MEES-DEPRETTERE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEES-DEPRETTERE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.637.353

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 30.06.2014 14228-0053-014
15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 04.07.2013 13288-0319-014
31/08/2011
ÿþ mod 2.1'



in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIIIpIIIIIIEIIIIII

*iii3aeso*

II

,p~.~ ,U,A.J.CpqSrnir.^.~7 :;á+L:.~li~~AL

I RUS. ftd`ny

Griffienne\ye il

Ondernemingsnr : Osa 431. 153

Benaming : MEES-DEPRETTERE

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Juul de Windestraat 14

8600 Diksmuide

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre Maere te Diksmuide op 11/08/2011, geregistreerd te Diksmuide acht; bladen geen verzending op 17/08/2011 boek 426 blad 24 vak 13, ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR) de e.a.; inspecteur ai (getekend) Sofe Sanders, dat:

1/ De heer MEES Jean-Claude André Ludo, bediende, geboren te Veurne op zeventien juni negentienhonderd vijfenzeventig, echtgenoot van mevrouw DEPRETTERE Sabien Anna, wonende te 8600 Diksmuide, Juul de Windestraat 14. Rijksregisternummer: 750617 217-17. [dentiteitskaartnummer: 590 7765773 76, geldig van zesentwintig april twee duizend en acht tot zesentwintig april twee duizend en dertien.

2/ Mevrouw DEPRETTERE Sabien Anna arbeidster, geboren te Veurne op achttien januari negentienhonderd negenenzeventig, echtgenote van de heer MEES Jean-Claude André Ludo, wonende te 8600 Diksmuide, Juul dej Windestraat 14. Rijksregisternummer: 790118 084-72. ldentiteitskaartnummer: 591 0239539 51, geldig van vijfentwintigi januari twee duizend en tien tot vijfentwintig januari twee duizend en vijftien.

De authentieke oprichtingsakte hebben laten verlijden van de handelsvennootschap die zij onder elkaar wensen op te; richten onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam "MEES-DEPRETTERE", waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 8600 Diksmuide, Juul De Windestraat 14 en met een kapitaal van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (E 18.550,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding; " " van nominale waarde.

Op het kapitaal wordt volledig ingeschreven in geld en dit als volgt:

- De heer Jean-Claude Mees verklaart le onderschrijven in speciën een bedrag van negen duizend tweehonderd vijfenzeventig euro (E 9.275,00), waarvoor hein vijftig (50) aandelen met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste)' van het maatschappelijk kapitaal worden gegeven en deze volledig te volstorten.

- Mevrouw Sabien Deprettere verklaart te onderschrijven in speciën een bedrag van negen duizend tweehonderd vijfenzeventig euro (E 9.275,00), waarvoor haar vijftig (50) aandelen met een fractiewaarde van één/honderdste (l/100ste): van het maatschappelijk kapitaal worden gegeven en deze volledig te volstorten.

In totaal: honderd (100) aandelen met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk; kapitaal, volledig geplaatst en volledig volstort.

De genoemde bedragen zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 001-:

'

6480167-61, geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap BNP PARIBAS FORTIS. De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam "Mees-Deprenere". De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8600 Diksmuide, Juul de Windestraat 14.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- uitbaten van ontspanningsruimtes voor kinderen in het algemeen en meer in het bijzonder van al dan niet overdekte speelpleinen, speelhallen, speeltuinen, kinderboerderijen, pretparken en dergelijke in de meest uitgebreide zin, al dan niet. gecombineerd met de uitbating van een drank- en eetgelegenheid,

organiseren van feestjes, evenementen en entertainment. Samenstellen en geven animatie voor kinderen enij volwassenen. Verzorgen van entertainment voor verschillende doelgroepen, Instaan voor het vervoer van deze materialenji en/of personen. Organiseren van feesten, evenementen, incentives, ontspanningsdagen, tonelen, optredens, fuiven,'; uitstappen en excursies. Dit voor particulieren, scholen, verenigingen, groeperingen, pretparken en bedrijven.

- uitoefenen van alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de uitbating van eenji drankgelegenheid, restaurant, bar, café, vergader- en feestzaal.

- oprichten, inrichten en uitbaten van een kinderdagverblijf. Verlenen van de meest uitgebreide dienstverlening voor;

Op de laatste biz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij bet Belgiseh Staatsblad--31-108120-11---Annexes du Moniteur-belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

- fabricatie, import en export, groot-"en kleinhandel, aankoop, verkoop, terbeschikkingstelling en verhuur van spel- en speeltoestellen, springkastelen, educatief materiaal, veiligheidsmateriaal en dit in de meest ruime zin voor zowel kinderen als volwassenen. -

- maken, monteren, aankoop, verkoop, verhuur en -terbeschikkingstelling van opnames van beeld en geluid op DVD, CD en alle andere mogelijke opnamematerialen

- uitvoeren van elektriciteitswerken, montage, mechanische constructies en dit zowel in eigen naam als voor rekening van derden

- uitvoeren van diverse werken

- import en export, aankoop en verkoop van bomen en struiken voor het vervaardigen van brandhout, alsook van de machines voor het vervaardigen van dit brandhout, dit in de ruimste zin van het woord

- produceren, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van alle goederen en diensten, welke met haar maatschappelijk doel verband houden

- aan- en verkoop, huur - en verhuur van roerende en onroerende goederen

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving of op enig andere wijze belangen nemen in andere ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zelfs indien het doel ervan niet gelijkaardig is of geen verband van bijhorigheid of samenhang vertoont met het hare.

Zij mag alle daden stellen en verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of de verwezenlijking of uitbreiding ervan kunnen bevorderen

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur en neemt een aanvang vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

De vennootschap kan ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen op de wijze voorgeschreven voor statutenwijziiging.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttien duizend vijfhonderd vijftig curo (E 18.550,00) en is

vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde; elk aandeel vertegenwoordigt één/honderdste (1/100510) doel van het maatschappelijk kapitaal.

Alle honderd (100) aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen.

De vennootschap wordt bestuurd door hetzij de enige vennoot, hetzij door een of meer statutaire en/of gewone zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering kan ten alle tijde bijkomende (gewone) zaakvoerders aanstellen, waarbij zij de modaliteiten van het mandaat bepaalt.

De zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking.

Al de handelingen die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijn bevoegdheid,

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser als verweerder.

Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele delegatie van machten en zullen zij behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, jegens derden en in rechte, eveneens afzonderlijk handelen, onverminderd de eventuele delegatie van machten.

Aan de zaakvoerder(s) mag er, behoudens de terugbetaling van zijn kosten, een bezoldiging toegekend worden, waarvan het bedrag zal aangerekend worden als algemene kosten van de vennootschap.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van de zaakvoerder(s) kosteloos.

De zaakvoerder of, indien er meerdere zijn, de zaakvoerders kunnen andere personen, al of niet vennoten, belasten met het dagelijks bestuur van de vennootschap.

Indien wettelijk vereist of indien de algemene vergadering daartoe vrijwillig beslist, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het wetboek van vennootschappen en van de onderhavige statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden voor en hernieuwbare termijn van drie jaar benoemd door de algemene vergadering van de vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het instituut van bedrijfsrevisoren.

ln afwijking van de voorgaande alinea's, dient de vennootschap die voor het laatst afgesloten boekjaar niet meer dan één criterium overschrijdt zoals bepaald in het wetboek van vennootschappen, geen commissaris(sen) meer te benoemen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bij lagen-bij -het- Belg'tseh Staatsblad-31/A812411 -Annexes-du-Moniteur belg

mod 2.1

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks-. en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding ten hare laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

Ieder jaar op de laatste vrijdag van de maand juni om tien uur, heeft de jaarvergadering plaats in de zetel van de vennootschap, of op gelijk welke andere plaats, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

Is er slechts Mn vennoot dan zal hij op deze datum de jaarrekening voor goedkeuring tekenen.

De zaakvoering, en de commissarissen, zo die er zijn, kunnen een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Een buitengewone algemene vergadering moet door de zaakvoering en/of de commissarissen, zo die er zijn,

j bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap het vereist of op schriftelijke aanvraag der vennoten, die

één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt of wanneer de enige vennoot geen zaakvoerder is, worden de algemene vergaderingen samengeroepen door een zaakvoerder. De oproepingsbrieven gebeuren hij middel van een aangetekend schrijven, bevatten de agenda en worden verstuurd tenminste vijftien (15) dagen voor de algemene vergadering aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

" De oproeping kan eveneens geschieden door een ander communicatiemiddel, mits individuele, uitdrukkelijke en

" schriftelijke toestemming van iedere bestemmeling. De oprichter in deze verklaart zich uitdrukkelijk hiermee akkoord. Bij ontstentenis van de zaakvoering kan de enige vennoot zelf hel initiatief nemen om een algemene vergadering te houden.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig is of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzondere volmachtdrager, al dan niet vennoot, ten minste wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste zaakvoerder-vennoot, die tegenwoordig is op de vergadering, of bij ontstentenis, door een vennoot aangesteld door de vergadering.

De voorzitter stelt de secretaris aan die niet noodzakelijk een vennoot moet zijn.

De algemene vergadering kiest twee stemopnemers onder haar leden indien het aantal tegenwoordige vennoten het toelaat.

De bepalingen van dit artikel gelden slechts wanneer het aantal vennoten de toepassing ervan mogelijk maakt.

A/ leder aandeel geeft recht op Mn stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen voortvloeiend uit aandelen zonder stemrecht.

Tenzij wanneer de wet of de statuten er anders over beschikken, worden de benoemingen gedaan en worden de beslissingen der algemene vergadering genomen volgens de gewone regels van beraadslagende en beslissende lichamen met eenvoudige meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen, welke ook het aantal op de vergadering vertegenwoordigde aandelen weze.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

13/ De vennoten kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

- Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle vennoten ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle zaakvoerders ondertekende schriftelijke beslissing twintig dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalende voor de datum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle vennoten ondertekende beslissing ten laatste twintig dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt.

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk twintig dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet(en) de zaakvoerder(s) de algemene vergadering bijeenroepen.

- Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle vennoten ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap,

Voer-behouden

aan liet

Belgisch Staatsblad

behoudens bewijs van tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle vennoten ondertekende beslissing op de zetel

van de -vennootschap- is-toegekomen.op-de- in-deze-verklaring gemelde-datum-en-alla vereiste-handtekeningen-draag-t,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

- Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen vóór een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen voor die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissingen van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Behalve wanneer de beslissingen van de algemene vergadering op authentieke wijze moeten vastgesteld zijn, worden de afschriften of uittreksels van de notulen van de algemene vergadering aan derde personen af te leveren, ondertekend door één zaakvoerder.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het positief saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, maakt de netto-winst uit van een boekjaar.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn, wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt. Ze wordt opnieuw verplicht indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

De aanwending van het overschot der winst wordt door de jaarvergadering bij eenvoudige meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen geregeld wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dal blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaal-bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

De te verdelen sommen worden betaald op de plaatsen en tijdstippen bepaald door de zaakvoering.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zij kunnen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming heeft bevestigd.

Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, evenwel op voordracht van de algemene vergadering. De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over alle machten genoemd in de desbetreffende bepalingen van het wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een verelTeningstaat. Vanaf het tweede jaar volstaat één staat per jaar.

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

l-let batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten a rato van hun aandelenbezit.

Het netto-actief wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot de aandelen die zij bezitten. Elk aandeel geeft recht op een gelijk deel.

Overeenkomstig de bepalingen van de Vennootschappenwet, verklaren de comparanten ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen gesteld sinds één juni twee duizend en elf door voormelde comparanten, overneemt onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel waarbinnen de vennootschap haar zetel gevestigd heeft, overeenkomstig de bepalingen van de Vennootschappenwet.

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de onderhavige statuten wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

EERSTE BOEKJAAR - EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING

Het eerste boekjaar loopt lot en met eenendertig december twee duizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni twee duizend en dertien. BENOEMING ZAAKVOERDER(S).

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op twee.

Worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor een onbepaalde duur:

- de heer Jean-Claude Mees, wonende te 5600 Diksmuide, Juul de Windestraat 14,

- mevrouw Sabien Deprettere, wonende te 8600 Diksmuide, Juul de Windestraat 14.

Hier_ aanwezigen die aanvaarden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

VOLMACHT.

Er wordt volmacht verleend aan SBB Accountants en Belastingconsulenten te 8600 Diksmuide, Kasteelstraat 30 en zijn vertegenwoordigers en/of aangestelden om in naam van de vennootschap alle stukken te tekenen strekkende tot de inschrijving(en), wijziging en schrapping in het rechtspersonenregister en/of ondernemingsloket, tot het voeren van alle besprekingen en briefwisseling dienaangaande en het vieren van alle administratieve verplichtingen.

Voor-'behouden . aan het Belgisch Staatsblad

Voor beredeneerd uittreksel.

Verleend voor inlassing in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad

(get.) Pierre Maere, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte

Bijlagen-bij -het Belgisch Staatsblad -3-1E08/201-1 --A-nnex-es-du-Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/06/2015
ÿþVoor-

behoudet

aan het

Belgisch Staatsbia

ihad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111.111j1,111j11M111111111

Ondernemingsnr : 0838.637.353

Benaming

(voluit) : Mees-Deprettere

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheid

Zetel : Juul de Windestraat 14, 8600 Diksmuide

(volledig adres)

Onderwerp akte Wijziging maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 01/06/2015 blijkt:

Dat vanaf 01/06/2015 de zetel van de vennootschap gewijzigd wordt naar Gentweg 65, 8600 Viadslo.

Jean-Claude Mees Sabien Deprettere

Zaakvoerder Zaakvoerder

NEERGELEGD TER GRIFFIE

Rechtbank van Koophandel Gent

9 JUNI 2015

Griffie

Afdeling-VEURNE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Coordonnées
MEES-DEPRETTERE

Adresse
JUUL DE WINDESTRAAT 14 8600 DIKSMUIDE

Code postal : 8600
Localité : DIKSMUIDE
Commune : DIKSMUIDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande