MEDIZEE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEDIZEE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 599.966.081

Publication

10/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

06-03-2015

Griffie

*15304198*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0599966081

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

MeDizee

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Philippe De Jonghe, plaatsvervangend notaris, aangesteld ter vervanging van notaris Bernard Muylle, te Middelkerke, bij beschikking van de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg West-Vlaanderen, afdeling Brugge, van tweeëntwintig december tweeduizend veertien, op negentien februari tweeduizend vijftien, houdende de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MeDizee met zetel te 8430 Middelkerke, Cyriel De Grootelaan 5, dat:

1) Door volgende personen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht:

A. Mevrouw TRYPSTEEN, Myriam Lydia Jozef Francina, geboren te Westende op negentien juni negentienhonderd zestig, echtgenote van de Heer FRANCOIS, Dominique, wonende te 8430 Middelkerke, Cyriel De Grootelaan 5.

B. Mevrouw CAPRONI, Davina Ria Alain, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op tien september negentienhonderd vierentachtig, echtgenote van de Heer DEGENS, Ives Joseph Brigitte, wonende te 8431 Middelkerke, Spermaliestraat 70.

2) De vennootschap de naam  MeDizee draagt.

3) De zetel van de vennootschap gevestigd is te 8430 Middelkerke, Cyriel De Grootelaan 5.

4) De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

5) De vennootschap tot doel heeft :

- Het patrimonium gevormd door de inbrengen en de verwervingen en grotendeels bestaande uit onroerende goederen, behouden, in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden.

- De vennootschap heeft aldus meer speciaal, zonder dat deze opsomming beperkend is, tot doel: de aan- en verkoop, de exploitatie, de valorisatie, het verkavelen, de urbanisatie, de ruiling en verdeling, het huren en verhuren van alle onroerende, gebouwde en ongebouwde, gemeubelde en niet-gemeubelde goederen, alsook het uitvoeren van alle bouw- en verbouwingswerken.

- De vennootschap mag, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland, alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden of die van aard zouden zijn de verwezenlijking of de uitbreiding ervan te vergemakkelijken.

- De vennootschap mag door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op om het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen en vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in enig verband met het hare staat.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag alle leningen en kredietopeningen aangaan en alle waarborgen, zelfs

Onderwerp akte :

Cyriel De Grootelaan 5 8430 Middelkerke

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

zakelijke, verlenen voor leningen of kredietopeningen toegestaan aan derden.

De vennootschap mag door inbreng, versmelting, in¬schrij¬ving of om op het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een zelfde, gelijkaardig of bijhorend doel nastreven.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België als in de vreemde op de wijze en volgens de modali¬teiten die haar het best voorkomen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtin¬gen doen in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van aard zijn dat ze de verwezenlijking ervan vergemakkelijken.

6) Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één honderdste (1/100) elk.

Onderschreven voor de helft door Mevrouw TRYPSTEEN, voornoemd, en voor de helft door Mevrouw CAPRONI, voornoemd, volledig volstort.

7) De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot. Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Is er slechts één zaakvoerder, dan heeft deze de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Wanneer er een college van zaakvoerders werd gevormd, kan iedere zaakvoerder afzonderlijk de vennootschap vertegenwoordigen behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Tot gewone zaakvoerder(s) worden benoemd en dit voor onbepaalde duur:

- Mevrouw TRYPSTEEN Myriam, voornoemd;

- Mevrouw CAPRONI Davina, voornoemd.

8) De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste zaterdag van de maand mei om veertien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

9) Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op zaterdag zevenentwintig mei tweeduizend zeventien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot eenendertig december tweeduizend zestien.

10) Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding tot ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of en deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald op ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

11) De vennootschap neemt, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Philippe De Jonghe

Coordonnées
MEDIZEE

Adresse
CYRIEL DE GROOTELAAN 5 8430 MIDDELKERKE

Code postal : 8430
Localité : MIDDELKERKE
Commune : MIDDELKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande