algemene vergadering kan beslissen, overeenkomstig de regels van de statutenwijziging, dat dit reservefonds wordt geïncorporeerd in het kapitaal.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders agitai aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zat worden gereserveerd,

Bij vereffening zal het vennootschapsvermogen eerst dienen om de schuldeisers te.voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen in verhouding tot het aandelenbezit.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat óm alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie





"

Voor'

behouden aan het

Beigis6-h Staatsbad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mevrouw VANROOSE Tessa Suzanne Liliane, thans nog gedomiclieerd te 8870 Izegem,

Lendeleedsestraat 32 doch reeds woonachtig in Oostende Pottebakkersstraat 11 loods 2A,

die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen

verzet,

c.- het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d, het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

e, geen commissaris te benoemen.

Ondergetekende notaris wijst er op dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor aile verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen bekrachtigt.

De algemene 'vergadering beslist met éénparigheid van sternmen dat het eerste boekjaar een aanvang neemt op heden onder voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid, 'om te eindigen op één en dertig december tweeduizend vijftien,

De algemene vergadering beslist tevens dat de eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Carl Polfliet. Tegelijkertijd neergelegd; uitgifte oprichtingsakte

12/04/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
MD CARS

Adresse
POTTEBAKKERSSTRAAT 11 - LOODS 2A 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande