MEDIFARM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEDIFARM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 629.857.424

Publication

19/05/2015
ÿþMod wars 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELECGD

~





Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

EUR BEL

-05- 201

giffis Rechtbank Koophandel

0 4 MEI 2015

H STPAT BLADent Afdeiirrefffigge

~7 424DtgrIffjer

iH

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : MEDIFARM+ (verkort) :

0629 8

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8310 Brugge (Assebroek), Daverlostraat 110

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting (uit partiële splitsing)

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Bernard Waûters, te Brugge (Assebroek) op 24 april 2015, blijkt dat er uit de partiële splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MEDIFARM, met zetel te 8310 Brugge (Assebroek), Daverlostraat 110, RPR Brugge 0432.880.514, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, genaamd "MEDIFARM+", met zetel te 8310 Brugge (Assebroek), Daverlostraat 110, met als oprichters:

a) De heer VERSCHUERE Lieven Marcel Louis, apotheker, geboren te Roeselare op zeven juli negentienhonderdzesenvijftig, wonende te 8730 Beernem (Oedelem), Bruggestraat 227

b) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LINAFARM, met maatschappelijke zetel te 8730 Beemem (Oedelem), Bruggestraat 227, rechtspersonenregister Brugge 0847.606.190.

Opgericht blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris Bernard Waûters, op 23 juli 2012, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 2 augustus 2012, onder nummer; 20120802/0136382, waarvan de statuten sindsdien niet werden gewijzigd

De vennootschap MEDIFARM+ heeft als doel: zo in België als In het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming van derden:

- Het uitbaten van voor het publiek opengestelde apotheken. Zijnde kleinhandel in farmaceutische producten en geneeskrachtige planten zowel voor menselijk als voor dierengeneeskundig gebruik, verbandstoffen en orthopedische artikelen, schoonheidsproducten en toiletartikelen, allerlei textielwaren, schoeisels, snijgereedschap en chirurgische instrumenten en apparaten en paramedisch materiaal, precisie- en laboratoriuminstrumenten. Alsmede het presteren van alle mogelijke diensten die kunnen verband houden met wat voorafgaat, alles in de ruimste zin van het woord.

- Het verlenen van diensten voor verzorging van zieken en bejaarden in de ruimste zin van het woord, verpleging aan huis en dergelijke diensten die verband houden met de verpleegkunde.

- Zij mag aile beheer uitoefenen van roerende en onroerende, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort de activiteit van tussenpersoon in de handel.

Het uitvoeren van aile studies en onderzoek, in het bijzonder aile wetenschappelijke, geneeskundige en farmacologische studies, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, techno-consult, assistentie op het gebied van management, engineering en consulting; technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies.

- Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen voor gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen van emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing,

verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalsbestuur.

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in alle ondernemingen.

De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen, verrichtingen doen die haar het best lijken om rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doel te realiseren of de realisatie hiervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op aile plaatsen zowel in België als in het buitenland, op alle manieren en volgens de modaliteiten die haar het best schijnen.

Zij kan onder andere, zich door middel van associatie, inbreng, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële of andere tussenkomst, interesseren in alle bestaande of op te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

richten vennootschappen of ondernemingen, waarvan het doe! gelijkaardig of aanverwant zou zijn of die voor hun een bron van afzetgebied zou kunnen zijn.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), vertegenwoordigd door duizend zeshonderd eenenveertig (1.641) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één duizend zeshonderd eenenveertigste van het kapitaal vertegenwoordigen, onderschreven als volgt: door voornoemde heer Lieven Verschuere: één aandeel en door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LINAFARM: duizend zeshonderd veertig aandelen, dit ingevolge de partiële splitsing en de ermee gepaard gaande inbreng in natura,

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BDO BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9 bus E6, vertegenwoordigd door de heer Bruno Pouseele, bedrijfsrevisor, heeft een schriftelijk verslag opgesteld inzake inbreng in natura op datum van 17 maart 2015, zoals bepaald in artikel 219 Wetboek Vennootschappen, Het besluit luidt als volgt:

"5. Besluit

De inbreng in natura tot oprichting van de BVBA MEDIFARM+ ingevolge partiële splitsing van de BVBA MEDIFARM, bestaat uit de actief- en passiefbestanddelen van de bedrijfstak "Apotheekuitbatingen"; die in de boekhouding van de BVBA MEDIFARM afgesloten per 30 september 2014 geboekt staan voor een totale boekwaarde van 246.113, 75 EUR.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.641 aandelen van de BVBA MEDIFARM+ zonder vermelding van nominale waarde.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud van de waarde van de voorraden (267.942, 05 EUR) die niet aan een fysische controle werden onderworpen aangezien wij de opdracht pas na inventarisatie van de voorraden hebben gekregen, de inbaarheid van een aantal lang openstaande klanten (geboekt in de rubriek Handelsvorderingen voor een bedrag van 292,17 EUR) en de terugvorderbaarheid van de nog niet uitbetaalde creditnota's van leveranciers en teveel uitgevoerde betalingen aan leveranciers (geboekt in de rubriek Handelsschulden voor een bedrag van 11.992, 02 EUR), van oordeel dat in de gegeven omstandigheden van partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap, waarbij alle aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap in verhouding van hun huidig aandelenbezit zullen vergoed worden door nieuwe aandelen van de uit de afsplitsing ontstane vennootschap, de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering verantwoord zijn door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in nature bij oprichting door partiële splitsing en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 17 maart 2015

(getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg, Ven, CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE"

De oprichter van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MEDIFARM+ heeft op datum van 17 maart 2015 een verslag opgemaakt overeenkomstig artikel 219 Wetboek Vennootschappen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten, die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap. Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld.

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor alle rechtshandelingen die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn, niet door de wet of door de statuten verboden zijn, en niet door de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de laatste vrijdag van de maand februari om achttien uur, op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en 'afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds.

Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo zal worden verdeeld onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht.

Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van onderhavig uittreksel op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 30 september 2015.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2016.

De oprichters beslisten te benoemen als niet-statutaire zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MEDIFARM+: de naamloze vennootschap LIKAVER INVEST, met zetel te 8730 Beernem (Oedelem), Bruggestraat 227, RPR Brugge BTW BE0472.034.365, opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Kathleen De Rop, te Maldegem, op 23 mei 2000, gepubliceerd alsvoren op 10 juni 2000 onder nummer 200006101019, waarvan de statuten tot op heden enkel werden gewijzigd, ingevolge proces-verbaal opgemaakt door voornoemde notaris Kathleen De Rap, op 3 november 2005, gepubliceerd alsvoren op 29 november 2005 onder nummer 20051129/0170714, tot zaakvoerder benoemd door voormelde algemene vergadering gehouden op 5 april 2006, bekendgemaakt alsvoren op 28 april 2006, onder nummer 20060428/0074824.

Tevens namen de oprichters van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MED1FARM+ kennis van het verslag van het bestuursorgaan van de naamloze vennootschap LIKAVER INVEST, voornoemd, de dato 23 april 2015, inhoudende benoeming van voornoemde heer Lieven VERSCHUERE, tot vaste vertegenwoordiger voor het mandaat van zaakvoerder dat de naamloze vennootschap LIKAVER INVEST uitoefent in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MEDIFARM+.

Volmacht werd gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FIDUCIAIRE DESTICKERE, te 8310 Brugge (Assebroek), Gulden Peerdenstraat 78, vertegenwoordigd door mevrouw M. Destickere, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen in de opstartfase tegenover de verschillende administraties der belastingen en bij alle formaliteiten nodig voor het handelsregister eniof rechtspersonenregister, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de ondernemingsloketten.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard Waüters

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van partiële splitsing, verslag

bestuursorgaan besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MEDIFARM en verslag

revisor

Dit uittreksel is afgeleverd véór registratie van het proces-verbaal van partiële splitsing overeenkomstig artikel 173 Wetboek Registratierechten.

R

Coordonnées
MEDIFARM

Adresse
DAVERLOSTRAAT 110 8310 BRUGGE

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande