MEET MARCEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEET MARCEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.418.885

Publication

18/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.04.2013, NGL 16.05.2013 13118-0228-019
10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.04.2012, NGL 09.07.2012 12267-0243-019
10/04/2012
ÿþmod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGC:.CCD tcr GRIFFE dci RECHTBANK VAN KOOPHANDEL Ti- BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: ~

t e.r

Griffie

il

i, Ondernemingsnr: 0894.418.885

ii

Benaming (voluit) : MEET MARCEL

1.

i. (verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

,i

Zetel : Muntplein 5

8000 Brugge ;

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming statutair zaakvoerder - statutenwijziging

;' Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-i, Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme -- Notaris Christian Van Damme »,;

geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op twintig maart tweeduizend en;

twaalf , waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de; i; neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone algemene; :! vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; !!« MEET MARCEL » te 8000 Brugge, Muntplein 5, waarbij volgende beslissingen werden genomen;

met eenparigheid van stemmen :

1. De vergadering nam akte van het ontslag van de statutair zaakvoerder niet ingang vanaf;

i heden:

de heer VAN ISEGHEM Bartel, geboren te Brugge op acht augustus negentienhonderd,

;; achtenzeventig, wonend te 8020 Oostkamp, Olmenstraat 6.

De eerstvolgende jaarvergadering zal beraadslagen over de kwijting voor zijn mandaat.

De vergadering besloot tot de benoeming tot statutair zaakvoerder met ingang vanaf heden:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VIA LuccA", met zetel te 8020;

Oostkamp, Olmenstraat 6. i

Vennootschap opgericht blijkens akte verleden voor geassocieerd notaris Michel VAN DAMME, te ?; Brugge (Sint-Andries), op drieëntwintig december tweeduizend en elf, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig december daarna, onder nummer 20111229-;

i; 0307926. .

0842.181.516 rechtbank Brugge.

li B.T.W. nummer BE 842.181.516 i

;i Alhier vertegenwoordigd door haar niet-statutair zaakvoerder de heer VAN ISEGHEM Bartel, geboren; ;i te Brugge op acht augustus negentienhonderd achtenzeventig, wonend te 8020 Oostkamp,; i; Olmenstraat 6, blijkens benoeming na de algemene vergadering waarvan akte werd verleden;

voor geassocieerd notaris Michel VAN DAMME, te Brugge (Sint-Andries), op drieëntwintig december; ;i tweeduizend en elf, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig;

;; december daarna, onder nummer 20111229-0307926. i

Die aanvaardt, en bevestigt niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

:i Haar mandaat zal kosteloos worden uitgeoefend.

; Om de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VIA LuccA", te vertegenwoordigen,;

wordt als vaste vertegenwoordiger aangeduid: i

. De heer VAN ISEGHEM Bartel, voornoemd, die wordt belast met de uitvoering van dit mandaat in naam en voor rekening van de vennootschap.

i? De heer VAN ISEGHEM Bartel aanvaardt uitdrukkelijk dit mandaat op te nemen.

2._De vergadering besloot om het artikel 9 van de statuten inzake de overdracht of overgang van; de aandelen aan te passen als volgt:

Paragraaf 1 i

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts:

ii één vennoot telt, gelden de volgende regels. i

i

111111 11111

*12070574*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- nad 11.1

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring door een unanieme beslissing van de vennoten.

paragraaf 2

Indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig paragraaf 1 van dit artikel, dan zal de zaakvoerder, op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of, in geval van overgang ingevolge overlijden, op verzoek van de erfgena(a)m(en) of rechtverkrijgende(n), de vennoten in algemene vergadering samenroepen ten einde zich over de voorgedragen overdracht te beraden. Het voorstel tot overdracht onder levenden zal de voorwaarden en de prijs waartegen deze zal gebeuren dienen te omvatten.

In geval van weigering van de goedkeuring, dienen de vennoten die zich verzet hebben binnen de drie maanden de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd zelf In te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling.

Evenwel, in het geval de voorkoopgerechtigde aandeelhouders het niet eens zijn met de voorgestelde prijs, dan hebben ze de mogelijkheid om, in gemeen overleg met de kandidaat-overdrager, een deskundige te laten aanstellen, die de prijs zal bepalen binnen de vijfenveertig (45) dagen na zijn aanstelling. In het geval geen overeenstemming kan bereikt worden over de deskundige, zal deze aangesteld worden door de bevoegde rechter die uitspraak doet in kort geding. De deskundige zal bij de prijsbepaling rekening dienen te houden met de geactualiseerde venale waarde van de goederen en rechten die tot het patrimonium van de vennootschap behoren.

De aandelen die binnen de drie maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn afgekocht overeenkomstig de alinea die voorafgaat worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen of gaan geldig over op de erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot.

3. De vergadering besloot volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt, met volgende te publiceren kenmerken:

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Zij draagt de benaming " MEET MARCEL ".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8000 Brugge, Muntplein 5

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die

ieder één/honderdste (1/100s') van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

5. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

6. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

7. Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden' dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Hun mandaat wordt, afhankelijk van wat de algemene vergadering bepaalt in haar benoemingsbesluit, al dan niet bezoldigd. De goedkeuring van de jaarrekening waarin de bezoldiging of het winstaandeel opgenomen zijn, geldt als goedkeuring van de bezoldiging of winstaandeel.

1/ De naamloze vennootschap QIJEST EVENTS, waarvan de zetel gevestigd is te 8000 Brugge, Muntplein 5.

Vennootschap opgericht bij akte verleden voor notaris Jacques VAN DAMME, destijds te Brugge (Sint-Andries), op drieëntwintig september negentienhonderd zevenennegentig, gepubliceerd in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad van tien oktober negentienhonderd zevenennegentig, onder nummer 1997/10/10-0222.

Waarvan de statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Michel Van Damme, te Brugge (Sint-Andries), op twintig december tweeduizend en één, gepubliceerd in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad van twaalf januari tweeduizend en twee, onder nummer 2002/01/121256.

0461.558.959 rechtbank Brugge.

B.T.W. nummer BE 461.558.959

Alhier vertegenwoordigd door haar afgevaardigd bestuurder, handelend overeenkomstig artikel tien van de statuten, zijnde De Heer PERQUY Hans Marcel, geboren te Brugge op negen augustus negentienhonderd vijfenzestig, wonend te 8020 Oostkamp, Waterstraat 33; in zijn hoedanigheid van gedelegeerd-bestuurder (her)benoemd blijkens beslissing van de algemene vergadering gehouden op vijftien juni tweeduizend en drie, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van één oktober daarna, onder nummer 2003/10/01-101183, en bij deze tevens benoemd als vast vertegenwoordiger der vennootschap.

2/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VIA LuccA", met zetel te 8020 Oostkamp, Olmenstraat 6.

Vennootschap opgericht blijkens akte verleden voor geassocieerd notaris Michel VAN DAMME, te Brugge (Sint-Andries), op drieëntwintig december tweeduizend en elf, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig december daarna, onder nummer 201112290307926.

0842.181.516 rechtbank Brugge.

B.T.W. nummer BE 842.181.516

Alhier vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger de heer VAN ISEGHEM Bartel, geboren te Brugge op acht augustus negentienhonderd achtenzeventig, wonend te 8020 Oostkamp, Olmenstraat 6.

Worden tot statutair zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap

Die aanvaarden, en bevestigen niet getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet. Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

De handtekening van twee zaakvoerders is echter vereist voor aile hiernavermelde rechtshandelingen:

1/ investeringen in materiële vaste activa met een waarde groter dan vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,-);

2/ het afsluiten van leningen;

3/ Bezwaren van activa met hypotheken, borgen of andere zekerheden;

4/ het afsluiten en beëindigen van overeenkomsten met vaste personeelsleden.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. Commissaris : nihil

9. De vennootschap heeft tot doel:

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

V

mod 11.1

Voorbehouden

aan hot

Belgisch Staatsblad

" het organiseren van evenementen in de ruimste zin van het woord in eigen beheer, in co-' produktie met derden of in opdracht van derden. Het commercialiseren en uitbouwen van allerhande attrakties en manifestaties. Alle dienstbetoon dat rechtstreeks of onrechtstreeks te maken heeft met de sektor van entertainment. het uitwerken en commercialiseren van organisatieprojekten, demonstraties, voordrachten, jaarbeurzen, salons, markten, concerten.

" public relations, publiciteit en media advies

" de publiciteit, reclame, marketing, corporate communication en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking;

Binnen dit kader

- de ontleding van het consumentengedrag door het uitvoeren van onderzoeken op zowel

kwalitatieve als kwantitatieve basis;

- marketing-planning: dit is het opstellen van geïntegreerde 'Marketing Information Systems";

- het bepalen van marktopportuniteiten: dit is een positionering van het produktengamma van klanten en een evenwichtige verdeling van de marketing-mix;

- het organiseren van marketing-audits;

- het voeren van een raadgevend en adviesbureau in verband met reclame en public relations in

de ruimste zin van het woord;

- uitvoeren van advertentie- en public-relationscampagnes;

- het in kontakt brengen en de coördinatie met publiciteitsondernemingen;

- de exploitatie van een reclameregie evenals reclamewerving.

" Het organiseren en commercialiseren van opleidingen, cursussen en seminaries.

" het samenstellen, schrijven en verkopen van boeken, gidsen, naslagwerken, tijdschriften, videofilms, radio- en televisieprogramma's of andere mediadragers.

" alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn met de uitgeversfunctie, franchising en merchandising;

" het ontwikkelen, kopen, verkopen, In licentie nemen of geven van oktrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame aktiva.

" het ontwikkelen van managementsprojecten en diensten in alle industriële, commerciële en dienstensectoren, het verschaffen, zowel aan individuele personen als aan vennootschappen van aile prestaties, diensten en adviezen inzake management, het uitvoeren en waarnemen van managementsactiviteiten in de ruimste zin van het woord;

" het verlenen van dienstprestaties van economische en/of juridische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, daartoe behoren techno-consult, assistentie op gebied van management, engineering, consulting, merchandising en franchising, technisch, commercieel en administratief beheer en advies;

" het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, aile beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen.

Binnen dit kader:

overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen;

- overgaan tot het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren, in huur nemen of leasen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld;

" het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies zoals vereffenaar in vennootschappen en andere rechtspersonen;

" het bevorderen van de oprichting van vennootschappen of het participeren in bestaande of nog op te richten vennootschappen; de vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijk doel gelijk, verwant, verknocht of analoog is aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel; zij kan alle brevetten, licenties en vergunningen solliciteren of deze aankopen, overdragen en uitbaten en alle genotsrechten terzake toestaan.

" het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook mits vergoeding borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs' en in aile uitvoeringsbesluiten op deze wetgeving.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zef de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische- en/of andere kennis, bewezen door een of meer activiteitsattesten. Deze terbeschikkingstelling van activiteitsattesten kan noch mag geen belemmering zijn voor de latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Zij mag aile werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doei.

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden voor zover toegelaten, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, op de wijze die haar het meest geschikt lijkt, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

10. De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni om tien uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden ais regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

4. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan VAN REYBROUCK ACCOUNTANTS & TAKS CONSULTANTS, met zetel te 8020 Oostkamp, Legeweg 157G, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd Afschrift van de akte

Gecoördineerde statuten

Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.08.2011, NGL 31.08.2011 11474-0446-018
02/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.07.2010, NGL 31.08.2010 10476-0416-017
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.06.2009, NGL 17.07.2009 09424-0309-016

Coordonnées
MEET MARCEL

Adresse
MUNTPLEIN 5 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande