MEET HET

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEET HET
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.587.274

Publication

14/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

12-01-2015

Griffie

*15300731*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0568587274

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

MEET HET

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een oprichtingsakte verleden voor Notaris Jan Verstraeten, te Assenede op 8 januari 2015, neergelegd ter registratie, blijkt dat een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt :

OPGAVE DER VENNOTEN :

1.- De heer VAN HOOREWEGHE Jonas Suzanna Julia Helena, geboren te Eeklo op 17 januari 1985, echtgenoot van mevrouw DANNEELS Eveline Alma Jozef, wonende te 9000 Gent, Steenakker 62.

Gehuwd onder het stelsel van de scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor mij, notaris, op 1 oktober 2014, waaromtrent hij verklaarde geen wijzigingen te hebben bedongen.

2.- De heer VAN LONDERSELE Bram, geboren te Aalst op 28 mei 1986, echtgenoot van Mevrouw TAVERNIER Ines Anne-Marie, wonende te 8420 De Haan, Waterkasteellaan 40.

Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor Notaris Luc Nobels, te De Haan op 22 maart 2013, waaromtrent hij verklaarde geen wijzigingen te hebben bedongen.

3.- De Heer VAN DOSSELAER Jonas, geboren te Beveren op 14 oktober 1986, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9120 Beveren, Luitenant Van Eepoelstraat 55/D.

NAAM : De vennootschap is een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "MEET HET".

DUUR : onbeperkt

ZETEL : 8421 De Haan, Waterkasteellaan 40.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden, en dit in zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementeringen:

- De activiteiten beschreven in artikel 13 van het Koninklijk Besluit van 18 januari 1995 ter bescherming van de beroepstitel en de uitoefening van het beroep van beëdigd landmeter-expert: De Werken van metingen en opmetingen. De gerechtelijke en/of privé-expertises : vastgoedevaluaties, plaatsbeschrijving bij het betreden en het verlaten, vaststellingen, raming van huurschade. Het onderzoek en de opstelling van documenten met betrekking tot de medeeigenaars. De Opstelling van documenten bestemd voor de besturen (verkavelingsvergunning, stedenbouwkundige attesten, ...). De digitalisering van de plannen. De uitwerking van projecten met betrekking tot het wegennet, afwatering, (ruil)verkaveling. De activiteiten als quantity surveyor (raming, controle en beheersing van de bouwkosten). De Pathologie van het gebouw (vaststelling en opsporen van gebreken). De opdracht van syndicus van vastgoed in mede-eigendom. Het vastgoedbeheer. De activiteiten als tussenpersoon met het oog op de verkoop, de aankoop, het ruilen, het verhuren of het overdragen van vastgoed of handelszaken.

- Het aannemen van alle landmeetkundige en topografische werkzaamheden

- Het aanbieden van alle landmeetkundige en topografische diensten en/of producten

Onderwerp akte :

Waterkasteellaan 40 8421 De Haan

Oprichting

Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Het adviseren van landmeetkundige en topografische projecten

- Het aannemen en/of adviseren van opdrachten in de vastgoedsector

- De veiligheidscoördinatie, coördinatie, controle en toezicht op cultuurtechnische werken, civieltechnische werken en werken van burgerlijke bouwkunde

- Aan- en verkoop van hard- en software, de aanmaak en verkoop van computerprogramma s, aan-en verkoop van goederen

- Alle werken in regie en op commissie voor derden en derde bedrijven

- Het ontwerpen, het maken van bestekken en het directievoeren van cultuurtechnische werken, civieltechnische werken en werken van burgerlijke bouwkunde.

- Groot- en kleinhandel, import en export, fabricage en assemblage, onderhoud en herstelling, agentuur en verhuring van computers, tekst, gegevensverwerkers, computerhardware, datasystemen, computermateriaal en  systemen, software, netwerk en communicatiesystemen, alsmede alle randapparatuur, onderdelen, benodigdheden en toebehoren.

- Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen

- Import en export van, groot- en kleinhandel van en handelsbemiddeling in menigvuldige roerende goederen.

- Verhuring van divers materieel

- lease van intellectuele eigendom en vergelijkbare producten, met uitzondering van werken onder auteursrecht

- Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan vrije beroepen, bedrijven en ondernemingen van alle aard, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, informatica, promotie, marketing, personeelsbeleid en informatie.

- Het organiseren en inrichten van seminaries, studiedagen en congressen en het geven van opleidingen.

- Het waarnemen van de functie van bestuurder, vereffenaar, manager of gemandateerde in ondernemingen en vennootschappen.

- Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen.

- Het beheer van het eigen roerend en onroerend patrimonium voor eigen rekening met uitsluiting van het vermogensbeheer en beleggingsadvies voor derden.

- Het voor eigen rekening kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, onderverhuren, valoriseren, verbouwen, bouwen, verkavelen, promoten en investeren in alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen, het beheren, exploiteren en onderhouden van onroerende goederen.

- Het verwerven van zakelijke rechten in eigendom, vruchtgebruik, opstal of erfpacht.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. Zij kan ook de functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen. - De vennootschap mag zakelijke rechten vestigen op onroerende goederen, in het kader van de uitoefening van haar werk.

- De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

- De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België, als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

- De vennootschap mag optreden als licentiegever. De licentiegever heeft een onderneming in verband met landmeetkundige activiteiten in België en Nederland onder de merknaam  MEET HET . Deze diensten omvatten onder meer het opmeten van terreinen, gebouwen en kunstwerken met behulp van topografische toestellen, het bepalen van eigendomsgrenzen, afpalingen, het uitzetten van punten, verkavelen van gronden, opmaken van stedenbouwkundige dossiers, de waardebepaling van onroerende goederen, het uitvoeren van plaatsbeschrijvingen, werfbegeleiding, GIS-consultancy, GIS-inventarisatie, laser scanning, monitoring en UAVmapping. Merk op dat deze lijst niet limitatief is.

De handelsmaatschap MEET HET is uitsluitend eigenaar van de handelsnaam en het merk  MEET HET en van het uithangbord en de andere kentekens.

Indien enig gebruik door de licentienemer aanleiding geeft tot de creatie van nieuwe of afgeleide intellectuele eigendom waarop rechten kunnen verworven worden, dan zullen deze aan de licentiegever toekomen.

- Zij mag op om het even welke manier alle activiteiten uitoefenen die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen en op enigerlei wijze aan zo n activiteit deelnemen.

- Ze kan participeren in of een fusie aangaan met andere vennootschappen of ondernemingen die

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken.

KAPITAAL - AANDELEN : Het maatschappelijke kapitaal is onbeperkt.

Het aanvangskapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het vaste gedeelte van het kapitaal is gelijk aan achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vaste gedeelte

van het kapitaal overtreft.

Het maatschappelijke kapitaal is verdeeld in duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen zonder

nominale waarde, elk één/honderd zesentachtigste vertegenwoordigend van het maatschappelijk

kapitaal, waarop werd ingeschreven in geld als volgt :

1.- De Heer Jonas Van Hooreweghe, voornoemd, van een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), waarvoor hem zeshonderd twintig (620) aandelen worden toegekend.

2.- De Heer Bram Van Londersele, voornoemd, van een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), waarvoor hem zeshonderd twintig (620) aandelen worden toegekend.

3.- De Heer Jonas van Dosselaer, voornoemd, van een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), waarvoor hem zeshonderd twintig (620) aandelen worden toegekend.

De oprichters verklaren dat op ieder van deze aandelen één/derde (1/3), hetzij zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) werd gestort.

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders al dan niet vennoten, door deze statuten of door de algemene vergadering van de vennoten benoemd.

Zijn er meer dan twee bestuurders, dan vormen zij een Raad van Bestuur.

Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door elke bestuurder die afzonderlijke kan optreden voor alle verrichtingen die de vennootschap verbinden tot een bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00) (exclusief BTW). Voor alle verrichtingen die de vennootschap verbinden boven een bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00) (exclusief BTW), dienen de bestuurders gezamenlijk op te treden.

GEWONE ALGEMENE VERGADERING : moet eenmaal per jaar worden opgeroepen op 30 juni om 19.00 uur.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op 30 juni 2016 om 19.00 uur.

Elk aandeel geeft recht op een stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

BOEKJAAR  JAARREKENING : Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar gaat in op heden en eindigt op 31 december 2015.

WINSTVERDELING :

Na aftrek van de algemene en bedrijfskosten evenals van de nodig geachte voorzieningen en afschrijvingen vormt het batig saldo van de balans de nettowinst van de vennootschap. Op die winst wordt enerzijds vijf percent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve en zulks tot deze gelijk is aan één tiende van het geplaatste kapitaal.

De vergadering beslist bij gewone meerderheid over de besteding van het saldo, onder voorbehoud van de toepassing van artikel 429 § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

De vennoten delen in de winst in verhouding tot het door hen ingebrachte kapitaal.

De betaling van de dividenden geschiedt op de datum en op de manier door het orgaan dat instaat voor het bestuur vastgesteld.

Na de goedkeuring van de balans spreekt de vergadering zich in een bijzondere stemming uit over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen)-revisor(en) of aan de vennoot (vennoten) belast met de controle.

BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS  BEZOLDIGING :

In aansluiting met de oprichting, zijn de voormelde vennoten bijeengekomen in buitengewone algemene vergadering en hebben met eenparigheid van stemmen beslist met ingang van heden 3 bestuurders aan te stellen als volgt :

a.- De Heer Jonas Van Hooreweghe, voornoemd ;

b.- De Heer Bram Van Londersele, voornoemd ;

c.- De Heer Jonas Van Dosselaer, voornoemd.

De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur.

De bestuurders oefenen hun ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hen geen

bezoldiging zal hebben toegekend.

OVERNAME VERBINTENISSEN : De oprichter verklaart dat alle verrichtingen welke zij stelde vanaf

1 januari 2015 met betrekking tot deze, gedaan werden voor rekening van de vennootschap en

door deze laatste worden overgenomen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

VOLMACHT

De oprichter verleent volmacht aan AIM Consulting bvba, te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Stationstraat

56, om in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen in verband met de

Kruispuntbank voor Ondernemingen, de BTW-administratie en de directe belastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JAN VERSTRAETEN TE ASSENEDE

Tegelijk hiermee neergelegd:

-Afschrift van de oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
MEET HET

Adresse
WATERKASTEELLAAN 40 8421 VLISSEGEM

Code postal : 8421
Localité : Vlissegem
Commune : DE HAAN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande